S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bil Ur Sag
Te a sörétest keresed. Azért nem találod mert minden bizonnyal felette álsz. Ahol van az égõ helikopter ott van egy alagút, tele elektroanomáliával. Na oda menj be, és az alagút legvégében egy konténerben megtalálod.

Falco: Ott még nem tartok. De hátha nem mondok hülyeséget. Sokan panaszkodtak hogy leölték a Freedom bázist de nem csak a freedom támadott utána rájuk hanem a bar-ban állomásozó duty erõk is. Ez lehetséges annak a következménye hogy Voronin generális a duty-k parancsnoka ellenzi az exos-dutysok akcióját. Említést is tesz róla hogy Skull parancsot tagadott. Amikor küld a gránátvetõért mondja is hogy ne foglakozz velük. Azt lehet hogy csak késõre jár már és fa...ágokat beszélek 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Hát azért minden nem lehet eltemetve. Nekem egy mellékküldetésbe egy szolgálatos osztagot kellene kiírtanom de a kijelölt helyen nincs senki, semmi csak anomáliák. Egy osztag csak nincs elásva 😄

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

És szuper! Átjutottam. Elkell jutnom az erõmûhöz, hát ott aztán van katona rendesen. Meg ráadásul a területre való bejáratnál meglep hirtelen 5-6 katona. Aki Mester fokozaton játszik izzadni fog vagy izzadt tuti! 😄

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Falconer
Én meg a kill Lukash küldetés után (amikor az Army Warehousba kell berohanni egy csomo exoskeletonos haverral) hiába megyek vissza a pajtába, nincsen ott az az arc akitöl a küldetést kaptam.
Kinyirtam Lukasht, kinyirtam az összes snipert, szolt is hogy mehetek vissza és akkor megkapom a jutalmat de nincs ott. Van egy rakas ember a tüz körul meg egy másik exoskeletonos krapek, de nem ad semmi rewardot...
en is elore thx, aztan majd megprobalom az örökös ágyut én is utána, vintar rulz

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

erieskrisz

sziasztok sracok volna egy ojan problemam amit lehet nem is lehet megoldani xDDD most hogy visszaolvastam en egy vadaszpuskat keresek de akko lehet az is elvan temetve mert a terkepen megvan a pontos heje de az istene se talalom meg <#wow1> de ha valaki tudna megis hogy holl van irja ma le plz jah a masodik kereskedonel all ez a faszi aki megker hogy szerezem vissza a puskat mert valami csaladi orokseg aparol fiura szal stb stb stb <#wink><#worship>ellore is kosszi a segitseget

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Bil Ur Sag
Köszi szépen. Akkor fel is hagyok vele. Majd ha kijön az 1.004 újra megpróbálom. Persze ha ez is többször felvehetõ.

