34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
mathiasrex #28333 Hy feltelepitettem a stalkert. Idáig nem is volt semmi gond sőt a játék is jólment egy ideig.. amikor eljutok addig hogy az agyirányitó gápet ki kell
kapcsolni emberke elájul majd bemutató jön. A bemutató végig megy de a legvégén befagy a kép és teljes a sötétség mit lehet Tenni???????? -
vibo #28332 Eladó stalker pcre!
[email protected] -
KOVU #28331 ok már meg van ^^ -
KOVU #28330 hi all
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mi annak a modnak a neve ahol az árusok mindent árulnak?
sry hogy már kérdeztem de azota ujra lett téve a gép és elfelejtettem -.-"
elöre is köszi -
simonl #28329 Sziasztok,
Most teszem fel újra a játékot és közben megjelent pár új Patch.
Szépen sorjában fel kell tenni mind az 5 darabot vagy az 1.0001 után lehet pl. az 1.0005 öt?
Köszi
-
#28328 Pedig hihetetlen jó! -
#28327 én se, ha lehet még a patcheket is kerülöm... -
#28326 nem szeretem a modokat -
#28325 Hát ha még felraknád a Freeplay mod-od... -
#28324 kipróbáltam a játékot a legutolsó patch-el és voltak benne patkányok -
#28323 szevasztok,lenne egy nagy kérésem
vki dobja már fel légyszi a stalker registry bejegyzéseit nekem valahova,mert nem feltelepitett verzióm van,és az uj peccset igy nemtom rárakni :) nagyon megköszönném -
SaGa #28322 A kívánság teljesítő 5 féle befejezést ad, de gyakorlatilag ez csak a záró videóban tér el egymástól. nem választhatsz közülük, a játékstílusod alapján kapod és mindnek rossz a vége számodra...
Ha nem oda mész, akkor az a két lehetőség van, amiket kaptál... -
jaki88 #28321 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy végigvittem a játékot és hány befejezés van? Mert én 3-at befejezést néztem végig, és ennyi van összesen vagy van még? Az egyik olyan volt hogy átmentem egy dekódolós ajtón utána dumáltam egy holografikus figurával és ott lehetett választani, hogy beszállok-e valami kísérletbe vagy nem. Ha baszálltam akkor egy hülye videó jött az öregről meg a kutyájáról, ha nem szálltam be akkor ment tovább a játék egészen addig amikor eljutottam egy terembe ahol ilyen inkubátor szerűségekben voltak valamik amiket szétlőttem, utána pedig a napsütésben heverésztem a fűben.:) Illetve volt még egy amikor a kívánságteljesítőhöz mentem rögtön és azt kívánta hogy gazdag legyen és elkezdett hullani az égből az arany, plusz valószínűleg a tető is leesett.:) Szóval ennyi az összes befejezési lehetőség vagy van még? Előre is köszi a segítséget. -
emixa #28320 hát igen, kb. az ország 10 százaléka nézhető meg rendes felbontásban (és a többiek? nézzék a holdat?) bosszantó, hogy a drága pénzért megvásárolt szoftverrel nem tudom megnézni a házunk tetejét. de mivel erősen off a téma, itt be is fejezném, tisztelettel. -
SaGa #28319 Vidd végig, majd indulj el visszafelé. Lőszer legyen nálad sok. Ja: master fokozaton érdemes... -
#28318 Az alagúton is átmehetsz......... -
#28317 Én nem találtam nehezebbnek, talán csak az előforduló zombik miatt, de előlük el lehet futni, egyébbként semmivel nem nehezebb, legalább is eddig (Yantar)
emixanak: én Veszprémben lakom, itt tökéletes, az autókat is látni, igaz, már vagy két éves a felvétel. -
#28316 Koszonom valaszod,lehet meg fordulok majd hozzad... -
SaGa #28315 A freeplay-ben vehetsz is jó fegyvereket. Igaz, a lőszer baromi drága. Ez egy túléő játék, direkt nehéz...
A katonákkal meg nem kell kinlódni. A vasúti átjárónál ki is kerülheted őket, vagy lefizetheted a tisztet (500 Rubel). Jó az, ha ott vannak, ritkítják az átszivárgó banditákat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Belegyalogolsz a falu kijáratától jobbra eső teleportba, az eldob egy mozdony tetejére, ahol találsz egy sörétes puskát sok lőszerrel. Eljönni onnen kicsit macerás, mert sok az anomália, pár zombi és pseudodog is kódorog, de ha elég türelmes vagy, az anomáliák kifektetik a többséget. Azzal meg már egyszerűbb a garázs kitakarítása. A merc suitot is érdemes felvenni a falu szélső házának padlásáról, az itt is megvan -
#28314 KAR mert igy ujra osszes franko fegyvert szerezhetem meg es kinlodhatok hulye katonakkal! :( -
SaGa #28313 A COD4-ben is kóborolhatunk kicsit Pripjatyban, de a kidolgozása nagyon messze van a stalkerétől. Az elhíresült szálloda tetejéről kell kilőni egy rosszfiút, aki a szarkofág tövében üzletel, a játék szerint 800 m-re...
