34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
PedoPedroPondro #26726 Sziasztok! Nemrég tolom a játékot. Egy idő után meguntam a kalandozást és elindultam chernobyl felé :_) A kérdés: Milyen küldetést kell megcsinálnom ahhoz hogy megfelelő ruhám legyen a nagyonnagy sugárzás ellen ( protect required) ! thx -
CyrSyS #26725 ja és negy nagyon durva! Eljutok a bejáratig marad 30 mp-em talán. Kiírja hogy lopozzak be a szarkofághoz :D Igen és hol az? WHERE? -
CyrSyS #26724 Ellenfél típusok: németkalibere szskértő katonák, lézeresek, aknavetősök. Egyszerűen nem lehet. mindenütt ellenfél. -
CyrSyS #26723 HÁt emberek merem állítani most: LEHETETLEN!!!!!!!!
Feladat hogy jussak el az erőművig. CSoda ha egyátalán normális helyre eltudok bújni. És kinyögi hogy 5 perc kitörésig. 4689734689437 katona van ellenem. LEHETETLEN. -
#26722 Ezen csak envetni tudok :D Majd januárban meg eltolják tavaszra aztán őszre aztán 2009 Q1 és így tovább -
#26721 Tyű ez nagyon jól hangzik :) -
madmanic #26720 Átküldhetnél párat privin *viccel* -
#26719 S.T.A.L.K.E.R.: CLEAR SKY!
[2007. július 11. @ 10:38 - ZeroCool]
Hölgyeim és uraim, helyezzék a háttámlát függőleges helyzetbe. Bemutatkozik a STALKER folytatása!!!
YESSSSSS, végre elmondhatom, hogy készül a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky!!! Körülbelül másfél hete kaptam meg a médiapakkot - bocsi a képeket nem tehetem onlinera, de hamarosan lesznek publikus változatok is.
Szóval a lényeg. Ez egy prequel játék, körülbelül egy évvel az eredeti STALKER történései előtt vagyunk. Rengeteg újdonság van benne, kezdve az egészen új terepektől, a DX10 támogatáson át, új effektek, szörnyek, multiban vezethető járművek - de a legfontosabb talán, hogy a klánok közötti harc lesz a középpontban. Mi is egy ilyen klánhoz csatlakozhatunk, és annak lehetünk részesei. A játékban az elvégzett feladatok után kapunk pontokat, így fejlődünk, és minél magasabb szintet érünk el, annál nehezebb küldetéseket kapunk majd. A játék elvileg 2008 első felében érkezik.
Egyébiránt nem egy második részről van szó, viszont több, mint egy egyszerű kiegészítés. A GSC megint kitett magáért, az egyszer biztos!!!
Ja, és a legfontosabb, a következő GameStar magazinba írtam róla egy 5-6 oldalas (még tördelés alatt van, majd kiderül mennyire lehet kihozni :)) kis cikket, amiben minden apróság kiderül róla!
info: Gamestar
-
madmanic #26718 Ha csak véletlen is meglövöd bármelyik csávót, az öszes ellenség lesz,mindegyik pályán.
Igaz én direkt irtottam ki a bázist....
-
#26717 Végezetül egy kérdés. A zöld SSP rucit amit a proftól kaptam hol lehet megjavítattni nem tudja valaki? Egyáltalán meg lehet? A mezei Stalker felszereléseket a Freedomos fószer megbütyköli. A Bar-tulaj meg a legelső kereskedő is. De ezt a rucit egyikőjük sem tudja. Potyára meg nem akarok visszamenni Yantarba. Most másfelé fújnak a radioaktív szelek :D Köszönöm :) -
#26716 Te a sörétest keresed. Azért nem találod mert minden bizonnyal felette álsz. Ahol van az égő helikopter ott van egy alagút, tele elektroanomáliával. Na oda menj be, és az alagút legvégében egy konténerben megtalálod.
Falco: Ott még nem tartok. De hátha nem mondok hülyeséget. Sokan panaszkodtak hogy leölték a Freedom bázist de nem csak a freedom támadott utána rájuk hanem a bar-ban állomásozó duty erők is. Ez lehetséges annak a következménye hogy Voronin generális a duty-k parancsnoka ellenzi az exos-dutysok akcióját. Említést is tesz róla hogy Skull parancsot tagadott. Amikor küld a gránátvetőért mondja is hogy ne foglakozz velük. Azt lehet hogy csak későre jár már és fa...ágokat beszélek :) -
CyrSyS #26715 Hát azért minden nem lehet eltemetve. Nekem egy mellékküldetésbe egy szolgálatos osztagot kellene kiírtanom de a kijelölt helyen nincs senki, semmi csak anomáliák. Egy osztag csak nincs elásva :D -
CyrSyS #26714 És szuper! Átjutottam. Elkell jutnom az erőműhöz, hát ott aztán van katona rendesen. Meg ráadásul a területre való bejáratnál meglep hirtelen 5-6 katona. Aki Mester fokozaton játszik izzadni fog vagy izzadt tuti! :D
-
#26713 Én meg a kill Lukash küldetés után (amikor az Army Warehousba kell berohanni egy csomo exoskeletonos haverral) hiába megyek vissza a pajtába, nincsen ott az az arc akitöl a küldetést kaptam.