Sziasztok! A világ legjobb FPS-e ez az biztos és nem kis pályáztam 1.0003-as patchel magyrítva játszom vele a legnehezebb fokozaton! Hát ott valami iszonyat erõs. De így az élethû. Nos amiért írok az az hogy iszonyatosan elakadtam. Tudom tudom végigjátszást olvassam el.... Nem akarom ellõni még a poént. Nem úgy értem hogy elakadtam hogy most állok mint a kérdõjel és nemtudom hova kell menni hanem a következõ:
Pontos neveket nemtudok mondani de leírom részletesen ahogy csak tudom. Szakértõk haditanácsaira lennék kíváncsi és tippekre.
Szóval:
Van az a rész amikor elküld engem egy antennás területre hogy kapcsoljam le a gépet. Lekapcsoltam Szarkofág video bejön minden ok. Szerzek német kalibert (nagyonjó fegyver) csak kevés a lõszerem hozzá. Emellett van nálam egy spéci AK, aknavetõs, távcsöves. Trs 301-es és sörétespuska. Ezekhez elegendõ lõszerem van. Ja és 1 db mesterlövészpuskám is van lõszer nélkül. Gyógyszerek kaják minden elég. És van kb 8 gránátom. No most. Elküld engem olyan feladattal hogy a szarkofághoz jussak be. Gondoltam visszamegyek a csaposhoz némi cuccért. Az antennás terület és a csapos között van még egy terület. Ott határt kellett védenem meg ilyenek. Ezen a területen van egy erõdítmény, ott vállaltam olyan feladatot hogy öljem meg a SZOLGÁLATOS egységet. Na itt jön az elsõ bibi hogy a kijelölt területen nincs semmi. Egyszerûen nemtudom teljesíteni mert nincs kit megölni. De találtam egy mocsaras területet amin egy deszka kis kunyhó van benne egy zombival. Frankón nála volt lõvész flashdrive-ja. Na gondoltam közelebb kerülök hozzá. Na akkor irány a csapos. Igen ám DE!!!!!!! Mivel ez a mellékfeladat az hogy a szolgálatos egységet kell megölnöm ez okozza a nagy bibit. Mert a csapost mindenki tudja hogy katonák õrzik különbözõ irányokból. És speciel õk is szolgálatosok. Tehát mikor visszamegyek a csapos területére alapból ellenségnek tekintenek. Hát kiírtottam a fél hadsegeret mire újra bejutottam a csaposhoz (úgye már kezd gázosodni a helyzet). Vettem lõszereket. Vissza megyek arra a területre ahol a mellékfeladatot kell teljesítenem és még mindig semmi. Egyszer ott zsákutca. Ezzel még nem is lenne gond kakiltam rá menjünk akkor a szarkofághoz. Antennás területen át bejutok panel házak közé. követem a csapatot minden, eljutok az alagútba, ott közlik velem hogy keressem meg a Atomerõmû bejáratát. következõ bibi itt kezdõdik. Kifelé haladva az alagútból vagy inkább garázsból, Valami lézeres katonák vannak már és eszméletlen sok veterán katona. Hát nem vagyok egy gyenge lõvõ de ott nem lehet átjutni. Ismétlem legnehezebb fokozaton játszok. 1 lézerlövés és load game. A katonákat elfedi a növényzet és nemtudok sehova elbújni mert annyira nyilt az az utca. Pedig át kell jutnom valahogy.
Kérdéseim:
1. Taktikát arra hogy jutok át a keresztûzön, hogy biztonságba eljussak a bejárathoz.
2. Miért nemtudom teljesíteni a mellékfeladatot?
3. Miért lett ellenségem a csapost örzõ katonák az egész erõdben? Ez szívás?

Köszönöm elõre. Bocsánat a hosszú levélért!

Multiba hogy tudok játszani mert az ASE nem látja!

STALKER forever!!!

TSL16b
Póker valahova a föld alá van spawnolva, de van már rá javítási kísérlet, elvileg a hamarosan megjelenõ 1.0004-es patch is javítani fogja.

Bil Ur Sag
Pls valaki. a Póker nevû tag meglett már valakinek? ha igen írja meg. Köszönöm!

Bil Ur Sag
Pls valaki. a Póker nevû tag meglett már valakinek? ha igen írja meg. Köszönöm!

Bil Ur Sag
Eléggé nehéz. Gránátvetõ típus. Persze pusztítani lehet vele. De nyugodtan add le.

köszi
Majd a faluba benézek, mert a freedomnál már kinyirtam mindenkit, körbejártam de nem találtammeg
egyébként jo fegyver, megéri?
Bil Ur Sag
A bulldog-ot? Két lehetõséged van hogy megszerezd. Az egyik a Freedombázisról a fegyverraktárból leakasztod, az egyszerübb ha felkeresed a közeli falut. Földút vezet ide, nem messze van a Freedom bázistól. Kettõ vagy három stalker szokta itt lopni a napot általában. A földesúton megy be a faluba és jobbkéz felé esõ harmadik ház pincéjében is lessz ebbõl a fegyverbõl egy darab. Csak jól nézz körül. Így problémamentesen megoldhatod a küldit. 😉

lenne egy problémám
Még anno a hadiraktáraknál kinyirtam a freedomosokat, szóval nem vagyunk tul jóban. Most pripyatból visszamentem löszerért a bárba és ott találtam vmi parancsnokot. Adott egy küldetést a hadiraktárakhoz vmi jó fegyver megtalálására. Csak ugye nem vagyok velük jóban. Nem tudnátok megmondani hogy hol találom ezt a fegyvert.
Elõre is kossz.
Bil Ur Sag
Gondolj bele ez is jobb mint a semmi 😊 Fõleg ha megtett feladatok után engedne csak menteni a játék.

