34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • akyyy
    kint vagyok az atomerümüből, nem csatlakoztam a nemtommihez, giy nem jött ujra gbe egy gameoveres final video.

de msot nemtom merre menjek:D jól néz ki az erőmű kivülről:D tiszta borsodchemD
  • emixa
    nem, szidorovics a kordon-pálya biznisz-manusza. nála kezdődik a játék. de a bárban is szétnézhetsz, az ottani ládát is megraktam. ami fölösleges, add el, legalább lesz egy kis rubeled, habár igen gyengén fizet szidorovics is, meg a "bárpultos" is. a nyavalyások.
    kakapacsa, ha te nem trainerrel haladsz, nézz szét a kordon-pályán a malactanyán (a vasúti híd után balra) illetve a szeméttelep végén, mielőtt átmennél a bár-szekcióba (ott a katonák mellett van egy vasúti kocsi, benne egy jóképű láda). kíváncsi vagyok, ott lesznek-e a cuccok.
  • czky
    Én először X2-vel vittem végig a gamét, de semmit nem kellett kikapcsolnom a biosban. A hyper transporthoz se nyúltam. Minden alapon volt.
  • akyyy
    szidorovics az aki a bárba van?
  • emixa
    no, el van küldve. ha úgyis trainerrel nyomod, és időd, mint a tenger, ugorj már vissza szidorovicshoz. a nála lévő ládába raktam egy gitárt, kíváncsi vagyok, ott lesz-e még. (mármint a mentés-küldés miatt. nem valószínű, hogy valami arrakószáló stalker lenyúlná )
  • barmi
    Sziasztok!
    Van köztetek olyan aki amd X2-vel(két magos) tolja a gamet és hyper transportos biosz beállításánál be van kapcsolva a 16 fel, 16 le opció? Valamilyen okbol mentésnél kifagy a játék és kaptam tippet hogy lehet a hyper transport okozza a gondot. Ha valaki tud írjon legyen kedves! Köszi a figyelmet!
  • akyyy
    küldtem pm-et:D
  • emixa
    na jó, ma utoljára, aztán vége a gyereknapnak!
    lehet, hogy csak estére érek rá. küldj egy címet te is. a többiek kíméljenek.
  • akyyy
    jaja plz:D
  • emixa
    höhö, egyszerre írunk. tehát egy pripjaty-i mentés rendel?
  • emixa
    pripjaty-ba? #27771-#27774, és a #27797. és ennyi.
  • akyyy
    olvasom hogy nem csaka városból:( szóval akkor szretnék kérni valakitől egy elmentést onnan mialőtt az erőműbe megy. mind1 mik vannak nála, már úgyis trainerrel fogom ujra végigvinni.
  • akyyy
    leltem egy elmentést amikor még nem vagyok a szarkofágba hanem még kint vagyok az atomerümű "udvarán". Próbáltam visszamenni de nem rakott vissza:( csak nem arrol van szó hogy már innen sem lehet viszajutni?
  • kakapacsa
    nem siralmas de sajnos nem oldotta meg a problémát
  • TSL16b
    Nem gondoltam, hogy ennyire siralmas a helyzet (vissza)olvasás terén.
  • emixa
    te a szerencse fia vagy, volt egy mentésem a videó előtti részről, úgyhogy csináltam neked egyet a videó utániról. küldd a címed.(hogy én milyen rendes faszi vagyok, mi?)
  • emixa
    nem lenne ám haszontalan visszaolvasni pár hozzászólást, vagy akár oldalt. nem olyan rég volt szó erről a problémáról. de ha végképp nem lelsz semmi megoldást, egye fene, csinálok neked egy mentést. (de azért nézz csak utána bátran, nem ám rendszert csinálni a gyámoltalanságból )
  • kakapacsa
    Sziasztok!

Nagy gondbam vagyok! Szükségem lenne egy mentésre! A nagy antenna (agyperzselő) kikkapcsolását követő videó utánira egészen pontosan! Valamiért amint lement a videó, nem lép vissza a játékba! elég boszantó egy dolog! Remélem valaki tud segiteni nekem! Ha igen, jelezze és küldöm az e-mail címemet! Előre is köszönöm!
  • Varenga
    Oké megpróbálom, köszi!
  • laci792
    ja még valami: a kereső nem májusig van indexelve csak túl sok találatot kapsz és azért nem látod a régebbieket, írd be hogy 'Culling" és máris kidobja a legelső hsz-t ;)
  • laci792
  • laci792
    Most néztem hogy az f.i csoportosból pont az 1.11-et használtam, most meg a pcgameshun 1.4-et. 99% hogy nállam ez volt a hiba. Ami érdekes hogy abban a videoban tényleg nincs felirat...
  • czky
    Elvileg a magyarítás okozhat ilyen problémát. Azt távoltítsd el, utánna jó lesz. Ezt íra valaki korábban asszem.
  • czky
    Uhh!
    Beszélj a fickóval, az ad küldetést, utána F-el kinyitod az ajtót és kimész.
  • Varenga
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy az x10-es laborban miután kikapcsolom az agyperzselőt, utána jön egy intró, azt megnézem azután és nem történik semmi, csak fekete a képernyő.
    Mi lehet a para? Volt-e hasonló valakinek?

