34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Prince23
    A kérdést feleslegesen tetted fel! 4 Gb ddr-rel az sok neki, nem? feleslegesen pakoltál bele 2 gigaram ddrt. habár vistát nem ismerem...
  • Ombika
    Teleport meg nincs ez van!! :))
  • Yan
    ezt még nem tapasztaltam :)
    sajnos futni kell.
  • akyyy
    másik , ha a pálya egyik végén vagyok (tehát a labor, vagy szemét telep), és az elejére akarok vissza menni, azt mondta oszt társam hogy a pda térképen kell kattintani és egyből a kapuhoz jutok nem kell annyit gyalogolni. de én bármit csináltam nem jött elő,, és kicsit elég messze van gyalogláshoz. még sprintelve is.
  • akyyy
    sikerült ezeket már utólag olvasom:D

mindenkire headshot, úgy kevés lőszer fogy egyből megmurdelolnak, szal kezdek belejönni:D

más kérdés:

nézegettem pda-t, láttam hogy vlt bene egy térkép meg info hogy éjjel kevesen vannak ott, ahoz képest én szinte délbe mentem:D

a lényeg, elolvasom mindent benne, zöld helyett fehér lett, aztán, elmentem megyek tovább. ha uj pályára lépek, vagy betöltök, újra zöld lesz minden és mintha még nem olvastam volna:(

• mikiking
    Régi gépemmel nyomattam picit a gamet,elég jol ment a g-force 6150 -essel,mostani gépemmel h müködne ????? ot van alul a gép
  • Yan
    updét ak már nálad van? ott volt a lent.
    egyessével nyirjad ki, két emberenként F6.
    ne rohanj be egyböl az épületbe, osonjál akkor ők sem vesznek észre.
  • bajgunar
    Háát jah kéne pl 2db +600 élet, 2db +72 állóképesség, +32 golyóállóság, egy távcsöves hangtompítos puska, és egy talicska lőszer hozzá, na meg egy strandköntös sem ártana egy strandpapuccsal megspékelve.
    És mehetne is a mészárlás egy kis célzási képességgel, meg jószerencsével megáldva.
    Ha már itt kifingottál, akkor vedd vissza a nehézégi szintet, mert a szarkofág környékén sztem nem sok esélyed lesz, hacsak nem áll melléd Chuck-i bácsi!
  • akyyy
    áh nrhéz:( eljutottam odáig hogy a papírokat kéne megszrezni a bázisrol de bejutni oda lehetetlen. nozottól nem látok semmit, meg mire meglátom az ellent, mivel ők vannak vagy ezren simán leszednek. vagy a fegyver szar, vagy tán nincs rajtam semmi ruha, vagy csak nemtudok játszani:(
  • laci15
    hali vki tud segiteni felrakom a gamet és a gamedata.db7 et nem rakja fel ha vki tudja pls adja ide ahonnan le lehet töklteni köszi előre is
  • akyyy
    kispisztolynál van, de a shothunál meg egyéb gépfegyvereknél nincs célkereszt:s pedig volt, help
  • madmanic
    Ez van bent...

Ha elkezdesz kint lövöldözni, akkor kijön az őr.

