34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#28293 szerncse kell hozzá? mert én mindenkit kinyírtam körülöttünk mégis sipákol, mind akit éppen csinyának háturól...... -
emixa #28292 nem, ha ügyes vagy és szerencsés, megmarad a srác. -
#28291 Már nem emléxem, Jantarban a méréseknél a prof mindenképp meghal? -
#28290 1.0005 PATCH!!! -
SaGa #28289 Igen, a magas árak a mod sajátossága, hogy legyen értelme a pénznek. Lesz még pár meglepi. Pl ha majd visszafele jösz a legutolsó pályáról...
Ha a Wish Granterhez mész, akkor pont ugyanolyan vége lesz, mintha nem raktad volna föl. Ha végig mész, akkor az utolsó (teleportos) pályán is le tudsz menni a földre, nem sülsz meg, ellenben teli van mutánsokkal meg zombikkal. Vissza is tudsz jönni onnan, végig az egész pályán. Pripjaty nagyon meg lett rakva ellenséges szörnyekkel, visszafele.
Be tudsz lépni a Duty-ba, ha akarsz, de jobban jársz, ha nem teszed, ha visszafele is akarsz jönni majd... -
SaGa #28288 A minitérkép aljában lévő szám azt mutatja, hány PDA van a közeledben, amivel összekapcsolódott a Tied. Ebből levonod a zöld és sárga pözzyök számát és megkapod, hány ellenséges embert (katona, bandita, merc) nem látsz, de közel vannak és veszélyt jelentenek... -
SaGa #28287 A Wish Granter egy kettős átverés. Ezt az eredeti Sztalkerből vették át a készítők. Ott egy szoba a kívánság teljesítő, amit mindenki keres, de akik megtalálják, vagy nem mernek belépni, vagy ha igen, akkor komolyan meglepődnek. Ugyanis nem "egy kívánságot" teljesít, hanem "A kívánságodat". Azt, aminek a szellemében éltél. Pl annak a Sztalkernek, aki halálba küldte az öccsét, hogy megtalálja a szobát, nem a fiút támasztotta fel, hanem rengeteg pénzt adott. Azért, mert a Magányos farkast egész életében a pénz motiválta, még az öccsét is a halálba küldte miatt és az, hogy később megbánta, mit sem jelent.
Itt ez úgy jelenik meg, hogy egyrészt a játékstílusod alapján kapod a kívánságot, annak teljesülése meg mindenképp rossz neked. Vagy meghalsz, vagy megvakulsz, vagy megőrülsz. Tessék a jó befejezésért játszani...
A Wish Granternél ilyen nincs, de ezt el is mondják. Ha más nem, a kocsmáros... -
emixa #28286 lehet, hogy hülyeséget mondok, de a pénzed mennyisége, a megítélésed (gonosz csávó/fasza gyerek) meg azon a nemtommilyen ranglistán lévő helyezésed azok, amik befolyásolják azt, hogy a monolitnál milyen véget kapsz. meg olyan dolgok, amiről nem tudok. szerintem. vagy nem. -
Szebi #28285 Aztan meg a plafon -
#28284 Nekem kettő közül lehetett választani, hogy csatlakozok valami szervezethez vagy nem , és én csatlakoztam, utána jött a mező a kutyával meg az öreggel. -
#28283 Tényleg mi folyásolja be azt, hogy a kívánságteljesítőnél milyen lesz a vég?Vagy véletlenszerűen válassza ki a progi?
Egyébként az "én" kívánságom az volt, hogy legyek gazdag.Akkor szakadt rám a pénzeső. -
#28282 öcsém ez a szöveg hehe "Nicolas Cage-t el tudnam kepzelni benne,neki vannak ojan dulledt szemei."
-
#28281 Semmi köze Csernobilhoz, az egy kitűnő Tarkovszkij film.A Stalker játék alapötlete Csernobil előttre nyúlik vissza.Történet egy a hadsereg által lezárt zónáról ahol titokzatos természetfeletti dolgok történnek és csak a területet ismerő Stalker képes bejuttatni embereket.
