34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • rtomo
    az örök lőszer akkor működik ha van minimum 1 töltényed
  • CyrSyS
    Köszi már találtam Trainlert én is :) EGyébként csak azért kellett mert butulni jó vele :) Bár az örök lőszer nem müködött.
  • CyrSyS
    Pedig az egy lehetséges végzet. Tehát jelentheti a végét. Tovább nemtudok menni mert pont úgy alakult hogy épp hogy oda érek ahhoz a szarkofághoz, mert nincs már semmi gyógyszerem, és a sugárzás folyamatosan csökkenti az energiám. Nemtudom merre kellene amugy onnan tovább menni de eleve a felszerelésem és állapotom miatt nem is tudnék :( . Ez mind a rossz döntéseim miatt történt így.
  • Bil Ur Sag
    Próbáld meg azt hogy letörlöd az egész játékot mappástól mindnestül együtt. Persze ilyenkor elvesznek a mentéseid és sajnos new game, de nálam is volt hasonló még kb az elején és akkor segített hogy a SHOCK mappát is letöröltem. Szal teljesen "sterilen" tettem vissza a gamet. De várj hátha valaki tud más megoldást rá.
  • Bil Ur Sag
    Ja és Firelake munkái is kitűnőek. Fasza rockos, hangulatos tételek. Főleg az "Againts The Ionized Odds"-ban, egy-két helyen nem észrevehetetlen jellegzetes Earth Crisis riffelésel. :) hehhe. Jó ízlésük van a srácoknak. Unikum hogy a szöveget Oleg írta, a Dirge For The planet dalban. Abbahagyom :)
  • Bil Ur Sag
    Letöltöttem a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl soundtrack-ot. Kegyetlenül hangulatos. Sok dark-ambient zenét bőven magamögé utasít. A halál és elmúlás hangjait ritkán foglalták ennyire sötéten hangokba mint ahogyan ennek a "Mooze" nevű "tagnak" sikerült. Nyakonötve egy sivár és megfoghatatlan érzésvilággal. Kompromisszumok nélküli muzsika. Ha valaki nem tette volna még meg töltse le!!!
  • midian
    Hello
    Egy kis segítséget szeretnék kérni:A game újratelepítése érdekelne.
    Már 3 szor próbáltam,először elindult ,de nem adta be a quicksave eket(régebbi qs et adott be :P)most már el sem indul.A belépési pontot nem találja,utána meg valami Bugtrap ablak jön ki.
    Help
  • Bil Ur Sag
    Eszedbe ne jusson abbahagyni :) Amit a proftól kaptál volna az egy frankó ruci lett volna de rentgeteg legalább olyan jó suit van még a játékban. Wild Territory-ban is szerezhetsz egyet, és egy duty-s küldetés alkalmával is :) Meg Red Forest-ben is lehet találni egy elég jót asszem. A megtalálásukat, megoldásukat rád bízom ;)
  • PedoPedroPondro
    ja a poén hogy még beszélt is a prof hogy mennyek vissza hozza kérdem halottan ezt hogy tette meg ? :)
  • PedoPedroPondro
    egy kérdés mivel a prof meghallt tudja a fene hogyan ...csak olyan cuccba tudok menni amit ő adott volna vagy jó lesz a duty cucc is please help ...csak azért fontos mert ha a prof mindenképp kell a végigjáccáshoz akkor bucsuzom a játéktól please help me ! thx
  • Bil Ur Sag
    Húúú de frankók ezek a screen-ek. A hangulat továbbra is NO1. A leírás is nagyon jól hangzik. Ez ütni fog... Persze mondom ezt teljesen elfogultan. Minden esetre le a kalappal előttük.
  • Bil Ur Sag
    Akkor hagyom is. Köszi a választ.:) remélem az 1.0004-es patch javít majd ezen.
  • rtomo
    köszi megvan :)
    crysys: küldj email-t ide: [email protected] és elküldöm válaszba a trailert ami nekem megy :)
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky részletek!
  • SaGa
    Föl, de teljesíteni egyszer sem, így nem érdemes...
  • SaGa
    Nem. Egyik kivánság sem. jó. Ha itt végeztél, akkor nem vitted végig a játékot, kb másfél órát elvesztettél...
  • SaGa
    A kódokat a játékban szerezted meg, vagy a neten? Ha ez utóbbi, akkor keresd meg a játékban is, mert addig nem lesz aktív...
  • grebber
    Ha kivántál akkor az nem a jó befejkezés :D
  • Bil Ur Sag
    A gsc.com forumáról van egy kép amin a tag csoportbesorolása nem loner hanem Freedom. Egy másik tag is mondta hogy tudott csatlakozni. Ezt valami patchel lehet elérni vagy mod-dal? Minden esetre érdekes...
  • sevendoor
    Mihez képest a játék legjobb részeit, az erőmű bejárását és a 2 jó befejezést +kb 1 óra játékidőt. Na ezeket kihagytad :)
  • Bil Ur Sag
    OFF:www.thesource.hu- nézd meg. Itt van egy. Letöltéseknél.