Na meg a többiek...
  • simonl #27561
    Sziasztok,

Azt szeretném megtudni - többszöri végigjátszás után - , hogy a bárban be lehet e jutni abba a helyiségbe ahol egy őr áll hátra tett kézzel. Valamit teljesíteni kell hozzá, vagy rangban kell elérni egy bizonyos szintet?
    Köszönöm a válaszokat
    Üdv.
  • bajgunar
    De azé mert ilyen pro a géped, az Élsimítást, és az Anizotropikus szürést ne told fel a max-ra.
    Az árnyékok felbontását, és a fény távolságát lehuzhatod a közepéig, a füvet is a negyedéig is elég, sztem. (csak ötlet)
    Én is lassan akarok jobb gépet venni, de megvárom a 8700Gt, vagy mit, ultrát, ősszel, vagy tavasszal legkésöbb kijön, addig gyüjtök még, most még drága a 8800, a tudásához képest.
    De tettél fel Forceware-t??? A legújabbat?
    Ne amit adtak hozzá, az naon szar!!!!
  • newhenry34
    Thx, bár nemhiszem, hogy lesz ennyi türelmem hozzá XD
    A dobozán meg ez áll:
    Intel Pentium 4
    Processor 631+
    3Ghz
    800 Mhz FSB
    2MB L2 Cache
  • akyyy
    elvileg normális mer nekem is szar:D bár átálitottam dx8-ra, igy márnem szaggat, cask hát ronda egy game:(
  • skygt90
    Hi! normális az hogy a gépemen(Asus p5w dh deluxe ,2gb ram,8800 gts 320mb,e6750) a Stalker 1024/768-ban max grafikai beállítások mellet 15-20 fps-el fut ? Windows Vista van fent , de nem hinnéém hogy ezért ennyire lassúnak kéne lennie...esetleg valami jó Diver van ami gyorsít valamit a játékon ?
  • emixa
    oké, köszönöm!
  • bajgunar
    Elöszöris:
    -- a Float32 régebbi verziói, (de nemtom pontosan hogy az ujabb igen e NEM támogatják az ATI kártyákat /vagyis csak az ATI-kon futó árnyékolási technikát/ ezt ugy tudod megoldani, hogy az árnyékokat hagyod a régi alap értékeken.
    Ezt a GameStar oldalon visszaolvashatod.
    De tudodmit?!
    Itt az idézet( a régi másolós float):
    I. Kicsomagolod a zip-et egy külön könyvtárba
    II. Bemásolod a zip-en belüli gamedata könyvtárból a Shaders mappát, ahová a S.T.A.L.K.E.R.-t telepítetted, pl. C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata alá
    III. a) Biztonsági másolatot készítesz a játék mappájában lévő fsgame.ltx-ről, majd az eredeti file-t megnyitod mondjuk a WordPaddal, és a második sort ilyenre kell változtatnod:
    $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata
    (tehát ami false volt, azt true-ra írod, mást nem kell módosítani)
    III. b) (kiegészítő pont, CSAK ATI kártyákhoz) A játék mappájában a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\Shaders\r2 könyvtárban megkeresed a shadow.h file-t, és tetszőleges névre átnevezed
    IV. Elinditod a játékot

--A konzol kikapcsolásához a parancs: rs_stats off
    (vagy megkeresed az user.ltx file-t és megkeresed, majd átírod az rs_stats on -t off-ra!!!
    És láss csodát eltünt a console.
    Ha egyéb mást módosítasz a float32-ben, tehát ami nem a játék beállításain belül van, akkor NEM működik az egész!!!
    (persze szükséges a FullDinamicLighting, AA és AF nem szükséges)
    Sztem az ujabb float32 már nem szenved az ATI kártyákkal.
    Innen leszedhetitek: Float32 és magától telepiti, meg beállít mindent.

--Azt hogy miért vág ki, azt nemtom. (ritkán 100-2* ki dobott már engem is)
    --Alapból átállíthatod, nyugodtan a virtuális memória méretét min. 2048-ra!!! (még ha 1Gb Ram-od van is, és benyomhatod hogy használja a virtuális memóriát, ez a tuti biztos)

Ennyit tudtam leírni, segíteni, én így használom, és tökéletesen müxik!

(jah és Pentium hogy lehet --->> 3000+ ???

