S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Melyik az X-18? Ha elmondod hol van akkor tudok segíteni...3x nyomtam végig a game-et...de a laborokat mindig összetévesztem<#wink>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Három napja nem találom azt a k..va kódot az x18-hoz.Valaki megszánna a megoldással?
Köszi!
broman191
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani, hogy lehet beállni a Duty-hoz/Freedom-hoz/esetleg a Monolight-hoz???

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

liftakna, ez megvan gondolom. azon egyenesen tovabb, mig lejutsz egy ujabb lejarathoz(sok vernyul van arra) es ott lesz egy nagy terem bejarata, ahol kozepen lepcso van. Na ezen kell szointenkent 1-1 kapcsolot lenyomni adott idomalatt, osszesen harmat, majd egy negyedik szinten valami dugot kihuzni. Ha ez megvan, akkor a ngyedik szintrol van egy kijarat, ahol egy magahoz huzos genyo van, es ha lekuzdotted afolyoso vegen vagy egy hulla. Na nala van valami cucc.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Igen. Részei a fõ szálnak, mivel bizonyos helyekre csak úgy jutsz el, ha a kérdéses helyeken megoldod a feladatokat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

azT AAKROK KÉÉRDEZNI HOGY MUSZÁLY-E LEMENNI AZ X16 ÉS AZ X10-ES LABARBA A FÕKÖLDETÉS SZERINT????mERT AZT TUDOM HOGY X18-BA MUSZÁLY.AZÉRT AKAROM EZT MEGTUDNI MERT NEM NAGYON SZERETEM AZ ILYEN "FOSATÓS" RÉSZEKET...

Pár napja már fel lett írva ide, így szerintem lapozgass vissza egy kicsit. Elõbb megleled a választ, minthogy vársz valakire aki begépeli neked.

lipovics
Hiába nézem a FAQ-t, le írná valaki spoilerben, hogy milyen vége lehet a játéknak és mitõl függ? És ha szeretnék másik véget is megnézni, akkor teljesen új játékot kell indítanom, vagy elég egy régi mentés?
Nem bug, ott van az mindig, akár elvállalod a feladatot akár nem.
Nem csak az alagútba (amúgy sem alagút, hanem sima aluljáró) kell bemenned, hanem azon belül egy jókora konténer végébe is el kell jutnod (az utolsó lesz). Ott lesz a földre ledobva. Simán át is gyalogolhatsz rajta ha nem figyelsz oda.

Pseudodog az a bevert képû, púpos kutyaszerû dög. Ilyentõl hozzál farkincát, mert ez kell a megbízódnak. A térképen mindenesetre nem lesz jelölve egyetlen ilyen keresgélõs feladat pontos helye sem. Neked kell elõkerítened és leszállítanod 1 napon belül a kérdéses "állati alkatrészt".
A többi kutya sima blind dog (amik úgy néznek ki mint a bull terrier, azok a tojásfejû blökik). Azoknak a farka nem kell senkinek.
A vadkanoktól lábat lehet elszedni, a snorkoktól detto, a bloodsuckerektõl meg majd csápot gyûjthetsz be.

Nem mindegyiknél van viszont ilyesmi. NAgyjából sima kutyáknál minden 3-4. "tartalmaz" farkincát. A többi lénynél ez a szám tovább növekedhet.

lipovics
Lent néztem az alagútban, ott sincs. Találtam egy hullát meg egy pisztolyt és hello... 😊
Szóval ez vmi bug lehet.
ez érdekes: vitality with crack versiont töltöttem le, mégis azt írja ki hogy insert cd...amatõr vagyok, de azért ez mégis különös
Hali!Az a gondom,hogy nem találok ki a bunkiból.Nem találom a kódot,és nem tudok az x18-as dokumentumokért menni.Ha valaki tudja a megoldást,segítsen!Köszi!
sziasztok!
szükségem lenne egy stalker crackre! Lécci küldjetek linket!
KÖCI <#help>
doncarlos
hali.. volna egy kis gondom... van ez a bizonyos PSEUDOKUTYA farkát hozd el nekem akció.. no ez melyik? mert amit mutat a PDA, abbol megöltem 5-öt, mindtöl elvettem azt amit lehetett, megöltem x mennyiségû kutyát, elvettem amit lehetett, megöltem vagy 3 vadkant... azoktól semmit nem lehetett, de a kereskedõ semelyiket nem fogadta el feladat elvégzendõül, csak megvásárolta. Na most akkor mi is kell neki oda?

