34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • grebber
    Azért kérdem hogy mi lenbe a változás szemléltethették volna jobban is mint az a két fos képpel.
  • Ombika
    Hidd el nemcsak arrol szol,ha jo vga-d van tedd fel es szembetuno lesz a valtozas!!
  • grebber
    Én ott csak egy nagy árnyékot látok az uton ezért felnem rakom.A másik képen meg nemtudom mit kéne nézni!
  • grebber
    Bakker leuninstaláltam a gamet feltettem újból 1.0003-al és sajnos azt látom hogy mégiscsak végig kell vinni a gamet hogy megtudjam miről van szó mert a videók között nincs ott az a hologrammos csoka ami nagyon sok mindent elmond!! :(
  • Ombika
    Ott a link nezd meg! :)
  • grebber
    És ez mit is csinál a grafikával?
  • Ombika
    No float32 felrak ezt irja ki,help me!!

8800 GTX-el nyomom pedig?! Vki vmi otlet?
  • Ombika
    Legujabb float32-rol kepek!! :)))
  • Ombika
    Nem lehet rola tudni,hogy esetleg javitanak e rajta?
  • TSL16b
    Igen, van (ki-be kapcsolható) feliratozás a videolejátszóban is, de csak v1.0003-ig, sajnos a v1.0004-en egyáltalán nem működik.
  • bajgunar
    Hol találom a SZABADSÁGI fegyverét a Sötét völgyben???
    Amit vissza kell vinnem az elkeseredett csókának a bárba??
    Ha bemegyek a sötét völgy helyre, végigcsinálom a küldit és meglesz??
    Eddig minden küldit megcsináltam, nincs elcseszett külddim, de ugyérzem ez most az lesz :(
    (sztem ki**szott szar az 1.0004 patch, sima alap game, a másolós Float32 + User.ltx-el, és lazán megy a game, szinte full grafon 1024-ben, no AA, no AF, Full Dinamic Lighting)
  • erieskrisz
    szia rossz fele mesz ha a sarga letran szeretnel visszamaszni ne probalkoz ahol felszedted a dokumentumokat a csakotol na arra kell kimeni ha elmesz a terem vegebe lessz egy luk amin le tudsz maszni
  • grebber
    Ja mugy ha felteszem azt a magyarítást amibe feliratozva vannak a vidók akkor a főmenüben a videoknál ha ott lejátszom őket akkor ott is feliratozva lesznek??

Mert most viszem végig 3x-ra de baszakszik szerintem 1.0004 miatt és 4x-re már marhára nincs kedvem végigvinni csak azért a 3-4 sokat mondo videóért!
  • ace26
    Hali! Van 1 kicsi kis gondom( mint mindenkinek)Az Agrophow vagy milyen kutatóintézetben vok,és már a pendrivét is megtaláltam de nem took visszamenni....... Ötlet????
  • grebber
    Dx9be a dinamikus fényeknél van ebben a gamben HDR??
    Mert elvileg élsimítás bevan kapcsolva de mintha bese lenne.

Mert ha van HDR akkor oké mert csak 8xxx -es zériánál lehet egyszerre élsímitás + HDR!
  • bajgunar
    Ahha, szinte gondoltam, csak a környéken már az összes kutyulit leszedtem, mint a 3 pálcás kulcstartót a búcsúba, most meg sehol sem találok egyet sem!!! :( :( :(

Egyéb cuccot, MOD-ot, magyarítást, stb...
    S.T.A.L.K.E.R.
    honlapon tudsz!!!
  • Hassan B
    Csak a a pseudó kutya farka kell neki... az elhagyott jármű park után(ahol a banditák voltak)van egy földút, ott fölmész, van egy alagút. Az alagútban egy pseudó kutyuli fog várni, ha szerencséd van el tudod venni a farkát... :)
  • Yoda001
    hát erre én is kiváncsi vagyok :D leöltem az összes kutyát de semmi, akkor azt mondod, van co-op mod? és ha an honnan lehet leszedni? (nagyon jo lenne).. gugliba is beirtam de nem sok értelmes linket dobott ki
  • erieskrisz
    en azt nem ertem pedig olvastam a magyar nyelvu vegigjatszast hogy miutan megvannak a dukumentumok az x16 os laborbol a magyar vegigjatszasban amit olvastam az van hogy utana 2 szalon fog tovabfutni a jatek 1 kapcsold ki az agyperzselot 2 keresd meg a vezetot vagy kit igan am de a srac azt irja hogy a keresd meg a vezetot a fontosab mert ha nem ezt csinaljuk akkor lesz szar a jatek vege tehat rossz befejezest kapunk csak azt nem irja hogy ezt ki fogja nekem felajanlani hogy keresem meg a vezetot mert nekem senki nem mondta ezt idaig csak a kapcsold ki az agyperzselos kuldi van amit a csapos adot valakinek valami otlet esetleg ha valaki tudja a megoldast help PLZ
  • erieskrisz
    a pseudo kutya farka ojan szörös ize te a vak kutya farkat akkarod neki oda adni ami nem kell neki a pseudo kutya naggyob a tobbinel es szörös meg mikor nekedugrik latod hogy van vagy szaz eles foga xDDD
  • bajgunar
    Van, csak le kell tölteni

