34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Bil Ur Sag
    Tyű pajti sajnos nekem nem voltak ilyen problmáim szal ezért nem tudok neked tanácsot adni benne. Nálam anno az agrompromnál volt egykétszer hogy pályarészre lépéskor kimentésnél egy-két alkalommal hibaüzenet nélkül kilépett. Akkor fogtam leszedtem és újraraktam. Utána nem csinálta. De nem hiszem hogy nálad is ez lenne a hiba. De egy próbát megér.
  • Ombika
  • artschiatwork
    Exkluzív filmfelvételeket, zenét, képeket, és infókat.
  • steweee
    a bonus dvd mit tartalmaz?
  • SzlobiG
    Nos senkinek nincs ötlete, hogy miért lép ki?
  • Tamás25
    én ott ugy jutottam ki hogy gránátoztam meg pisztojgyránátoztam az ajtót és kinyilt
  • Bil Ur Sag
    Ohh köszi. Valóban ott posztol a jóember. Ahol a duty-s küldetés alkalmával a falat kellett volna berobbantani. Na teszek egy próbát. Köszi !
  • Bil Ur Sag
    Van ott a teremben egy ilyen sárgás röpködő labdaszerű valami azt lőjjed. Egy idő után "meghal" és szabad az út kifelé.
  • Ombika
    Megtalaltam az x18 dokumentumait,de az ajtot vki,vagy vmi tartja es ilyen tuzlangok robbannak folyamatosan ,de ez meg nem is baj csakhogy az ajton nemtudok kimenni?
  • SaGa
    Azt hiszem, az a baja, hogy nem tud visszamenni a raktár területére. Vagy nem tudott kijönni onnan. A lényeg: robbantsd fel a falat, amit a Duty-sok akartak berobbantani, akkor meg tudja tenni a maga kis körsétáját és elfogadja a küldetést...
  • Bil Ur Sag
    Lenne egy kérdésem srácok. A Freedom főnöke Lukash megbízott egy melóval. Destroy The Duty Camp. Addig megy is a dolog amíg Max-val kell beszélni, majd lerohanjuk a pirosfeketéket, de utána a küldetés még sincsen teljesítve. Pedig már egy élő Duty tag sincsen a környéken. Jól megszmoltam előtte. 7-en voltak. Mind a hét halott. De bárhányszor akarok beszélni Max-vel, mindig azt mondja hogy majd beszélünk ha elintéztük a Duty seggfejeket. Van valami tippje valakinek?
  • SzlobiG
    1.003-as patch+magyarosítás van fennt. crackolva sincs.
  • DarkSector
    Egyik haverom mondta, hogy nála is ez volt...Aztán a csapatot kell ilyenkor követni...Én meg nem figyeltem, hogy nálam mi volt, mert ennél a résznél én asszem a saját fejem után mentem a csapat előtt...:D
  • erieskrisz
    hello sracok van egy ojan kuldetesem hogy jussak be a szarkofagba de ellote talalkozom egy stalker csoportal es kiirja feladat frissitve kovesd a csoportot igen am ez nem gond de a fonokot mindig kinyirjak xDDD es a pda n a nyil mindig visszafele mutat a halot faszihoz PFFFF es nem tudom merre menjek es miert kell kovetnem azt a tagot eggyaltalan ??? valaszokat ellore is kosszonom
  • Bil Ur Sag
    Jó estét minden kedves zónafürkésznek. :) A gsc S.T.A.L.K.E.R. fórumán van egy tag akinek a besorolása nem loner hanem a freedom. Ezt valami mod-al érhette el a gyerkőc? Bár azt írja hogy neki felajánlotta a játék. ... na mindegy csak érdekességként jegyeztem meg.
  • Hassan B
    Ha van fent valami mód akkor az miatt...
  • SzlobiG
    Elkezdtem megint a gémet, de az a gond, hogyha menteni akarok vagy másik helyre átlépni akkor kilép a játék. Idáig semmi baja nem volt, mostmeg elkezdte, eléggé swappol akadozik 2giga rammal. Nem is tudok tovább menni mert kilép, mi a gond? Vista lapozófile autómatikus.
  • Hassan B
    De a shadow of chernobyl-tol függetlenül fog futni, nem?