wordsworth
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a stalkerral.. Akár mit próbálok szaggat, állítóttam virtuális memet is (swap miatt), az sem segített.
A configom: P4 3.2Ghz, 1GB ram, x600xt 256mb-os kártya
Evvel a géppel 1024*768,ban közepes beállítások alatt szaggat.. normális ez vagy valami gáz van 😞

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Fa*zság! Müködik az.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Semmilyen elõfeltétele nincs a dolgonak azon túl, hogy élve vissza kíséred a Wild Territory-ról a dokit.
Beszélgess az öreg proffal és mikor elõször beszélsz vele felajánl egy munkát. Ezután beszélsz a korábban megmentett emberkével és elindultok felderíteni. A felderítési adatok alapján lesz megkreálva a védõfelszerelés.

Különleges védõruha alatt mit értesz? Nincs különleges védõruha sehol. Amit kaphatsz, de erre külön rá kell kérdezned mert különben nem veszed fel a feladatot, hogy hozd vissza Ghost ruháját. Ez nem különleges védõruha, csak egy olyan cucc amire a profnak szüksége van. De ezt nem közvetlenül adja, hanem külön rá lehet kérdezni és külön elvállalni.

Csenobilbol már nem tudsz visszamenni. Ha nincsen egy kinti mentésed akkor ennyi volt. Viszont ha csaka kivánságkavicsnáll vagy akkor az még nme a vége ha van nálad dekóder amit prpjatban a hotelben tudtál megszerezni. Ha ez nálad akkor a kivánságkövet kikerülve még vagy egy órát tudsz játszani a szarkofág körül ha felmész 1 szintel feljebb és kinyitod a számkodos ajtot a dekodoloval.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Minden bizonnyal Pripyat annak az áldozata lett, hogy a kiadó: most pedig kiadjuk lendülettel gyorsan befejeztette a fejlesztést. Ez igencsak sajnálatos, de ez nem akadályozza meg a lelkes stalkert, hogy több idõt eltöltsön a városkában😊 Szép feladat kitakarítani ott a Monolith csoportosulást, meg snipereket, snorkokat, amik találhatóak szanaszét, jutalmunk pár csinos artifact (meg némi sikerélmény😊.
Atisz
NA ez a gond hogy én ilyen küldit nem kaptam. A dokit megmentettem a WIld Territory-nél és hazakísértem, de ezek után nekem közvetlenül adja azt a questet, hogy egy különleges védõruhát kéne megszerezni, a psi zónán belül(!), ami védelem nélkül öngyilkosság... nem lehet hogy általad említett quest-nek van vmi elõfeltétele?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Semmilyen frakcióba nem lehet becsatlakozni. Mindig magányos Stalker marad a manusod. Legfeljebb haverságban lehetsz a Duty és/vagy Freedom csoporttal. A banditákkal és a Monolith csoporttal mindig haragban leszel, mindegy mit csinálsz.

A psy emission elleni védelem nem páncél, hanem egy sima füles, amit a mobil labor fõnöke által tudsz megszerezni. Bemész, beleegyezel hogy elvégzel egy feladatot, elkíséred a mérõhelyre élve a dokit, aztán élve vissza is hozod onnan. Ezután elmész a mocsár szélére a lelõtt/lezuhant helikopterhez, felveszed a hullánál lévõ cucckat és utána már jó is a dolog. Megtudod hol a bejárat a laborba, elmagyarázásra kerül miként mûködik nagyjából a psy emission védelmet adó vacak és kész is. Ha ekkor mész be a kapun akkor már nem lesz figyelmeztetés, hogy menj onnan.
Szóval a megoldás kulcsa a mobil laborban keresendõ.

Páncélnak ehhez semmi köze.

Általában akkor nem mûködik, ha teljesen le van véve az options-ban a lámpa távolsága. Ilyenkor nem mûködik, nem minimális grafikánál.
Ezt kell feljebb venni és akkor majd világít is a lámpa. De ha a lámpa fényének távja nulla, akkor nem tud világítani.

