34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#27893 óóh fasza, amit leltem ott ruhát, az se ér semmit:( ugyanugy megmurdelulok. szal muszáj valami trainer után járni. melyiket ajánljátok? -
procod2gamer #27892 és Fox hol volt az elején :DDDDDDD? mer azt a részt még nyár elején vittem és nem emléxek :( bocs h ennyit kérdezek csak kicsit hülye vok en ehhez :D -
#27891 Beírogathatnám akár naponta is, hogy az 1.0004-es változaton nem működik a videófeliratozás, és emiatt helyenként (rendszerint a videók végén) fagyhat a játék, csak rövid úton kitiltanának. A (fi csoport) magyarítás 1.00-ás változata nem tartalmazza a videófeliratozást, azzal nincs ilyen gond. -
barmi #27890 Sziasztok! Volt pár napja egy elég idegesítő problémám: a gondom az lenne hogy amikor jobb alulra kijön a kis flopy lemez megfagy a játék de olyan szinten hogy se az ctrl+alt+del-re se az alt+tabra nem reagál, lapozó fájl 2500 mb, driverek legfrissebbek, próbáltam pecs nélkül 1.0000-val és peccsel is 1.0004-el de ugyanaz a problema :( próbáltam a cd képet mountolva, probáltam a hatredes töréssel de semmi sem segít :( A régi konfigomon ment a játék rendesen, végig is toltam (igaz ott is megakadt mentéskor 1-2 másodpercre de aztán ment tovább gond nélkül) viszont az új configon nem akar rendesen futni :(A régi konfigom egy 2200+-os amd, ati 9600 xt 128mb,másfél giga ram. Az új konfig pedig Amd X2 dual core 4800+, Ati HD 2600 XT 256mb, 1 giga kingston 800-as ram.Próbáltam a video beállításokat is állítani, legerősebbtöl a leggyengébbig de nem segített. Tanácstalanul állok a probléma elött. Lehet hogy a processzor hyper transport funkcióját nem bírja a játék? 16 fel 16 le valami ilyesmi van beállítva a bioszban a hyper transportnál lehet ezzel van gondja? HA valaki tudna érdemleges választ a problémámra kérem írjon!Köszi a figyelmet! -
SaGa #27889 Yantarban sok zombi és snork van, meg egy controller. Meg több, teljesítendő feladat, amiből olyan is van, amit külön el kell vállalni (visszahozni a spéci ruhát, amit Ghhost viselt). Ezért cserébe ajándék SEVA jár. -
SaGa #27888 Crystalt és Moonlight-ot is lehet küldetésekért kapni. Crystalt ad a Freedom fegyvermestere a bloodsuckerek levadászásáért pl...
Moonlight minden éjjel van egy darab a Wild Territory banditatanyája (amelyik a két vagon és a kerítés között van, elektromos anomáliákkal körülvéve) mellett, az épület ajtónyílásában.
Olvasgassátok a pda-ban az enciklopédiát. Ott le van írva, melyik artefact melyik anomália terméke, akkor tudni fogjátok, hol kell keresni őket. -
SaGa #27887 Guide ott van, ahol Fox volt (a kutyás ember) az elején... -
laci792 #27886 ;-) Kipróbáltam így angolul és ment. Mivel kétféle magyarositás van a játékhoz ráttettem a hungames félét és azzal is működik csak azt ha a magyarosítások portálról szeditek vigyázzatok mert vírusos! Fura hogy hetek óta úgy van fent (talán mióta felkerült) és senkinek sem szúrt szemet de a csapat oldaláról letöltött viszont tiszta. -
Ákos90 #27885 HI all oan gondom lenne hogy menü helyet egy szép nagy fekete képernyőt kapok és ezért tudna nekem adni vagy küldeni oan beállítást aminál dX8-ra van rakva a játék THX
e-mail: [email protected] -
#27884 Hali,hol van az az egyedi ruha amit a Prof tól kapott feladatban kell megtalálnu (utánna van az x16...) -
emixa #27883 te vagy a követendő példa, aki önállóan megtalálja a megoldást a problémájára. -
laci792 #27882 Megvan a megoldás:D Az fi csoportos magyarositás kavar be, újraraktam és anélkül továbblépett gond nélkül. -
HJ #27881 Megjelent a CheatLand legújabb letölthető kiadása! Ebben már 3125 PC-s játékhoz van kód. www.cheatland.hu -
Örült kutya #27880 Hát nekem az 1.0001 van fent.Erre gondoltál ugye?
