34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
emixa #27853 a föld alatti laborokban, ha nincs meg a keresett cucc, mindig lefelé kell menni. ha megvan, akkor felfelé. előfordulhatnak más útvonalak, ez eléggé változó. a #27841-ben van egy link, ami egy végigjátszás felé mutat, böngészd át lelkiismeretesen, és választ kapsz a kérdésedre (vagy talán nem, akkor viszont alaposan körbe kell nézni a laborban). legyél már egy kicsit önállóbb. így nem lesz semmi sikerélményed, ha állandóan csak kérdezősködsz. -
csabika6630 #27852 Ismét senki? :( -
csabika6630 #27851 De azt a dokumentumot hol találom? :(:(:((:( -
emixa #27850 képződményt lehet eladni jó áron, anomáliát nem. a játék elején jóval gyakrabban lelsz ilyeneket, mint például pripjatyban. (természetesen ott is akad, de nagyon kevés, és általában valami rohadtul nehezen megközelíthető helyen). -
emixa #27849 egy komámnak hasonló konfigurációval hasonló problémája volt/van, arra gondoltunk, hogy a core2 processzorral lehet valami gáz, de azt elvileg (meg amennyire én értek hozzá) az 1.0004 orvosolja. az mp stalker-fórumán beszélgettünk egy sráccal erről, neki core2+1.0003 patch-párosítással kiválóan megy a stalker. szerinte a processzor teljesítményét, illetve a memóriák működőképességét kellene everest-tel megkukkantani, hátha okosabbak leszünk. (azok lettünk, a komámnak nem annyi memóriát, és nem olyan sebességgel használt a gépe). azt javaslom, te is nézd meg ezt az everest-dolgot, hátha rájössz valamire. remélem, segítettem valamennyit, és nem írtam túl nagy baromságot -
Örült kutya #27848 Hol lehet találni a legtöbb Anomáliát ami el lehet adni jó áron? -
#27847 üvöltést meghallod, hátra fordulsz, dobsz rá 1-2 gránátot,
simán fexik :)
(nagyobb szinten fog levenni életerőt, nem keveset) -
barmi #27846 Sziasztok! Sgítségre lenne szükségem. a gondom az lenne hogy amikor jobb alulra kijön a kis flopy lemez megfagy a játék de olyan szinten hogy se az ctrl+alt+del-re se az alt+tabra nem reagál, lapozó fájl 2500 mb, driverek legfrissebbek, próbáltam pecs nélkül 1.0000-val és peccsel is 1.0004-el de ugyanaz a problema :( próbáltam a cd képet mountolva, probáltam a hatredes töréssel de semmi sem segít :( A régi konfigomon ment a játék rendesen, végig is toltam (igaz ott is megakadt mentéskor 1-2 másodpercre de aztán ment tovább gond nélkül) viszont az új configon nem akar rendesen futni :(A régi konfigom egy 2200+-os amd, ati 9600 xt 128mb,másfél giga ram. Az új konfig pedig Amd X2 dual core 4800+, Ati HD 2600 XT 256mb, 1 giga kingston 800-as ram.Próbáltam a video beállításokat is állítani, legerősebbtöl a leggyengébbig de nem segített. Tanácstalanul állok a probléma elött, ha valaki tud megoldást kérem írjon! Köszi a figyelmet! ;) -
#27845 Egyébként a PDA-ban le van minden irva, néha olvasgasd. -
#27844 1243 -
csabika6630 #27843 Valaki? :(:(:(:( -
csabika6630 #27842 Hello megint elakadtam :(
Asszem a föld alatt vok egy laboratóriumba, és kódot és dokumentumot kellene keresnem, megtaláltam a szkafanderes ürgét az mondott is egy kódot hogy 1234 de nem nyílik ki az ajtó :( a tértkép mutattaj hova kellene mennem de arra nincs ut, ha felmegyek a felszínre akkor meg lefele mutat a nyíl. Szal sztem valamit keresnem kellene még, csak nemtudom hogy mit lehet hogy valami x18 as dokumentumot. De már mindent végig néztem. Segítsetek PLS! -
emixa #27841 hát... szerintem a jantar-tó melletti x16 labornál lehetsz. butaságot nem akarok mondani, nézd meg ezt. -
Tomcika #27840 sztem fejezzük ezt be ! Én tudod csak egy buta rendőr vagyok
De kössz a segítségedet, érdekes a többi normálisan tud válaszolni, szal TE MEG JOGERŐSEN BE....... -
pimpiistvan #27839 Sziasztok!