Atisz
Az-az, egy laborba kéne bejutnom. De kíírja a kép felsõ részében hogy "critical psi-emission detected, leave the area immediately" és ettõl kezd a karakter vérezni.
Ha tudod, írd le légyszíves pontosan hogy hol van az armor (esetleg screenshot-tal)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Falabu
Megoldás, olyan artifactok és ruha vieselete ami megvég a sugárzástól.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Herold
Na most ha állandóan sugárzásban megyek és csökken a HP, mi a szart lehet csinálni? Elõbb utóbb elfogy a gyógyszer, meg harc közben egyébként sem mindig van idõ gyógyszert keresgélni. Ez így elég fos.

Hello!
Tudja-e vki,h lehet frakcióba csatlakozni?

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

Tigristank
Én is végigvittem. A legjobb befejezéssel sikerült megcsinálnom (I made it). Összeségében jó volt vele játszani, mert a játék hangulata és története igazán magával ragadó volt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Doc Hooliday
Császtok, én még csak most raktam fel a "float32 mod-ot és megjelent játék közben a bal felsõ sarokban valami konzol szerûség, mindenfélét kiír és nem tudok menni a stalkeremmel csak forgolódni tud. Valaki tudna erre valami gyors megoldást hogy hogyan lehet azt a szart eltüntetni a képernyõrõl??? kÖSZI!!!

Ron Ragm
Minimum grafika beállításnál nem mûködik a zseblámpa <- mehetne a FAQ-ba.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

DannyL
fasza, kösz 😞

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

nem
DannyL
Hali! A legvégén vagyok a játéknak amikor a final movie van, meg kivánok attól a nagy obeliszktõl vagy mitõl. Viszont nagyon szerettem volna visszamenni a reaktoron kívülre, ki az épületbõl, mászkálni még. Na ez nem sikerült mivel ha visszamegyek, le van szakadva a létra. Ki lehet jutni valahol vissza az erõmûvön kívülre?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Én is a végére értem,legalábbis az egyik végére.
Szerintem egy nagyszerü játék volt,de az összképbe rengeteg kis apróság piszkít bele.
Hát bug-ok,hibák,azok vannak dögivel,de végülis tartósan engem egyik se zavart.Olyan nekem is volt hogy a teljessen üres helyen történõ mentés,visszatöltésnél egy fegyverest erdményezett mögöttem,de sikerült megoldani.Aztán az esés közben eltünõ hullák,meg ilyen kis apróságokat már fel se vettem.
Annál hibásabbnak érzem hogy ezekbõl a csoportusulásokból ilyen keveset hoztak ki.Ebben sokkal nagyobb lehetõség lett volna.Mondjuk én egyikhez se tudtam csatlakozni,pedig a Duty táborban megvolt kihez kell menni,a hangszóró is agyba fõbe harsogta hogy csatlakozzunk,megnyertem az arénát,én lettem a legelsõ a Stalker ranglistán,mégse ajánlott az ember semmiféle csatlakozást.
Az meg a másik hogy sikerült a Freedom bandát magamra haragitani,ez ok.De azt már nehezen értettem hogy napokkal késõbb más ruhában odamenve honnan tudja 100 méterrõl is a gaz Freedom tag hogy én ellenség vagyok,és lõ rám mint az õrült.Ennek eredményeként a Freedom bázis pályarészen általában csak futólépésben tudtam közlekedni innentõl...
És szerintem a végét kicsit elkapkodták.Pripyat lehetett volna a leghangulatosabb rész,de szinte semmit nem kell ott csinálni a hotelbe felvenni a cuccot aztán húzás.Még mászkálni se lehetett kicsit,mert mindenütt ellenség volt,örültem hogy az átjáróig eljutottam...
No de mindegy.Az egész hangulata viszont szerintem nagyon magával ragadó volt.Gyakorlatilag az vitte el a hátán az egészet,és tette feledhetõvé a hibákat.Mind a külsõ,mind a belsõ helyszinek nagyon jók lettek,visszaadták azt a hangulatot amit el akartak érni vele.
Hát szóval sokáig csinálták,de összességében jó lett,megérte kivárni.
A magyaritásért meg köszönet mindkét csapatnak akik csináltak hozzá!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tán elállítottad az Optionsan a L gombot valami másra?

