S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne próbálj meg ott felmászni, nem fog menni. Vissza kell menni oda, ahol a controller mutáns volt, ahol megszerezted a hullától a dokumentumokat és ott kell keresgélni. Mondjuk a szoba jobb végén. <#vigyor3>

Twinseen
Hy all!

Megszereztem a Ghost-tol a dokumentumokat de nem tudok kimászni a laborból.Hogy lehet felugrani a törött letrákra? 48kg van nálam tehát nincs túlsúlyom de nem éremel az alsó fokot a liftaknába.
Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Ombika
Szenvedj csak vele!! 😊

DarkSector
Csõtõk...
Kéne egy tipp, hogy hogy lehet belenyúlni a stalker fájlaiba, hogy ezt a cseszett idegesítõ súlykorlátozást át lehessen állítani magassabbra....
---> HELP ME <---

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zombeeka
Szakik! <#worship>

Irgum-burgum :)

jah de most nézem mire kellene..ha 9600 xt-d van akkor nem állíthatsz a static light-on, vagy ha mégis játszhatatalan lesz dx 9-ben..akinek 9600 xt-je van, jobb ha megbarátkozik a dx8-al ebben a gameben
van benne hdr..az sm 2 feletti kártyák tudják már..ez pedig az (9600 xt)
igazad lehet, az elõzõ ati 9500-höz mindig omegát használtam, de nem is tudtam hogy nvidiához is csinálnak..az omegák tényleg stabilak, nekem a soft mod miatt kellet használnom (9500 <9700)..ok köszi szép
Az itt-ott olvasható hírek szerint a 8800-asok és drivereik küzdenek némi kihívással...
Esetleg érdemes lenne szétnézni az omegadrivers.net-en. Õk szoktak a gyári ati és nvidia driverekbõl haszálható és stabil "ripeket" készíteni. igaz nem a legfrissebbek, cserébe általában mindennel mennek...

srácok..most használok éáletemben elõször nvidia kártyát, a 160-as drivert raktam fel, de esõben furán csikoz a kártya, máskor nem..tud valaki segiteni hogy melyik driver a legjobb a stalkerhez?..(8800 gts -em van)..köszi
artschiatwork
Ez mehetne a FAQ-ba!!

A 9600XT-t nemismerem. Ha van benne HDR, akkor megér egy próbát. Ha nincs (nem lehet a dinamikus fényhatásokat bekapcsolni), akkor mindegy...

Falconer
Na felraktam ezt a modot. Hat latvanyban azert erezheto a kulonbseg, pedig igy is minden maxon... Na mindegy, legalabb gyorsabb lett egy kicsit.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kirol
Még jó, hogy én el se kezdtem eddig.

grebber
Na akkor nekiugrok megint végre!!

Next PC upgrade: 2022

Falconer
Hat nekem minden maxon van kiveve az AA meg AF, de van, hogy nagyon fenyes reszeknel ahol gondolom a dynamic lighting van frames. Elegge zavaro. Meg nem is ertem pl hogy ha van egy konténer meg benne egy olvasólámpa akkor miért van olyan fényár az egeszben mint amikor a mennyországot ábrázolják. (8800GTS, 2GB dual, E6300@6700, stb)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

pl 9600xt? mert az kicsit alatta van 😊
JaSoN HuNTeR
Miféle lények vannak ebbe a játékba??beszarás vagy olyan HL2 stilusú?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tomas10
Elkészült a frissités igy már a videók is magyarok a stalkerbe

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

http://thefloatingpoint.org

egy mod, ami a játék eredeti shader rutinjait cseréli le egy jobban optimalizáltra. Olyan gépeken is megy tõle jól és fõleg Full dynamic light módon a stalker, amik az eredetivel kicsit alatta vannak az ehhez szükséges minimumnak...

TSL16b
De ha nagyon kíváncsi valaki, külön is megnézheti õket az új videolejátszó menüpontban. (Tudom, hogy tudod, de hátha valaki nem.) <#smile>

Falconer
Float 32 az mi?

Ombika
Jahhh ,de volt en marha azt hittem azon kivul vmi masra gondoltok!! 😊

Az elején nem volt egy viharban száguldó zil? Csak új játék indításánál lesz. A késõbbiek még odébb vannak...

Ombika
En semmit se,feltelepit legujabb patch majd nodvd crack es kesz!!

Nem adtad meg véletlenül a -nointro paramétert az indítóikonban a programnak? Mert azzal valóban nem lesz video az elején...

