S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már bent vagy a belsõ kerítésen belül, próbáld meg jobb oldalon az épület fala mellett. Aztán egy idõ után érdemes átfutni a sínekhez, és ott végig, mert lesznek rakétavetõsök, és az a fal mellett biztos halál 😊

Aztán a bejáratnál akár már rohanva + medikitekkel is meg lehet oldani, ha nem bírsz el azzal a kb. 10 csókával...

Én bal oldalon lényegesen nehezebbnek találtam, ott még a helikopterek is megszórnak.
A videokártyád azért jóval erõsebb, mint egy 9600 😊

Csak a RAM az nagyon szûk keresztmetszet.
Cream78
Pedig átlehet rohanni....
Én mentem már jobb oldalt, bal oldalt, középen....
Ajánlott sûrûn nyomkodni az f6-ot 😊

Ha a verzió eggyezik, akkor szerintem gond nélkül be lehet tenni.....

Akkor nézzétek meg az én konfigom.(már konfignak se lehet nevezni), és dx8-ban simán fut. dx9-ben még nem próbáltam. A grafika medium-on van, de high-on is szépen megy, de már többet swappolt, és árnyékok belõve. Én csodálkoztam, hogy egyátalán elindult.

Ati

Törölt felhasználó
Naén akárhogy próbálom nem jön össze ez a rész sehogy sem😞
Lehet betenni másnak a mentését a játékba?
Én még a régi gépemmel kezdtem el vele játszani, Athlon XP2k+ és 9600 Pro 256 Mb 😊

Mégis elfutott, nem is túl rosszul /persze static lightning, árnyékok levéve, satöbbi/. Viszonylag keveset swappolt, gondolom, az volt a gyógyír, hogy 1,5 giga RAM azért volt benne...

Ahhoz képest most van egy E6400-am 8800 GTS-sel, 2 giga RAM-mal duálban, aminek ugye lazán kellene vinnie minden mostani játékot, és nem túl meggyõzõ. 1024*768-ban sem fut mindenhol jól a maximális beállításokkal! Rostokban a bár környékén pl. 25-re is leesik az FPS...

És annyira sokkal jobban azért nem néz ki így sem a játék, szóval meglepõ, hogy nem sokkal volt rosszabb a játékélmény egy 4 éves géppel sem! Pedig ugye nem kevéssel volt lassabb a régebbi gép.
K ace nekem is volt ilyen problémám,de én ujra inditottam azt a pályát és utánna már nem volt probléma.:-)
hát igen. csak mostanában nem az optimalizálás a fõ szempont. akkor még késõbb jönnének ki a játékok. illetve nem lehetne eladni félévente új videókártyákat...
Akit érdekel kijött a full v1.0003 trainer.<#gun>
Prince of Máté
logikusan nem kell hozzá erõs gép, de ha jobban optimizálták volna ajtálkot nem kéne DX8...

az x-16ból visszatérve a mobil laborhoz,a tudós bácsika a földön fekszik micsinájjak?????
Megoldottam thx.

Ati

(dx8) pl az, aki nem akar állandóan vagyonokat költeni a gépére.

K Ace: nemtom mi lehet. menj ki, gyere be újra. nyomkodj rá F-et. nekem simán odajön mindig...
Hi. Nekem olyan gondom van, hogy annál a résznél ahol a katonai dokumentumokat oda kell adni a pultosnak, na ott a pultossal nem tudok beszélni, mer csak ott áll a tv-nél. És nem akar oda jönni hozzám. help pls.

Ati

Prince of Máté
igen?
az jó lenne, mert amiket hallottam, h egy órát tölt a játék, aztán swappol még egy ideig...
azért beszerzem.

Atisz
Ne hülyéskedj, simán fog futni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

már itt a dx10😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

FAQ-t ki lehetne egészíteni egy magyar végigjátszással :

S.T.A.L.K.E.R. magyar nyelvû végigjátszás

Oldalt ott van a többi rész linkje is
Meg kell mondjam szvsz DX8 módban sem olyan csúnya a játék, egy haver 8500GT-jén nagyon sokat dobott teljesítményben, és szerintem nem sokkal volt kopárabb , bár lehet csak nekem nem tûnt fel annyira a különbség, mert messzirõl néztem a monitort
Pl: akinek gyengébb gépe van. lol

Ati

Prince of Máté
szégyen...
DX8?
LOL
DX9 már 3 éve alapnak számít -.-
holvan már a DX8??
ki akar abban játszani??

