34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
skygt90 #33898 ha felraktam a complete mod-ot és jólfut a játék akkor az absolute nature+structure pack sokat ront a gépigényen ? rosszabul futna tőle a játék ? vagy nem jelentős a dolog ? -
#33897 Az utolsóig. Igen van hozzá magyarítás, de link-et sajnos nem tudok. :( -
skygt90 #33896 és még annyit hogy a complette mod-hoz jó a sima magyarítás is ? vagy létezik hozzá külön magyarítás ? -
skygt90 #33895 halihóó. ha a complette 2009 (2012) mod-ot szeretném kipróbálni ahoz meddig kell fel patchelni a játékot ? -
steweee #33894 a 33832-ben már kérdeztem, de most megint aktuálissá vált. valaki aki játszott vele sokat modokkal is, megtenné hogy felsorolja hogy mely nagymodokat és azokhoz mely kiegészítőket érdemes felrakni ?
logikailag úgy gondoltam, hogy nagymod + ajánlott kiegészítő ésatöbbi (esetleg vmi + szörny kieg) grafika. többszöri végigjátszásra, hogy összehasonlítható és élvezhető legyen a különbségek miatt
1: oblivion lostl + arsenal,
2 :Complete, SC 2012 Weapon Revamp vagy SC Realistic Weapons add-on 0.8 vagy Stalker Complete 2009 Weapons Addon
én vhogy úgy gondolnám jónak a játékot, hogy azért maradjon játék, nem kell egy lövés egy halál, legalábbis ami a mi esetünket illeti.... :)
-
ntex #33893 Hát a teljes changelistet nem tudnám felsorolni... Képtelenség lenne.
Néhány főbb változás:
- kb 232 új anomália a 3 térképen együtt (Zaton, Jupiter, Pripyat)
- ~110 új titkos hely (Secret Stash)
- megváltozott főküldetés (A fő sztorivonal maradt ugyanaz, csak bővítve, elnyújtva lett)
- Új mellékküldetések
- Új NPC-k (bankár, trader, quest npc-k stb)
- Új fegyverek, régi fegyverek újra balanceolása
- Új Artifactok
- Új élelmiszer cuccok
- Az egész játék ekonómiai rendszere újra van dolgozva, nem lehet meggazdagodni úgy mint a sima játékban
- Minden fegyverhez lehet egy "szakkönyvet" találni ill. kapni quest rewardként amit ha megtanulsz (use) növeli az adott mordály sebzését
- Új Achievementek (szám szerint 8 asszem)
És még rohadtul sokminden :D Ha érdekel oroszul fel tudom tölteni a mod changelogját amit lefordíthatsz egy translatorral és kiszemezgetheted a fontosabb dolgokat :D -
#33892 És Maga a mod mennyiben más, mint a Complete mod?! -
ntex #33891 Ezzel a Sgierous + AtmosFear3-al nem sokat játszottam, a sima Sigerous 1.7 az viszont tényleg stabil. Majdnem egész Zaton-t végigjátszottam benne és egy CTD nem volt. Az AtmosFear3 -al viszont van 1-2 apró hiba ahogy olvastam GSC fórumon. Én csak kipróbáltam ezt a mergelt modot a textúra packokkal. Majd valamikor nekiállok játszani vele, segíteni akarok a GSC-s arcoknak bugokat keresni. -
#33890 Azért kérdeztem, mert ha az alap játékot még nem játszottad végig, akkor első körben szerintem(!) érdemes olyannal, ami nem nagyon változtat a gameplay-en; nem tesze bele plusz küldiket; stb...
Persze azt sem mondom, hogy mod-ok nélkül kell végigjátszani. :)
De a Complete mod-al + Absolute mod-okkal kapsz egy olyan SHoC-ot, amiben kevesebb lesz a bug (Én egyel sem találkoztam) viszont jóval szebbek lesznek a textúrák.
És ez ugyanígy igaz a Clear Sky és Call Of Pripyat részekre is. -
#33889 Még nem játszottam végig az alapot - a gépen pihen.