Ombika
Nalam nem ertem miert nem!! 😞(

Video bug. Újraindtás, videokártya beállítás módosítás (a control panelen, a 3D-hez tartozó beállításoknál), float32 mod felrakás...

hykao
Pedig az elsõ pont 0%-nál érkezik... 😊
Ombika
MAr vagy 20%ot vittem,de videoval meg nemtalalkoztam! 😞

TSL16b
A magyarítást kiegészítettük a videók feliratozásával, a Portálról tölthetõ.

Nortu
Helló!
Lehet nem érdekel senkit, de bõvítettem a memóriát 1GB-ról 2GB-ra, és láss csodát, mintha kicserélték volna a játékot! 1 Gigával Object Light-on (1024*768 max. részletesség mellett) tképpen játszhatatlan, 2 Gigával símán viszi.
Konklúzió: Nem az a kérdés, hogy Ati vagy nVidia, hanem az, hogy 1 vagy 2GB rendszermemória. Ennyi.

Enterprise 128K Forever!

Arra a patchre én is kíváncsi lennék.

Nekem ugyanis vihar közben furcsa villódzó dolgok jelennek meg, amik talán villámok, de nem jó helyen vannak, mert a talaj és embermagasság között és irtó idegesítõ. Csak a szabadban és csak viharkor!

A gépem az aláírásomban van, 159.18 driver van fent Win XP SP2-vel. Valaki tapasztalt már ilyet?

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Az 1.003 az utolso patch ?? Régen olvastam a stalker forúmot ! Jõtt-e már ki komolyabb javitás ?? Bugokra gondoltam ! Tábortüzbe gyaloglo stalkerek stb !
zombeeka
Jó kérdés valahol Pripaty-ban akadtam egy jó kondícióban lévõ távcsöves Vintarra!!! Már bóklászom mindenfelé és megcsinálok a lehetõ legtöbb melót!
Mondjuk egy idõ után bekerülnek uazok a küldetések! Más befejezésre hajtok! Már 3megvolt és mindig ha újat akarok csak Csernobil elött visszafordulok és tolom a gémet!
Mondjuk ahhoz,h mindig elölrõl kezdjem nem lenne idegzetem!
Aztán persze zet is csak megunom egyszer vmikor! <#vigyor5>

Hahó valaki segítsen rajtam!!!

Valaki nem tud nekem segíteni?
Van egy játék a neve (Kabus 22) török nyelvû, az a kérésem lenne hozzá hogy nem tudja valaki hogy honnan lehet beszerezni hozzá végigjátszást, vagy angol nyelvû feliratot legalább? Bármilyen link is jó lesz.

JA ÉS BOCS HOGY NEM IDE ILLIK, HA VALAKI VÁLASZOL UTÁNA TÖRÖLHETITEK IS.

Falconer
Vagyis pontatlan.

Falconer
Kösz. Közben talaltam egy skeletonos stalkernel egy könnyitett IL86ot. Szintén távcsöves, irtó jó cucc.

+van...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hi!

A swap file méretét hol tudom állítani?

kösz

*lusta keresgélni*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Külön mod nélkül a Military Warehouse pálya egyik épületében van egy Vintar az ablak alatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A fõbejáraton bemész, át a hídon. ettõl balra van egy épület, amellett is elmész, majd balra fordulsz az úton. Van egy kidõlt fa keresztben, annak az ágai között egy ajtó be az épületbe (asszem ez az elsõ épület és akkor a túlvégén is be lehet menni, de nem biztos). Ott bent van a Vintar a földön.

A trader mod-dal meg megvehetõ már az elsõ boltban is, csak jó ára van...

Biztos igazad van. Én felvettem, megnéztem a statjait és el is dobtam rögtön. Bivaly erõs, de iszonyat pontatlan...

Falconer
Ja, azt hol szerezted? En csak most juottam el a barhoz nemreg.

Falconer
sima pisztollyal is megy nekem. Csak fejbe kell loni barkit.

zombeeka
Távcsöves Vintar a tuti!

zombeeka
Már annyiszor jártam a Bár területén,h szinte teljesen kiírtottam a népet ott!
Már csak pár csórikám lézeng ott!<#vigyor5>

Falconer
Mar megvan<#idiota>

Falconer
Azt hol lehet valtani hogy az AK most a panceltoro vagy a sima loszert hasznalja eppen?
(sry a lama kerdesert, de nem talaltam visszaolvasva sem)

"A BIG Ben-be .45-ös lõszer kell nem?"

Nem, PAB kell bele. 45-ös a sima black kite-ba kell. Igen, PAB megy a Vintarba meg a Tunderbe is.

Ja, és Big Benre rámegy a hangtompító!