Hogyha Jnatar-ba megyek akkor mivel számoljak mi lesz sok:mutáns,bandita,katona vagy egyéb? -
procod2gamer #27879 jah és Saga ez a Guide ez ki vagy hol van ? mer én ilyen embert nem találtam a kordonba sehol :o de lehet h nem killodok inkább prypiatba felveszem a dekodert am THX! :) -
procod2gamer #27878 azabaj a crystalokat eladtam xD meg moonlightom sincs :S de oylat még nem is láttam. ezeket hol találom? sötét völgybe?ja és a dragunovot ti mikor kaptátok meg :)? -
SaGa #27877 Kell pár Crystal (antirad, 30%-ban), egy Moonlight, meg egy Battery (a moonlight elektrosokk rontása ellen). A többi szabadonválasztott... -
#27876 valaki? #27868? -
SaGa #27875 Vissza tudsz menni. Lehet, hogy már csak Guide hulláját találod meg, de ott lesz az infó a pda-jában.
A story vonal küldetései nem időkorlátosak, bármikor teljesíthetők. -
Louis Cyphre #27874 Ha fennt vannak a legújjabb patchek akkor Exoskeleton ruhát lehet a Barkeep-től és a Freedom frakció kereskedőjétől vásárolni. Az ára 200.000 RU. Valamint Pripyat-ban egy kis csomagban és az erőműben egy jó pár helyen.
Patch nélkül Prypiat-ban egy csomagban valamint az erőműben található meg.
Én az Artifactok közül azokat gyűjtöttem amik a golyóálló képességet erősítették Mama' Beads (+5%) Night star (+5%). Valamint a Moonlight artifact ami az állóképességet növeli (+109%), Kevésbé fárad el, több ideig tud futni.
Egyébként a legszarabb dolog a patchek felrakása után, hogy a megszerzett ruhák folyamatosan mennek tönkre. (ha meglőnek, vagy tűztől, mutánsoktól, stb...) Úgyhogy rövid idő alatt szépen le lehet amortizálni még a legjobb ruhát is. -
procod2gamer #27873 thx -
madmanic #27872 Pripjatyban felmész a tetőre, annak a szobának az ablakához ahol a dekóer, az iratok , meg a ruha van. ( ha nem voltál a dokinál és zárva )
Vigyél magaddal gránátokat, dobáld be a rácson, hogy a belső falnál robbanjanak. A légnyomás odarepíti az ablakhoz az összes cuccot, és a rácson át ki lehet szedni -
procod2gamer #27871 jah meg melyik Artifaktokat érdemes használni? nekem van most egy csomó Lélek ami elég jónak tűnik +600% életerő meg van nálam Elem ami csak +ot ad (+30%elektromos izé) meg van még egy "mama gyöngye"ami szintén csak +ot ad de csupán +5% golyóálló mellény. foglamam sincs melyiket használjam :D azt mondják h a Lélek lenne a legérdemesebb meg ami több 100% +ot ad scak azabaj h -is van neki vagy 3 :S -
#27870 ha nem ide tarozik, miért nem a tpikjába kérdezed meg:D -
G18XM8 #27869 Bár ez nem ehhez a játékhoz tartozik de olyan gondom van hogy megvan nekem az Enemy Territory Quake Wars de nem akar elindulni mert azt a hibát írja ki hogy: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query. Ezt nem igazán értem mert Asus EAH 2600XT 512 megás videókártyám van a legújabb driverrel az internetről töltöttem le. Ezen a kártyán minden játék csuma grafikán megy még a STALKER is nehogy már a Quake Wars ne fusson rajta amikor még az GeeForce FX-eket is támogatja amikor ezek sokkal kissebb kategóriásak mint az én kártyám. Valaki tud segíteni? -
#27868 X2-t kihasználja a game? -
procod2gamer #27867 akinek meg lefagy a játék annak nem vszinü h a Core2 miatt van mert nekem is az van és tökéletesen fut. ja és még patch sincs fent nekem -
procod2gamer #27866 am emg olvasom a fórumot és oylan jokat röhögök gecc:D olyanokon elakadtok h az hihetetlen pedig mindig cska egy kcisit gondolkozni kell nem agyatlanul lőni és ha vmit nem tudsz egyböl beszarni. az a nagy szörny amiröl beszéltek az egy kibaszott Irányító aki basztatja az agyad, lehet pársszor találkozni vele a játék során nekem gp37el egy fejlövés volt leszedni a csatornába vagy shotgunnal odaszaladsz és belelősz egy tárat, semmivel nem erősebb mint a többi szörny. . még annyi lenne a kérdésem h exoskeleton ruhát hol lehet majd beszerezni és mennyiért? nekem most SEVA suit van az elég jó sztem. már Yantar előtt beszerezhető a Vad Területen, jelöli a térkép lilával egy kisházba van amibe van egy kurvanagy anomália meg sugárzás is (a tetőn kell bemászni a házba mert máshol nincs bejárat), ott vannak szobák és az egyikben van egy széf abba pedig két SEVA suit. -
procod2gamer #27865 hali! fuh lehet h naon elbasztam a játékot :S mer nem végigjátszással vittem és most olvasom h a true endinghez kell az a dekóder geci. és azt irja h mikor kijövünk az x16os laborból v x18 nem tom már :D, (mikor vissza kell vinni az infokat amit Ghosttól szereztünk Yantarba a prof.nak) akkor nem Yantarba kell vinni az infot hanem vissza a kordonhoz vmi Guide-nak, az meg elküld Agropromba vmi dokihoz aki ideadja a dekódert. Na most én pont ezután vok h visszavittem az infot a profnak és csak quicksavem van :( Még az agyperzselős küldibe nem kezdtem bele, most még visszatudom vinni az infot a kordonhoz és megkapni a dekódert vagy már bukó az egész :S ? pls help -
laci792 #27864 Kipróbáltam de a helyzet változatlan... -
#27863 van. reinstall,
csak a mentéseidet/beállításokat másold ki -
laci792 #27862 Sziasztok.
