S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként kurva jó volt a játék, beraknám a legjobb 5-be amivel valaha játszottam.Pedig patch nélkül vittem. Kíváncsi leszek a Clear Sky mit tud majd ehhez hozzátenni.
Innen van a több befejezés. Ismét beszállsz és segítesz fenntartani a Zónát vagy elpusztitod az egész rendszert. Ha vmit nem jól értelmeztem javítsatok.
Más, a freeplay moddal eljutottam a bárig és meglepõdve látom, hogy bár mindent kapni, de a lõszer aranyárban van, ez csak nálam vagy ez a mod sajátossága?
Mondjatok 1-2 dolgot mire készüljek még fel.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Strelok az te vagy.
A helikopterek a katonasághoz tartoznak. Mivel te is és a Monolith-osok is a katonaság ellenségei, ezért lõttek rád és azokra az emberekre is, akik az erõmûnél voltak.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Az öreg fószert mutatták a kutyájával aztán stáblista.
Mondjuk még most se értek semmit ki volt az a Strelok meg ilyenek.
A helikopterek kiket támadtak az erõmûnél? Engem mért támadtak?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De a most ki akarom játszani.
Amúgy nem tudom dicsétni, még az én taragcs gépemen is jól néz ki.
Égett a tûz keresztül néztem rajta és vibrált a levegõ. mint a valóságban.
A gép meg mindig meg tud lepni. Ügyes. Eddig még csak ebben meg F.E.A.R-ban voltam elégedett az ellenséggel.
Csak vicc volt nyugi.
Devolt egy érdekes esetem. Az elsõ küldi után, megyek vissza a kereskeõhöz, és látom hogy jó messze ácsorog három katona. Jó nekem csak pisztolyom volt, de mondom a fák mögöl leszedem õket és lesz géppuskám.
Rájuk lövök: erre rán ront aa teljes orosz hadsereg! Voltak vagy 20-an!
vissza rohantam a bázisra, ahol a haverjaimal harcolni kezdtek .
Kinyírtak mindenkit, az összes havert, de végül lesbõl a maradék katnát azért elakptam.
Gazdagabb lettem egy kalasnyikkovval ,meg vagy 300 lõszerrel hozzá.
Nagyon durva csata volt. Az ellenség jó párszor majdnem kicselezett.
Hiába, nagyon fasza játék ez.
If you enter any vehicle first time, open console and add "bind turn_engine kb"
...and from now you can start the engines with button "b"
Vagyis ezt írd be :bind turn_engine kb
Mennyire nyúl bele a játékba a mod, mert eddig egy két zombi, ill. a kitörés van csak.
Levan írva a readme.txt-ben. A végét olvasd el.
:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\ fsgame.ltx -et megnyitod szerkesztõben
$game_data$ = true| false| $fs_root$| gamedata\
sorban a felse-ot átírod true-ra, elmented.
gamedata könyvtár tartalmát bemásolod a játék gamedata könyvtára alá
Elindítod a játékot.
Még nem játszottam a moddal, de a menû megváltozott, szerintem jó kell legyen
mondjátok már meg légyszives hogy kell felrakni a freeplay modot,mert az istennek nem akar sikerulni.
elõre is köszi.
A vörös erdõ mellett kapott el egy ilyen. Hát nem volt egyszerû...
Bent a Kötelességieknél, meg a bárban sokkal elviselhetõbb! 😄DDDD
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
lesz még pszi sugárzás is, a kószáló burerek és controllerek környékén.
Visszakerestem a fórumban és ott írták, hogy ki kell cserélni a játékban az OpenAL32.dll-t.
Volt is egy link, de már nem mûködött, a neten viszont rátaláltam.
Hátra van még 4 terület amin nem is jártál, meg még vissza kell menj egészen az elejére is, ha tényleg a jó befejezést akarod megcsinálni.
Folyamatosan ott van.