S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rtomo
az örök lõszer akkor mûködik ha van minimum 1 töltényed

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Köszi már találtam Trainlert én is 😊 EGyébként csak azért kellett mert butulni jó vele 😊 Bár az örök lõszer nem müködött.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Pedig az egy lehetséges végzet. Tehát jelentheti a végét. Tovább nemtudok menni mert pont úgy alakult hogy épp hogy oda érek ahhoz a szarkofághoz, mert nincs már semmi gyógyszerem, és a sugárzás folyamatosan csökkenti az energiám. Nemtudom merre kellene amugy onnan tovább menni de eleve a felszerelésem és állapotom miatt nem is tudnék 😞 . Ez mind a rossz döntéseim miatt történt így.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Bil Ur Sag
Próbáld meg azt hogy letörlöd az egész játékot mappástól mindnestül együtt. Persze ilyenkor elvesznek a mentéseid és sajnos new game, de nálam is volt hasonló még kb az elején és akkor segített hogy a SHOCK mappát is letöröltem. Szal teljesen "sterilen" tettem vissza a gamet. De várj hátha valaki tud más megoldást rá.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Ja és Firelake munkái is kitûnõek. Fasza rockos, hangulatos tételek. Fõleg az "Againts The Ionized Odds"-ban, egy-két helyen nem észrevehetetlen jellegzetes Earth Crisis riffelésel. 😊 hehhe. Jó ízlésük van a srácoknak. Unikum hogy a szöveget Oleg írta, a Dirge For The planet dalban. Abbahagyom 😊

Bil Ur Sag
Letöltöttem a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl soundtrack-ot. Kegyetlenül hangulatos. Sok dark-ambient zenét bõven magamögé utasít. A halál és elmúlás hangjait ritkán foglalták ennyire sötéten hangokba mint ahogyan ennek a "Mooze" nevû "tagnak" sikerült. Nyakonötve egy sivár és megfoghatatlan érzésvilággal. Kompromisszumok nélküli muzsika. Ha valaki nem tette volna még meg töltse le!!!

Hello
Egy kis segítséget szeretnék kérni:A game újratelepítése érdekelne.
Már 3 szor próbáltam,elõször elindult ,de nem adta be a quicksave eket(régebbi qs et adott be 😛)most már el sem indul.A belépési pontot nem találja,utána meg valami Bugtrap ablak jön ki.
Help<#wave>
Bil Ur Sag
Eszedbe ne jusson abbahagyni 😊 Amit a proftól kaptál volna az egy frankó ruci lett volna de rentgeteg legalább olyan jó suit van még a játékban. Wild Territory-ban is szerezhetsz egyet, és egy duty-s küldetés alkalmával is 😊 Meg Red Forest-ben is lehet találni egy elég jót asszem. A megtalálásukat, megoldásukat rád bízom 😉

ja a poén hogy még beszélt is a prof hogy mennyek vissza hozza kérdem halottan ezt hogy tette meg ? 😊
egy kérdés mivel a prof meghallt tudja a fene hogyan ...csak olyan cuccba tudok menni amit õ adott volna vagy jó lesz a duty cucc is please help ...csak azért fontos mert ha a prof mindenképp kell a végigjáccáshoz akkor bucsuzom a játéktól please help me ! thx
Bil Ur Sag
Húúú de frankók ezek a screen-ek. A hangulat továbbra is NO1. A leírás is nagyon jól hangzik. Ez ütni fog... Persze mondom ezt teljesen elfogultan. Minden esetre le a kalappal elõttük.

Bil Ur Sag
Akkor hagyom is. Köszi a választ.😊 remélem az 1.0004-es patch javít majd ezen.

rtomo
köszi megvan 😊
crysys: küldj email-t ide: [email protected] és elküldöm válaszba a trailert ami nekem megy 😊

grebber
Föl, de teljesíteni egyszer sem, így nem érdemes...

Nem. Egyik kivánság sem. jó. Ha itt végeztél, akkor nem vitted végig a játékot, kb másfél órát elvesztettél...

