S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
A szarkofágba van a kívánságkõ csarnoka, ahová ha nem megyek be akkor van egy ajtó amin számkombinációval kéne bemenni. Az a baj hogy már nem emlékszem hogy hogyan mentem ezen túl anno és haverom kérdi hogy hogy kell kinyitni. HELP!!!

bakvarnyu
Aha jó akkor.Akkor ezek szerint azt választottam , hogy segítek fenttartani a zónát.
Egyébként kurva jó volt a játék, beraknám a legjobb 5-be amivel valaha játszottam.Pedig patch nélkül vittem. Kíváncsi leszek a Clear Sky mit tud majd ehhez hozzátenni.

TSL16b
Doktor és gyönyörû kutyája nem akkor van, hanem ha a hologram unszolására csatlakozol a C-Tudathoz. A Monolit (más néven Kívánságteljesítõ) csak kivégezni tud, de azt változatos módokon.

sevendoor
Az a zöld "szellem" elmondja a történetet. Sterlok te vagy, segítettél fenntartani a Zónát, de kiszálltál, ezért likvidálni akartak, de tévedésbõl téged bíztak meg saját magad megölésével.
Innen van a több befejezés. Ismét beszállsz és segítesz fenntartani a Zónát vagy elpusztitod az egész rendszert. Ha vmit nem jól értelmeztem javítsatok.
Más, a freeplay moddal eljutottam a bárig és meglepõdve látom, hogy bár mindent kapni, de a lõszer aranyárban van, ez csak nálam vagy ez a mod sajátossága?
Mondjatok 1-2 dolgot mire készüljek még fel.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

czky
Többféle lehet a vége a kívánságteljesítõnél.
Strelok az te vagy.
A helikopterek a katonasághoz tartoznak. Mivel te is és a Monolith-osok is a katonaság ellenségei, ezért lõttek rád és azokra az emberekre is, akik az erõmûnél voltak.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

bakvarnyu
Érdekes én is a kívánságteljesítõnél voltam de nem haltam meg.
Az öreg fószert mutatták a kutyájával aztán stáblista.
Mondjuk még most se értek semmit ki volt az a Strelok meg ilyenek.
A helikopterek kiket támadtak az erõmûnél? Engem mért támadtak?

tölts vissza egy mentést és menj másfele. van másik befejezés is 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Itt vagyok a kivansagteljesitonel.Lenyomom az F-t.Es ezzel vege?Eleg egy idiota vege lett.Ramszakad a mennyezet,majd jonnek a betuk es kesz.Azert jatszottam,hogy meghaljak a vegen.Ez nem lett happy end.Kezdem az elejetol.Mijen egy ertelmetken az egesz,nem ertek belole semmit.Na mind1

JackDaniels
Tanulj meg írni😄DDDDDDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

Én onnantól nem jutottam még tovább. Pedig most kezdem el sokadszorra.
De a most ki akarom játszani.
Amúgy nem tudom dicsétni, még az én taragcs gépemen is jól néz ki.
Égett a tûz keresztül néztem rajta és vibrált a levegõ. mint a valóságban.

A gép meg mindig meg tud lepni. Ügyes. Eddig még csak ebben meg F.E.A.R-ban voltam elégedett az ellenséggel.

bakvarnyu
Jóhogy.Én most készülõdök a befejezéshez. Pripjaty közepén vagyok.

Hû! Elõvettem megint a Stalker-t. Csak egy kérdésem lenne: Hogy kell ki menni az ajtón az elején?
Csak vicc volt nyugi.

Devolt egy érdekes esetem. Az elsõ küldi után, megyek vissza a kereskeõhöz, és látom hogy jó messze ácsorog három katona. Jó nekem csak pisztolyom volt, de mondom a fák mögöl leszedem õket és lesz géppuskám.
Rájuk lövök: erre rán ront aa teljes orosz hadsereg! Voltak vagy 20-an!
vissza rohantam a bázisra, ahol a haverjaimal harcolni kezdtek .
Kinyírtak mindenkit, az összes havert, de végül lesbõl a maradék katnát azért elakptam.
Gazdagabb lettem egy kalasnyikkovval ,meg vagy 300 lõszerrel hozzá.
Nagyon durva csata volt. Az ellenség jó párszor majdnem kicselezett.
Hiába, nagyon fasza játék ez.

sevendoor
elolvastam, de ez elkerülte a figyelmem, köszi

ahelyett, hogy itt vernéd magad, használni is lehetne egynémely keresõt. nem mintha megérdemelnéd, de itt van: #27219 <#mf1><#boxer>
koppim
Olvasd el a readme-t. Ott írják, hogy elsõ alkalommal a konzolba be kell írni egy sort, utána a B-velindíthatod el a kocsit.

If you enter any vehicle first time, open console and add "bind turn_engine kb"
...and from now you can start the engines with button "b"

Vagyis ezt írd be :bind turn_engine kb

azért ilyen gyorsan ne válaszoljatok!!!

kivétel hogy cafatok maradtak a ruhámból<#falbav><#gun><#violent>

és mit változtat az 1.0004-es patch az alapjátékon? mert eddig nem vettem észre semmit

thx már van

ja vettem észre. felrakom az 1.0004 -es patch-et az meg felülírja az exe-t és ha újra fel crack-elem akkor nem indul el. vki tudna adni egy olyan crack-et amin 1.0004-es patch-en megy

fel
hogy hány ember van a környékeden
az 1.0004 -es patch-et fel lehet rakni tört játékra?

sevendoor
Én simán felraktam, de az autóvezetés nem megy, beülni még betudok, de a motor nem indul egyik bilentyûvel sem. De ezt az fsgame.ltx témát megnézem, mert én itt nem állítottam semmit.
Mennyire nyúl bele a játékba a mod, mert eddig egy két zombi, ill. a kitörés van csak.