Prince23
Na itt a másik: a gyors mentés. Nekem nem tölti be... az abj, uh csak a rendes hagyományos save-vel tudom vinni😞

Bil Ur Sag
Nekem is lenne egy kérdésem. Visszaolvasva sokaknak problémát okozott, de talán azóta már volt aki ráakadt a tagra. Szóval ezt a póker nevû banditát keresem. De sehol senki. Ha csak nem légnemû formában járja a zónát. Ha valaki mir likvidálta volna légyszíves szóljon.

Bil Ur Sag
Asszem igen muszály.Amolyan "beavatás" jellegû küldi. Ha nem megy a megoldása akkor csináld azt hogy magaddal viszed a többieket, te pedig egy jó nagy kerülõvel hátul mész be. Jobbára a többiekkel vannak elfoglalva, addig tá hátulról tudod osztani õket. Persze a gyorsmentés alap.

Prince23
Hi
Muszáj megcsinálni a legelsõ küldetést? Még nem o.k.-tam le azt.
Nagyon unalmas a bandita tisztitósdi.

Bil Ur Sag
Mondjuk úgy érdemes felvenni ha már nálad van a "szörny testrésze". Rögtön le is tudod adni utána.

Bil Ur Sag
fel tudod venni többször is.

DarkSector
Háát csak a programokban válogat, mert az egyimé 64-bites, de a játékok nálam szó nélkül mennek...
Nálam úgy van, hogy 3felé van osztva a vinyó...
C-re ami az xp, D-re ami a vista és egy E-re amin a játékok vannak...
XP-n felnyomatom álltalában õket, beállítom és utána átlépve a vistaba csak kirakom az ikont az asztalra és már játszok ia...
És így egy helyre telepítek csak...és megnézegetem, hogy melyik hol megy jobban...
Viszont a Vista 64 önnmagában kegyetlengyors az xp-hez képest...
Ráadásul van benne 64bites InternetExplorer is...
És az indítás és leállítás max 3mp....-be tellik!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem a Vista is egy nagyon jó Op. rendszer lehet, de mi a probléma, ami az XP-nek nincs?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Több helyen hallottam, hogy a Vista nem valami jó, pontosan mi a legnagyobb problémája a Vista op. rendszernek, hogy többen inkább az XP-t választják?

DarkSector
Ez azt jelenti, hogy ha eredeti játékkal akarsz neten multizni, akkor esetleg...
Nálam semmilyen GameSpy nincs fenn a gépen és full grafon nyomom ezerrel, és semmilyen gondom nem volt eddig a megszokott bugokon kívül...
Mondjuk nekem Vista64 alatt mintha folyamatossabban menne....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak azért kérdeztem, mert valahol hallottam ilyesmit, de a GameSpy szükséges más játékhoz ami a gépemen van.

hááááát... necces lesz. De a lap.filet tényleg 2 gb.ra állítsd

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
A GameSpy-nak semmi köze a játékhoz, az egy különálló program... akár le is szedheted a géprõl....

DarkSector
Igen.. annyi...

És akkor a Gamespy Arcade akadályozza a játék futását?

Vagyis akkor 2GB ram = 2000MB ram ?

erieskrisz
kosszi a segitseget meg 1 kerdes 1 kuldetest el lehet tobszor is vallalni ??? mert idokozben rajotttem hogy idolimitesek a kuldetesek ha jol lattam tehat amit 1x elrontotam azt meg 1x el tudom majd valalni???<#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
huha nekem a regi gepen 2.6 os celeronos proci volt 512 mb ram es ati radeon 9550 es 256 mb os videokari de nekem ojan volt a jatek minnt a diavetites xDDD de egyebkent a virtualis memoriat alitsd at 2 gb ram ra mert az kell a jateknak alapbol PFFFFFF

op.rendszer:WindowsXP Professional
processzor: AMD Athlon(tm) XP 2200+, MMX, 3DNow,~1.8GHz
memória: 768MB RAM
lapozófájl: Használatban: 236MB, szabad: 871MB
DirectX 9.0c

Videokártya: RADEON 9550
Virtuális Memória: Kezdeti Méret:384MB Maximális Méret: 768MB

Konfigod?