Kinyirtam Lukasht, kinyirtam az összes snipert, szolt is hogy mehetek vissza és akkor megkapom a jutalmat de nincs ott. Van egy rakas ember a tüz körul meg egy másik exoskeletonos krapek, de nem ad semmi rewardot...
en is elore thx, aztan majd megprobalom az örökös ágyut én is utána, vintar rulz -
sziasztok sracok volna egy ojan problemam amit lehet nem is lehet megoldani xDDD most hogy visszaolvastam en egy vadaszpuskat keresek de akko lehet az is elvan temetve mert a terkepen megvan a pontos heje de az istene se talalom meg de ha valaki tudna megis hogy holl van irja ma le plz jah a masodik kereskedonel all ez a faszi aki megker hogy szerezem vissza a puskat mert valami csaladi orokseg aparol fiura szal stb stb stb ellore is kosszi a segitseget -
#26711 Köszi szépen. Akkor fel is hagyok vele. Majd ha kijön az 1.004 újra megpróbálom. Persze ha ez is többször felvehető. -
CyrSyS #26710 Sziasztok! A világ legjobb FPS-e ez az biztos és nem kis pályáztam 1.0003-as patchel magyrítva játszom vele a legnehezebb fokozaton! Hát ott valami iszonyat erős. De így az élethű. Nos amiért írok az az hogy iszonyatosan elakadtam. Tudom tudom végigjátszást olvassam el.... Nem akarom ellőni még a poént. Nem úgy értem hogy elakadtam hogy most állok mint a kérdőjel és nemtudom hova kell menni hanem a következő:
Pontos neveket nemtudok mondani de leírom részletesen ahogy csak tudom. Szakértők haditanácsaira lennék kíváncsi és tippekre.
Szóval:
Van az a rész amikor elküld engem egy antennás területre hogy kapcsoljam le a gépet. Lekapcsoltam Szarkofág video bejön minden ok. Szerzek német kalibert (nagyonjó fegyver) csak kevés a lőszerem hozzá. Emellett van nálam egy spéci AK, aknavetős, távcsöves. Trs 301-es és sörétespuska. Ezekhez elegendő lőszerem van. Ja és 1 db mesterlövészpuskám is van lőszer nélkül. Gyógyszerek kaják minden elég. És van kb 8 gránátom. No most. Elküld engem olyan feladattal hogy a szarkofághoz jussak be. Gondoltam visszamegyek a csaposhoz némi cuccért. Az antennás terület és a csapos között van még egy terület. Ott határt kellett védenem meg ilyenek. Ezen a területen van egy erődítmény, ott vállaltam olyan feladatot hogy öljem meg a SZOLGÁLATOS egységet. Na itt jön az első bibi hogy a kijelölt területen nincs semmi. Egyszerűen nemtudom teljesíteni mert nincs kit megölni. De találtam egy mocsaras területet amin egy deszka kis kunyhó van benne egy zombival. Frankón nála volt lővész flashdrive-ja. Na gondoltam közelebb kerülök hozzá. Na akkor irány a csapos. Igen ám DE!!!!!!! Mivel ez a mellékfeladat az hogy a szolgálatos egységet kell megölnöm ez okozza a nagy bibit. Mert a csapost mindenki tudja hogy katonák őrzik különböző irányokból. És speciel ők is szolgálatosok. Tehát mikor visszamegyek a csapos területére alapból ellenségnek tekintenek. Hát kiírtottam a fél hadsegeret mire újra bejutottam a csaposhoz (úgye már kezd gázosodni a helyzet). Vettem lőszereket. Vissza megyek arra a területre ahol a mellékfeladatot kell teljesítenem és még mindig semmi. Egyszer ott zsákutca. Ezzel még nem is lenne gond kakiltam rá menjünk akkor a szarkofághoz. Antennás területen át bejutok panel házak közé. követem a csapatot minden, eljutok az alagútba, ott közlik velem hogy keressem meg a Atomerőmű bejáratát. következő bibi itt kezdődik. Kifelé haladva az alagútból vagy inkább garázsból, Valami lézeres katonák vannak már és eszméletlen sok veterán katona. Hát nem vagyok egy gyenge lővő de ott nem lehet átjutni. Ismétlem legnehezebb fokozaton játszok. 1 lézerlövés és load game. A katonákat elfedi a növényzet és nemtudok sehova elbújni mert annyira nyilt az az utca. Pedig át kell jutnom valahogy.
Kérdéseim:
1. Taktikát arra hogy jutok át a keresztűzön, hogy biztonságba eljussak a bejárathoz.
2. Miért nemtudom teljesíteni a mellékfeladatot?
3. Miért lett ellenségem a csapost örző katonák az egész erődben? Ez szívás?
Köszönöm előre. Bocsánat a hosszú levélért!
Multiba hogy tudok játszani mert az ASE nem látja!