Köszi<#worship>Már probalom
koppim
Hello!

Levan írva a readme.txt-ben. A végét olvasd el.

:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\ fsgame.ltx -et megnyitod szerkesztõben

$game_data$ = true| false| $fs_root$| gamedata\
sorban a felse-ot átírod true-ra, elmented.
gamedata könyvtár tartalmát bemásolod a játék gamedata könyvtára alá
Elindítod a játékot.

Még nem játszottam a moddal, de a menû megváltozott, szerintem jó kell legyen

koppim
A minitérkép jobb alsó sarkában van egy kis négyzet abban egyszám szok lenni, az mit mutat?

hello
mondjátok már meg légyszives hogy kell felrakni a freeplay modot,mert az istennek nem akar sikerulni.
elõre is köszi.
Szóval beszéltél a Guide-dal, meg a dokival, felszedted a dekódert és már bent agy az erõmû területén? Ügyes vagy....

Ombika
Sok,mar szarkofaghoz kell mennem es max 1 orat ha jatszottam vele azota! 😊)

czky
Jó ruhában, néhány sugárzásvédõ mûtárggyal és sok-sok sugárzáscsökkentõ szerrel meg medipakkal ki lehet bírni a szabadban is. 😄DD
A vörös erdõ mellett kapott el egy ilyen. Hát nem volt egyszerû...
Bent a Kötelességieknél, meg a bárban sokkal elviselhetõbb! 😄DDDD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Lesz. Minél közelebb kerülsz az erõmûhöz, annál erõsebb lesz, mindenképp fedezékbe kell menni elõle...
lesz még pszi sugárzás is, a kószáló burerek és controllerek környékén.

koppim
Sikerült megoldani, hogy legyen 5.1-es hang.
Visszakerestem a fórumban és ott írták, hogy ki kell cserélni a játékban az OpenAL32.dll-t.
Volt is egy link, de már nem mûködött, a neten viszont rátaláltam.

sevendoor
feltettem újra a játékot a freeplay moddal. Még az elején járok, egyszercsak elkezdett visszaszámolni és volt egy olyan kitörés mint az erõmûben. Jól nézett ki semmi bajom nem lett, bár a többiek fetrengtek, ez csak látványelem vagy van valami értelme is?

Nem mellékküldetésrõl beszélek, hanem a fõszálról. Annak nem tartasz még a felénél, ha most mész kikapcsolni az agyperzselõt. Ha túl leszel rajta, az lesz nagyjából a fele...

Ombika
Sok mellek kuldetest lexarom,nemerdekelnek....

Nem vagy túl...

Hátra van még 4 terület amin nem is jártál, meg még vissza kell menj egészen az elejére is, ha tényleg a jó befejezést akarod megcsinálni.

czky
Ha még nem kapcsoltad ki az agyperzselõt, és a jó véget akarod megcsinálni, akkor nem vagy túl a felén.

Ombika
Nem mondanam,h ez a fele,mar jovol tulvagoyk rajta! 😊

Túl gyorsat ne várj, kb a felénél tartasz, ha tényleg végig csinálod...

Ombika
Stalker palyafutasom alatt,megtortent elso ciganykodasom loveszerzes ugyben,osszeszedtem nehezen 96000 rupit hulye kabatra ,most mar johet a voros erdeo es remelem hamar vegere jarok mar gamenak!! 😊

sevendoor
Egész pontosan azt jelöli, hogy vmi új info van elérhetõ.

Pogacsa--
Á szóval az a pda-t akarta jelölni.
Ködz
sevendoor
olvasd el a PDAdat, új info került bele.

Pogacsa--
Játszom már egy ideje a játékkal, de még mindig nem jöttem rá mit jelez a képernyõ bal kb középsõ részén lassan villigó kékes zöldes téglalap alakú (jobb oldalán félkör) jel?
Folyamatosan ott van.
TSL16b
Ha nem mutatja a menü-képernyõ bal alsó sarkában a verziószámot, akkor az 1.0000-ás változat, ami a videólejátszás terén mutatott bizonytalanságból ítélve is valószínû. Ezt a v1.0001-ben már javították, az talán továbbmegy. Ha nem akarod feltenni a javítást, akkor próbálgasd egy párszor (az is számít, hogy a Windows betöltötte-e már a multimédiás alrendszerét, pl. közvetlenül boot után máshogy viselkedik), de esetleg lehet olyan modot keresni vagy készíteni, amiben a videót nem játssza le, és így elkerülhetõ a fagyás a végén.

czky
Csak a kívánságteljesítõnél lehet vége a játéknak. Az ottani befejezés is lehet sokféle.

Qwerty4
Na és akkor ebben a mod-ban mikor és mivel lesz vége a játéknak?

Qwerty4

czky
Most néztem, hogy freeplay mod-ban ugye nincs vége a teleportos résznél a játéknak, és vissza is lehet menni az elõzõ pályákra. Igaz visszafelé talán mégtöbb az ellenség...

bakvarnyu
kösz, este megnézem