S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nálam is volt olyan, hogy kidobott csak úgy az asztalra....

De nem csodálkozom rajta, mert ez már köztudott, hogy egy túl nagy projectbe vágták a készítõk a virtuális fejszéjüket, aminek hatására a fejsze megcsorbult és a fa is csak félig hasadt szét!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem olyan fordult elõ, hogy egyik pályáról átléptem a másikra, illetve mentésnél. Ilyenkor azt lehet megpróbálni, hogy mivel a mentéseket a doc.and sett./felhasználó/....ba rakja, megváltoztatod a felhasználóneved vagy csinálsz egy új fiókot. Ugyanis a mentés érzékeny lehet az ékezetes vagy olyan elérési útvonalra, amiben space van. Nekem bevált, csináltam egy ékezet és szünetmentes felshasználót és mûködött. Ha nem ez a probléma, akkor nem tudok okosabbat mondani.

Ha átmegyek az alagúton ahova követni kell a stalkereket, és bármit csinálok, visszafele az alagút kijáratánál kidob az asztalra. Ha elõbb megyek vissza az elõzõ mapokra, akkor már az átlépés után...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Köszi, tegnap megoldódott a probléma. Szerencsére elmenettem az alagút végén és miután kiléptem és visszatöltöttem, már kinyílt. Micsoda bugocska. <#vigyor3>

Pripjaty: milyen fagyás? Mentéskor kilép vagy esetleg sima behalás?
Bár: én még nem tudtam oda bejutni, de szerintem nincs is ott semmi érdekes.

még egy kérdés:

A bárban áll egy faszkalap az ajtóban, és mindíg csak annyit mond hogy nem mehetsz be...

Oda be lehet menni valahogy?

hi! tudnátok segíteni abban h hogyan lehet kicsit butítani a játékot h egy ilyen paraméterû gépen ne akadjon? Amd 1,8 Mhz proci, ati radeon9600 videokari, 512 memória.
elõre is köszi. joyt
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?nyelv=hun&id=17338
Ha eléred az szakértõ rangot beenged 😊 addig nem.

Ja a góré feladatait mindenképp teljesítsd majd, megéri...

a rám privizel, megmondom honnan szerezhetsz kulcsot a multihoz.

tudod: warez-->bann-->sírás 😉

sajnos tele van hibával a game, ez az egyik közülük...

tölts vissza egy régebbi mentést, lehtõleg amikor másik mapon vagy, és menj újból yatarba... elméletileg mûxik, nekem szokott, de már semmiben nem vagyok biztos...

más. ennyi hibával kiadni egy játékot basszus... félkész a game 😞

ha valaki tudna a pripjatyi fagyásokra megoldást, megköszönném..

amit egy német oldalon találtam javítást, el sem indult vele...

tomas10
nagyon köszönöm errre volt szükségem meg mentetél<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

DarkSector
Figyelem...!
Aki a stalkerbe szeretne sérthetetlenséget, 1m kg tárhelyet és végtelen kondíciót a futás/ugráláshoz.....
Az kattintson a letöltésre!!!!!!!!!!!!!!

Stalker GODMOD
Útmutató a .rar -ban lesz....

Nem mindha nehéz lenne a játék....
Én már végigjátszás után kaptam a pach-et, amit megvariáltam egy kicsit, de utána mégegyszer nekiálltam és akkor így tudtam egy kicsit bohóckodni....
És a saját társaimat is szarrá ölhettem.....<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én nem csináltam semmi külön küldetést, csak egy nagyobb csata után miután kinyírtam jópár ellenséget, hirtelen mindegyikbõl zöld pötty lett. <#vigyor3> Sajna nem vágom....