STALKER forever!!! -
#26709 Póker valahova a föld alá van spawnolva, de van már rá javítási kísérlet, elvileg a hamarosan megjelenő 1.0004-es patch is javítani fogja. -
#26708 Pls valaki. a Póker nevű tag meglett már valakinek? ha igen írja meg. Köszönöm! -
#26707 Pls valaki. a Póker nevű tag meglett már valakinek? ha igen írja meg. Köszönöm! -
#26706 Eléggé nehéz. Gránátvető típus. Persze pusztítani lehet vele. De nyugodtan add le. -
bpitzu #26705 köszi
Majd a faluba benézek, mert a freedomnál már kinyirtam mindenkit, körbejártam de nem találtammeg
egyébként jo fegyver, megéri? -
#26704 A bulldog-ot? Két lehetőséged van hogy megszerezd. Az egyik a Freedombázisról a fegyverraktárból leakasztod, az egyszerübb ha felkeresed a közeli falut. Földút vezet ide, nem messze van a Freedom bázistól. Kettő vagy három stalker szokta itt lopni a napot általában. A földesúton megy be a faluba és jobbkéz felé eső harmadik ház pincéjében is lessz ebből a fegyverből egy darab. Csak jól nézz körül. Így problémamentesen megoldhatod a küldit. ;) -
bpitzu #26703 lenne egy problémám
Még anno a hadiraktáraknál kinyirtam a freedomosokat, szóval nem vagyunk tul jóban. Most pripyatból visszamentem löszerért a bárba és ott találtam vmi parancsnokot. Adott egy küldetést a hadiraktárakhoz vmi jó fegyver megtalálására. Csak ugye nem vagyok velük jóban. Nem tudnátok megmondani hogy hol találom ezt a fegyvert.
Előre is kossz. -
#26702 Gondolj bele ez is jobb mint a semmi :) Főleg ha megtett feladatok után engedne csak menteni a játék. -
#26701 Na itt a másik: a gyors mentés. Nekem nem tölti be... az abj, uh csak a rendes hagyományos save-vel tudom vinni:( -
#26700 Nekem is lenne egy kérdésem. Visszaolvasva sokaknak problémát okozott, de talán azóta már volt aki ráakadt a tagra. Szóval ezt a póker nevű banditát keresem. De sehol senki. Ha csak nem légnemű formában járja a zónát. Ha valaki mir likvidálta volna légyszíves szóljon. -
#26699 Asszem igen muszály.Amolyan "beavatás" jellegű küldi. Ha nem megy a megoldása akkor csináld azt hogy magaddal viszed a többieket, te pedig egy jó nagy kerülővel hátul mész be. Jobbára a többiekkel vannak elfoglalva, addig tá hátulról tudod osztani őket. Persze a gyorsmentés alap. -
#26698 Hi
Muszáj megcsinálni a legelső küldetést? Még nem o.k.-tam le azt.
Nagyon unalmas a bandita tisztitósdi. -
#26697 Mondjuk úgy érdemes felvenni ha már nálad van a "szörny testrésze". Rögtön le is tudod adni utána. -
#26696 fel tudod venni többször is. -
#26695 Háát csak a programokban válogat, mert az egyimé 64-bites, de a játékok nálam szó nélkül mennek...
Nálam úgy van, hogy 3felé van osztva a vinyó...
C-re ami az xp, D-re ami a vista és egy E-re amin a játékok vannak...
XP-n felnyomatom álltalában őket, beállítom és utána átlépve a vistaba csak kirakom az ikont az asztalra és már játszok ia...
És így egy helyre telepítek csak...és megnézegetem, hogy melyik hol megy jobban...
Viszont a Vista 64 önnmagában kegyetlengyors az xp-hez képest...
Ráadásul van benne 64bites InternetExplorer is...
És az indítás és leállítás max 3mp....-be tellik!!!!!!!! -
algor91 #26694 Szerintem a Vista is egy nagyon jó Op. rendszer lehet, de mi a probléma, ami az XP-nek nincs? -
algor91 #26693 Több helyen hallottam, hogy a Vista nem valami jó, pontosan mi a legnagyobb problémája a Vista op. rendszernek, hogy többen inkább az XP-t választják? -
#26692 Ez azt jelenti, hogy ha eredeti játékkal akarsz neten multizni, akkor esetleg...
Nálam semmilyen GameSpy nincs fenn a gépen és full grafon nyomom ezerrel, és semmilyen gondom nem volt eddig a megszokott bugokon kívül...
Mondjuk nekem Vista64 alatt mintha folyamatossabban menne.... -
algor91 #26691 Csak azért kérdeztem, mert valahol hallottam ilyesmit, de a GameSpy szükséges más játékhoz ami a gépemen van. -
madmanic #26690 hááááát... necces lesz. De a lap.filet tényleg 2 gb.ra állítsd -
#26689 A GameSpy-nak semmi köze a játékhoz, az egy különálló program... akár le is szedheted a gépről.... -
#26688 Igen.. annyi... -
algor91 #26687 És akkor a Gamespy Arcade akadályozza a játék futását?