GYIK-ok, azt a buzi küldit elvállaltam, hogy vigyem el egy PSEUDOG farkát a csókának a pincébe, namármost van 2 olyan farkam is, de szarik elfogadni töllem.
    Most akkor mondjátok már meg pls, hogy mien farok kell neki, mert szarrá löttem a környéken mindefajta kutyát, lényt, mindent felszedtem belöllük, de semmi!!!!!
    Nem akarja elfogadni, mi lehet a baja??? addig lövöldözzek, meg szerezzek cuccot a kutyákból, mig ki nem irja, hogy vigyem a csókánka???
    PLS Help, vagy mostmár tényleg kettétöröm a lemezt.
  • Yoda001
    tudtok coop modot a játékhoz?
  • highlander15
    Ez a kutas rész tetszik:-DDDDDD
  • Adam II
    Nem is lenne rossz ha lennének ilyenek a játékban.
  • sevendoor
    asszem elvesztettem a fonalat pár hszel korábban :)
  • madmanic
    de boxkesztyűben....
  • Peetboy
  • erieskrisz
    VAGY SZEDJEN HANGYAT HATHA MEGNYUGSZIK
  • Hassan B
    Akkor most szépen ébredj fel, és mond el mégegyszer, mi a gondod...
  • The Protector
    Hy.Van egy kis gondom a játékkal.Eddig nagyon tetszik pedig az elején tartok.Szal van egy bácsi egy pincében és azt a feladatot adja hogy szedjem össze csikkeket a tábor környékén.Ez még oké mert fő a tisztaság de nem találok nylon szagyrot amibe gyűjthetném.Az előző feladat tök jó volt mikor egy meg kellett rohamozni eyg bázist.De ijen hülyeséget minek tessznek bele.Nem értem.Pedig tök jól indult a game.Meg van egy híd a közelben.A híd alatt van egy égő szemetes és a szemetesfedélen egy katona szkreccsel mintha dj-lenne és közben símaszkos férfik táncolnak.Ez így normáális vagy ezt hívják anomáliáknak.Mert a haverom riddick azt mondta h ijenekkel is lehet a játékban találkozni.Távolról láttam egy kutat aminek a tetején ült egy stalker és egy kormány volt a kezében amit jobbra balra rángatott és közben berregettt hozzá,a mellette levő wc pumpával váltott sebességet.Nem akartam elhinni de ez chernobil nem?Itt minden megtörténhet.Szóval aki tud kérem segítsen mert tetszik a game egy két malőrt leszámítva.
  • Hassan B
    a peccs jó, csakhogy nagyban megnöveli a gépigényt... peccs előtt fullon toltam, pecs utána erősen szagattott, vissza kellett venni. (nem is keveset...)
  • Yan
    pedig jó a peccs.
    2 rpg-től a duty-s prototipus mackófelső teszkos esőkabát lett. ;)
  • highlander15
    Nah,vajon miért überbefosás grafika a neve???:-DDDDD
  • Yoda001
    hát nem értem.. leszedtem ezt az users.ltx-et (überbefosás grafika), leesett 5-10re az fps, vissza tettem az eredetit, 1280*1024 maxon, és fulon a kis csuszkák (kivéve a fű), 30-40 fps.. szal nem értem :D (és dx9)
  • erieskrisz
    az patchel sem lovik le mert nem hordok pizsit
  • sevendoor
    sztem nem, én a 4. felrakása után, Pripatyban láttam egy electro mögött vagy 20 hullát......
  • horthy
    Az 1.0004-es patch kijavitja azt a bugot hogy belemennek a tábortüzbe a Stalkerek , vagy spontán generálásnál a tábortüzbe rakja be öket és szépen elégnek ? Olyan dolgokat javitottak-emár ki hogy még a tapasztalt veterán Stalker isbelemegy az Anomáliába ? stb
  • vibo
    én nem használok modokat.
    nekem csak a mentésnél kilépés parát sikerült megoldani vista alatt .:D
  • Yan
    pl.
    peccs nélkül nem lövik le rólad a pizsamát.
  • sevendoor
    Na akkor mesélj, mert én is felraktam a 4. patcht és nem mennek a modok, pedig szeretném újrakezdeni a faikies moddal pl.