34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#27813 Ez már millioszor ki lett tárgyalva. Ha van 2g ramod, akkor tuti nem lesz gond. -
Tomcika #27812 most kezdtem vele játszani, lehet hülye kérdés, de semilyen járművet nem lehet a játékban használni? -
#27811 1.0004-et -
emixa #27810 valamikor régen ezt írták nekem, hát remélem, azóta újítottak a freeplay-on. te 1.0003 vagy 1.0004 patch-et használsz? (vagy csak úgy szűzen?) -
#27809 Na, nekem alapon van a gém 1.0. Szóval: nektek sincs hang, mikor kérdezősködtök a stalkerektől? (kivéve a küldi legeljén a kiosztónak, csak neki van hangja)
Esetleg felkéne peccseljem fullra, és akkor hátha lesz hang a beszédeknél? -
#27808 X2 4200+ és egy X1950Pro-val (512mb) hogy menne szerintetek? kellene már egy jobb kari, remélem 1024*768on elfut futni mediumon-highon 30 fpsel legalább, fű nem fog kelleni :P -
#27807 magyarosításra raktam fel müxik.
1-2 dolog nem, pl. zombi keze -
emixa #27806 ööö... igen. azt hiszem, igazad lehet. ez a szakmai furmányosság meghaladja a kétszámjegyű íkúmat. mindig azt hittem, hogy ha valakinek van egy vadállat videókártyája, meg egy fél marék ram-ja, akkor probléma nem lehet. -
#27805 Háát sztem ÉREZHETI :D
Mert hiába van ekkora gépe, 16* AA és 24 AF -et még ez a gép sem fog neki produkálni cirka 80-100 FPS mellett, max 15 :S
Sztem meg elég ha AA 4*, AF meg max 8*.
És talán még élvezhetően fog futni 35-40 FPS-el.
Dehát mindenki maga tudja, mit állit be a grafikán, ezeket az élsimitásdi cuccokat sztem tök felesleges annyira huzogatni, 4* AA nál többet ugyse fogsz látni, meg 8*AF-nél, azt má howa??? jeleniti meg neked a képen??, monitoron?? nincs akkor pixeled.
Nah mind 1, lehet hülyeséget mondok.
Stratégiai game-kban is van hogy AA. Hova???? Minek???
A 20*20 pixeles csávó fejét kisimitja??? Persze!
Csak a gép sebességét huzza le mint atom, azt nem is látod mit simitott.
Meg sztem a fények távolságát és a fű látohatárát is lehuhatod, az is tök felesleges.
Nah mind 1.
Csumi
-
emixa #27804 "Ha netán még mindig ugy érzed h magas a grafikai beállítás a gépedhez" - ezzel a konfigurációval nem illik úgy érezni egyébként igaza van bájgúnárnak, varia után újraindítás a minimum.
hanem komoly kérdés következik: jelenleg független jelöltként (érted, megjelölt, a független jelölt, bruhaha) szóval szóló stalkerként csinálom a mellékküldetéseket. ha beállnék valamelyik társaságba (duty, freedom), lehet, hogy lennének extra küldetések? (valahol olvastam, hogy egy állítólagos moddal még a monolit-céghez is beléphetünk. erre kíváncsi lennék (de lehet, hogy az egyik befejezésre gondolt az illető?)) -
#27803 Ez a probléma nekem a grafikai állitgatások utánn jelentkezett!
Értem azt h: ha már elinditod a game-t, játszol, majd kilépés nélkül átállítod a grafikát, és játszol tovább, akkor csinált ieneket!
javaslat: elöször lödd be a grafikát, majd lépj ki a játékból, és utánna inditsd el ujra, de be se lépj az options menübe, és ne állitgass semmit, csak a LOAD-ot nyomd meg, és nem fog villogni.
Ha netán még mindig ugy érzed h magas a grafikai beállítás a gépedhez és lejebb szeretnéd venni, akkor lépj ki a játékból a menü-be, állitsd be, aztán a játékból is lépj ki, majd inditsd ujra a játékot, de már ne állitsd a grafikát, csak kezd el játszani! És nem fog villogni!
Röviden: - minden grafikai változtatás utánn JAVALLOTT a játék ujbóli indítása a grafikai problémák elekrülése végett!!! -
#27802 Üdv, volt már problémátok az esővel játék közben? Esik okés, viszont végig mintha halványkék lapok villognának.Próbáltam a grafikai dolgokat állítani de maradt a dolog? Valaki találkozott már ezzel?
Core2duo e6420
GF8800 320mb
2gb ram
Köszöntem -
emixa #27801 nem tudtam, nem igazán vagyok tapasztalt mod-használó. ha sikerül egyszer a végére érnem a rengeteg mellékküldetés teljesítése után, újrakezdem a freeplay-moddal. bár azt hiszem, a freeplay nem barátja a magyarításnak, de hát a sokadik végigjátszásnál már tudnom kéne, miről van szó -
#27800 már a freeplay mod-ot tolom, és ott lehet nem lesz,
de köszi, azt még nem találtam meg :) -
SaGa #27799 seva ruhát lehet találni a Wild Territory egyik házában is, egy páncélszekrényben. Az épület sugároz erősen, nem egyszerű bejutni és a ruha csak akkor van ott, ha valakinek a pda-jából kiolvastad az infót róla.
-
SaGa #27798 4.