Eddig tökéletesen ment a játék de most a "kapcsold ki az agyperzselőt" résznél vagyok, kikapcsolom és mikor lefut az utánna következő video a játék megáll... Alt+f4-el ki tudok lépni de ennyi semmi nem történik csak fekete képernyő. Erre van valami megoldás? -
Louis Cyphre #27861 Az a Exoskeleton ruha aminek jó a golyóálló képessége, viszont a sugárzás ellen nem jó.
30 %-an véd a sugárzás ellen.
Míg a Seva suit 90 %-an.
Military Armored Suit 70 %-an.
SSP-99M Suit 90 %-an. -
Louis Cyphre #27860 Legközelebb majd Yantar-ban ha Sakharov professzornak elvégzel egy-két küldetést. -
#27859 olvastam viszább, hogy volt egy kis terem, ahol elég sok cucc volt asszem egy dobozba. járta is ott de elég nagy volt a sugárzás, (=bár akkor még volt nálam sok gyógyszer, de próbáltam takarékoskodni)
elvileg van ott egy jó sugárzás eleni ruha is. ha azt magammal viszem, akkor h ujra eltudok jutni oda ahol járok, felveszem, elvileg em alok meg. ha mégis, akkor sajna jön egy csalás:( -
Örült kutya #27858 Ilyen ruhákat hol lehet venni,és mennyibe kerülnek?(Most a bárnál tartok) -
Louis Cyphre #27857 Pedig a SEVA Suit az egyik legjobb ruha.(Mind a sugárzás, mind a lövedékek ellen.)
Jók még:
Military Armored Suit
SSP-99M Suit (legjobb)
Fegyverek közül pedig a legjobbak:
FT 200M
GP 37
Vintar BC
Gauss Gun
Ezeket használd!
-
#27856 Vannak sugárzás ellen védő képződmények. Olyan is van, ami az életerőt tölti vissza. Persze szinte mindnek van bizonyos negatív mellékhatása. Ha ilyeneket raksz az övedre, talán segíthetnének valamit (ha vannak nálad ilyenek), illetve próbálj mindíg fejre célozni. -
#27855 Ha ilyen helyzetbe kerültél, akkor valamit nagyon rosszul csináltál. Neked mást nem tudok javasolni, mint egy trainer beszerzését és benyomsz 1 örökéletet. Már úgy sincs sok vissza a játékból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy lenne még 1 pálya, de akkor nem a kívánságteljesítőhöz kellene menni...
Tegnap vittem végig 3x-ra a játékot. Igaz, hogy most csíttel, de így is naon jó volt. :D Végre láttam a nemtudomhányadikfajta befejezést is. -
#27854 ááá. ott vagyok az atomerőműben (asszem), feladat, szarkofágba bejutni és megkeresni a kivánságteljesitőt. ilyen raktárszerüségbe vagyok, épület, amibe fel kell menni egy hosszú lépcsőn, majd egy nagyobb üres helységbe irja ki hogy bent vagyok és már csak a kivánságteljesitőt kell megkeresni.
problémám az hogy akk ott vanak ellenségek, vagy 120-an, mind 1 lövésből ki tud nyirni, pedig szvsz elég jó ruha van rajtam(seva), meg egészségem is viszonylag jó.
csak van egy kis gond, állandoan sugárzás ér, emiatt csökken egyfolytában az életem. és az a rossz helyzet ált fen hogy elfogytak az orvosi cucaim, és mire eljutnékabba a nagyobb helységbe, már meghalok:(
az ellenséget ki se tudom már nyirni, inkább elrohantama másik irányba...
ti itt hogyan csnáltátok meg? mivel?