JackDaniels
DX8-ban nem kell hozzá komoly vas.Aki meg DX9-ben akarja tolni, az kõccsön rá.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Prince of Máté
egy 800x600 és medium?
azért röhely h ilyen játékhoz ilyen gép kell -.-

JackDaniels
Szerintünk próbáld ki.
Ha gondolod, akkor jól gondolod.

\"Never say never!\" W Churchill

Prince of Máté
Hali, sztetek egy ilyen gépen h futna:
Intel Core2 Duo 4300@
1 Gb ram
Ati x1650XT

gondolom nem túl jól...

bricsi01
Hogy lehet betársulni a szolgálathoz vagy a szabadságharcosokhoz?
Mert az egyik emberke az mondta menjek el Voronyihoz vagy kihez, de a környéke lezárt terület(ha bemegyek lelõnek).
Elõre is kösz.

Hát ez elég szomorú. Végre sikerült több mint 1000 lõszert szereznem bele. Erre most dobjam el? Javítani nem lehet?
Ha éhes vagyok, eszem.
Ha sugárzás ért, szurit kapok.
Azért kösz.
Amúgy a keresõ problémájára nem lesz megoldás. Nagyon szar ez így.

Cream78
Szerinted miért törött?
Mert rossz már a fegyód amit használsz, dobd el mert csak a gond lesz vele! Érdemes mindíg megnézni milyen állapotú fegyvereket cipelsz magaddal!

Sajnos nem mûködik a keresõ, így bocs, ha már volt róla szó.
Mit jelent a játék képernyõjén a törött pisztoly-jel. Jelenleg zöld színû, ott látható, ahol az éhséget, a vérzést, a radioaktivitást is jelzi.
És mit kell csinálni, hogy eltûnjön?

Megnéztem újra a filmet (nagyon rég láttam már). Eddig is tiszteltem a játék íróinak hangulatteremtõ tehetségét, de most ismét meg kell emelnem a kalapom...

Egy csomó helyszínt a filmbõl beépítettek a játékba. A "közös tudantak is megvan a megfelelõje, a professzor, aki azért jött, hogy vagy elpusztítja az emberiséget, hogy megmentse, vagy elpusztítja a kívánságteljesítõt, hogy megmentse tõle az emberiséget...
A legnagyobb dobás egyébként maga a WishGranter. A filmbéli kívánságteljesítõ szoba, ahova sokan vágynak és sokan nem mernek belépni. Azért nem, mert nem a kimondott kívánságokat teljesíti, hanem azt, ami a legbensõbb, legmélyebb kívánságod. Ami szerint élsz valójában...

Nem tudom, tegnap visszatöltöttem egy régebbi állást, mentettem a kutya elõtt, és kinyírtam egymás után vagy tizenötször, de semmi.

Aztán újrakezdtem, elrohantam rögtön oda, lelõttem, semmi.

Egyébként mikor dõl el, hogy mit "dob" a lelõtt ellenség? Eddig úgy sejtettem, akkor, mikor meghal, nincs elõre eldöntve...

Legalábbis mikor stalkereket lelövök, lootolok, és késõbb mondjuk meghalok, és visszatöltve megölöm ugyanazt még egyszer, akkor más mennyiségû lõszert ad, satöbbi.
Atisz
Nekem 20-on akárhanyadik alkalomra dobott, szóval hajrá <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

köx az infot, amugy én pixel shaderre gyanakxok, mert a kari csak a 2-es verziot támogatja,a játék meg a 3-at igényeli full dinamic light esetén, sztem ez lehet a gond.
Dob az szinte minden második dögnél, csak mikor loot-olod kicsit nehéz észrevenni az "inventory"-jába mert tök sötét, szinte beleolvad az inv. háttérszínébe. Ott lesz az csak nézd meg jól az elsõ rubrikáját a loot-nak <#vigyor0>
Mert nem bírja lekezelni a kártya (ha tudná, akkor is csak kb a harmadát vinné fpsben, mint amit most tud neked).
Mind1 hogy failed, mert még akkár 10x is megkaphatod. 😄

Nekem valamelyik duty-s küldetésre adták jutalmul a Vintart, szóval még elég korán, de végig kitartott. Úgysem sorozatlövõ fegyver, szép nyugodtan leguggol az ember, aztán lõdözget a távolba, ha beragad, akkor sincs túl nagy gond 😊

Az a baj, hogy két nagy fegyvert nem lehet gombbal cserélgetni. Ha medikitet 20-at eltúrok 10 másodperc alatt, akkor ez ne akarjon már annyira realisztikus lenni.
Sziasztok!

