34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
kafferzulu #28253 fel -
kafferzulu #28252 hogy hány ember van a környékeden -
tommyx #28251 az 1.0004 -es patch-et fel lehet rakni tört játékra? -
#28250 Én simán felraktam, de az autóvezetés nem megy, beülni még betudok, de a motor nem indul egyik bilentyűvel sem. De ezt az fsgame.ltx témát megnézem, mert én itt nem állítottam semmit.
Mennyire nyúl bele a játékba a mod, mert eddig egy két zombi, ill. a kitörés van csak. -
kafferzulu #28249 KösziMár probalom -
#28248 Hello!
Levan írva a readme.txt-ben. A végét olvasd el.
:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\ fsgame.ltx -et megnyitod szerkesztőben
$game_data$ = true| false| $fs_root$| gamedata\
sorban a felse-ot átírod true-ra, elmented.
gamedata könyvtár tartalmát bemásolod a játék gamedata könyvtára alá
Elindítod a játékot.
Még nem játszottam a moddal, de a menű megváltozott, szerintem jó kell legyen
-
#28247 A minitérkép jobb alsó sarkában van egy kis négyzet abban egyszám szok lenni, az mit mutat? -
kafferzulu #28246 hello
mondjátok már meg légyszives hogy kell felrakni a freeplay modot,mert az istennek nem akar sikerulni.
előre is köszi.
-
SaGa #28245 Szóval beszéltél a Guide-dal, meg a dokival, felszedted a dekódert és már bent agy az erőmű területén? Ügyes vagy.... -
#28244 Sok,mar szarkofaghoz kell mennem es max 1 orat ha jatszottam vele azota! :)) -
#28243 Jó ruhában, néhány sugárzásvédő műtárggyal és sok-sok sugárzáscsökkentő szerrel meg medipakkal ki lehet bírni a szabadban is. :DDD
A vörös erdő mellett kapott el egy ilyen. Hát nem volt egyszerű...
Bent a Kötelességieknél, meg a bárban sokkal elviselhetőbb! :DDDDD -
SaGa #28242 Lesz. Minél közelebb kerülsz az erőműhöz, annál erősebb lesz, mindenképp fedezékbe kell menni előle...
lesz még pszi sugárzás is, a kószáló burerek és controllerek környékén. -
#28241 Sikerült megoldani, hogy legyen 5.1-es hang.
Visszakerestem a fórumban és ott írták, hogy ki kell cserélni a játékban az OpenAL32.dll-t.
Volt is egy link, de már nem működött, a neten viszont rátaláltam.
-
#28240 feltettem újra a játékot a freeplay moddal. Még az elején járok, egyszercsak elkezdett visszaszámolni és volt egy olyan kitörés mint az erőműben. Jól nézett ki semmi bajom nem lett, bár a többiek fetrengtek, ez csak látványelem vagy van valami értelme is?
-
SaGa #28239 Nem mellékküldetésről beszélek, hanem a főszálról. Annak nem tartasz még a felénél, ha most mész kikapcsolni az agyperzselőt. Ha túl leszel rajta, az lesz nagyjából a fele... -
#28238 Sok mellek kuldetest lexarom,nemerdekelnek.... -
SaGa #28237 Nem vagy túl...
Hátra van még 4 terület amin nem is jártál, meg még vissza kell menj egészen az elejére is, ha tényleg a jó befejezést akarod megcsinálni. -
#28236 Ha még nem kapcsoltad ki az agyperzselőt, és a jó véget akarod megcsinálni, akkor nem vagy túl a felén. -
#28235 Nem mondanam,h ez a fele,mar jovol tulvagoyk rajta! :) -
SaGa #28234 Túl gyorsat ne várj, kb a felénél tartasz, ha tényleg végig csinálod... -
#28233 Stalker palyafutasom alatt,megtortent elso ciganykodasom loveszerzes ugyben,osszeszedtem nehezen 96000 rupit hulye kabatra ,most mar johet a voros erdeo es remelem hamar vegere jarok mar gamenak!! :) -
#28232 Egész pontosan azt jelöli, hogy vmi új info van elérhető. -
#28231 Á szóval az a pda-t akarta jelölni.