A kódokat a játékban szerezted meg, vagy a neten? Ha ez utóbbi, akkor keresd meg a játékban is, mert addig nem lesz aktív...

grebber
Ha kivántál akkor az nem a jó befejkezés 😄

Next PC upgrade: 2022

Bil Ur Sag
A gsc.com forumáról van egy kép amin a tag csoportbesorolása nem loner hanem Freedom. Egy másik tag is mondta hogy tudott csatlakozni. Ezt valami patchel lehet elérni vagy mod-dal? Minden esetre érdekes...

sevendoor
Mihez képest a játék legjobb részeit, az erõmû bejárását és a 2 jó befejezést +kb 1 óra játékidõt. Na ezeket kihagytad 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Bil Ur Sag
OFF:www.thesource.hu- nézd meg. Itt van egy. Letöltéseknél.

ON: az " öld meg a póker " nevû bandita küldit többször is fel lehet venni? köszönöm.

Ombika
Most jartam itt,epp viszem vissza doksit csak felidegesitett ,mivel ujra rakja ellenfeleket es irthatom ,akiket mar 1szer kinyirtam!! <#levele>

Tud valaki mûködõ Trainert hozzá? Próbáltam vagy 4 félét és egyiksem mûködik. a játék magyarított és 1.0003-as!

erieskrisz
kosszike hat ezt jol megszivtam xDDD
<#buck><#crazya><#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

A legfelsõ szinten a kikapcsolás és az ájulás után ( <#nyes> ) jobbra felfele visz egy rövid lépcsõ. Arra menj tovább...

Tovább is van mondjam még? <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én is szenvedtem ott de segítek annyiban hogy nem arra kell visszamenni. Ha találkoztál már a hullával akinél a dokumentum volt akkor ott keresgélj. Ott lesz a kijárat. Menj vissza!

És igen! Hatalmas szenvedés után MASTER nehézségi szinten végigvittem a játékot. Nekem az lett a vége, hogy azt kívántam hogy tünjön el a ZÓNA! Ez jó kívánság?

erieskrisz
hello sracok volna egy kis gondom lent vagyok egy pinceben valamijen hulye gepet le kell kapcsolnom nah ezt megoldom egyebkent 4 kart kell meghuzni nuh a lenyeg hogy mennek ki a pincebol de nem tudok visszamaszni a letran mert le van torve par fok bellole valaki tudja esetleg hogy kell kimaszni onnan <#wow1>ellore is kosszi a segitseget<#worship>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Bil Ur Sag
az a kód nem 1234 hanem 1243 az utolsó két számjegy fel van cserélve. 😊 De a lényeg hogy meg kell találnod a hullákat. Mert elvileg úgy jössz rá a kódra.Kis pötty jelzi õket a pda-n. De ott vannak a közeledben csak járd be jól a labort.

reger
Sajnos fejbelõni nem tudod magad ,de ha kitörlöd a profilodat ,megnyerted a játékot<#nyes>

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Tehát az 1.leges feladatom hogy öljem meg magam? "Öld meg Lövészt" ugye!

rtomo
te magad vagy strelok ez a vége 😊 (ünneprontó vagyok és énis unalmamba elolvastam a végigjátszást, bár azon a rohadt X18-as labor ajtján nemtudok továbbmenni, sztem bug miatt :S

Sziasztok! Már benn vagyok az erõmûben, most kéne bemennem a szarkofághoz, de iszonyat nagy a sugárzás, és alig van már mit lõni és gyógyitani. Én itt sztem feladom. Megnéztem a lehetséges vége filmeket ebbõl tudom következtetni hogy egy hajszálnyira vagyok a végétõl. De õszintén most már nyugodtan: Ki az a lõvész? Mert azt hittem az a vége hogy megölöm. Én nem találkoztam vele. Valaki megmondaná? valamilyen formában hogy ki a lõvész?

rtomo
up

rtomo
ja és a végigjátszás sem segít.. hiába olvastam azt és az elõtte lévõ részt <#nemtudom>

rtomo
Üdv midnekinek!
az X18-as labornál megvan a kulcs borovtól, a kód 1234 is sõt még a második kódnak is utánanéztam 9524 és azértsem tudok átjutni a k***va ajtón....
2x ugrottam neki az elejétõl, hátha valamit elfelejtettem, de nem :@@@@
pls help! 😞

kibaszott nagy bug...vagy egy kosza gránatot dobtam a bunker közelébe :_)
Akkor fasza elvan baszarintva az egész ha kinyuvadt a prof ..dehogy mitõl ? 😄
Bil Ur Sag
Elvileg az X16-os doksikat amikor viszed vissza a prof-hoz akkor a laborból fel tudtad venni Ghost speckó ruháját. Ha ezt leadod, neki kapsz érte egy fasza SSP zöld rucit, ami elég komoly védelmet ad már. Szerintem a játék végéig használható.Küldetésként keresd a profnál a Ghost rucis küldit.
A meghalt profra nem tudok mit mondani. 😊 de ha már itt tartunk akkor én imádkozom hogy nekem még éljen mert most megyek vissza hozzá.
Másik klassz rucit a duty bázison szerezhetsz be. De a megoldát meghagyom neked.
Illetve vehetsz szintén a proftól eggyet Yantarban.SEVA Suit. Borsós az ára de talán ez a legjobb.

