34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • grebber
    Úgy már értem :D
  • DarkSector
    Nekem jöhetett a válasz...:D
  • grebber
    Ezt nem értem :(
  • Raptor 2
    Nem kell nagybetű... asszem :D
  • SaGa
    Nem Csernobilról szól, hanem Csernobil környékén játszódik. FPS, némi RPG beütéssel. Messze jobb AI-val, mint eddig bármi...
  • SaGa
    Téves, a célpontot lelőve is ellenségessé válik, aki mellette van. Hacsak titokban nem csinálod, úgy, hogy ne vegyék észre, Te voltál...
  • SaGa
    Az Aréna a Bár mellett van. Amikor kijössz a kocsmából, fel a lpcsőn, jobbra-balra-balra, ki az ajtón és a szemben lévő épületra nagy cirill bötűkkel rá van írva: Arena. Oda bemész, kapsz feladatokat, meg ha teljested, pénzt. Viszont a felszerelésedet elveszik (a végén visszakapod) és csak azzal mehetsz be, amit adnak...
  • erieskrisz
    m az arena dolog nekem is kimaradt terkepen se latni
  • grebber
    Pénzért hm majd csekkolom bár pénz az szarra se jó ugyanis jobb cuccokat találni mint amiket venni lehet!
  • Hassan B
    Mosmá én is kérek választ erre: #26859

:)
  • Hassan B
    A bár-nál van, lehet benne harcolni és kapsz érte pénzt...
    Valamelyik épületbe( a bár bejátata előtt) van 1 csávó, és azzal kell beszélni, utána mehetsz az arénába...
  • Hassan B
    Szid nem a vak kutya farkát(blind dog) kéri, hanem a pseudo dog-ét.
    Ha a célpontot lövöd le akkor nem fognak bántani, hiába vagy a táborba. Valószínüleg rossz emberre lősz.
  • hejyjyjy
    Csá!
    Olyan gondom van hogy megszereztem a kutyafarkat a kereskedőnek, de nem tudom neki odaadni. Meg egy másik gondom az hogy mondja hogy öljem meg azt aki az ő ügynökének adja ki magát. A srác ott ül a táborban, de ha lelövöm akkor mindenki nekemugrik.
    Van ezekre valami megoldás?
  • campy
    ez milyen játék? mik vannak benne? azt hallottam és olvastam h csernobilról szól! típusa horro vagy olyasmi mint a buzi Half life sorozat????
  • DarkSector
    Na ezt én sem láttam még...
  • grebber
    Mi az az aréna és hol van??
    Hát én valamit nagyon kihagytam mert 2x végigtoltam de ilyet nemláttam!
  • DarkSector
    éS NAGY f-ET HOGY KELL, MERT NÁLAM CSAK KISBETŰKET CSINÁL...
  • Raptor 2
    1. 0-val előhozod a konzolt.
    2. Beírod hogy "bind cam_2 bF1" (idézőjelek nélkül)
    3. Beírod hogy "bind cam_3 bF2"

megjegyzés: Az alsóvolna ( "_" ) az valószínűleg a Shift+Ü ha jól emléxem.
  • Adam5576
    Hello!

Letudná írni valaki, hogy mit kell a konzolba írni ahhoz hogy az F billentyűkkel külső nézetekből is megnézhessem a manyusomat?

köszi.
  • Falconer
    Arénában nekem behal az egész. A full dynamicot ott ki kell kapcsolnom.
    (8800GTS, c2d [email protected], 2*1gb dual, és még külön Xfi hangari is....) Lehet csak a forcware verziom nem jo.
  • DarkSector
    Háát full-on nem csoda, hogy nem megy 1G-val...
  • tszd
    Nekem addig fagyott, amíg "csak" 1 GB RAM-mal nyomultam full dynamic módban. 2 gigával már királyul megy.
  • Raptor 2
    Bocsi a nagy képekért
  • Raptor 2
    Végülis nem teljesen off, gondoltam beteszem ezeket a képeket, hisz én azért nem gondoltam volna, hogy Oleg Yavorsky egy Ukrán metal bandában figyel gitárosként:

Elég fura :) De ami számuk hallható a Stalkerben, pl a Bar-nál, az nekem nagyon bejün :)
  • erieskrisz
    ajajajajajajajajajaj hehe ha a jatek vegen meghalok az miert jo ezt nem ertem
  • Tinman #26861
    Én csak azt tudom, hogy FULL u.a. a konfogigon egy Prescott 3.2 GHz-es procival max beállítások mellett egy 8800 GTS vga társaságában, terepen 26-32 FPS, arénában !14-18 FPS!, míg egy Core 2 Duo procival, terepen 41-58 FPS, arénában 32-38 FPS.

Mindenki azt mondja nem számít a Stalker esetében a Core 2... látom.
  • Mayday
    Tudom, hogy nem megynugtato, amit irni fogok, de nekem is allandoan fagyott, ugyhogy uninstallaltam, majd kisebb gepfejlesztes/csere volt, a lap, memoria es proci lettek cserelve. Az uj konfigon tokeletesen futott, SOHA ki nem fagyott, szoftverek ugyanazok, tehat ugyanugy 1.003 peccs, ugyanaz a videokartya driver, teljesen ugyanaz az oprendszer xp sp2.

tehat nem tudom, letezik-e, de lehet, hogy egyes konfigokat, vagy hardverelemeket nem kedvelne?
  • Hassan B
    Új játékot kezdtem, és szid-en kívül senki nincsen 1ik pályán se... -.-
  • Blackrav3n
    Hi!

Van már megoldás a kifagyásokra? Régebben több ember köztük én is azzal szenvedett hogy bármit bárhogy állított a játék véletlenszerúen 10-15 percenként lefagyott. Ez a patchek után sem válztozott, aztóta nem is próbálkoztam. Van már rá valami megoldás?
  • Ombika
    HA a jatekot 1 magra irtak,akkor varhatod bar en meg soha nem neztem meg,h ez kihasznalja e!!
  • BalGo
    Sziasztok. Nem tudjátok mitol lehet hogy Core 2 Duo procival stalker alatt csak az egyik magot használja? :S
  • DarkSector
    Jól tudod...#26853...ezzel 1000T súlyt cipelhetsz
  • zombeeka
    Korábban itt olvasottakból tudom,h ahhoz,h nagyobb súlyt tudj cipelni
    "kereskedő"-modra kell válltani! Az külön mod!
    de ha nem így van akkor bocsi!
    De valójában minek 100kg? Én vígan elbocorgok azzal a 60kg-val!
  • DarkSector
    Csak a rádióaktivitás ellen nem véd....
  • SaGa
    Izé... Nem fognak feltámadni...
  • SaGa
    Ha olyan mentésed van, amiben nincs élő ember, nem fonka feltámadni...
  • Hassan B
    hmmm... így se jó... ahogy az előbb is írtam, a súly korlát az jó, de nincsenek emberek, mindenki meghalt...
  • Hassan B
    Ohh, köszi, én is tudtam hogy ebben a kettőben kell, de én mind2ben csak 1 dolgot moddoltam, és ugy nem olt jó. :)
    Még 1x köszi!
  • SaGa
    A súlyhatár átírásához 2 fájlban is módosítani kell az értékeket, összehangoltan.
    Az egyik a config\creatures\actor.ltx, a másik a config\system.ltx.

A system.ltx-ben a max_weihgt és a max_ruck (ez utóbbi a hátizsák max tömege, az előző az összesen cipelt cucc (fegyver, övre rakott cuccok és a hátizsák).
    Az actor.ltx-ben a max_item_mass és a max_walk_weight értékeket.
    Az második azt az értéket adja meg, amivel már nem tudsz mozdulni...
  • Hassan B
    Hát nekem már sikerült átírni, és a sulyhatár rendben is van, de Szidrovicson kívül egy ember sincs a pályán, csak pár hulla...
    Valami ötlet? Valaki? :)