Ezt a pseudodogos küldit megcsinálta már valaki egyáltalán?

Most kezdtem másodszorra a játékot, de még mindig semmi. Egyes képek szerint a perfected suit-nál lévõ fekete kutya az, de most sem dobott semmit 😞

Hogy van ez? Ne legyen már másodszorra is failed 😊
Mármint sniper akad bõven aki rád fog lõdözni. :-) Ez így ebben a formában igaz Pripyat-ra. Háztetõkrõl railgun-nal rád lõdözõ mesterlövészek tényleg lesznek, meg talán pár más fegyverzetû sniper is, de azok kismiskák a railgun fegyveresekhez képest...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Atisz
Monolithosoknál és freedomosoknál elég sokat találni. Jó kis fegyver valóban, egyetlen hátránya a kis tárkapacitás.

hy, valaki megtudná mondani ,h miért nemtudom dinamic lightre állitani a grafot 1 radeon 9600-ason????
tibor16
köszi, bár nem hiszem, hogy visszamegyek - Yantarban a Snorkoktól kiver a víz - majd jobban kutakodok. Most Pripjaty elejénél vagyok, itt meg úgy olvastam, van sniperes dögivel, ha fogom bírni szuflával, utána nézek..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Én több rejtekhelyen is találtam már. A legelsõt Dark Valley-ban mikor mentem befelé a laborba az egyik épületben volt egy megjelölt rejtekhely és ott árválkodott egy ilyen puska.

A másik Yantarban a következõ labornál volt. Mikor mentem lefelé a liftaknában, az elsõ szinten, közvetlenül a lift alatt a létrával szemközt van egy kapcsolódoboz. Na az is jelzett hogy ott van valami. Itt is egy Vintar várt, lõszer persze nuku. Azt késõbb találtam bentebb és akkor már volt nagy öröm nekem.

Akad tehát, de nehéz ráakadni. Az kell, hogy egy lelõtt delikvens felfedje a rejtekhelyek valamelyikén ezt a jó kis puskát.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

grebber
Rég jártam erre.
Van már valami hír az átvezetõ videók feliratozásáról?

Next PC upgrade: 2022

Netrat
Köszi, meló után meglátjuk...

Itt gyakorlatilag egyet tehetsz: rohansz, és csak arra lõsz, aki eléd áll.
Elõször a kapu felöl a bal oldali fal mellett rongyolj elõre. Egy ponton kirobban, mikor közel érsz, ott átbújsz, rohansz a korábbi irányba meg kcsit balra, egész az épület faláig. Amellett futás tovább az eddigi irányhoz képest balra. Tényleg futni kell, így elõtte lehet, hogy érdemes a felesleges cuccot kidobálni.
Sugárzás ellen zöld kotonruha, vagy megfelelõ artefaktok...

összesen talán 3-4 olyan ellenfél van, akit tényleg ki kell iktatni, a többit inkább kerüld ki. Ha a fal mellett futsz, van esélyed a tetõkrõl sniperkedõk és a helikopterek elöl takarásban maradni, a vasutikocsik miatt...

Beljebb is lesz még, egy két monolitos olyat fog elejteni. Páran meg a rohampuska verzót (VAL). Szintén hangtompítós, csak 20-as a tára és nincs távcsöve. Nem is lehet rá tenni...
Valakitõl (vagy a duty, vagy a freedom fegyverkovácstól) venni is lehet néha, de ritka és drága...

A hangtompítós azért jó, mert nem riasztja fel az ellenfelet, így esélyes közel kerülni a következõhöz is. 4-5 méterrõl meg egy fejlövés mindenkivel végez. A sisakosokkal is, legföljebb megvárod, míg szembefordul...

zombeeka
RPG-s akarom mondani...

Irgum-burgum :)

zombeeka
Be a kapun át a sok RPS és állig felfegyverzett mókuson,rohanj ahogy csak bírsz a sínek mentén és ott lesz a végén jobbra egy bejárat és a hangár végén balra egy csõ amibe le,de siess,mert az egészre van 5perced vagy különben ropogósra sülsz!<#bdead>

Irgum-burgum :)