Ismerős mi? -
Szebi #28280 Ez most ugye vicc:
http://www.filmkatalogus.hu/Sztalker--f5685
Azta qu_va,nem is tudtam.De mi koze egy 1979-es filmnek csernobilhoz.Uhajaj,aszem utanna nezek.Mosma kezdem teljesen elveszteni a fonalat. -
Szebi #28279 Na mostmar kezd derengeni valami.Es mitol fugg,hogy mit fogsz kivanni?En pl gazdag akartam lenni,de latom itt a videokban van tobb fele.Pl,ha halhatatlan akarok lenni,akkor szoborra dermedek.Meg nem ertem,ha azt kivannam,hogy tunjon el a zona,akkor minden szep es jo,de en meg megvakulok.Ez miert van?Na meg a vilaguralom kivanmsagnal,csak jonnek azok a hirtelen kepek.Ezt se ertem mit akar mondani.Meg van egy resz,amikor kivan valamit,most nem tudom pontosan mit,de egy mezon ebred fel,es elalszik a fuben,es egy szitakoto ropkod.Most ott is meghal a faszinger vagy mi.Vannak it trippek.Szerintem kell 2.resz,hogy minden vilagos legyen.Vagy megjobb volna egy film.Nicolas Cage-t el tudnam kepzelni benne,neki vannak ojan dulledt szemei. -
emixa #28278 nem jó a crack-ed, te csúf warezes ember! szedj le többet, és próbálgasd. (vagy próbáld azt, ami az 1.000-hoz volt) -
steweee #28277 kis segítség kellene :
szűz első telepítés
1.0004 us patch
erre az 1.0004 crack
indítaná, bejelentkező kép majd nem történik semmi.
ötlet? -
#28276 És ez tényleg működik ott? És nem látok a videón amberkéket.. ha jól emléxem itt gyílkolni kellett párat míg kinyitotta a dekóder az ajtót. Ha emígy csinálom akkor nem jönnek, vagy az már nincs rajta a videón? -
#28275 Vagy az előző oldalon megvan a dekoder nélküli kinyitásra is a válasz. :) -
#28274 Egyik küldetésben felkell venni aza ajtónyitáshoz szükséges decodert! -
#28273 A szarkofágba van a kívánságkő csarnoka, ahová ha nem megyek be akkor van egy ajtó amin számkombinációval kéne bemenni. Az a baj hogy már nem emlékszem hogy hogyan mentem ezen túl anno és haverom kérdi hogy hogy kell kinyitni. HELP!!! -
#28272 Aha jó akkor.Akkor ezek szerint azt választottam , hogy segítek fenttartani a zónát.
Egyébként kurva jó volt a játék, beraknám a legjobb 5-be amivel valaha játszottam.Pedig patch nélkül vittem. Kíváncsi leszek a Clear Sky mit tud majd ehhez hozzátenni. -
#28271 Doktor és gyönyörű kutyája nem akkor van, hanem ha a hologram unszolására csatlakozol a C-Tudathoz. A Monolit (más néven Kívánságteljesítő) csak kivégezni tud, de azt változatos módokon. -
#28270 Az a zöld "szellem" elmondja a történetet. Sterlok te vagy, segítettél fenntartani a Zónát, de kiszálltál, ezért likvidálni akartak, de tévedésből téged bíztak meg saját magad megölésével.
Innen van a több befejezés. Ismét beszállsz és segítesz fenntartani a Zónát vagy elpusztitod az egész rendszert. Ha vmit nem jól értelmeztem javítsatok.
Más, a freeplay moddal eljutottam a bárig és meglepődve látom, hogy bár mindent kapni, de a lőszer aranyárban van, ez csak nálam vagy ez a mod sajátossága?
Mondjatok 1-2 dolgot mire készüljek még fel. -
#28269 Többféle lehet a vége a kívánságteljesítőnél.