fery02
Élvezem a játékot ja, fõleg így veteránon, igazi kihívás. Meg közben ugye volt egy feledhetetlen élményem is. Elmentésekbõl nekem 2 van, egy quick save, amit akkor ugye b*szhatok, meg egy olyan, ami autómatikusan keletkezik, az adott pálya elején. Ha ezt betölteném, akkor kb 20 percig el tudnék ugyanide jutni, de asszem egy kis szünet kell mégis, mert nagyon ideges lettem 😄 (Kell még egy patch<#idiota>)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

minimize
ha a játék "legvégén jársz", addigra illene min. 3féle mentésednek lenni.<#email>
egyébként valószínûleg összességében élvezed, mert valahogy eljutottál a Szarkofágig...<#worship>

No one can stop Death!

fery02
Mert nem engedi. Átállítom veterán-ról, rákattintok a "Használ" gombra, visszatérve a játékba uyganoylan nehéz, mint korábban, visszalépek csekkolni a menübe a nehézségi szintet, és látom, hogy visszavette veteránra.

minimize
nemsokára elkezdem harmadszor.
2befejezésem már van, de most késõn jutottam Exoskeleton-cucchoz...😊)

No one can stop Death!

miért nem engedi easyre venni???

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

velem is ez volt; ez engem is felhúzott; ha sehogy se tudsz túlélni vedd easyre nyírd ki ppket majd vissza hardra :s ilyenkor nincs mit tenni

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

fery02
Ezt muszály beírnom, mert játék így még nem b*szott fel idegileg, mint ez.
Már szinte a legvégén járok a játéknak, mentek sûrûn, viszont a legutóbbi mentésemet picit elkúrta a játék, ugyanis a kis drágaság úgy mentette el nekem, hogy nem volt melletem senki sem, viszont mikor visszatöltöm egybõl úgy indulok, hogy mellettem áll 3 faszi sotgunnal, és szinte el se tudok moccanni, mert leszednek egybõl. Lelõni meg képtelenség õket, mert nincs rá idõm. Ez egy rakás szar. Nehézségi szintet meg nem engedi átállítani veteránról, hogy legalább egy kis esélyem legyen, szóval ennyit errõl. Az újságok meg el vannak ájulva ettõl, beszarás.

Köszi. Már nem kell. A trágyadombon volt.
bricsi01
Jó Napot STALKER-ek!

Az minek tudható, hogy a zseblámpa nem mükszik?

Jó vadászatot STALKER-ek!

Törölt felhasználó
1.re #24520,#24236
2.ra #24791
na ja😊 a helikopter tol indulj el a jel iranyaba es majd latsz egy lejtot.....

en yantarban nem vereztem allandoan, nezd meg milyen artifactrok vannak az ovedben, mert lehet attol verzel😊
Hm. Az a yantar, ahol x16 lab bejaratat kell megkeresni? mert akkor menj fel, kapcsolj ki mindent, amit kell es ott lesz egy halpott a kijarat kornyeken, na annal van

1. Le merném fogadni, hogy nem jó helyen keresed. Ott állsz ahol a térkép szerint lennie kell. De gondolom te kinn ácsorogsz egy romos területen. Nos talán nézz körül ugyanezen a ponton, de kicsit mélyebben. :-)
Nem bug, csak ez a játék 3D-ben játszódik, még ha a térkép 2D-ben is mutatja a dolgokat. Vannak szintek, magasság, mélység, így ha valami nincs ott ahol lennie kéne, akkor lehet hogy magasabban van vagy mélyebben.

2. Megsúgom nem egy hely van ahol magas a sugárzás, hanem rengeteg. Ahol igazán magas, ott védõruciban is megsülsz.
Idõvel meg majd találsz megfelelõ ruházatot, sõt majd vehetsz is és kapsz is ingyen bizonyos feladatok elvégzése után.
De menj át a Wild territory-n tovább nyugat felé és majd a következõ területen vehetsz magadnak. Illetve ha elkíséred oda a profot akit a wild territory-n megtámadtak, akkor ingyen is kaphatsz védõrucit.

lipovics
"1. A Vad vidéken meg kell szereznem vmi családi puskát,de sehol sem találom, hiába jelöli a térkép a pontos helyét! (ez vmi bug?)"

Dettó ugyanez a problémám!
Mindegy, megcsináltam az agyperzselõt, most vagyok a pripaty-ban (vagy hogy írják)