Előre is köszi a segítséget.
  • pako
    hi elsö pálya 1 feladat hogy kell kijutni ebből a ketrecből mert nem tudok kijutni sehogysem!
  • procod2gamer
    áh faszom kivan nem találom ezt a Guide formát sehol -_- voltam Foxnál ahol kutyák támadtak rá ő már halott volt de körülötte sehol senki. voltam agropromba is hátha ot van az a doki vagy a holtteste de semmi :@
  • TSL16b
    Ajánlom figyelmedbe a #27452-t és előzményeit, meg az utána született néhány beírásomat, bár főleg a v1.0004-es patch okozta hibáról szólnak. Ha nálad v1.0000-ás a játék, azzal a magyarítás régi (v1.00) és új (v1.11) változatának is jól kellene működnie, nálam továbbmegy a videó után, ráadásul ott asszem pont az a videó van, amit nem kellett feliratozni, hozzá sem nyúltam.

Technikailag semmi különbség nincs a PcGamesHun és a ·f·i· csoport (v1.00-ás) magyarítása között, pár szöveg- és fontfájl az egész, csak a szövegek különböznek. A videófeliratozás (v1.11) már belenyúl a videókba is, a (készülő) játékfeliratozás meg még egy csomó szkriptbe is, csupa öröm az élet.

A kereső meg csak kb. májusig van indexelve, annál újabb találatot nem mutat (legalábbis "videó"-ra keresve), nem érdemes vele vergődni.
  • procod2gamer
    jó, értem én tudom h átverés de a PDA-ba most pont csak az a két küldi van: a wishgranter meg a kill strelok :D
  • SaGa
    Hányszor kell még leírni: a WishGranter egy nagy átverés, ne arra hajts, ha végig akarod vinni a játékot! Tessék szépen megcsinálni minden olyan küldetést, aminek nincs lejárati ideje a PDA-ban, kettő kivételével.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik az, amit rögtön az elején benne volt, a másik a wishgranter megkeresése.
    Ezek félrevezetnek...
  • laci792
    nekem nincs fent patch és pont hogy a fi-csoport magyarosítása okozta a problémát, egyébként nem hiszem hogy kiraknának ha beírnál mivel nem 50hsz-t olvastam végig mielőtt beírtam, erről oldalak óta szó nem volt sőt keresővel végignéztem és az agyperzselős résznél nem láttam hogy lett volna gondja valakinek
  • Yan
    olvasni is megtanultál, vagy csak irni?
    #27808-ban már idelökted, #27813-ban válaszoltak rá.
    szted ha régebbi konfigon elmegy (lsd. faq), akkor ezen nem fog?
  • karajjj
    bocs, hogy ideírom, a offtápigban nem kaptam rá választ
    láma kérdés, de hátha válaszol valaki:

az alapjátékon kívül mi kell ahoz, hogy multizzak? patch, crack, cdkey, valamilyen progi???
  • procod2gamer
    ehh a végigjászás azt irja h mindenképpen beszélnem kell Guideal ha prypiatban felakarom szedni... nah visszamek Cordonba 8(
  • procod2gamer
    nkem a PDA-ban nemirja :/ na midn1 majd prypiatban felszedem :D jah am megcsináltam az agyperzselős küldit és kiadta a Kívánságteljesítőst. most már ne menjek vissza a bárba hanem egyböl kivánságteljesitö?
  • SaGa
    A kezdő pályán (cordon) volt egy leszakadt vasúti híd, alatta katonák. Innen vezet az út észak felé. Ettől balra van a farm, ahol a husikat (Flesh) kellett kiirtani Wolf kérésére, vele szemben, az út túloldalán (jobbra) egy romos házban meg Fox, akit a kutyáktól kellett megvédeni. Ugyanitt üldögél Guide..

Egyébként ha megnézed a PDA-t, ott a feladat: meet with Guide. Ha ráböksz a kis zöld "célkeresztre" a kiírás mellett, a térkép odascrollozik a megfelelő helyre, ahol egy hasonló zöld célkereszt lesz. Minden questnél így van, aminek határozottan ismerhető a célja...
  • akyyy
    a laborba hogy jutok be? vissza kell fullosra tölteni a várost?:( sztem nincs mentésem rola:'(
  • akyyy
    na egy pici segítséggel eljutottam a kivánságteljesítőhöz, f-el kivántam is, de hmm

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most annak kell vége lennie hogy azt kivánja, tünjön el a zóna, el si tünik, de mikro kinyitja a szemét, ninsc szeme:\
  • akyyy
    feltettem a faqba lévőt, de egyik se csinált semmit :(
  • Yoda001
    szerintetek hogy menne a játék? 4200+-on és egy 1950Pro/8600GT-n?