S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Enterprise 128K Forever!
Kéne ebbe Kreálni egy ilyen modot. 😊
driver frissítés után jó
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amirõl én írtam az egy driver vagy program hiba, csak az ég lesz sárga, de csúnyán. textúra probléma...
Szóval: mit jelent az, hogy "keni az eget"?
Az ég besárgulása ismert hibajelenség ati. Vedd ki a full xcreen elöl a jelet. Csak a tálca fog látszani a kép alján, ha azonos méretûre teszed a felbontást a ténylegessel, de megszünik a hiba. Cserébe pár fps-sel esik a teljesítmény. Olyat is láttam, hogy nagy szürkés háromszögek jelennek meg az esõ és a szél fútta ködpászmák helyett, ezen az újraindítás szokott javítani. Mindenesetre elsõ körben a patchek felrakása és a float32 mod javíthat a dolgon, ha a videokártyád tudja a shader 3.0-t. Ha nem, akkor a float32 mod nem ér semmit...
Az XTM felrakása óta a csillagok eltünnek, ha gyorsan fordulok. Nem baj, mert úgysem sok értelme van olyankor, ráadásul a folyamatos kirajzolásuk rengeteget lassítana, csak nem emléksuem, hogy elõtte is így volt-e...
Az biztos, hogy az Argon Prime-i csatában kb 60 hajó repkedett és nem szaggatott be közben egyáltalán...
Segítsen valaki pliz! Felraktam a gamet, és furcsán "keni" az eget bármerre megyek.
Van valami megoldás rá, vagy csak a vidkari nem bírja?
Elõre is kösz!
madmanic
Segítsen valaki pliz! Felraktam a gamet, és furcsán "keni" az eget bármerre megyek.
Van valami megoldás rá, vagy csak a vidkari nem bírja?
Elõre is kösz!
madmanic
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Enterprise 128K Forever!
nem tom miért nincsen májusi...
Bár mostmár holnaptól június lesz.
Enterprise 128K Forever!
még egy gyenge gépem volt.
Amúgy Doom3 nekem 1280x1024ben Highon, mindennel bírja 60 fpssel(ultra grafikát csak 512es VGA-val használd)
Stalker, most is lefagyott.
Annyiszor fagy, hogy játszhatatlan.
Enterprise 128K Forever!
Eddig minden játékkal megbírkózott (COD2, GTA SA,Quake4,Doom3,Test Drive unlimited,NFS carbon, ezek mind maxon mentek)
Enterprise 128K Forever!
Ja és szerintetek én milyen graffra tegyem?
Nekem fontos az 1280x1024-es felbontás mert 19es LCD-m van.
Én nem tom milyen grafikára kell tenni, mivel 1 napja játszok, de a 2 gb nagyon kell a játékhoz, mivel 1 gigával sokat swappol.
A héten vettem egy Sapphire X1650XT-t (28.500 pénz) az Inno GF 7600GS helyett, kisebb részben a Stalker miatt, nagyobb részben meg azért, mert ezt tartottam a gépem (leg)gyengébb pontjának. A PC Guruban volt nemrég egy videókártya teszt és ajánló a Stalkerre vonatkoztatva. Ott az X1650XT-hez (és a GF 7600GT-hez, mert ugye ez egy pár) az ajánlott beállítás Object Light, max. részletesség, 1024*768. Hozzá kell tenni, hogy a teszt elején 2 GB rendszermemóriát vesznek alapnak. Ezzel én úgy voltam, hogy igaz csak 1 Giga van, de ha a 7600GS-en Static Light, max. részletesség és 1024*768 mellett elég jól futott a gém, akkor az Ati-n majd jöhet az Object Light és talán még az 1280*1024 is. Hát mit mondjak pofára estem, mivel szinte semmivel sem lett jobb a helyzet, Object Light-on úgyanúgy (ha nem jobban) beszaggat az Ati-n, mint a Geforce-on. Hát azért ez nem semmi!
Tényleg ennyire kell az a 2Giga, vagy valamit elqrtam? Már driver-t is többet kipróbáltam, de passz.
Enterprise 128K Forever!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
hallottam van vmi olyasmi amivel lehet vezetni a kocsikat?
+ez az 50-60kg os limit is baromira zavar, ezt is ki kéne venni 😊
illetve nincs vmi olyasmi ami változtatja a kereskedõknél a kapható cuccokat? (ne mindig ugyanaz legyen?)
csak ennyi kéne 😊
EOB alap, különösen a 2, a Wizardry 7 meg szimplán a legjobb RPG a világon (bár a Planescape Torment azért megközelíti).
A Doom attól nagy, hogy azokon a kis teljesítményû gépeken, gyorsan, 3d hanghatásokkal (lehetett fülelni, hol mozog még valaki), meglehetõsen jó kinézettel lehetett a térben mozogni. At Ultima Underworld kinézetre illetve sebességre meg sem közelítette. Plusz a Doom szépen modolható, bár akkoriban még nem így hívták. milliónyi pályát szerkesztettek hozzá. Anno volt egy cd-m, csak doom pályákkal teli...
Az Ultima Underworld-öt a szintén akkoriban megjelenõ Elder Scrolls: Arena-val lehet összevetni, vagy az M&M sorozattal, esetleg a Beholderekkel. Bár akkoriban a csúcs, hangulatban, és stílusban a Wizzardry VII volt. Két nyamvadt floppyn, többszáz óra játékidõ, elfogadható grafikával...
Amúgymeg kb 8 éves koromban a wolfot meg a doomot is fél óra játék után meguntam.... Az agyatlan tucathent sose volt a kedvenceim közé tartozó legyen akármkkora grafikája...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Az volna a kérdésem, de sokkal inkább kérésem, hogy valaki mondja meg hol találhatok exoskeleton védõruhát Pripyat-ban?
Elõre is kösz.
Üdv!
A Stalker egyébként tényleg stílusteremtõ játék. Ez az eddigi legatmoszférikusabb FPS, az tuti. Kb olyan, mintha egy RPG történetét és mélységét hozzáadnánk egy lövöldözõs játékhoz. Mert azért a játéknak sok köze nincs az RPG-khez, hiszen a karakterünknek nincsenek tulajdonságai, nem fejlõdik, a mellékküldetések egyáltalán nem befolyásolják a fõszálat stb stb.
van erre valami gyógyír?
Ugyanannak a kornak a szülötte a Wing Commander és a gyártója (Origin) jelmondata: "We create worlds". És tényleg. Ez volt az elsõ olyan játék, ami minimum 386-ost igényelt és 8 mega volt feltelepítve. Akkoriban a winchesterek úgy 40-80 mega körül voltak használatban. Ez a cég kezdte azt, hogy mindig az épp legfejlettebb vasra írják a programjaikat. Aztán meg elmentek abba az irányba, amerre manapság szinte mindenki: csilli-villi kinézet, effektek, "interaktiv film", a játékoknak meg se stílusa, se hangulata.
A S.T.A.L.K.E.R. ebben a közegben, kiugróan jó. Ahogy anno jó volt a Half Life, a Dune, a XCOM:Enemy Unknown, a TA, és úgy általában a stílusteremtõ játékok.
Ez utóbbiban az volt a jó, hogy akár úgy is végig lehetett játszani, hogy összesen talán 3 embert kellett megölni...
A System shock még a 386-osok idejében jött ki, a Deus Ex meg már a grafikus gyorsítók (3DFX)idején.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?