Beszerzem az általad linkelt finomságokat is. -
#33888 SHoC mod-ok
CS mod-ok
COP mod-ok -
#33887 Ez mennyire stabil mod?! Ill. mennyiben változtatja meg a Gameplay-t?!
Imy: Ha már kijátszottad(kimaxoltad, öltél bele jó pár órát), akkor Én személyes tapasztalat a Complete mod-ot javaslom + a lentebb is link-elt 2db Absolute Pack-ot. Complete mod annyira nem nyúl a játékmenethez, sőt szinte 1általán nem módosít a fő szálon, mellékküldiken viszont sok bug-ot patkoltak benne és stabil is.
(aztán lehet, hogy ez a Sigerous Mod is fasza)
STALKER Complete 2009 (2012)
SC Realistic Weapons add-on 0.8
Esetleg:
Stalker Complete 2009 Weapons Addon -
#33886 Nagyon szépen köszönöm! -
ntex #33885 OFF:
MOD:
Sigerous Mod 1.7+AtmosFear3 translated repack
Absolute Texture Packs:
Absolute Nature 2 Texture Pack
Absolute Structures Texture Pack
-
#33884 S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat: Sigerous Mod 1.7 +AtmosFear3 +Absolute Nature 2 (High Detail Green packs) + Absolute Structures v1.0
Google a barátod! -
#33883 Linkek jöhetnének az összeshez [mod, és textúra pakkok]...
-
ntex #33882 Tartalomban és szavatosságban az első rész a menő. A Clear Sky szinte ugyanaz volt mint a SHoC csak 1-2 eltérés volt benne a régi térképeken, tettek bele 2-3 új mapot meg egy nehezen működő upgrade rendszert. Viszont a Call of Pripyatban vannak olyan újítások amiket érdemes lenne átültetni az első részre. Az upgrade rendszert tökéletesítették (hülyeségnek tartottam ezt a Flash driveos upgrade terveket), a kitörések normálisan működnek alapból, az inventory system is jobb sokkal a CoP-ban, az MI sztem jobb mint a sima SHoC-ban. A bloodsuckerek pl. sokkal jobbak CoP-ban mint a SHoC-ban. Ott tényleg félelmetesek és nehéz őket megölni mert gyorsak és hit n run taktikával mennek rád. Nem látod egészen addig amíg a közeledbe nem ér (még a félig meddig átlátszónak sem), belédüt és elfut. Egy igazi köcsög :D
Amúgy javaslom ha nem szerettétek a CoP-ot próbáljátok ki Sigerous Mod 1.7-el amibe már integrálták az AtmosFear3-at ami sokkal félelmetesebb kitöréseket produkál plusz zombivá változtatja a kint ragadt stalkereket vagy akár meg is öli. Hihetetlen jó lett az a mod, egyszerűen élvezet vele játszani. Főleg ha felrakod a két texture packot is hozzá :)
Ide raktam be pár hangulatképet a modból :)
Nem lehet abbahagyni a játékot így komolyan :D -
#33881 kijött a 'flat out'?
nem a fallout? ;) -
#33880 Nézd meg mikor kijött a flat out a satalker is jó játék és egy két szimulátoros szoftver a többi egy rakás ... A stelkerral játszhatsz még 5 10 év múlva is . A régi időkben miket hoztak össze. Az első az igai rész a másodikban megtudod hogy kerültél a kocsira , azt kezdheted megint elölről. A 3. résznél meg teljesen független vagy szinte az előző két résztől , de az első rész fogja vinni mindig is a pálmát. Jöhetnek játékok egyik se tudja überelni. Simán csak úgy kószálgathatok ha szeretnék de akár kereshetek pénzt vagy ereklyét. Életszerű és a hangulata ott van ami már rég egyik játéknak sincs meg. Kívülről a borító szép mindnél a reklámban van a pénz azt eladják a szart is. De ez legalább megcsinálták. Ha tényleg bekapsz egy golyót nem mászkálsz ott orákig mint egy félrészeg behalsz azt kész. :) A játé szinvonalát emeli az is hogy nem szorulsz hálózati játékra hanem simán élvezheted szinglibe. Remekmű leszámítva hogy ideje néha szünetet tartani és áttenni másnapra a folytatást -
#33879 Á, visszatettem az előzőt. -
#33878 Próbáld meg eltávolítani a driverben a túl magas képfrissítési frekvenciájú módokat, hátha akkor olyanra vált, amit bír a monitorod. -
ntex #33877 Nem tudom. De amúgy XP van a gépeden vagy mi? -
#33876 Nincs sehol, az előbbi problémát az új nVidida driver okozta. Valamiért az összes majd létező felbontást és képfrissítést feltüntette. Ergo mivel a játék nem ment cfg fájlt sehova a gyári 1024x768 használta, csak valamiért a VGA 2440 Hz képfrissítését. Visszatettem a júniusit így ok.
