34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • _Atti_
    gránát?:D ..vagy aludj egyet valahol hátha holnap már nem ez fogad..
  • Shep
    Feltettem ezt az oblivion modot és elkezdtem előről, namármost az első küldetésben szereplő épületeknél fel lehet menni az alagúthoz ahol van az a kabát ami kell a fazonnak akit megmentettünk. Namármost mikor odaérek előrohan egy csomó mutáns az egyik fehér és a képernyő homályos lesz és duplán látok, mit lehet ezzel kezdeni, mert így esélyem sincs lelőni őket.
  • horthy
    A stalkerba van-e olyan hely ahol fegyvereket lehet javitani ?
    A freedo bázisnál volt valami muki az valamit gagyogott hogy piáért javit de csak egy ruszki löfegyver optikát kaptam tőle ! Vagy csak törött fegyvert javit ? Egyszer vagy többször ?
    Bocsi ha hülyeséget irtam !
    Ja meg egy másik kérdésem volna valaki tud-e olyan weboldalt ahol le van irva hogyan lehet modositani az NPC-k fegyverzetét felszerelését ,hol ki mit használjon mit vegyen fel mit nem stb , egymáshoz való viszonyukat stb , meg kimentésbe hogy lehet átirni a dolgokat !
    Már harmadjára nyomom a STALKER-t ki akarok probálni egy pár dolgot , igy érdekesebb !
  • Kanyhalos
    rayx,
    mondd már el lécci hogy mit nem tudsz feltenni?:)
    leírjam még akárhányszor?:)
    ha nem megy mod managerrel, akkor másold be a gamedatát a stalker mappába, s ha 1.0004 patchel játszol akkor írd felül az OL_10004_patch mappában található gamedatával. Ha 1.0005tel játszol akkor nem kell csak a sima gamedata, mert alapból 1.0005ös a mod, csak le lehet downgradelni ha felülírod az 10004el.
    Ez minden.:)
  • rayx
    Honan töltöted le ezt a Vehicle enhance moddot?
  • rayx
    És hogy lehet minden autot vezetni?
  • T0NI
    én a tető nélküli terepjárót(nem jut eszembe a neve), és a nivát tudom vezetni, a vehicle enhance moddal
  • rayx
    Mit tudom én, én is kocsikáznák ha fel tudnám telepiteni a Lost mod 1.3-mat. :PPPPPPPPPPPPP
  • T0NI
    haliho!
    Transport moddal megy a furikázás APCvel, vagy más köll-e ahhoz? :-)
  • rayx
    :DDDDDD
  • gyuri12
    de felbaszott ez a szar:|
    gondoltam, jópofizok a freedomnak, és elválalom azt a feladatot,amiben ki kell tisztítani Max embereivel azta kis farmot. mielőtt ők odaérnének kinyírok 4-et, 1-et pedig a tűz megégget,és a földön fekszik, és nyávog egy elsősegélyért. tehát ott vannak 3-an,vagy 4-en, és még mindig "neutralok" velem.(nem látták,hogy kinyírok ott mindenkit) megérkeznek Max-ék, 10 emberrel,és aza 3-4 dutys lazán kinyírja maxéket! én meg csak nézek, hogy mi van:|
  • rayx
    Na jó akor most a játékrol beszélgesünk, (nem tartok még sehol de nagyon jó a játék, föleg hogy ha, a csapatomat irtom.)
  • Hannibal King
    De gyerekek nem itt kellene ezt megvitatni hanem az oviba. komolyan !!!!
  • rayx
    Jol van na különben,elirtam. :)
  • berczely
    Erősen idevág a téme!
  • gyuri12
    külöNben,és nem külöMben!:D

11?12?
  • rayx
    Külömben nem vagyok 10 éves. 10 Felet vagyok , de azért kössz :)
  • gyuri12
    csak kicsit khm... meglepő hogy magaddal társalogtál:)
  • theodor
    Ja! És neked jó olyannak pofázni akit életedbe nem is káttál de még csak nem is írtál neki. Sztem szar lehet vagyis inkább pofátlan
  • gyuri12
    jó neked magaddal beszélgetni?
  • theodor
    Ebből pedig adódik hogy hátbizony az is benne van.
  • theodor
    Net tesz hozzá se nem vesz el belőle semmit csak nem kell keresgélni hnem ott van az összes szájbabaszott fegyver a tradernél.
  • theodor
    Nem neveznm módnak én azt. Csak egy fájl ami az összes JÁTÉKBAN LÉVŐ FEGYVERT ELÉRHETŐVÉ TESZI. Coprende???
  • RatBaG #29470
    erről pofázok, moddal jó hogy benne van...
  • gyuri12
    én 10 évesre saccolom. én meg 14 vagyok:-C
  • theodor
    Meg kell hozzá money trainer is. Hozzáteszem 2x átvittem úgyhogy jogos a csít!
  • theodor
    Bletettem vmi olyan modot amivel az elején az összes fegyver elérhetővé válik. És egyszerűen megvettem az 1. trader nél.
  • Sadist
    Csak nehogy kiderüljön, hogy több mint te, és pofára esés legyen.
  • _Atti_
    Nagyon komoly lett ez az oblivion lost mod /modpack gratula.. Sokkal jobb igy játszani. az egyetlen minusz azok a rettenetes dalok amiket énekelnek...:D az eredeti gitározások valahogy jobbak voltak..

valahonnan a szájharmonikát vissza kéne bele varázsolni, kár hogy nem szájharmonikáznak:) az egyik trélerben volt pedig
  • RatBaG #29464
    benne van az alap játékban? na és hol találtad?
  • theodor
    Nincs kivéve én ezzel nyomulok. Van bele 3 fajta lőszer istenkirály. Bármit leszed még 300m ről is.
  • svédcsepp
    vagy mint a dark messiah-ba :)
  • rayx
    Na jó nem bántom a zombikat, de ugy jobb lenne hogy ha ugy néznének ki mint a Dead Risingbe. :)
  • svédcsepp
    Jó arcok a zombik.Az tetszik ,hogy mozognak,mint lajhár ,mikor meg meglátnak némelyik 10 sec alatt fútja a 100 métert :D
  • RatBaG #29459
    azt tudom hogy kivették, de láttam több skinpack-ben is, ezért érdekelne...
  • Hannibal King
    zombiefor all zombies
  • berczely
    Hát én ismerem a zónában ólálkodó jámbor zombálynokat de a rayx nem "Zombik nagyon bénán néznek ki, de még olyat sem látam hogy a zombik lönek 1000erel azt ha meg halok nem meg esznek vagy mit szoktak ilyenkor de ök csak el sétálnak"
  • gyuri12
    pedig ezek a zombikok tökre jóanok, kedvesek aranyosak,megfekszenek egy heccsattól,házi állatnak is jóak lennének.
  • berczely
    Derossz...."Ez a játék nem neked való"Sok múvit nézett és megvan a maga elképzelése a zombikról!
  • gyuri12
    ez a játék legjobb fegyvere,kivették a játékból:(