A ballsiztika ellenben nagyon ott van, bár láthatóan scriptelt a dolog és az egész jelenetben egy olyan kb 3 másodperces részlet van, amikor érdemes elsütni a nagy mesterlövész puskát... -
SaGa #28312 Újat kell kezdeni. Minden olyan moddal, amiben vannak "spawn" fájlok, illetve a küldetések módosulnak, új játékot kell kezdeni, mert ezek az első indításkor kerülnek be, később a mentésekből olvassa vissza a dolgokat, ahol korábbi mentés eestén még nincsenek bent. -
emixa #28311 olvass vissza az előző oldal aljáig. vagy egy kicsit tovább. volt erről szó, csak már nem tudom, mi a megoldás. valami a magyarítással kapcsolatban, azt hiszem. -
jaki88 #28310 Sziasztok! Nekem technikai jellegű problémám lene a játékkal. Szóval annál a résznél tartok ahol azt az Agyperzselő nevű szerkezetet kikell kapcsolni és amikor kikapcsolom, akkor ugye következik egy videó végig is nézem szépen, de ezután nem hajlandó tovább menni, lemegy a videó és kész csak látom a sötét képernyőt és nem történik semmi, hogy menne tovább a játék vagy valami. Itt nagyon sok a töltési idő? bár nem hinném, mert kb. 10 percet vártam hogy történjen valami de semmi. Szóval mi lehet itt a gond? Ez valami hiba lenne a játékba vagy mi? Azt halkan megjegyezném, hogy nem eredeti a játék. Előre is köszi a segítséget. -
#28309 Akkor letoltom azt a modot,es ujat kell kezdenem vagy mentes vissza es ugy? -
emixa #28308 hát ez diszkrimináció. bezzeg a lepukkant new york, meg london, meg róma normálisan néz ki, nálunk meg igénytelenség (vagy ez valami másra vonatkozik? ) azért köszönöm az információt. -
#28307 De van, attól függ hogy digizték be a képet, ahol barna sáv van ott jó a felbontás, máshol hiába erőlködsz........ -
emixa #28306 a google earth segedelmével megpróbáltam megnézni csernobilt és környékét. de valami miatt bizonyos helyeken nagyon szutyok a felbontás, néhol meg tök jó. mint ahogy kis hazánkat is bogarásztam volna, de a lakhelyemnél alig lehet látni valamit, máshol meg az utolsó disznóólat is meg lehet tekinteni. a beállításoknál kell valamit állítgatni? vagy meg kellene vennem a programot? (bár freeware) nincs valami ötlet? -
#28305 a ruhát azért kapod, mert megmentetted a vad vidéken. Azt odaadja csak azt mondja, hogy így a fülesedet nem tudta jól beállítani, ezért gondoltam, hogy talán zavaróbb lesz a sugárzás vagy lesz vmilyen következmény. -
#28304 Igen, Pripjaty is döbbenetes, főleg úgy hogy több dokumentum filmet láttam a betonkoporsó készítéséről meg a kiüritésről is.
Te vagy a kivétel, :) a többség gondolom 16-17 körüli.
Szolgálati közlemény: ha lehet ne irja be mindenki az életkorát, kivétel a 20-32 közti lányok, nekik viszont kötelező pm-ben telszámmal :) -
SaGa #28303 Nem hiszem, hogy elmúltál 70...
Egyébként Pripjaty is nagyon alaposan le lett modellezve, annyi eltéréssel, hogy valójában a házak nem ennyire romosak. -
#28302 Minek mentem volna oda,mikor nem is utasitott senki ra semmilyen kuldetesben?! Akkor mi okom lett volna?! -
SaGa #28301 Nem sok. Kicsit más lesz a beszélgetés a proffal, meg talán a zőld ruha megszerzése nehezebb... -
#28300 Azóta játszottam a Biosockkal és az Airbournnal is hangulatban a nyomába se érnek a Stalkaernek. Az Erőmű látványába mindig beleborzongok, hihetetlenül eltalálták, félórákat szoktam a távcsővel nézegetni, olyan apró részletek is vannak ami felett egyébként átsiklik az ember..........
Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy én a robbanás idején lehettem annyi mint ti most, és emléxem milyen pánik volt, hiába probálták bagatelizálni. -
#28299 Amikor elöszőr játszottam ilyesmit biztos nem csináltam, csak azokat lőttem ki akik közvetlenül ott voltak és simán életben maradt. Most már 3x kezdem újra, eddig csak a környékről irtottam ki őket, de most kiprobálom a te módszered. Egyébbként a játék szempontjából van különbség azon kivül, hogy ilyenkor egy nem teljesen beszabályzott fülest adnak? -
SaGa #28298 Ha ez lett a vége, eleve kihagytál két egész pályát. A titkos labort és az erőmű túloldalát...
Egyébnként a Dezodor féle Freeplay moddal ott és annyit nézelődsz, ahol és amennyit hagynak az ellenfelek. nem kell rohanni sehol, felmászhatsz a szarkofág tetejére is... -
SaGa #28297 Nem. Játszottam 1.0-tól 1.0004-ig mindegyikkel és nem volt gondom sosem, ha én nem bénáztam el (meghagytam egy kóbor zombit)... -
#28296 Nekem az lett a vege,hogy szep kornyezetbe kerultem,majd megvakult,vagyis feher lett a csoka szeme! :))
Amugy nincs vmi mod,amivel a szarkofag stb kornyzetetet csodalhatnam ,es maszkalhatok szabadjara,mert 1 hete fejeztem be,de mar hianyzik.. :( -
#28295 Szerintem ez patch függő. Én pl. az 1.0004-es peccsel hiába ölök meg minden mozgó lényt, mindenképp fölfordul a fickó. Volt korábban h életben maradt, de csak állt ott, nem akart visszamenni és ki kellett nyírnom, hogy továbbmenjen a küldetés. :DD -
SaGa #28294 Minenkit ki kell lőni. A snorkokat is. Mindenképp elájul, amikor jön a roham (Te is elájulsz és a buszban térsz magadhoz). Amikor kimásztál a buszból, futás hozzá és eszélj vele. Akkor fölkel és jön veled vissza, ha amúgy mindenkit kilőttél...