34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
emixa #29533 a sims2-ről egyébként én írtam, nem sevendoor, úgyhogy lehet nekem ugrani. de hamar, mert a minimaxon kezdődnek a műsoraim, utána megyek aludni a macimmal, mert holnap ovi. -
FoxMurder #29532 Ja, hogy humor volt. Akkor túlreagáltam a dolgot. Amúgy meg nem úgy tűnt, mintha beszélnél valakivel, csak felvetettél egy lamer problémát, meg utána a dicsekvés olyan gyerekesnek tűnt. Bocs, szar napot fogtam ki, és tényleg nem olvastam a sorok között.
bgabor: A magyarosítás lefagyasztja a videókat, az okát nem tudom. Ha nincs lehetőséged a mr.fusion féle (uninstallálható) magyarítás beszerzésére, akkor szerintem uninstall játék, savegamékat kimenteni, és játék újrarak, de magyarosítás nélkül. A MR. Fusion féle magyarosítás ezért (is) jobb, mert minden átvezető előtt le lehet szedni, aztán az átvezetők után visszarakni, úgy sem lesz túl sok ilyen videó. -
emixa #29531 szerintem töröld a gamedata mappádat, és tedd fel a másik fordítást. ha esetleg hülyeséget mondtam volna, akkor a játékot is pakold újra, és úgy a másik fordítást. annak pedig olvass utána, hogy az 1.0005-tel a fordítás 1.0 vagy 1.1 verziója a kompatibilis (ki volt tárgyalva, csak már nem emlékszem rá). -
bgabor #29530 Na, nagyszerű. Alapjátékkal játszom, 1.5-ös patch és a PCGAMESHUN féle magyarítás van fent. Az X18-ban, miután lemegy a tömegekben-áradó-patkányokat-lövöldözős videó, lefagy a játék. Ha elütöm a videót, szintén. Most ilyenkor mi van? Ki a hülye, a PCgameshunos arcok vagy a fejlesztők?
Még ha valami mod lenne fent, megérteném, de nincs semmi ilyesmi.
Ráadásul a pcgameshun-os magyarításhoz még uninstaller sincs, szóval törölni se tudom.
Ilyenkor mi van? -
Kanyhalos #29529 rayx!
Igen másold be a gamedata mappát. Melyik patch van fent? Az 1.0004 vagy az 1.0005?
Amúgy bocsi hogy ezt mondom, de nem vagytok elég figyelmesek, bár nem tudom mennyire tudtok angolul.
A Barkeep amikor elküld X18-ba, akkor elmondja hogy a fehér dwarfot nem lehet kinyírni fegyverrel, se gránáttal, valami speciális metódus kell, azaz burkoltan céloz, hogy mit kell csinálni.
Amikor Borov-ot kinyírod és elveszed tőle a kulcsot, akkor ha a szobájában lévő kék dobozba benézel ami az ajtó mellett van, akkor ott van egy dokumentum, "Borov's notes", azaz Borov feljegyzései.
Ott arról ír hogy mennyire utál bandita lenni, mert így nem tud bemenni a Bárba, hogy megvegye a Barkeeptől a kulcs másik felét, pedig már rájött a dwarf királyt csak anomáliákkal lehet kinyírni, és már megtanulta aktiválni az artifactokat is, és tiszta ideg hogy nem tudja kinyitni a labor ajtaját, mert meg akarja szerezni a doksit ami lent van, hogy annak alapján psy fülvédőt csináljon magának, hogy át tudjon menni az agyperzselő által fertőzött területen.
Lécci nézzetek szét jobban legközelebb.:):) -
#29528 Azért enged meg, hogy én reagáljak a paraszt megjegyzéseidre. Így 30 év felett az ember már megfontoltabb, ezért nem anyázok. Tanulj meg olvasni. Gyanitom csak szótagolva megy ezért nem látsz át 3 szónál többet egyszerre. Senkit nem bántottam, csak leirtam mi történt, Kanyhalossal beszélgetve (rögtön nem is értem miért pofáztál bele), még azt is irtam, hogy a szmájli lemaradt. Érdekes modon Kanyhalos megértette, de te vmilyen kényszertől vezérelve, úgy érezted bele kell pofáznod, ami nem baj ha nem paraszt modon teszed.
A többiektől elnézést a beirásért.
Az jó szöveg, hogy te nem reagálsz, ezt az elején gondoltad volna át, akkor most nem kellene gépelnem. -
FoxMurder #29527 Ja, és te olvass vissza, hogy én mire reagáltam (29509), mert szerintem nem arra, amire te gondolsz. -
FoxMurder #29526 Csak arra akartalak rávezetni, öcsi (ha már leapukáztál), hogy a saját bárgyúságod miatt ne a játékot és a modot hibáztasd, ne arra hárítsd át a bénaságodat. Leszarom, hogy hell szinten nyomod, és hogy mekkora profi vagy a saját kicsiny világodban. Tipikus gyerekreakció a reagálásod.