Ködz -
#28230 olvasd el a PDAdat, új info került bele. -
#28229 Játszom már egy ideje a játékkal, de még mindig nem jöttem rá mit jelez a képernyő bal kb középső részén lassan villigó kékes zöldes téglalap alakú (jobb oldalán félkör) jel?
Folyamatosan ott van. -
#28228 Ha nem mutatja a menü-képernyő bal alsó sarkában a verziószámot, akkor az 1.0000-ás változat, ami a videólejátszás terén mutatott bizonytalanságból ítélve is valószínű. Ezt a v1.0001-ben már javították, az talán továbbmegy. Ha nem akarod feltenni a javítást, akkor próbálgasd egy párszor (az is számít, hogy a Windows betöltötte-e már a multimédiás alrendszerét, pl. közvetlenül boot után máshogy viselkedik), de esetleg lehet olyan modot keresni vagy készíteni, amiben a videót nem játssza le, és így elkerülhető a fagyás a végén. -
#28227 Csak a kívánságteljesítőnél lehet vége a játéknak. Az ottani befejezés is lehet sokféle. -
#28226 Na és akkor ebben a mod-ban mikor és mivel lesz vége a játéknak? -
#28225 Most néztem, hogy freeplay mod-ban ugye nincs vége a teleportos résznél a játéknak, és vissza is lehet menni az előző pályákra. Igaz visszafelé talán mégtöbb az ellenség... -
#28224 kösz, este megnézem -
#28223 És egy kép a hotelről, ahogy kiérünk az aluljáróból:
-
madmanic #28222 Pripjat aluljáróból kijössz mész egyenesen, mikor koppan az a hotel... -
Szebi #28221 Meg itt vagyok csak megneztem a mail-eket.Ja,aztan meg szepen otthon alszik,nem mint en aki este 8-ra megy melozni,az isten tudja meddig.Na de ez ma nem ide vag.Ha majd elakadok(ami tuti),jovok.De inkabb ne akadjak e -
#28220 Nem tudom, én nem jártam a hotelben, úgyhogy shotim sincs róla.
Vagy lehet, hogy jártam, csak nem vettem el a dekódolót és nem tudtam hogy az a hotel, kitudja. -
#28219 De jó neked más meg rohad a melóhelyen 4 -ig -
#28218 És az a hotel hol van? Nincs róla fényképed hogy ne kelljen keresgélni? -
Szebi #28217 Itt,nalam a jatekban a ranglistan vagyok a 46.Csak ma leragadnak a szemeim,es nem birom tovabb.Asszem zzzzzz.
Ehhez a modemos netem lassu,hogy megnezzem a #28190.-est.Nincs veszve a jo veg?Hmm.Most ugy konkretan nem neztem utanna a game-nek,ugyhogy nem ertem.De majd megfogom.Ha meg is halok,a vodkasuveg a kezembe lesz:)Mostmeg mar telleg zzzzzzzzzz
-
#28216 De mint tegnap kiderült a titkos ajtót dekóder nélkül is ki lehet nyitni:#28190.
Ha akarja még nincs veszve a jó vég... -
#28215 Tuti, hogy a kívánságteljesítős rész lesz, mivel az agyperzselő kikapcsolása után találkozni kéne valakivel (a nevére nem emlékszem) az első pályarészen, aki elmondja, hogy hol tudsz találkozni a professzorral. A professzor adja a küldetést, hogy keresd meg Pripyat-ban a titkos szobát a hotelben. Ott van a dekóder az ajtóhoz... -
#28214 Milyen listán vagy 46.?
Nincs sok hátra, főnleg ha a kívánságteljesítős véget választod.