Hülye kérdés következik amiért elõre elnézést kérek, de nincs kedvem rengeteg oldalt visszalovasni:S Szeretnék csatlakozni a Kötelességiekhez (Duty) de nem tom h hogyan kell. Részt vettem velük ugyanis 1 küldetésben ahol engem mert magányos stalker vagyok,megbíztak azzal h nyírjam ki a Szabadságiak(Free) mesterlövészét,azért,hogy a Kötelességiek fel tudják robbantani a Szabadságiak fõhadiszállásának(régi hadianyagraktár) kerítését és meg tudják támadni a fõhadiszállást.A mesterlövészt kinyírtam,kaptam is érte 4000 rubelt.Meg késõbb is segítettem nekik a támadásnál.Aztán visszamentem a bár területére ott 1 Duty mondta h tagokat toboroznak, keressem a ezt meg azt a csávót a Duty fõhadiszlláson ha belépnék. Vállaltam nekik még 1 melót (mutánskutyák kinyírása) és az 1-ik Duty be is jelölte hol a fõhadiszállásuk.El is mentem,de nem hogy a toborzós taggal nem tudtam beszélni,még be se mehettem mert az õr nem engedett be mer kívülállónak tilos a belépés.Mit javasoltok,hogy tok belépni a Kötelességiekhez, meg 1általán bemenni a bázisukra,anélkül h agyonlõnének?

spidey91
<#eplus2><#eplus2><#nyes><#nyes>

Gépem ati X1900 4200

DarkSector
Ha valakit érdekel:
Egy progival húztam kicsit a vkártyámon, és érdekes módon eltüntek az akadozások max beállítás mellett....
Én a coolbit2.0-val rányomtam, hogy a gép állítsa be az optimális hz-et és lám már nem akad orba-szájba.....😄
Eddig azt hittem, hogy nem számít sokat a hz, de ezek szerint mégis van látványos különbség....

DarkSector
Akkor nem csoda, hogy nem megy.....
Mert a lan az megy eredeti nélkül, de a rendes multi nem....
Álltalában cd-kulcs meg hasonlók....

sajna nem
DarkSector
Már megvan....
A 170-190k-s összeg az AGP-s x1900xtx-nél van.....
Bakkergeci ekkora árkülönbség....<#ijedt>

DarkSector
Na de mennyibe került?
Mert a neten 170-190k között láttam....
És az már igencsak durva kártya lehet....

Hm, problémába ütköztem. Amikor visszatértem az X16-os laborból és újra beszélnem kéne a tudós faszival a bunkerban, nem tudok bemenni, mert az ajtó zárva van. Eddig mindig kinyílt, de most nem tudom mi a sz*r van. Megvan a doksi is, már csak vele kéne dumálnom. Valakinek valami ötlete?

spidey91
eredeti a gém?

Gépem ati X1900 4200

csá valaki pls segítsen multizni szeretnék de nem nagyon tok ha lanozni kell akkor semmi baj elindul meg jó de amikor egy szervere akarok felmenni akkor elkezd tölteni de nem csinál semmit
spidey91
nem az igazság h jó kis VGA-m van.

Gépem ati X1900 4200

hol találtad a VIntart?? melyik házban??
tomas10
új mód közeleg a játékhoz

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

DarkSector
Mármint az összeg???

spidey91
<#nemtudom>
vicces volt😄

Gépem ati X1900 4200

DarkSector
Talán valami rosszat mondtam?

spidey91
jah
<#mf1><#mf2><#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2>

Gépem ati X1900 4200

DarkSector
Bocsesz kicsit visszaszívom amit mondtam, mert egy ilyen vkártyától már azért elvárja az ember, hogy menjen.....
Gondolom a videókártyád 170-190.000 környékén vetted....nem?

spidey91
csak vasárnap tom irni mer addi nemigen lesz rá idöm😮

Gépem ati X1900 4200

DarkSector
Ja a nem érdemes elõre inni a medve bõrére......de én is kiváncsian várom a fejleményeket....

Hehe, simán, ne viccelj. Ehhez egy új atomerõmû kell, hogy totál fullba menjen. Sok szerencsét, várjuk az eredményeket. <#vigyor>

spidey91
hát bebaxna ha az Én gépemen lassu lenne😮

Gépem ati X1900 4200

DarkSector
Xp-n sem túl fürge, ha full-on nézzük...
Talán azért lehet ez, mert az XP 200mb ramot eszik, a vista meg 512/1g-t...
És ha mindketõ 2g-ból kell elvenni, akkor az xp-nél több marad....persze ezt ugyanazon a konfigon értem....úgyhogy nem tudom felfogni, hogy a vista bármely játékban hogy lehet gyorsabb???