Nem csodálkoznék, ha fél nyolc után eltűnnél innen, mert az esti mese és a fürdés után anyukád már nem enged gépezni.
Téma lezárva, mostantól nem reagálod rád. -
GrimReaper78 #29525 Óóó, köszi szépen, hamarosan megpróbálom. :) -
emixa #29524 a pisztolyod helyére beteszel egy képződményt, és azt használod. arra viszont figyelj, hogy a képződményedből keletkező anomália a törpe srác kifingása után is ott marad, tehát ne pont a kijáratnál használd. -
GrimReaper78 #29523 Egy kis segítség kéne, srácok...
Az Oblivion Lost MOD-dal játszok, Hell fokozaton. Eddig minden baba volt, de az X18 laborban azt a rusnya dög boss törpét nem tudom kinyírni, pedig már vagy tizedszerre ugrok neki, legutóbb szégyenszemre novice fokozaton is. Olvastam egy PDA-ban, hogy anomáliák sebzik, na de azt hogy viszek magammal? :D Meg azt is olvastam, hogy grántáok hatásosak ellene. No, ennek örömére rádobáltam összesen 25(!) kézigránátot, plusz kilőttem rá 3 db. puskagránátot, és semmi, pedig ezekből 80% tuti, hogy telibe találta. Hagyományos lőszerekkel kiröhög. Most mi legyen, késeljem meg? :) -
#29522 Apuci, akkor egy kicsit told félre az egodat, rutinszerüen olvass vissza, és szégyeld el magad. -
emixa #29521 úgy látom, fogékonyak vagytok a mókára. nem biztos, hogy csak azt szánja az ember tréfának, aminek a végére tesz egy vigyori szmájlit (de kár, hogy ezt el kell magyarázni). sevendoor és én pilutika naiv kérdésén élcelődtünk volna, minimális sikerrel. () -
#29520 Kanyhalos
Gamadatat rakjam csak bele a Stalker mappába ugy simán? -
FoxMurder #29519 Mentés előtt mindig rutinszerűen nyomok egy c-t (nálam a contacts gyorsbillentyűje) és körbenézek, AZTÁN mentek.
Bár ahogy elnézem, sevendoor te még csak "fiú" vagy, pici vagy még ehhez, hogy ezt fel is fogd. Nyugodtan maradj a sims-ednél.
-
#29518 Érdekes ez az oblivion mod, átértem a roncstelepre visszavertem a támadást, mondom megpihenek már egy kicsit. Reggel felkelek, remeg a föld, elkásáodik a kép, egyszer csak elkezd sugározni az egész mindenség és meg is feküdtem, hmm mondom ez igen. -
Kanyhalos #29517 Nekem meg a sims nem tetszik. Szerintem hülyeség azt mondani valamire hogy szar, minden embernek egyéni az izlése.
Engem ez köt le, téged meg más. -
emixa #29516 tényleg egy szutyok. én is csak akkor játszom, ha már a sims2-ben minden házamat felépítettem és berendeztem. de egyszer azért elmegy. -
#29515 Szerintem szar, én már 4x játszom, hátha találok benne vmit ami leköt....... -
Kanyhalos #29514 Igen ebben igazad van. Viszont csak gondolj bele abba hogy én már hányszor játszottam ki a stalkert, rengeteg teszt, egy kis spawn vagy alife módosítás, mindig újat kellett kezdeni.
Persze én is rendszeresen megpusztulok hell-en.:) -
Pilutika #29513 izé..jó a játék? -
#29512 Lemaradt a levelemről a :)
Hell fokozaton, veteránként mentés nélkül......
soxor kéne uakat a részeket ujrajátszanom. itt az ember ohatatlanul is beleszalad egy lövésbe és vége.
-
Kanyhalos #29511 LOL hát nem szokásom csuklani.:) Miért is kellett volna?:)
Minden ilyen esemény totál random, most szerinted mit csináljak vele?
Én is szoptam már be párszor, ne aggódj.:)
Amúgy meg ilyenkor, ha a mentés után derül ki, hogy nem tudtad előre, hogy nem kellett volna rossz helyen elmenteni, akkor töltsd vissza az autosavet. Én amúgy nem is szoktam menteni, nagyon ritka. -
#29510 Kanyhalosnak ment........ -
#29509 amikor az x18ból jöttem kifelé, éjszaka, tele cuccal, elindult a blowout, akkor szaladtam bele a sugárzó palotapincsidbe, közvetlenül az F6 megnyomása után. És egy másodpercel azelőtt, mielőtt nekemszaladt egy kétlábonjáró gömböc.
Kb. 10x kezdtem újra, mire el tudtam vánszorogni.
