34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#27773 Sajnos nagyon úgy néz ki! :( -
emixa #27772 amennyire én tudom, csernobilból már nem tudsz visszajönni. modtól függetlenül. -
#27771 Én bemásoltam ezt a freeplay mod-ot. Igaz nem így vittem végig, de volt mentésem pont az utolsó teleport előtt. Végigbóklásztam szinte az egész csernobilt, de vissza sehogy nem tudtam menni az előző pályákra...
Valami ötlet? -
Romel #27770 No, akkor este egy multis összeruccanáshoz ki mit szólna? 1.0004-es javítással. -
SaGa #27769 Nem tudom. Akkor jött elő, ha a stadionba bementél oldalt és visszajöttél. Ha csak kóboroltál Pripjatyban, akkor nem állt elő. Este kiderül, mert a Freeplay moddal most tartok ott, hogy lassan elérem az erőműből visszafele azt a vonalat, ahol kivágott régebben, csak nagyon lassan haladok, mert igencsak kifogytam lőszerből, ellenben sok a burer, izlom, chimera, pseudodog, snork, de kevés a katona meg a monolith tag, hogy lőszert zsákmányoljak. Sokat kell bujkálni...
Meg sikeresen beléptem a duty-hoz, így a freedomosok is ellenségesek, rajtuk meg majd keresztül kell vágni, hogy végre a Bárban felszerelkezhessek... -
SaGa #27768 Aki szeretne több kihívást a stalkerben, tegye föl ezt és ezt, majd kezdjen új játékot Master fokozaton. Az 1.0004 patch kell hozzá, minden mást érdemes leszedni (esetleg a darker nights modot még érdemes beletenni).
Az első a Freeplay mod, a második a fegyverjavító kiegészítés hozzá.
A játékot ugyanúgy végig kell vinni, mint egyébként, a jó befejezés felé menni, de a legutolsó teleportba nem szabad beugrani (akkor megsemmisül a Zóna, nincs hova visszamenni). Ha gondolod, visszamehetsz a korábbi pályákra, mindenütt lesz pár plusz mutáns, és lehet az erőmű belső területein is a földön mászkálni (mutánshordákkal együtt).
A visszamenetelre is tartalékoljatok lőszert és a sleeping bag-ot ne dobjátok el, mert 24 óránként aludnia kell legalább 2-3 órát a karakternek, másképp szédül, dülöngél, kettőslátása lesz.
Ja: a lőszer baromi drága, ellenben az artefactokt a pisztoly slotba téve fegyverként használhatók. Ahova eldobod, oda nő egy anomália, olyan, amilyen az adott artefactot teremtette. Bloodsuckerek rosszul tűrik az ilyesmit...
-
fixpont #27767 "Korábban csak az ismert hibák helyén (Pripjatyban visszafele jövet"
Ezt a hibat mar kijavitottak? Mert ebbe anno en is beleleptem. :-) -
SaGa #27766 A kontrollert legegyszerűbb két gránáttal elintézni... -
SaGa #27765 Az könnyen lehet. Ha bizonyos kulcs események kimaradnak, vagy nem a fejlesztők elképzelése szerint alakulnak, tud ilyet produkálni. Nem kéne, de valószinűleg a scriptek nem tudják lekezelni, hogy a Controller még lent mozog, te meg már fent vagy...
Hasonlóképp jártam, amikor a raktáraknál elvállaltam a dutytól a sniper kilövését, majd ahelyett, hogy felrobbantottam volna a bombájuket, beballagtam a táborba és szóltam a Lukashnak, hogy itt egy Duty csapat. Amíg ki nem lőtték őket, ahányszor arrajártam, mindig kidobott a program... -
#27764 DE en a legujabbat tettem fel hozza es semmi gond nem volt csak itt! Jut ezsembe nekem is az lehet a kinja,hogy mikor jottem fel az alagut rendszerbol volt 1 buzi szorny ami magahoz huzott vagy mit csinalt es kello tavolsagbol kellett csak lonom,de nem akart kinyiffanni igy feljottem a csatornan es leleptem,nem nyirtam ki. Mikor 1.00003 fennt volt kinyirtam,de nemtudom hogyan es akkor nem szarakodott!! :( -
SaGa #27763 A zöld karikákkal ne foglalkozz, mert azok akkor is ott maradnak, ha elvégezted a feladatot. Az 1.0004 petch legalább a kifosztott rejtekhelyek kék jelzéseit leszedi, korábban azok is megmaradtak...