Megy Vistán, de számíts arra, hogy lassabb, mint xp-n...nálam jóóóval lassabb. De nem mondok semmit inkább, mert gép válogatja. <#pardon1>

spidey91
Müxik Vistan a gém?
Multi és singli egyaárnt?

Me csak akkor vezsem meg az bótba'.

VAlami patch kell hozzá?

Gépem ati X1900 4200

DarkSector
Nagyon faxxa ez a kis mod progi, mert ezzel hálisten könnyen át lehet szerkezteni egyéni igény szerint a beállításokat.....
Erre vártam...EZ SIRÁLY
Nincs több gond a futással, meg az ugrálgatással sem, mert nem megy le a csík....<#vigyor3><#hawaii><#ravasz1><#eljen><#eljen><#whatever><#integet2><#integet2><#integet2>

Asszem beragadt a caps lock....

DarkSector
Sirály vagy köszke...
Amúgy 10 perce vittem végig, de akkor nekiállok a legnehezebb fokon....
Köcce nagyon....

copass
endurance mod
150kilát tudsz cipelni ezután.

Mi köze van az életemnek egy játékhoz.Ebbõl is látszik hogy neked az az igazi élet amikor a WASD gombokat nyomkodod.LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLll
DarkSector
Jah és nem tudja valaki, hogy hogy lehet növelni esetleg a hátizsák kapacitását, mert kegyetlen sok lõszert találok, meg életet, de 1-2 fegyvert tudok csak betenni a tatyiba 500-500 tölténnyel, meg kb 60 életcsomagot....

DarkSector
Igen a túlzott lpakodás sem jó, de az emberek elé szaladni sem szabad.....
Itt teljessen úgy kell játszani, mintha multiznál a neten.....

DarkSector
Igen egyértelmû tény, hogy a maximális szint az annyira kis különbséget mutat pl a közepes szinttõl, hogy csak belassul a gém....
Szerintem 1024-es felbontás és közepes DX8 mellett nem lehet észrevenni játék közben a grafikai különbséget....
Csak azért mondom, mert kipróbáltam már....
Max ugye a fények másak egy cseppet, de szerintem nem ér meg annyit, hogy ezért gyenge gépen akadozva játszon vele valaki, vagy ez végett költsön a gépére, úgyhogy nyugodtan játszon mindenki akár közepessen, akár gyengébben, akkor sem lesz ronda a játék.....

copass
nah láttam egy gépet amin megvolt a 30fps, inteldualcore 1.8ghz/2.7ghz-en hajtva, 2gb vmi spéci ram, ati x1950pro asszem, minden feltolva teljesen dx9fulldynamic 1024x768,addig néztem amíg kijött az elején a kereskedõtöl ott kolbászolt,valszínû hogy a részletesebb helyeken ez is elfog vérezni.
nekem elég a dx8 is 1650x1050-ben, játszható és gyönyörû így is. 😊

Az X16-ba elsõ nekifutásra már befele se volt lõszerem, mert minden vackot cipeltem magammal, erre meg nem figyeltem eléggé... Még szerencse, hogy lent van pár doboz egy polcon, de lent a csatornákban már megint nagyon figyelni kellett, mire lövök és mikor. mert persze olyan puska, ami a csatorna elején található lõszerhez jó, nem volt nálam, vissazmászni meg nem lehet...

sevendoor
Te vagy az aki nem él sokáig 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Hát ez szép írás volt, el is mehetnél könyvírónak, ez ám az igazi fanatizmus. <#worship>
Én a megfontoltság híve vagyok, nem rohanok neki egybõl mindenkinek és lövök szitává mindenkit. Mondjuk ebben a játékban nem is nagyon lehet, mert ilyen technikával nem húzza sokáig az ember. Amikor elõször játszottam, az x16-os labor utáni kivezetõ alagút rendszerben már alig volt töltényem. A snorkok ellen pisztollyal védekeztem, az az igazi. <#vigyor4> Most értem el újra yantarhoz, úgyhogy be is vásároltam gyorsan lõszerbõl.