34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#29493 gránát?:D ..vagy aludj egyet valahol hátha holnap már nem ez fogad.. -
#29492 Feltettem ezt az oblivion modot és elkezdtem előről, namármost az első küldetésben szereplő épületeknél fel lehet menni az alagúthoz ahol van az a kabát ami kell a fazonnak akit megmentettünk. Namármost mikor odaérek előrohan egy csomó mutáns az egyik fehér és a képernyő homályos lesz és duplán látok, mit lehet ezzel kezdeni, mert így esélyem sincs lelőni őket. -
horthy #29491 A stalkerba van-e olyan hely ahol fegyvereket lehet javitani ?
A freedo bázisnál volt valami muki az valamit gagyogott hogy piáért javit de csak egy ruszki löfegyver optikát kaptam tőle ! Vagy csak törött fegyvert javit ? Egyszer vagy többször ?
Bocsi ha hülyeséget irtam !
Ja meg egy másik kérdésem volna valaki tud-e olyan weboldalt ahol le van irva hogyan lehet modositani az NPC-k fegyverzetét felszerelését ,hol ki mit használjon mit vegyen fel mit nem stb , egymáshoz való viszonyukat stb , meg kimentésbe hogy lehet átirni a dolgokat !
Már harmadjára nyomom a STALKER-t ki akarok probálni egy pár dolgot , igy érdekesebb !
-
Kanyhalos #29490 rayx,
mondd már el lécci hogy mit nem tudsz feltenni?:)
leírjam még akárhányszor?:)
ha nem megy mod managerrel, akkor másold be a gamedatát a stalker mappába, s ha 1.0004 patchel játszol akkor írd felül az OL_10004_patch mappában található gamedatával. Ha 1.0005tel játszol akkor nem kell csak a sima gamedata, mert alapból 1.0005ös a mod, csak le lehet downgradelni ha felülírod az 10004el.
Ez minden.:) -
#29489 Honan töltöted le ezt a Vehicle enhance moddot?
-
#29488 És hogy lehet minden autot vezetni? -
T0NI #29487 én a tető nélküli terepjárót(nem jut eszembe a neve), és a nivát tudom vezetni, a vehicle enhance moddal -
#29486 Mit tudom én, én is kocsikáznák ha fel tudnám telepiteni a Lost mod 1.3-mat. :PPPPPPPPPPPPP -
T0NI #29485 haliho!
Transport moddal megy a furikázás APCvel, vagy más köll-e ahhoz? :-) -
#29484 :DDDDDD -
gyuri12 #29483 de felbaszott ez a szar:|
gondoltam, jópofizok a freedomnak, és elválalom azt a feladatot,amiben ki kell tisztítani Max embereivel azta kis farmot. mielőtt ők odaérnének kinyírok 4-et, 1-et pedig a tűz megégget,és a földön fekszik, és nyávog egy elsősegélyért. tehát ott vannak 3-an,vagy 4-en, és még mindig "neutralok" velem.(nem látták,hogy kinyírok ott mindenkit) megérkeznek Max-ék, 10 emberrel,és aza 3-4 dutys lazán kinyírja maxéket! én meg csak nézek, hogy mi van:| -
#29482 Na jó akor most a játékrol beszélgesünk, (nem tartok még sehol de nagyon jó a játék, föleg hogy ha, a csapatomat irtom.) -
Hannibal King #29481 De gyerekek nem itt kellene ezt megvitatni hanem az oviba. komolyan !!!! -
#29480 Jol van na különben,elirtam. :) -
#29479 Erősen idevág a téme! -
gyuri12 #29478 külöNben,és nem külöMben!:D
11?12? -
#29477 Külömben nem vagyok 10 éves. 10 Felet vagyok , de azért kössz :) -
gyuri12 #29476 csak kicsit khm... meglepő hogy magaddal társalogtál:) -
theodor #29475 Ja! És neked jó olyannak pofázni akit életedbe nem is káttál de még csak nem is írtál neki. Sztem szar lehet vagyis inkább pofátlan -
gyuri12 #29474 jó neked magaddal beszélgetni? -
theodor #29473 Ebből pedig adódik hogy hátbizony az is benne van. -
theodor #29472 Net tesz hozzá se nem vesz el belőle semmit csak nem kell keresgélni hnem ott van az összes szájbabaszott fegyver a tradernél. -
theodor #29471 Nem neveznm módnak én azt. Csak egy fájl ami az összes JÁTÉKBAN LÉVŐ FEGYVERT ELÉRHETŐVÉ TESZI. Coprende??? -
#29470 erről pofázok, moddal jó hogy benne van... -
gyuri12 #29469 én 10 évesre saccolom. én meg 14 vagyok:-C -
theodor #29468 Meg kell hozzá money trainer is. Hozzáteszem 2x átvittem úgyhogy jogos a csít! -
theodor #29467 Bletettem vmi olyan modot amivel az elején az összes fegyver elérhetővé válik. És egyszerűen megvettem az 1. trader nél. -
#29466 Csak nehogy kiderüljön, hogy több mint te, és pofára esés legyen. -
#29465 Nagyon komoly lett ez az oblivion lost mod /modpack gratula.. Sokkal jobb igy játszani. az egyetlen minusz azok a rettenetes dalok amiket énekelnek...:D az eredeti gitározások valahogy jobbak voltak..
valahonnan a szájharmonikát vissza kéne bele varázsolni, kár hogy nem szájharmonikáznak:) az egyik trélerben volt pedig -
#29464 benne van az alap játékban? na és hol találtad? -
theodor #29463 Nincs kivéve én ezzel nyomulok. Van bele 3 fajta lőszer istenkirály. Bármit leszed még 300m ről is. -
#29462 vagy mint a dark messiah-ba :) -
#29461 Na jó nem bántom a zombikat, de ugy jobb lenne hogy ha ugy néznének ki mint a Dead Risingbe. :) -
#29460 Jó arcok a zombik.Az tetszik ,hogy mozognak,mint lajhár ,mikor meg meglátnak némelyik 10 sec alatt fútja a 100 métert :D -
#29459 azt tudom hogy kivették, de láttam több skinpack-ben is, ezért érdekelne... -
Hannibal King #29458 zombiefor all zombies -
#29457 Hát én ismerem a zónában ólálkodó jámbor zombálynokat de a rayx nem "Zombik nagyon bénán néznek ki, de még olyat sem látam hogy a zombik lönek 1000erel azt ha meg halok nem meg esznek vagy mit szoktak ilyenkor de ök csak el sétálnak" -
gyuri12 #29456 pedig ezek a zombikok tökre jóanok, kedvesek aranyosak,megfekszenek egy heccsattól,házi állatnak is jóak lennének. -
#29455 Derossz...."Ez a játék nem neked való"Sok múvit nézett és megvan a maga elképzelése a zombikról! -
gyuri12 #29454 ez a játék legjobb fegyvere,kivették a játékból:(