Ha mindig ugyanott dob ki, kénytelen leszel egy korábbi mentéshez visszatérni...
Juteszembe: az 1.0004-ben benne van egy float32, nem kell hozzá külön... -
#27762 FEljottem a dokksinal es felszinen mennek,es a masik helysegnel van 1 zold karika,ahol azt irja ki,h keresd meg a lejaratot!!
Nah most a felszinen dob ki mindig! -
SaGa #27761 Ez olyankor szokott előfordulni, ha valami egyéb programmal akad össze. Vagy sikerült a patch-be beinjektálni egy korábban nem létezett hibát.
Vagy akkor, ha nem a fejlesztők által elképzelt vonalon játszod a sztorit. Pl nem szereti, ha a katonai doksik megszerzése után közvetlenül visszamész az alagútrendszerbe... A laktanyának használt épületből a felszínen is ki lehet jutni és arra "kell". Ha megnézed a térképet, a "gyárterület" és a katonai épületcsoport ugyanazon a területen van, amit Agroprom Research Centernek hívnak. A csatornarendszer átvezet egyik épülettől a másikig, de visszafele nem kell arra menned...
Ilyesmi előfordul...
-
blinty #27760 ok:)---azért kösz!--akkor majd veszek 2 GB-osat... -
#27759 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy az x10-es laborban miután kikapcsolom az agyperzselőt, majd megnézem az intrót és utána nem történik semmi, csak fekete a képernyő.
Mi lehet a para?
Előre is köszi a segítséget. -
#27758 Megvan allusers-ba volt,tok ures a log fajl!! :(
EGyedul 1.00004 van fennt +float32!!! -
#27757 De min 1 giga inkabb 2Gb!!! DE ezt mar kismillioszor elmondtak elottem! -
Elmör #27756 Szvsz minimum 512MB, de inkább 1GB. RAM-ból sosem elég. -
blinty #27755 akkor senki nem tudja h. mekkora a ramkövetelménye?:S -
#27754 1.000004 patch van fennt!
swappal nemhiszem gond lenne,alapbol 2 gigam van es eddig meg soha nem szarakodott igaz 1.00003-al nyomtam!!
Ott lep ki mindig mikor 1 epuletben 1 doksit kellett megszereznem majd feljottem a felszinre es mennek vissza oda,ahol ezelott a katonakkal harcoltam 1 nagy gyarteruleten a szemetdomb utan!!
Docandsettingsbe nemtalalom a stlaekr konyvtarat ez erdekes?! -
SaGa #27753 Igen találkoztunk többen is, és bármitől lehet...
Elsőként nézd meg a logot (\documents and settings\S.T.A.L.K.E.R.SHOC\logs, vagy ahova az egyéb adatfájljait is teszi), abban vagfy van értelmezhető beírás, vagy nincs...
Nekem az 1.0004 patch és a freeplay mod óta akkor lép ki (úgy az esetek 15-20%-ban), amikor eldobok valamit. Korábban csak az ismert hibák helyén (Pripjatyban visszafele jövet, a Military Warehouse-ban akkor, ha mind a duty-val mind a freedommal igyekeztem jó kapcsolatot tartani, stb...) csinált ilyet néha. Lehet attól is, hogy túl kicsi, vagy túl nagy a swap file (ennek a legjobb, ha pont 2 giga és ez fixre van téve, és nem fragmentált.), attól is, hogy valami program fut a háttérben, ami elfogyasztja a helyet (víruskereső, updater, ilyesmik). Ezeket ki kell lőni a taskmanagerrel, ha rendszeres a gond.