Ja meg vmi szar dokumentumot kellett beszereznem x16 azthiszem minden fasza Yantarban csak egy vmi érdekes a Prof döglötten fekszik a laborba a mókuskerék mögött ? 😄 hogy kell azt a dolumentumot megszerezni?
Sziasztok! Nemrég tolom a játékot. Egy idõ után meguntam a kalandozást és elindultam chernobyl felé :_) A kérdés: Milyen küldetést kell megcsinálnom ahhoz hogy megfelelõ ruhám legyen a nagyonnagy sugárzás ellen ( protect required) ! thx
ja és negy nagyon durva! Eljutok a bejáratig marad 30 mp-em talán. Kiírja hogy lopozzak be a szarkofághoz 😄 Igen és hol az? WHERE?

Ellenfél típusok: németkalibere szskértõ katonák, lézeresek, aknavetõsök. Egyszerûen nem lehet. mindenütt ellenfél.

HÁt emberek merem állítani most: LEHETETLEN!!!!!!!!
Feladat hogy jussak el az erõmûvig. CSoda ha egyátalán normális helyre eltudok bújni. És kinyögi hogy 5 perc kitörésig. 4689734689437 katona van ellenem. LEHETETLEN.<#bdead><#bdead><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#levele><#levele>

Adam II
Ezen csak envetni tudok 😄 Majd januárban meg eltolják tavaszra aztán õszre aztán 2009 Q1 és így tovább

Bil Ur Sag
Tyû ez nagyon jól hangzik 😊

Átküldhetnél párat privin <#awink> *viccel*

grebber
S.T.A.L.K.E.R.: CLEAR SKY!
<2007. július 11. @ 10:38 - ZeroCool>

Hölgyeim és uraim, helyezzék a háttámlát függõleges helyzetbe. Bemutatkozik a STALKER folytatása!!!
YESSSSSS, végre elmondhatom, hogy készül a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky!!! Körülbelül másfél hete kaptam meg a médiapakkot - bocsi a képeket nem tehetem onlinera, de hamarosan lesznek publikus változatok is.

Szóval a lényeg. Ez egy prequel játék, körülbelül egy évvel az eredeti STALKER történései elõtt vagyunk. Rengeteg újdonság van benne, kezdve az egészen új terepektõl, a DX10 támogatáson át, új effektek, szörnyek, multiban vezethetõ jármûvek - de a legfontosabb talán, hogy a klánok közötti harc lesz a középpontban. Mi is egy ilyen klánhoz csatlakozhatunk, és annak lehetünk részesei. A játékban az elvégzett feladatok után kapunk pontokat, így fejlõdünk, és minél magasabb szintet érünk el, annál nehezebb küldetéseket kapunk majd. A játék elvileg 2008 elsõ felében érkezik.

Egyébiránt nem egy második részrõl van szó, viszont több, mint egy egyszerû kiegészítés. A GSC megint kitett magáért, az egyszer biztos!!!

Ja, és a legfontosabb, a következõ GameStar magazinba írtam róla egy 5-6 oldalas (még tördelés alatt van, majd kiderül mennyire lehet kihozni 😊) kis cikket, amiben minden apróság kiderül róla!

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Ha csak véletlen is meglövöd bármelyik csávót, az öszes ellenség lesz,mindegyik pályán.

Igaz én direkt irtottam ki a bázist.... <#ravasz1>

Bil Ur Sag
Végezetül egy kérdés. A zöld SSP rucit amit a proftól kaptam hol lehet megjavítattni nem tudja valaki? Egyáltalán meg lehet? A mezei Stalker felszereléseket a Freedomos fószer megbütyköli. A Bar-tulaj meg a legelsõ kereskedõ is. De ezt a rucit egyikõjük sem tudja. Potyára meg nem akarok visszamenni Yantarba. Most másfelé fújnak a radioaktív szelek 😄 Köszönöm 😊