Tegnap éjjel nem csuklottál? -
#29508 Lehet, hogy nem ott kell betörni. :) De, igen arra az ablakra gondoltam. Hordóra ugorva, egyből letérve nekem mindig sikerült beugrani. -
#29507 Hát nem tudom én mikor először játszottam vele (akkor még nem volt patch) mindenkibe kellett egy csomó lőszer, és nem azért mert nem találtam el őket, nem ma kezdtem el fps-ekkel játszani elhiheted. -
SaGa #29506 Melyiken? Egy ablak van, ami elé odatolva egy ládát, néha sikerül beugrani, de valamiért nem mindig. Nem azért, mert megesz a bloodsucker, bár ez is előfordul... Az ablakdeszkákat azon a házon törhetetlennek találtam... -
SaGa #29505 Mondom: el kell találni. Egyedül a katonák sisakja véd valamennyire a pisztolygolyók ellen, de azokat is le lehet vadászni, éjszaka, sunnyogó üzemben, az első pályán található hangtompítóssal, egy-egy lövéssel. Kedves elfolgaltságom volt minden játék elején a javítóműhely banditátlanítása egyszál pisztollyal. Senkibe sem kellett 2-nél többet lőni, de akkor az egyik már nem talált rendesen. -
Kanyhalos #29504 Úgy értettem hogy csicska, hogy hamar meghal. Amúgy tényleg nehéz ellenfél, de csak párat tettem be belőle. Lesz még Army Warehouse-on, meg Red Forest-ben is.
A múltkor amúgy kinyírtak Red Forestben, mert jött egy Psy Dog meg 3 Chimera, és pont elindult a blowout is.:) Kb semmit nem láttam.:) -
#29503 Egyszerübb, ha az ablakon kitöröd a deszkákat és beugrasz. :) -
#29502 Hal a frászt, illetve nekem nem haltak, ha közvetlen közelről lőttem akkor sem, ezzel a moddal nagyságrendileg jobb a sebzésmodell. -
SaGa #29501 Az alapjátékban nem javítanak semmit. Modokkal (Pl az OLP, Priboi Story, Trader mod) a kereskedőknél megjelenik egy javítási opció is... -
SaGa #29500 Igen, benne van az alapjátékban is, 1 példány. Pokernél található, akit egy küldetésben le kellene lőni, csak addigra mindig eltünik a ködben, így senki sem tudja megcsinálni a feladatot. Én valamelyik korai végigjátszásomban találkoztam vele, véletlenül (mert átkinlódtam magam a Dark Valley-ba a Bárba menetel előtt), lelőttem, ott volt nála TOZ 34-es. Azóta egyszer sem találkoztam vele...
-
SaGa #29499 Az alapjátékban is kihal mindenki egy fejlövéstől. Attól nem, hogy ezret lősz a feje irányába és mind elmegy mellette. Egyet kell lőni, de az találjon... -
SaGa #29498 Kicsit hamar nyomtam gombot, bocs, még dolgozik az influenza...
Szal: a SEVA Suit lelőhelye a Wild Territory egyik épülete. Természetesen csak akkor van ott, ha megjelenik a kék jelző, addig nincs. Az az épület, amelyik balkéz felé van, amikor felmész a lépcsőn a vasuti rakodóra először. Ott jön meg általában az üzenet, hogy meg kéne védeni a profot. Az infó a cuccról valamelyik kilőtt merc pda-jában lesz...
Bejutás:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felmész arra a toronyra, ahonnan kilőtted az orvlövészt. Megfordulsz, a létra mellett indul két cső, megkerül egy épületet és eltűnik. Ezen kell végigmenni, felugrani az épület tetejére, onnan egy másik csövön átmenni a cél épületre. A beszakadt tetőn keresztül beugrani úgy, hogy ne zuhanj le a gödörbe, mert onnan nincs kiút. Valami sugárzásvédő artefakt készelt legyen nálad, mert nagyon sugároz a ház... -
SaGa #29497 Thx... -
SaGa #29496 Thx... -
gyuri12 #29495 szerintem az az ellenfél nem "csicska". kifejezetten szívatós! rám küldte a pszi sugarát, de úgy,hogy nem láttam,hogy hol van maga a dög.aztán mire megláttam,már vagy 6 fantom kutyus rohangált össze-vissza. -
Kanyhalos #29494 Az a Psy Dog, vagy pszi kutya ha így jobban tetszik.
Az nem csomó mutáns, hanem egy, és minél később ölöd meg, annál rosszabb, mert egyre többet látsz belőle, és nem könnyű eldönteni, hogy melyik az igazi, és melyek a fantomok.
Azt ajánlom, ha világos szürke pseudodog-szerű kutyát láttok, akkor próbáljátok azonnal kinyírni, mielőtt a psy sugárzást rátok küldi.
Amúgy csicska ellenfél, pár golyó pisztollyal.