Szidorovics, a csapos, a duty fegyvermester és a freedom fegyvermester. Az utóbbi kettőnek korlátozott pénze van, gy nem tudnak korlátlanul vásárolni. -
SaGa #27797 Az a végigjátszás az alapjátékhoz tartozik, ott valóban nem lehet visszamenni. Tessék elolvasni a Freeplay mod readme-jét is... -
SaGa #27796 Ha nem kezdtél új játékot a Freeplay mod felrakása után, akkor természetesen nem tudsz visszamenni. Az új játék kezdése alapfeltétel, mert csak akkor tölti be a mod által hozott all.spawn fájlt, amiben benne vannak a javított átjárók, új teleportok, a visszarakott szörnyek, járművek, blowout (az a jelenség, ami miatt rohanni kell a szarkofág felé az eredeti játékban. A mod ott ezt kiveszi, azaz van idő kóborolni, illetve az utolsó pályán is le lehet menni a földre, nem esz meg a sugárzás) véletlenszerűen bármikor, bárhol, stb...
Alapszabály: ha van all.spawn file egy modban, akkor új jtékot kell kezdeni, másképp nem érvényesülnek a mod változásai.
Ha rendesen végigtolod a moddal, akkor ott, ahol bemész az utolsó pályára a titkos laborból, vissza is tudsz menni. Onnan a Szarkofágba, majd az erőmű külső részére, majd onnan Pripjatyba...
-
#27795 endurance mod -
#27794 láttam itt egy képet amivel 70 kg-ot is elbírunk, azt hogyan lehet? -
#27793 nah a tudóstól tudtam venni egy seva ruhát, enyhén jobb:O bár még gyakorlatba nem használtam de majd kiderül, ha nem lépne ki mostanába mindig:@
bejön ilye ablak hogy error, meg hogy debug. -
#27792 de a seva a tudósnál van.
a duty (kötelessségi), ha megcsinálod a feladatokat akkor adja a barnál. -
#27791 melykik a duty meg a seva? a seva nema tudos ruha? :S -
#27790 SEVA és a duty-s, a többinek semmit nem ér az éjjellátója
(na végre, átlöktem a másikoldalra a topik széthúzós hsz-t) ;) -
madmanic #27789 A paramétereket hasonlítsd össze... (ha felveszed látod) -
#27788 A játékban a legjobb ruhák a katonai páncél és a SEVA. Prypaitban katonai páncélt és a Szabadságiak ruháját találhatod. A tudós ruha sz..rt sem ér, csak anomáliák és sugárzás ellen véd, de ezeket ki lehet kerülni. -
#27787 késő, visszatöltöttem egy régebbi állást és visszamentem a bárba, meg a profhoz, hogy vegyek tőle valami jó ruhát, egyenlőre a dokinál 3 féle ruhát találtam. egyik az olyan mint aki vele van tudós, ilyen narancssárga, a másik meg ahoz hasonlók, csak zöldbe meg tán kékbe. ezek mire jók, meg mennyirejók?
meg még régebben találtam szellem ruháját, ami azt mondja gyógyítja magát. ez kb mennyire hasznos ruha?
vagy ezek fele annyit se érnek, mint amit az erőmű előtti városban találhatok? -
#27786 HA visszamentem es kinyirom ezt a szornyet ,akkor is kidob,szanalom ez a jatek! :( -
madmanic #27785 volt. bug. tölts vissza régebbi mentést -
#27784 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy az x10-es laborban miután kikapcsolom az agyperzselőt, majd megnézem az intrót és utána nem történik semmi, csak fekete a képernyő.
Mi lehet a para? Volt-e hasonló valakinek?
Előre is köszi a segítséget. -
madmanic #27783 A szállodában ahol a dekódert találod, az iratokkal együtt van egy ruha is. -
#27782 Abban a városban több jó ruhát is találni, az egyik a szállóban van a dekóder mellett, a másik egy házban, a földalatti garázs mellett. -
emixa #27781 a katonai raktárak pályán, a szabadság-társaság főnöki épületének a földszintjén van egy manusz, akinek a neve nem jut az eszembe. ő mintha árulna hasznos holmikat. szerintem ő lenne a harmadik, de lehet, hogy tévedek. illetve a jantar-laborban is árul a professzor dolgokat (de ez már négy. valamelyik nem az igazi, vagy nekem bekavar a trader-mod ) -
#27780 én úgy tudom3, de hol a harmadik?:S -
#27779 Hány kereskedő van a játékban? Mert komolyabb cuccokat(fegyver,páncél stb) eggyiknél sem találtam még. se a bárban sem a cordonnál... -
#27778 melyik az azöld ruci? most jelenleg ahha az atomerömű előtti városkába vagyok( ott van pont az óriáskerék) itt valahol lehet szerezni egyjó ruhát, vagy menjek vissza a bárba?:(
képződmények errefelé már nem nagyon vannak -
madmanic #27777 az anomáliáktól nem óv meg :)
keres artifaktokat amik növelik a golyóállóságot.
Meg szerezz be egy "zöld rucit" -
#27776 sugárzás ellen nincs ruha?
mert mikor az egyik laborba kaptam egy naracsnsárga ruhát, azt hitetm az megóv az anomáliáktól, stb, erre szinte semmit nem ér ( bár valamennyit azért mégis, de nem sokat, egyen átmegyek, ás dobhatom is el)
illetve melyik fegyverek ellen a legjobb ruha? én hülye leltem az egyik pályán 1-et, felvettem, ami meg votl eldobtam mert nem tudtam mozdulni se. erre később rájöttem nagy hülyeség volt, mert 1 lövésből kinyirnak:( szinte 10 másodpercenként töltök vissza:D -
Romel #27775 MULTIS, HAMACHIS, LÖVÖLDÖZŐS esti időtöltéshez ki lenne benne? -
emixa #27774 ezen az oldalon van egy végigjátszás, ami hivatalosan is azt állítja, amit megtapasztaltál (és még valószínűleg sokan mások). tehát onnan nincs visszaút