Strelok az te vagy.
A helikopterek a katonasághoz tartoznak. Mivel te is és a Monolith-osok is a katonaság ellenségei, ezért lőttek rád és azokra az emberekre is, akik az erőműnél voltak. -
#28268 Érdekes én is a kívánságteljesítőnél voltam de nem haltam meg.
Az öreg fószert mutatták a kutyájával aztán stáblista.
Mondjuk még most se értek semmit ki volt az a Strelok meg ilyenek.
A helikopterek kiket támadtak az erőműnél? Engem mért támadtak?
-
madmanic #28267 tölts vissza egy mentést és menj másfele. van másik befejezés is :) -
Szebi #28266 Itt vagyok a kivansagteljesitonel.Lenyomom az F-t.Es ezzel vege?Eleg egy idiota vege lett.Ramszakad a mennyezet,majd jonnek a betuk es kesz.Azert jatszottam,hogy meghaljak a vegen.Ez nem lett happy end.Kezdem az elejetol.Mijen egy ertelmetken az egesz,nem ertek belole semmit.Na mind1 -
#28265 Tanulj meg írni:DDDDDDDDDD -
TomDantes #28264 Én onnantól nem jutottam még tovább. Pedig most kezdem el sokadszorra.
De a most ki akarom játszani.
Amúgy nem tudom dicsétni, még az én taragcs gépemen is jól néz ki.
Égett a tűz keresztül néztem rajta és vibrált a levegő. mint a valóságban.
A gép meg mindig meg tud lepni. Ügyes. Eddig még csak ebben meg F.E.A.R-ban voltam elégedett az ellenséggel.
-
#28263 Jóhogy.Én most készülődök a befejezéshez. Pripjaty közepén vagyok. -
TomDantes #28262 Hű! Elővettem megint a Stalker-t. Csak egy kérdésem lenne: Hogy kell ki menni az ajtón az elején?
Csak vicc volt nyugi.
Devolt egy érdekes esetem. Az első küldi után, megyek vissza a kereskeőhöz, és látom hogy jó messze ácsorog három katona. Jó nekem csak pisztolyom volt, de mondom a fák mögöl leszedem őket és lesz géppuskám.
Rájuk lövök: erre rán ront aa teljes orosz hadsereg! Voltak vagy 20-an!
vissza rohantam a bázisra, ahol a haverjaimal harcolni kezdtek .
Kinyírtak mindenkit, az összes havert, de végül lesből a maradék katnát azért elakptam.
Gazdagabb lettem egy kalasnyikkovval ,meg vagy 300 lőszerrel hozzá.
Nagyon durva csata volt. Az ellenség jó párszor majdnem kicselezett.
Hiába, nagyon fasza játék ez. -
#28261 elolvastam, de ez elkerülte a figyelmem, köszi -
emixa #28260 ahelyett, hogy itt vernéd magad, használni is lehetne egynémely keresőt. nem mintha megérdemelnéd, de itt van: #27219 -
#28259 Olvasd el a readme-t. Ott írják, hogy első alkalommal a konzolba be kell írni egy sort, utána a B-velindíthatod el a kocsit.
If you enter any vehicle first time, open console and add "bind turn_engine kb"
...and from now you can start the engines with button "b"
Vagyis ezt írd be :bind turn_engine kb -
tommyx #28258 azért ilyen gyorsan ne válaszoljatok!!! -
tommyx #28257 kivétel hogy cafatok maradtak a ruhámból -
tommyx #28256 és mit változtat az 1.0004-es patch az alapjátékon? mert eddig nem vettem észre semmit -
tommyx #28255 thx már van -
tommyx #28254 ja vettem észre. felrakom az 1.0004 -es patch-et az meg felülírja az exe-t és ha újra fel crack-elem akkor nem indul el. vki tudna adni egy olyan crack-et amin 1.0004-es patch-en megy