S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán a bejáratnál akár már rohanva + medikitekkel is meg lehet oldani, ha nem bírsz el azzal a kb. 10 csókával...
Én bal oldalon lényegesen nehezebbnek találtam, ott még a helikopterek is megszórnak.
Csak a RAM az nagyon szûk keresztmetszet.
Én mentem már jobb oldalt, bal oldalt, középen....
Ajánlott sûrûn nyomkodni az f6-ot 😊
Ha a verzió eggyezik, akkor szerintem gond nélkül be lehet tenni.....
Ati
Lehet betenni másnak a mentését a játékba?
Mégis elfutott, nem is túl rosszul /persze static lightning, árnyékok levéve, satöbbi/. Viszonylag keveset swappolt, gondolom, az volt a gyógyír, hogy 1,5 giga RAM azért volt benne...
Ahhoz képest most van egy E6400-am 8800 GTS-sel, 2 giga RAM-mal duálban, aminek ugye lazán kellene vinnie minden mostani játékot, és nem túl meggyõzõ. 1024*768-ban sem fut mindenhol jól a maximális beállításokkal! Rostokban a bár környékén pl. 25-re is leesik az FPS...
És annyira sokkal jobban azért nem néz ki így sem a játék, szóval meglepõ, hogy nem sokkal volt rosszabb a játékélmény egy 4 éves géppel sem! Pedig ugye nem kevéssel volt lassabb a régebbi gép.
Ati
K Ace: nemtom mi lehet. menj ki, gyere be újra. nyomkodj rá F-et. nekem simán odajön mindig...
Ati
az jó lenne, mert amiket hallottam, h egy órát tölt a játék, aztán swappol még egy ideig...
azért beszerzem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
S.T.A.L.K.E.R. magyar nyelvû végigjátszás
Oldalt ott van a többi rész linkje is
Ati
DX8?
LOL
DX9 már 3 éve alapnak számít -.-
holvan már a DX8??
ki akar abban játszani??
\"Never say never!\" W Churchill
Intel Core2 Duo 4300@
1 Gb ram
Ati x1650XT
gondolom nem túl jól...
Mert az egyik emberke az mondta menjek el Voronyihoz vagy kihez, de a környéke lezárt terület(ha bemegyek lelõnek).
Elõre is kösz.
Ha éhes vagyok, eszem.
Ha sugárzás ért, szurit kapok.
Azért kösz.
Amúgy a keresõ problémájára nem lesz megoldás. Nagyon szar ez így.
Mert rossz már a fegyód amit használsz, dobd el mert csak a gond lesz vele! Érdemes mindíg megnézni milyen állapotú fegyvereket cipelsz magaddal!
Mit jelent a játék képernyõjén a törött pisztoly-jel. Jelenleg zöld színû, ott látható, ahol az éhséget, a vérzést, a radioaktivitást is jelzi.
És mit kell csinálni, hogy eltûnjön?
Egy csomó helyszínt a filmbõl beépítettek a játékba. A "közös tudantak is megvan a megfelelõje, a professzor, aki azért jött, hogy vagy elpusztítja az emberiséget, hogy megmentse, vagy elpusztítja a kívánságteljesítõt, hogy megmentse tõle az emberiséget...
A legnagyobb dobás egyébként maga a WishGranter. A filmbéli kívánságteljesítõ szoba, ahova sokan vágynak és sokan nem mernek belépni. Azért nem, mert nem a kimondott kívánságokat teljesíti, hanem azt, ami a legbensõbb, legmélyebb kívánságod. Ami szerint élsz valójában...
Aztán újrakezdtem, elrohantam rögtön oda, lelõttem, semmi.
Egyébként mikor dõl el, hogy mit "dob" a lelõtt ellenség? Eddig úgy sejtettem, akkor, mikor meghal, nincs elõre eldöntve...
Legalábbis mikor stalkereket lelövök, lootolok, és késõbb mondjuk meghalok, és visszatöltve megölöm ugyanazt még egyszer, akkor más mennyiségû lõszert ad, satöbbi.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az a baj, hogy két nagy fegyvert nem lehet gombbal cserélgetni. Ha medikitet 20-at eltúrok 10 másodperc alatt, akkor ez ne akarjon már annyira realisztikus lenni.
Ezt a pseudodogos küldit megcsinálta már valaki egyáltalán?
Most kezdtem másodszorra a játékot, de még mindig semmi. Egyes képek szerint a perfected suit-nál lévõ fekete kutya az, de most sem dobott semmit 😞
Hogy van ez? Ne legyen már másodszorra is failed 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A másik Yantarban a következõ labornál volt. Mikor mentem lefelé a liftaknában, az elsõ szinten, közvetlenül a lift alatt a létrával szemközt van egy kapcsolódoboz. Na az is jelzett hogy ott van valami. Itt is egy Vintar várt, lõszer persze nuku. Azt késõbb találtam bentebb és akkor már volt nagy öröm nekem.
Akad tehát, de nehéz ráakadni. Az kell, hogy egy lelõtt delikvens felfedje a rejtekhelyek valamelyikén ezt a jó kis puskát.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Elõször a kapu felöl a bal oldali fal mellett rongyolj elõre. Egy ponton kirobban, mikor közel érsz, ott átbújsz, rohansz a korábbi irányba meg kcsit balra, egész az épület faláig. Amellett futás tovább az eddigi irányhoz képest balra. Tényleg futni kell, így elõtte lehet, hogy érdemes a felesleges cuccot kidobálni.
Sugárzás ellen zöld kotonruha, vagy megfelelõ artefaktok...
összesen talán 3-4 olyan ellenfél van, akit tényleg ki kell iktatni, a többit inkább kerüld ki. Ha a fal mellett futsz, van esélyed a tetõkrõl sniperkedõk és a helikopterek elöl takarásban maradni, a vasutikocsik miatt...
Valakitõl (vagy a duty, vagy a freedom fegyverkovácstól) venni is lehet néha, de ritka és drága...