Nem túl jól optimalizált a cucc, meg a scriptekkel és modokkal alaposan össze lehet zavarni a motort... -
Elmör #27752 Sziasztok!
A szeptemberi GS DVD-n van Stalker 1.004 patch. Érdemes felrakni? Asszem nekem még az 1.002 volt fent, amikor játszottam utoljára (aztán nem volt gépem egy ideig) és most Vistát rakok majd fel. Tudom a játék nem DX10-es, de azért gondoltam rákérdezek, mert attól még bezavarhat a DX10-es kari, ismerve a sok komplikációt ezekkel a karikkal és játékokkal. Szóval 1.004 vagy se?
Köszi! -
#27751 Nem,eddig nem csinalta ezt! :( -
blinty #27750 csakmert ha túlterheli a procit...attól is lehet ien.. -
blinty #27749 hm..elötte nem szaggat be?
-
#27748 Miert dob le allandoan asztalra csontra kilepve? Vki talalkozott mar vmi ilyesmivel? -
blinty #27747 a stalker -nek makkor a minimal RAM igénye? -
#27746 A bónusz cd miket tartalmaz még azon kívül, hogy videókkal és képekkel összehasonlítja a játékot és a valóságot? -
#27745 :D hát remélem hogy nem fog szétesni a kép és nemlesz mem hibás.... -
blinty #27744 még mindig nem vetted meg?!..én se :DD...de csak mert a pólusban most nincs...de tutti h. az lesz...meg még másoktól is hallottam róla jókat... -
GiGa master #27743 jah sry nem láttam h agps kari kell.....deh az agp az halál....inkább spórolj egy új configra......ami PCI Ex -
#27742 Ahhh ezaz köszi :) -
#27741 istenem, tudom... nézegettem is... de mind1 ne menjünk bele, még aki akar hozzáfüzni valamit akkor mondom hogy agps kártya kell, felölem téma lezárva, pont -
GiGa master #27740 Hy figyelj Yoda!nem toom hány éves vagy deh ha van 1 kis sütnivalód akkor 1 a Harwere Fórumba írod be ezt a kérdésed nem egy játékos fórumba....2beírod a keresőbe h Innovision 7600gt teszt tuti kidob valamit harwere Oc-s tesztet vagy Gamestar tesztet.....ha meg nagyon jót akarsz Asus 8600GTS----->Kettébaszottul jó!!!további szép napot mindenkinek!! -
#27739 Bocs, nem akartalak megsérteni... csak nehezen hozod a döntést megfele. jah és xD-ésen mondtam meg. -
#27738 kösz az értelmes kedves válaszodat,csak tudod mindenki más mond... ez van inkább nem is válaszolok.. max játékkal kapcsolatban ha meg ez se tetszik akkor észre se vegyél -
#27737 egyébként van egy jó megoldás ha eltünik a célkereszt.
kilép, beállítások, fényeró csuszkát elmozditjuk majd vissza ahol volt, és mégsem gomb, egy fekete villanás és van célekreszt -
xmacx #27736 hehh: top10 -
#27735 Yoda001!
Plízzz vedd már a fáradtságot, és vedd már meg azt a kibaxott 7600gt-t:DD Ennyi erővel a boltban is érdeklődhetnél. Ők már rég megmondták volna az előnyét, hátrányát a kibaxott karidnak:D
Na minden jót, videókártyamentes topik írást xD majd jöhetsz, h 2 giga vagy 4 giga ramot vegyek szitu kérdéssel is. -
emixa #27734 ezek szerint a sokadik végigjátszás alkalmával is megtudhatunk új dolgokat (mármint nekem újakat). ismét "elszörnyűsödtem", már nem is tudom nyomon követni a dolgot, de nem is érdekes, úgyis csak a mellékküldetésekre hajtok. a bár területén nem leltem egy darab hordót sem, a manusz meg nem megy át másik pályára, úgyhogy ezt sajnos elbuktam