S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Köszi!
Nem tudná valaki megmondani, hogy lehet beállni a Duty-hoz/Freedom-hoz/esetleg a Monolight-hoz???
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nem csak az alagútba (amúgy sem alagút, hanem sima aluljáró) kell bemenned, hanem azon belül egy jókora konténer végébe is el kell jutnod (az utolsó lesz). Ott lesz a földre ledobva. Simán át is gyalogolhatsz rajta ha nem figyelsz oda.
A többi kutya sima blind dog (amik úgy néznek ki mint a bull terrier, azok a tojásfejû blökik). Azoknak a farka nem kell senkinek.
A vadkanoktól lábat lehet elszedni, a snorkoktól detto, a bloodsuckerektõl meg majd csápot gyûjthetsz be.
Nem mindegyiknél van viszont ilyesmi. NAgyjából sima kutyáknál minden 3-4. "tartalmaz" farkincát. A többi lénynél ez a szám tovább növekedhet.
Szóval ez vmi bug lehet.
szükségem lenne egy stalker crackre! Lécci küldjetek linket!
KÖCI <#help>#help>
Lenne egy kis gondom a stalkerral.. Akár mit próbálok szaggat, állítóttam virtuális memet is (swap miatt), az sem segített.
A configom: P4 3.2Ghz, 1GB ram, x600xt 256mb-os kártya
Evvel a géppel 1024*768,ban közepes beállítások alatt szaggat.. normális ez vagy valami gáz van 😞
PSP user n\' soon ps3 user too :)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Beszélgess az öreg proffal és mikor elõször beszélsz vele felajánl egy munkát. Ezután beszélsz a korábban megmentett emberkével és elindultok felderíteni. A felderítési adatok alapján lesz megkreálva a védõfelszerelés.
Különleges védõruha alatt mit értesz? Nincs különleges védõruha sehol. Amit kaphatsz, de erre külön rá kell kérdezned mert különben nem veszed fel a feladatot, hogy hozd vissza Ghost ruháját. Ez nem különleges védõruha, csak egy olyan cucc amire a profnak szüksége van. De ezt nem közvetlenül adja, hanem külön rá lehet kérdezni és külön elvállalni.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szóval a megoldás kulcsa a mobil laborban keresendõ.
Páncélnak ehhez semmi köze.
Ezt kell feljebb venni és akkor majd világít is a lámpa. De ha a lámpa fényének távja nulla, akkor nem tud világítani.
Ha tudod, írd le légyszíves pontosan hogy hol van az armor (esetleg screenshot-tal)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Tudja-e vki,h lehet frakcióba csatlakozni?
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Szerintem egy nagyszerü játék volt,de az összképbe rengeteg kis apróság piszkít bele.
Hát bug-ok,hibák,azok vannak dögivel,de végülis tartósan engem egyik se zavart.Olyan nekem is volt hogy a teljessen üres helyen történõ mentés,visszatöltésnél egy fegyverest erdményezett mögöttem,de sikerült megoldani.Aztán az esés közben eltünõ hullák,meg ilyen kis apróságokat már fel se vettem.
Annál hibásabbnak érzem hogy ezekbõl a csoportusulásokból ilyen keveset hoztak ki.Ebben sokkal nagyobb lehetõség lett volna.Mondjuk én egyikhez se tudtam csatlakozni,pedig a Duty táborban megvolt kihez kell menni,a hangszóró is agyba fõbe harsogta hogy csatlakozzunk,megnyertem az arénát,én lettem a legelsõ a Stalker ranglistán,mégse ajánlott az ember semmiféle csatlakozást.
Az meg a másik hogy sikerült a Freedom bandát magamra haragitani,ez ok.De azt már nehezen értettem hogy napokkal késõbb más ruhában odamenve honnan tudja 100 méterrõl is a gaz Freedom tag hogy én ellenség vagyok,és lõ rám mint az õrült.Ennek eredményeként a Freedom bázis pályarészen általában csak futólépésben tudtam közlekedni innentõl...
És szerintem a végét kicsit elkapkodták.Pripyat lehetett volna a leghangulatosabb rész,de szinte semmit nem kell ott csinálni a hotelbe felvenni a cuccot aztán húzás.Még mászkálni se lehetett kicsit,mert mindenütt ellenség volt,örültem hogy az átjáróig eljutottam...
No de mindegy.Az egész hangulata viszont szerintem nagyon magával ragadó volt.Gyakorlatilag az vitte el a hátán az egészet,és tette feledhetõvé a hibákat.Mind a külsõ,mind a belsõ helyszinek nagyon jók lettek,visszaadták azt a hangulatot amit el akartak érni vele.
Hát szóval sokáig csinálták,de összességében jó lett,megérte kivárni.
A magyaritásért meg köszönet mindkét csapatnak akik csináltak hozzá!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
egyébként valószínûleg összességében élvezed, mert valahogy eljutottál a Szarkofágig...<#worship>#worship>
No one can stop Death!
2befejezésem már van, de most késõn jutottam Exoskeleton-cucchoz...😊)
No one can stop Death!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Már szinte a legvégén járok a játéknak, mentek sûrûn, viszont a legutóbbi mentésemet picit elkúrta a játék, ugyanis a kis drágaság úgy mentette el nekem, hogy nem volt melletem senki sem, viszont mikor visszatöltöm egybõl úgy indulok, hogy mellettem áll 3 faszi sotgunnal, és szinte el se tudok moccanni, mert leszednek egybõl. Lelõni meg képtelenség õket, mert nincs rá idõm. Ez egy rakás szar. Nehézségi szintet meg nem engedi átállítani veteránról, hogy legalább egy kis esélyem legyen, szóval ennyit errõl. Az újságok meg el vannak ájulva ettõl, beszarás.
Az minek tudható, hogy a zseblámpa nem mükszik?
Jó vadászatot STALKER-ek!
2.ra #24791
Hm. Az a yantar, ahol x16 lab bejaratat kell megkeresni? mert akkor menj fel, kapcsolj ki mindent, amit kell es ott lesz egy halpott a kijarat kornyeken, na annal van
Nem bug, csak ez a játék 3D-ben játszódik, még ha a térkép 2D-ben is mutatja a dolgokat. Vannak szintek, magasság, mélység, így ha valami nincs ott ahol lennie kéne, akkor lehet hogy magasabban van vagy mélyebben.
2. Megsúgom nem egy hely van ahol magas a sugárzás, hanem rengeteg. Ahol igazán magas, ott védõruciban is megsülsz.
Idõvel meg majd találsz megfelelõ ruházatot, sõt majd vehetsz is és kapsz is ingyen bizonyos feladatok elvégzése után.
De menj át a Wild territory-n tovább nyugat felé és majd a következõ területen vehetsz magadnak. Illetve ha elkíséred oda a profot akit a wild territory-n megtámadtak, akkor ingyen is kaphatsz védõrucit.