  • Raptor 2
    Hi! Nem kötekedésből, de elvileg az NEM a második rész, hanem csak egy kiegészítő. Az még nem biztos hogy lesz STALKER 2, csak hogy ugyanilyen stílusú játékot csinál következőnek (a Clear Sky-n kívül) a GCS!
  • Hassan B
    jolvan, én DUTY-nak olvastam, mert az az eggyik frakció a játékban...
  • Prince23
    Há mer ott van a bunkerben a föld alatt:DD
  • Hassan B
    Az mióta DUTY-s? Sidrovitch egy független kereskedő az ujjoncok táborában...
  • SaGa
    Várj egy pillanatra. Szerintem keversz valamit...
    Szidorovics olyan küldetéseket ad, hogy öld meg a kereskedelmi képviselőt. Olyat nem, hogy működj vele együtt...
    Olyan van, hogy keresd meg Fox-ot és beszélj vele, de azt rádión kapod, amikor először mész át a vasút túloldalára. Nem haszontalan, he életben találod (őt támadják a kutyák), de ha elkéstél, csak át kell vizsgálni a cuccait és mgtalálod a szükséges infót. Elvinni hullát soha, sehova nem kell...
  • Prince23
    Miután megtisztitotam a banditás pályást (az első mission)... elmentem az öregemhez (dutyis bunker főnök) és kértem egy küldetést... vagy is választottam. És az jött le, h müködjek együtt a kereskedelemmel kapcs az emberkével. Igen ám, de mire odaértem már a kutyák szétmarták... vajon oda kell vigyem a holttestét a főnökhöz...??
  • Bil Ur Sag
    Ja tényleg. Utólag is köszi hogy szóltál a The Clear Sky forumról. ;)
  • Bil Ur Sag
    Ha az az a Fejhallgató amit Shakarov prof adott, akkor az a psi-rezgések ellen véd. A műszer meg nem tudom melyikre gondolsz. Ha megmondod hol szerezted talán én is okosabb leszek :)Mert egy műszer később majd lessz nálad a dekóder meg asszem mégegy.
  • Hassan B
    Igen, 99%-ban megmaradnak a dolgok...
  • Mayday
    Sziasztok,

Egy kerdesem lenne: a jatekban fellelheto ladakba erdemes-e pakolni, kesobb meglesznek-e a targyak, amiket beleteszek? Tehat hasznalhatom-e egyfajta "raktarkent" ezeket a ladakat?
  • zombeeka
    ...semmit,nincs bekalibrálva (legalábbis nálam ezt írta ki),csak nálad van és ennyi!
  • zombeeka
    ..ha jól láttam már van egy ilyen!
  • Tamás25
    szereztem egy fejhalgatót meg egy műszert nemtuggyátok h mit lehet vele csinálni?
  • Hassan B
    Már három napja van, csak nem jó a kereső...
  • Bil Ur Sag
    Nem lenne rossz bizony.Én megtenném de nagyon nem vágom az ilyesmit.
  • crazyclone
    nemtudom hogy lehet uj forumtémát nyitani nem is érdekel de valaki hozzáértő megtehetné h nyit egyet ennek : STALKER 2: Clear Sky
    yeeeeeeeeeeeaaaahhhh
  • kokos
    A lost planetba is elbirta a pali még a rakéta vetőt is....elbirhatná itt is!!!!!
  • kokos
    A forgo neve:gatling gun.....és kell nekem is de mán!
  • Bil Ur Sag
    Igen kivették. Szerintem nem is igazán illik a Stalker világához, játékmenetéhez.De szerintem van már mod, vagy lessz amivel be tudod majd tenni.
  • CyrSyS
    Akkor gondolom a végleges verzióból kivették a forgót. Arra a fegyverre gondolok amit a harci helikopterekre szerelnek. Egyik képen láttam hogy benne van a játékba ezek szerint még sincs :(
  • Bil Ur Sag
    Nincsenek benne vezethető járművek. Kikerültek a végleges verzióból. Mondjuk szerintem nem is baj. De ha akarsz járműveket bele akkor van egy wehicle mod a játékhoz amivel lehet beletenni.
  • Tamás25
    hol lehet kocsit szerezni, mert én már kijáccottam és még nemtaláltam