Lehet csak adminként futtatva működik jól? -
ntex #33875 Ha nem akkor user.ltx fájlra -
ntex #33874 Akkor ott keresd :) vagy keress rá keresőben a "Shadow of chernobyl" kifejezésre. Elvileg ki kell hogy adja a helyét a mappának -
#33873 Valamiért nekem nincs ott semmi. De a Dokumentumok mappát a D meghajtón van. -
ntex #33872 C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\ mappában van elvileg a játék mentés és Options fájljai -
#33871 Üdv!
Nekem Steames verzió van meg jó rég, de mai napig nem fejeztem be. Ezért múlt héten letöltöttem és el is indítottam, hogy beállítás. Ez OK. De ma mikor elindítom a monitor azt írja ki Out of Range 219.1 Khz/239 Hz! Semmit nem tudok csinálni, nincs ini/cfg fájl vagy nem találom.
Valaki tud segíteni? -
#33870 Végig játszás leírásának III. része -
#33869 Szerintem néha tök feles mindenkivel végezni, hisz nem az a cél. -
#33868 Agymanipuláló nál egyik katonánál meg : 342089 az cső! -
#33867 A kért kód kedves s.t.a.l.k.e.r. társam : a vezérlőbe vezető ajtó :1243
a labor helyiség :9524 , és van egy harmadik is oda még nem jutottam el mert nem tartok még ott , most csak ez van a PDA m ba. a harmadikat egyik katonánál találom majd meg az agyperzselőnél azt hiszem de neten szétlehet nézni. És van még egy olyan helyiség ami tele van cuccokkal nem kötelező tudni a game végig viteléhez annak a kis szobának a kódját. Egy másik faszinál találod meg egyébként a második kódot is. -
ntex #33866 A mod Facebook oldalán ez a kettő volt a legértelmesebb amin látni is lehet valamit. Itt találsz még képeket ha érdekel
-
#33865 Üdv. Feltettem a játékot és amikor indítanám akkor bejön egy közepes méretű fekete ablak, töb soros irománnyal. Ez után nem csinál semmit. Mi lehet ez? -
#33864 képek vannak?
ahol látszik, h mi lesz más ezzel a MOD-dal? -
#33863 azért ez így nem O.K. ;)
felületes szemlélés esetén valóban "csak" grafikai-turbo
de aki belemerül és ismeri a gammát, annak[URL=http://artistpavel.blogspot.com/2009/04/stalker-complete-2009.html]lesz még egy rakás "apróság"[/URL] -
ntex #33862 Na. Úgy néz ki felkapják ezt a Narodnaya Soljanka + DMX + DKZ modot, egy steam community csapat elkezdte fejlesztgetni, bugmentesíteni. Már kiadtak egy-két patchet hozzá és még ma jön egy másik is úgy olvastam. És folyamatosan jönnek ahogy reportolják a bugokat. Egyelőre BETA teszt az egész. Akit érdekel torrenten letöltheti:
Mod torrent (5GB)
Többi infó -
#33861 valaki mondja már meg, hogy a laborban hol találom meg a 2. ajtó kódját :D vagy, hogy mi a kód...az agyamra megy már esküszöm. :D -
#33860 nekem egyfolytában bugol ilyen szarokkal amúgy...a bárból eltűnnek az emberek, meg ilyenek... -
ntex #33859 Bug, volt már velem is olyan. Korábbi mentés kell