Sok sikert!!!
  • newhenry34
    Szint csak engem ott kivág
    gép:
    Intel Pentium 3000+
    1024MB (Ddr2-667Mhz Kingston)
    His Iceq Ati Radeon x1650 Turbo (256MB)
    Pls help
  • akyyy
    mér van az hogy az elején mikor abba a bunkerszerüsébe vagyok és akopasz csávó magyaráz, majd mikor kimegyek a felszinre ugy elkezd szaggatni hogy jajj ajjj...
    gép:
    DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267)
    1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
    ASUS X1600 Series Secondary (256 MB)
  • emixa
    felgyűrtem a float32-t, megy is kellemesen a játék, viszont a bal szélen látszódó rengeteg cuccot hogyan tudom eltüntetni? (elég zavaró, hogy a képernyő negyedét elfoglalják ezek az információk.)
  • bajgunar
    És pontosan hol??? (mikor be kell menni a bázisra kiirtani az összes gyikot, és elvenni a kulcsot BOROV-tól, ott valahol, valamiek gyiknál??)
    Találtam valami fejre szerelhető rádiót, meg egy gitárt is már azon a pályán, de azt a fegyot még nem, most fogok bemenni a bázisukra aratni, arra már nem volt idegem, akkor megpróbálom ott majd megkeresni)
  • SaGa
    Storming Obakan-t keress, ott van Borov hullája környékén valahol...
  • Yoda001
    nekem csak shader 2.0-s a kártyám ez baj?..
  • bajgunar
    Háát én is azthittem.
    De itt is visszaolvashatod:
    GameStar
    Ez még a kezdet volt, azóta csak jobb lett, de a patch meg , háát nemtom, sztem csak belassítja, még a betöltést is.
    /200%-al szebb graf-ot ígér, és 20%-al gyorsabb játékot/
  • grebber
    Szinkronfelirat? Amikor beszél a karakter kilesz irva magyarul? Az nagyon jó lesz :D

Kb lehet tudni mikorra készül el?
  • newhenry34
    Sziasztok, hogy lehet az, hogy egy: Intel Pentium 3000+, 1GB ram ddr2, x1650 Turbo 256MB-os gépen, fogja magát és kilép miután a játék elején kijövök a pincéből?
  • TSL16b
    A hologram szövege később visszaolvasható a PDA-ból, ha nem csatlakozol a C-Tudathoz, de készül a szinkronfeliratozás is.
  • Yoda001
    hm.. érdekes :D akkor lehet leszedem (+10 fps növekedésre számitsak?)
  • TSL16b
    Hmmm... ha a beígért v1.1-es patch megjelenik a játékhoz, újra kipróbáljuk, hogy véletlenül visszaállították-e a több tutorial egyidejű futtatásának lehetőségét.
  • bajgunar
    Jah
    De nekem mondja má el vki, hogy hol a Szabadsági fegyvere a sötét völgyben!!!!!!!???????
    3200+ AMD,2*512ddr400,Club3D 6600Gt 128, és Float32-vel, 1024-ben, no patch, a hozzá adott user-al, kikapcsolva a stats (mert ezt sokan nem tudták kikapcsolni, és lazán megy 30-40 fps-t ), és nem közepes beállításokon. Most nem gizdulok a fos gépemmel, hanem csak mondom, hogy a Float32 MIRE képes!!!
    Elötte közepesen alig ment 20-30 fps-t, és még a grafika is szebb lett, a fények, árnyékok....
  • Ombika
    Most ugatunk rola baz.meg olvassal mar!!!
  • grebber
    Sreenshotok a játékokból topikba tetem be pár képet.
  • Yoda001
    elmondja nekem valaki, mi az a float32?!
  • Ombika
    Jatszal tobbet es eszreveszed majd,hogy sokkal de sokkal szebb!!!
  • grebber
    Az ablakon beszűremlő fények eddig nem voltak az igaz legalábbis 2 és fél végigjátszás alatt nem volt!
  • Ombika
    Nezd meg az anyagok minoseget ,fenyeket is!! :)
  • grebber
    Feltettem de nekem csak az árnyékok tünnek fel hogy jobb lett!
  • Ombika
    Az csak az ujitas szemleltesere lesz,ha olvasnad rendesen!!Van uninstall is ,tedd fel es meglatod,sokkal szebb minden jatekban!