34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Bil Ur Sag
    Hát sajnos én nem tudom :( Csít-ről tudok én is. Én meg feltettem a Realism mod-ot és érdekességképpen nem 50 hanem 40 kiló volt a felső súlyhatárom. Mondjuk elég volt ez is bőven bár néha azért szűkölködtem. Az erőmű tortúra volt így...
  • Hassan B
    Valaki hozzáértő meg tudná mondani, hogy, hogy tudnám kitolni a cipelhető suly nagyságát? (nem csítel vagy programmal, hanem, hogy átírom pl 100 kg-ra...)
    Én már próbáltam átírogatni, de vagy kifagy, vagy minden ember halott... :P
  • Bil Ur Sag
    Jaja a játékon belül én is Vintar párti vagyok. :) Végig használható! Szuper fegyó. Mondjuk én az 1.0003 as patch és a realism mod- al együtt tudtam venni a kereskedőknél a Dragunovhoz lőszereket. Két változatot is.
    Mondjuk az életben a Sznajperszkaja Vintovka Dragunova párti vagyok. Mondom ezt úgy mintha már annyiszor lőttem volna vele. :D De csodálatos fegyver. Gyönyörűen néz ki. És a tulajdonságai ma is a legjobbak közé emeli.

Falco: Red Forestben lehet találni. Tornyokból lőnek rád Sniperek. Ők használják. Kapásból Red Forest elején tudsz szerezni egyet ha a lakokocsiról lekapod a manust. :)
  • zombeeka
    ...persze brutalizálni feltétlen csak Bulldoggal lehet! Hehe!
  • zombeeka
    ...passz,nemigen használtam svd-t(kevés lőszer és nagy súly)
    VINTAR BC a tuti!
  • Falconer
    Addig elmondhatnád az alap verzió merre van :)
  • zombeeka
    ...ha meg nem megy akkor menj vissza és mondjad le a feladatod és vállalj vmi mást!
  • SaGa
    Szidorovics mindig ugyan arra a területre adja a "camp elimination" küldetést. Ahol az első pályáról át lehet menni a villámlós alagúton a vasút alatt. Ennek a bejárata előtt (pontosabban a bejárat és a romos malom között kb félúton) őgyeleg egy kutyafalka. Ezeket kell kiirtani...
  • Bil Ur Sag
    jó estét.

Off: nagyon nemtok elalvadni ezért S.T.A.L.K.E.R.

On: egy kérdés. Van aki már megtalálta az isten svd dragunov-nak a unique(az a nyilas) változatát? Ha igen, megírhatná. Elvileg valahol Red Forest-ben kéne lennie...köszönöm. Jó éjt
  • Hassan B
    Ezzel a konfiggal mit szeretnél?
    STALKER biztos nem fog rajta normálisan futni....
  • Prince23
    Igen ám... de, az iránytű megint csak Szidi felé mutat... azt se tudom, h hol van a mutáns farm... (biztos én kell megtaláljam a GPS-szel vajon?)
  • algor91
    de most addig visszaállítottam a virt. memóriát, de a konfig:

op.rendszer:WindowsXP Professional
    processzor: AMD Athlon(tm) XP 2200+, MMX, 3DNow,~1.8GHz
    memória: 768MB RAM
    lapozófájl: Használatban: 236MB, szabad: 871MB
    DirectX 9.0c

Videokártya: RADEON 9550
    Virtuális Memória: Kezdeti Méret:384MB Maximális Méret: 768MB
  • zombeeka
    Amikor én arra jártam magánzóként ,velem a szolgálatosok szóba sem álltak,csak nyomultak előre,robbantoták a falat aztán halomraölték őket..én meg komótosan beballagtam a lyukon és kizsebeltem mindenkit,aztán szóltam a górénak,h jönnek vagyis jöttek és már kaptam is a jutalmat (pedig nem csináltam semmit érte)! Na,de ezekután már lőttek viszont a függetlenségemnek,mert bekerültem a szabadságos csoportba! ennyi
  • Bil Ur Sag
    Köszi szépen. Akkor jobban megnézem. Egy duty-s tag tényleg ott hűsöl a fűben.Köszi mégegyszer.
  • SaGa
    Pedig ott kéne lennie. Ha először a duty csapathoz mész, elmesélik, hogy a haverjuk már odament a falhoz, fel is rakta a robbanószert, csak a sniper lelőtte (ott fekszik a fal előtt), így nem volt ideje robbantani...
    Én kilőttem és a fal bedőlt...
  • Hassan B
    Game reinstall, 1 perc, aztán peccselheted is...
    (csak szólok, hogy a patch után a régi mentések nem működnek....)
  • MrXL
    Sry!
    Ha esetleg nincs eredeti exe akkor nagy segítség lenne egy mentés is. Az agymanipuláló generátort kikapcsoltam majd a video után lefagy. Egy olyan mentés kéne amiben már kimenekültem a konszernből.
    Thx.
  • MrXL
    Sziasztok!
    Szeretnék kérni egy original exe-t. Kérem aki tud segítsen mert egy ponton kifagy a játék amin csak a patch segítene. Patch-elni meg csak az eredeti exe-t lehet viszont nekem az elkallódott.
    Előre is köszönöm a segítségeteket, ha tudtok linket vagy feltöltenétek valahová.
  • Bil Ur Sag
    Milyen konfigon nyomod?
  • algor91
    Sajnos még mindig nem indul nálam a játék, a problémát nem oldotta az se meg, hogy a virtuális memóriát min 2100-max 2200 mb-ra állítottam.
    lefagy a játék, amikor a hardverösszetevőket írja ki az elején a betöltőképernyőn, egyszer sem sikerült még elindítani, még a játék menüjébe sem lépett be
  • SzlobiG
    Beszélni kell a kinti katona stalkerral és utána mehet az írtás.:D
  • Prince23
    Kezdjek újat? vagy ez egy bug lehet? Nektek is így van amúgy?
    Megnyomom a TAB-ot, azt visszaküld a föld alatti bunkerba sidihez, h a küldivel kapcs... ő aztán pedig a kinti katona satlkerhez küld...
  • Prince23
    MIÉRT van az, ha egy küldetést elválalok Siditől vagy a stalkertől (a legelején) mindig vissza küldenek Sidihez.
    Mennék írtani a mutánsokat, de erre az iránytűm sidrovich fel mutat... szal távolodok a célponttól...????
    Erre varjatok gombot.
  • SzlobiG
    Már felraktam mégegyszer, de patchet is raktam.:(