ON: az " öld meg a póker " nevű bandita küldit többször is fel lehet venni? köszönöm.
  • Ombika
    Most jartam itt,epp viszem vissza doksit csak felidegesitett ,mivel ujra rakja ellenfeleket es irthatom ,akiket mar 1szer kinyirtam!!
  • CyrSyS
    Tud valaki működő Trainert hozzá? Próbáltam vagy 4 félét és egyiksem működik. a játék magyarított és 1.0003-as!
  • erieskrisz
    kosszike hat ezt jol megszivtam xDDD
  • madmanic
    A legfelső szinten a kikapcsolás és az ájulás után ( ) jobbra felfele visz egy rövid lépcső. Arra menj tovább...

Tovább is van mondjam még?
  • CyrSyS
    Én is szenvedtem ott de segítek annyiban hogy nem arra kell visszamenni. Ha találkoztál már a hullával akinél a dokumentum volt akkor ott keresgélj. Ott lesz a kijárat. Menj vissza!
  • CyrSyS
    És igen! Hatalmas szenvedés után MASTER nehézségi szinten végigvittem a játékot. Nekem az lett a vége, hogy azt kívántam hogy tünjön el a ZÓNA! Ez jó kívánság?
  • erieskrisz
    hello sracok volna egy kis gondom lent vagyok egy pinceben valamijen hulye gepet le kell kapcsolnom nah ezt megoldom egyebkent 4 kart kell meghuzni nuh a lenyeg hogy mennek ki a pincebol de nem tudok visszamaszni a letran mert le van torve par fok bellole valaki tudja esetleg hogy kell kimaszni onnan ellore is kosszi a segitseget
  • Bil Ur Sag
    az a kód nem 1234 hanem 1243 az utolsó két számjegy fel van cserélve. :) De a lényeg hogy meg kell találnod a hullákat. Mert elvileg úgy jössz rá a kódra.Kis pötty jelzi őket a pda-n. De ott vannak a közeledben csak járd be jól a labort.
  • reger
    Sajnos fejbelőni nem tudod magad ,de ha kitörlöd a profilodat ,megnyerted a játékot
  • CyrSyS
    Tehát az 1.leges feladatom hogy öljem meg magam? "Öld meg Lövészt" ugye!
  • rtomo
    te magad vagy strelok ez a vége :) (ünneprontó vagyok és énis unalmamba elolvastam a végigjátszást, bár azon a rohadt X18-as labor ajtján nemtudok továbbmenni, sztem bug miatt :S
  • CyrSyS
    Sziasztok! Már benn vagyok az erőműben, most kéne bemennem a szarkofághoz, de iszonyat nagy a sugárzás, és alig van már mit lőni és gyógyitani. Én itt sztem feladom. Megnéztem a lehetséges vége filmeket ebből tudom következtetni hogy egy hajszálnyira vagyok a végétől. De őszintén most már nyugodtan: Ki az a lővész? Mert azt hittem az a vége hogy megölöm. Én nem találkoztam vele. Valaki megmondaná? valamilyen formában hogy ki a lővész?
  • rtomo
    up
  • rtomo
    ja és a végigjátszás sem segít.. hiába olvastam azt és az előtte lévő részt
  • rtomo
    Üdv midnekinek!
    az X18-as labornál megvan a kulcs borovtól, a kód 1234 is sőt még a második kódnak is utánanéztam 9524 és azértsem tudok átjutni a k***va ajtón....
    2x ugrottam neki az elejétől, hátha valamit elfelejtettem, de nem :@@@@
    pls help! :(
  • PedoPedroPondro
    kibaszott nagy bug...vagy egy kosza gránatot dobtam a bunker közelébe :_)
  • PedoPedroPondro
    Akkor fasza elvan baszarintva az egész ha kinyuvadt a prof ..dehogy mitől ? :D
  • Bil Ur Sag
    Elvileg az X16-os doksikat amikor viszed vissza a prof-hoz akkor a laborból fel tudtad venni Ghost speckó ruháját. Ha ezt leadod, neki kapsz érte egy fasza SSP zöld rucit, ami elég komoly védelmet ad már. Szerintem a játék végéig használható.Küldetésként keresd a profnál a Ghost rucis küldit.
    A meghalt profra nem tudok mit mondani. :) de ha már itt tartunk akkor én imádkozom hogy nekem még éljen mert most megyek vissza hozzá.
    Másik klassz rucit a duty bázison szerezhetsz be. De a megoldát meghagyom neked.
    Illetve vehetsz szintén a proftól eggyet Yantarban.SEVA Suit. Borsós az ára de talán ez a legjobb.
  • PedoPedroPondro
    Ja meg vmi szar dokumentumot kellett beszereznem x16 azthiszem minden fasza Yantarban csak egy vmi érdekes a Prof döglötten fekszik a laborba a mókuskerék mögött ? :D hogy kell azt a dolumentumot megszerezni?