Nekem kellene egy kis segitség,mert elakadtam.Az a baj hogy pontosan nem tudom hol vagyok(Azt írja ki hogy 108u brminlab pálya)Lent vagyok a föld alatt valami laborban vagy valami ilyesmi .Van egy kör alakú többszintes terem,ott lekapcsoltam mindent, megtaláltam x16 dokumentumot ami a kereskedőnek kell,kinyírtam mindenkit,a nyíl mutatja,hogy 30 méter van vissza de csak felfelé van út.(Erről jöttem lefelé)Evvel meg az a baj,hogy létrán kellene feljutnom de túl magason van és nem tudok odáig felugrani.Hogyan tovább,tud valaki segíteni????????????????Köszi -
#27838 Ha arra van idöd, hogy forumozgassál, akkor arra is, hogy elolvasd azt a három oldalt ami a FAQ-ban van. Ez a minimum mielött elkezdek játszani valamivel és forumba írkálok. -
Örült kutya #27837 A többi pályán is láttam autókat.Vagyok azok már annyira rosszak hogy el sem indulnak?
Itt az oldal,remélem megtalálod:
PC guru -
#27836 Ja. Nem kapsz semmit, ha kinyírod azt az agymosó szörnyet. -
#27835 Transport mod. De csak az első pályán vannak használható autók sajnos... -
Tomcika #27834 engem érdekel, köszi -
Örült kutya #27833 Ha kinyirom azt a szörnyet akkor kapok valamit? Mondjuk átkutatom és találok nála valamilyen anomáliát ami ritka és drága?
Más dolog: Van olyan MOD amivel lehet használni a játékban a járműveket!
Érdekel valakit? -
Tomcika #27832 tudod, nincs mindenkinek olyan sok ideje mint neked ,hogy olvassak fél napot valami után... PFFFF De ennyi erővel a választ is leírhattad volna... sztem inkább ez a fajta stílus amit képviselsz ez az elgondolkoztató..... -
#27831 Pedig nagyon egyszerű kinyírni. Ahogy meglátod a folyosón azt a szörnyet, rohanj oda hozzá és eressz bele egy tárral. Én eddig mindíg így nyírtam ki... -
csabika6630 #27830 Már megtaláltam :) köszi! -
csabika6630 #27829 de ott hol? :( -
madmanic #27828 "Sherlock" búvóhelye lent van az alagútban. -
csabika6630 #27827 Hello, elakadtam!
Ott tartok hogy meg kell nentenem molet, meg is mentem elvisz egy algútba, ott kinyírok mindenkit, feljövök a bázison ott is mindenkit kinyírok de megint vissza kell mennem megmenteni megint megmentem utána megint levisz a föld alá, ott van 1-2 emberke azokat is leszedem utána feljövök ugyanazon a nyíláson és megint ez a feladat, nemtom mi a cink :S
Utána adtam egy headshotot molenak felvettem a papírokat a katonai bázison, azt írja hogy adjam le a pultosnál, a pultos nagyon messze van :S
Meg van még 1 feladat hogy keressem meg sherlock búvóhelyét? ő hol van merre mennyek? -
emixa #27826 ott jársz te is, amiről éppen szó van #27818-tól idáig. készülj fel lelkileg és lőszerileg -
#27825 Én még az elején vagyok... olyan volt a szitu, h be kellett törni egy gyár telepre segíteni a stalkereknek, és megmenteni egy személyt (valami G nevű, már nem emléxem, talán Golint), na oszt megmentettem vagy is segítettem neki, és követni kellett nekem, és elkísért egy föld alatti járatba... és betöltött, ennyi, én ott tartok... még nem tom mi várhat rám:DDD itt. -
emixa #27824 én a másik végén mentem le (zöld terület, mole/vakond megmentése, stb), tehát egyből ezzel a jószággal találkoztam. sok-sok lőszer, meg több újra-betöltése a pályának, és végül két gránáttal megfektettem a srácot. -
Örült kutya #27823 Megpróbáltam távolról páncéltörő lőszerrel de még nem sikerült.
Eggyel találkoztam, de nekem jött az biztos.
Az egyik végénél az a hely ott van ilyen vasút,épületek,kicsit tovább a betonfalon kivűl,banditák,egy kis zöld terület és ott a lejárat.
A másiknál továb kell menni,de ott csak katonai létesítmény meg egyebek és ott mentem le. -
#27822 Melyik vegerol mentel le,ott ahol van ez a szorny vagy ott jossz fel? -
#27821 Egy? -
#27820 Én még csak most tartok ott, épp most mentem le én is oda, húh... ezek szerint lex egy bazi nagy szörny? -
#27819 Tavolrol nyird ki ,fedezekbol! -
Örült kutya #27818 Elakadtam az Agroprom-nál, lemegyek a földalatti járatba és egy szörny jön felém magához szippant,életerőt nem vesz le.nem tudom kicsinálni.
Amikor rácélzok a kereszt nem vált át pirosra mint a többinél.Mit lehet ilyenkor csinálni? -
SaGa #27817 Az a freeplay mod, ami lejjebb belinkeltem, kifejezetten az 1.0004-hez való.
-
#27816 ezt ironikusan mondtam lehet nem jött át, de Tomcikának akart lenni egy kis elgondolkodtato kérdés. -
Najpi #27815 Frequently Asked Question. Gyakran feltett kérdés -
#27814 lehet hülye kérdés, de nemtudom mi az, hogy FAQ?