34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Szebi #28213 Igen,megvan a kapcsolo,most valami stalker csapatot kovetek.Csak en vodkat ritkan talalok,inkabb pirula szokot lenni naluk.Eddig 5 vagy 6 volt a rekordom.Eszivtam egy cigit mire kijazanodott:).Teleg amugy mesze vagyok a vegetol?Nezem a listan a 46.vagyok. -
#28212 -
#28211 sugárzástól tud megmenteni a vodka, ha nincs nálad pirula akkor jó a vodka is :) -
#28210 LEhet hulye kerdes,de sosa hasznaltam csak berugasra,miert irtatok,hogy votkat vigyek magammal a voros erdobe? -
#28209 #28164-es hozzászólásban van kép a kapcsolóról! -
Szebi #28208 Rogton megprobalom.Mar forgok itt,mint golyaf_s a levegobe.Szerintem elfogyott a vodkam az a baj :-) -
SaGa #28207 Nem itt van. Szerintem vagy nem azonos szinten vagy vele, vagy nem tudom. Az Agyperzselő (Brian Scorcher) kikapcsolója egy olyan helyiségben van, ahova ha belépsz, egy fém rácson mész végig kb a helyiség fele magasságában. Azon kell maradni, és egy kar lesz a terem közepe felé... -
Szebi #28206 Sziasztok
Epp az agyperzselonel vagyok es deaktivalni kell a szerkezetet,csak nem talalom,hogy merre kell,pedig rajta alok csak nincs ott semmi.Mindig ebbe a szobaba lyukadok ki.Ide mutassa az iranyt a jelzo,de itt nincs semmi.Merre kell deaktivalni?Annal a negy csonel nincs semmi
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1194416711.jpg
-
#28205 Nekem is ebben a pillanatban. Most próbálkozok mindennel. -
#28204 Üdv,
Nekem is ugyanez a hiba van. Viszont 1.0 ás magyaritással sem ment tovább. Úgy sem ha teljesen leszedtem. Azt hol tudom megnézni milyen verziójú a game nálam? Mi lehet még a gond itten? Köszöntem
-
#28203 Nem a legkisebb fokozaton nyomultam, hanem sztalker (2 nehézségi fokozat).Felette már brutál lehet. :) -
#28202 Nem is nehéz ha leveszed legkisebb fokozatra. Simán végig lehet lopakodni + elfutni ha ügyes vagy, alig kell lőni. -
#28201 MAr nagyon a vegen jarok ezert is szeretnek mar tullenni rajta! -
#28200 Nekem csak félig-meddig jött be.Egyszer végigvinni biztos érdemes. :) -
#28199 LEgalabb nem rohansz vegig rajta,nekem nagyon bejott.... :)) -
#28198 Na és?Attól ez még egy játék, nem a való élet.Ezek szerint több játék is lehetne sokkal, de sokkal nehezebb, hogyha így gondolkodunk. -
#28197 Gondolkozz kicsit hol jatszodik a jatek es akkor rajossz vmire... :) -
#28196 Nem teljesen volt az, mert mégiscsak megfogott valami benne, hanem töröltem volna már az elején.De túlságosan is túlélőharc lett a játékból, nem könnyed szórakozás... -
#28195 Nem kinszevedes ez,ha te igy fogtad fel eleg nagy problema...... -
#28194 Tudom, kész kínszenvedés, az egész játék egy az egybe.Az a hely meg pláne. :( Igazából azt hittem, hogy a Resident Evil 4 után nem jöhet nehezebb, de ez annál 2x keményebb volt. :D
Talán az a hiba, hogy tettél patchet.Olvastam egy cikkben, hogy a patchekkel az árak is felfele mennek.Így a ruha ára is.Én azt a zöldet kaptam 45000-ért vagy 35000-ért.Szóval a legjobb védőöltözéket amit lehetett venni a dokinál.És a 90000-emből maradt még vagy 50000. -
#28193 A labornal jartam en is,kis bunkerbe a Seva ruhat : 45.000 ert ,illetve zold prototypeot adja 96.000 ,ennyi penzem nincs! :( Visszajottem ide,kesz kinszevedes volt,annyi kutya,ellenfel jott ujra mapra... :( -
#28192 Köszi, de már késő.A játékot töröltem, mert szükségem volt a szabad területre a winchin. :)
De elolvastam még mi történhetett volna, az elég nekem. :D -
madmanic #28191 A szálloda első emeletén egy szobában van a dekóder. -
madmanic #28190 Így nyílik :)
-
#28189 Na már mindegy, gazdagon haltam meg. :D Ez se volt olyan rossz befejezés.
Ezzel STALKER vége. :) -
#28188 Az a dekódoló persze nincs meg nekem, azt se tudom hol volt pontosan... -
#28187 Hoppá, van egy kis gond.A végén vagyok és a végigjátszás szerint a jó véget szeretném, úgy is tettem, visszafordultam a másik verzióról, de egy ajtó nem nyílik ki ami a titkos laborba vezet, kóddal zárt.
Azt írja, hogy csak egy Pripyat-ban talált dekódolóval lehet kinyitni.
De nincs más megoldás?Vagy akkor csak a másik vég jut nekem, a halál?
(Ezek szerint igen) -
#28186 Na ezt jó tudni! -
SaGa #28185 Az úton a kocsironcsok közelében magas a sugárzás (radioaktivitás), azokat kerüld. A pszi sugárzás mindenütt magas, de az ellen ott a prof fülvédője. Az egyedül a Pripjaty felé vezető úton hatástalan, de ott teljesen, míg le nem kapcsolod a sugárzót... -
#28184 Akor ügyes voltál! :P -
#28183 Az út egyrészén is van sugárzás, ahogy az erdőben is (itt több).
De az erdőben is gyógyszerrel, kajával túl lehet élni. -
#28182 Az út maga is az erdőhöz tartozik nem? Én ott indultam el de ott is
erős a sugárzás.Na mindegy vodkát kell szerezni. -
#28181 Én ott mentem az antennákhoz, az erdőn keresztül, tele volt állattal, zombi is volt és sugárzás, naná, még jó hogy túléltem. :D Szép sárga volt ott minden.És az úton mentem visszafelé. :)
Az út egyébként nehezebb dió lett volna szerintem. -
#28180 De most őszintén! Mi a francnak akartok bemenni abba a hülye erdőbe? Ott akkora a sugárzás, hogy át nem értek élve. Futva sem. Az agyperzselő kikapcsolása után már át lehet menni rajta, de akkor is nagy hülyeség, mer tele van mindenféle állattal, zombival, vérszopóval...
Kerüljétek meg az erdőt az úton! Igaz ott kicsit többet kell lövöldözni, de még mindíg egyszerűbb. -
#28179 Zöld 35000-ezrest viseltem amit a dokinál vettem az x16-os labor után, ha arra az erdőre gondolok ahol te is vagy. -
SaGa #28178 Azt hogy csináltad, hogy alig van pénzed? -
#28177 Igazad van a megfutamodas szegeny ,de hasznos csak sajnos a piros ruci se er sokat! :)) -
#28176 Akkor vedd vissza a nehézséget újonc szintre meg dobáljál el mindent és át kell futni. -
#28175 En pirosat kaptam,de annak mar pancelja loszar ,igy nemtudom mitevo legyek alig van penzem.... :( -
#28174 Pont most értem oda elég szívás , vissza fogok menni vodkát venni meg injekcióstűt.Nekem világoszöld van SSP-90M de az is csak -90 százalékban véd a sugárzástól ugyanúgy mint a narancssárga.Yantarba adta a fickó.