Holnap kap mégegy esélyt.
  • Bil Ur Sag
    Hááát én lőttem ott mindent de semmi. Falra szerelve nem látok diamitot :) De sebaj. Majd legközelebb. Lehet az a baj hogy nem csináltam meg anno Skull küldijét, amikor be kell hatolni a Freedom bázisra. Meg külömben is mit keresek még itt Pripyat városa után? :D istenem addiktív a game ;) De köszi a válaszod.
  • Bil Ur Sag
    A remény veszik el utoljára. Azt mondtad játszottál már vele előtte és nem volt semmi baj. Tedd fel csak simán a gémet mindenféle magyarítás nélkül és patch, Mod!!! nélkül. Majd próbálj egy mentést betölteni. Ha van régebbi akkor egy régebbit. De ne tegyél fel semmit. Ha akkor is kilép, akkor nemtom. De ha nem akkor ments egyet, a steril beállításokkal szal no patch no magyarítás, és ha engedi majd és menni fog akkor rakd fel őket utána.
  • SzlobiG
    Hát nem segített ahogy rámegyek a mentésre már ki is lép, ezt a gémet se kell már végig vinnem.:(
  • SzlobiG
    Azért megpróbálom leszedem azt magyarosítást addig nem rakom fel hátha az a gond mert elvileg csak az 1.001-es patchel működik rendesen.
  • Ombika
    Latom mar fejuket kel... Sorry
  • Ombika
    Utana az elohalottakat mar ki se tudom nyirni? :(
  • Ombika
    Jezusom ezt sose tudtam,hogy ilyenre jo a csavar!!
  • SaGa
    Az aluljáróban nem cak te gyulladsz meg, hanem akik át akarnak jönni, azok is. Ne pazarold a lőszert...

A csavar (6-os gomb) arra való, hogy eldobd, bele az anomáliákba és ezzel kijelöld magadnak az utat, hol nem fogsz megégni...
  • Ombika
    HAtul ellopoztam,de mindenhol katona,majd bevittem dokksit a barba es ott kuldott az x-16osert epp azt csinalom!! De k...t nehez,mikor mar hid alatt mennek at es minden felgyullad!!Annyian vannak,hogy nincs is ennyi loszer,ha tehetem kerulom oket ezerrel!!
  • Prince23
    Na letöltöttewm hozzá a magyaritást, így már sokkal jobb! XD
  • SaGa
    Ha majd az uolsó katonát is elintézted, akkor fogja jelezni, hogy kész. Vagy amikor átmész a hídon? Már nem emlékszem pontosan, de biztos, hogy kicsit később. Előbb utóbb megjön Szidorovics üzenete, hogy merre fele menj vissza...
  • Bil Ur Sag
    Köszi ;) megnézem.
  • SaGa
    Szét kell lőni, felrobban...
    De azt hiszem a falra szerelt darabot...
  • Bil Ur Sag
    Elképzelhető. A PDA-ban sincsen teljesítve? Szal nem jelölte be a mellette lévő kört? Mert ha nem akkor nem veszi teljesítettnek. Elvileg miuán felvetted a doksikat, bejött egy video majd az öreg Sidorovich beszólt neked a PDA-an hogy a déli kijárat felé amely a Cordon-ra nyílik hagyd el a sötét-völgyet.Ha ezek bejönnek akkor szerintem teljesítetted.
  • Bil Ur Sag
    Tényleg ez a kulcs ki kell robbantani azt a falrészt. Mert mindig odamegy a faszi. Már csak egy gond van mivel :D A Dinamitot látom a földön de semmit nem tudok csinálni vele. A TRS-embe raktak 4 raksit. Semmi... Talán a Bulldog lenne a titok nyitja? De azt meg leadtam Voronin-nak.
  • Ombika
    Felidegesit,felveszem a dokksit,majd mikor felmegyek felszinre,vagy kitudja mikor es megenzem kuldeteseket,kiirja,hogy szerezzem meg dokumentumot,szetbax ideg!! Ez is bug?