Mennyi legyen a virtuális memória területe? Ha min 2100-max 2200 mb-ra állítom, akkor ez megoldhatja az indulási problémámat? És a Gamespy akadályozza a program futását?

Segítség! lefagy a játék, amikor a hardverösszetevõket írja ki az elején a betöltõképernyõn, egyszer sem sikerült még elindítani a játékot, és még a játék menüjébe sem sikerült egyszer sem, mindig a betöltõképernyõn fagy le

Bil Ur Sag
Ja igen. Tényleg.

A szeméttelepnél is sok van

Bil Ur Sag
A Pseudodog általában "rendes" kutyákkal szokott együtt szaladgálni.Annyi külömbséggel hogy nagyobb testû, és amolyan púpos.Illetve egymaga is támad.Legkönyebben a Cordonnál találsz belõle a vasúti híd után, a töltés mentén vedd az irányt keletnek és ott szokott szaladgálni egy-kettõ. Illetve ha eljutottál a bar-ig, ott is van elõtte egy-kettõ.Vállald el a duty-s tag,(a kutyák vackának az eliminálása) küldit. Ha többször egymás után felveszed azt figyeltem meg hogy a végére már szinte csak pseudo-k fognak ott szaladgálni. De lehet hogy ez rang függõ. Próbáld meg. Amúgy ritkán dobják, de összelehet kaparni egy párat.

erieskrisz
hello elso palyan van 1 ojan feladat hogy oldm meg a pesudo kutyat asszem ez a neve es hozd ell a farkat de en mar a 3 dik palyan tartok es lent vagyok az alagutban vagyis inkab pincerendszerben es ott irja ki hogy a feladatot nem teljesitetted csak azt nem ertem miert es holl kell keresni a kutyat az 1 so palyan van vagy a 3 dikon ????<#wow1><#conf><#help>

Nem minden szörnynél "van testrész".

Irtod õket, és ugyanúgy kizsebeled mint a hullákat.

Egyszer csak találsz. Melyik kell?

DarkSector
Nálam Vista 64-en jobban fut...

1 Kérdés X64es WinXP-n jól fut a játék ? Hallom Vistán elég gatya...Ezért gondoltam erre...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

erieskrisz
hello volna meg 1 kerdesem lentvagyok egy alagut rendszerben es van 1 ojan feladat hogy hozd ell a szorny testreszet de kb 2 perc mulva kiirja hogy feladat elrontva van itt lent 1 jo kepu kis szornyszulott😊 de ha sza..... lovom akko se tudok tole elveni asemit es kiirja hogy feladat elrontva help plz thx

Bil Ur Sag
nm 😉 próbálkozz.

erieskrisz
kosszi szepen azt lattam en is hogy van ott egy kis hej de az istene se tudok bemmeni oda probaltam ugorva gugolva stb de nem ment aze kossz visszanezek es probalkozom meg egy kicsit thx

DarkSector
Igen már másnak is volt ilyen bug, hogy bizonyos helyekrõl nem tudtak visszamenni a kereskedõhöz, de asszem van, vagy lesz egy újjabb pach hozzá nemsokára....addig meg kitartás...😄

Help!
Mi a megoldása ?
Az elsõ kereskedõ ajtaja nem nyílik ki. Megcsináltam az összes questet és nemtudom leadni 😞 sorra lejárnak a questek, de az ajtó zárva van.
2x újrakeztem 1x újratelepítettem + patch.
Hogy tudom kinyitni az ajtót ?
Vagy egy falon átjárás cheat is megfelelne.
Thx mindenkinek.

Az új fiókom: DevLupius

DarkSector
Figyuzz szerintem te csak azt olvasod el, amit akarsz...a hozzászólásokból...
Mert én nem azt mondtam, hogy szar a játék, hanem hogy ezt a játékot nem kéne isteníteni...
Egy kellemes játék és ennyi...
A készítõk sem vittek végbe hõsies munkát...meg ilyesmi...
A befejezésekrõl meg igaz amit írtam...
Ami igaz az miért fáj neked...?
Még ha valamit hazudnék akkor rendben van, de ha egyszer ez az igazság...

Ja értem, hogy te mindenbe beletörõdsz, ami körülötted van...<#sniffles>