34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Kanyhalos
    Hát itt ebben a játékban zombinak hívják őket, ők emberek, csak a psy emission szétroncsolta az agyukat. Ugyanúgy mint a zombi stalkereknek akik yantárban vannak.

AGYPERZSELŐ:
    www.englishrussia.com/?p=1670

A kocsival meg nemtom mi a baj, ha beindítottad akkor be kell indulnia, ha nem megy akkor biztos beszorult, szállj ki és szállj be vissza és úgy próbáld meg.
  • Kusanagi
    Sziasztok!

Megint elkezdtem tolni a Stalkert.
    Csak már kezdem unni a hatalmas pályákat meg azt,hogy mindent ugyanúgy kell csinálnom. Volna egy kérdésem! Multizni hogyan tudok? Xfire nem látja agame-t, ASE sem. Kellene egy kis segítség, hogy mit hogyan tegyek.
  • Roger6
    Zombi-e:

"A zombi egy újjáélesztett tetem. A zombi történetek az afro-karib Voodoo hitből erednek, és halottakról szólnak, akiket egy hatalmas mágus élesztett fel hogy neki dolgozzanak.
    A modern horror történetekben a zombik általában élőhalottak, akik a halálból valamilyen természetfeletti erő segítségével jöttek vissza, és csak nagyon ritkán tartoznak bárkinek az irányítása alá. Tipikusan kevés intelligenciával rendelkeznek és az élők húsára éhesek.
    A Voodoo tanai szerint egy halott embert egy Voodoo mágus vagy pap tud feltámasztani. A zombi ennek a személynek az irányítása alatt marad, mivel nincs önálló akaratuk.
    A középkorban sokak hitték, hogy a holtak lelkei visszatérhetnek a földre hogy az élőkre vadásszanak.
    A modern zombik, ahogyan ma filmekben és könyvekben ábrázolják őket, különböznek mind a Voodoo, mind a középkori zombiktól. Ma a zombik általában buta, érzelmektől mentes szörnyek, akiknek emberi húsra fáj a foguk. Ezt a típust az 1968-as, Az élőhalottak éjszakája c. film állította fel."

Szóval zombi csak az lehet, aki már megnyiffant eccer-e! Semmilyen pszi-s missziós emisszió ticcsen benne! Azok nem zombik, átvágnak titeket!!!
  • retek683
    sziasztok felraktam a oblivion lost modot van benne autó beis tom inditani de nem megy semmere ez miért van? aj meg melléraktam egy trader modot !!
  • koschwarz
    végülis ezek nem úgy zombik, ahogy a filmekben (élőhalottak), hanem az agyukat "letompította" valamilyen pszichikus hatás, vagy mi.
  • Roger6
  • koschwarz
    én, hétfő reggel, kávé előtt...
  • Roger6
    Az orosz erdő mélyén? Mégis melyikben? (Csak mert van egy pár orosz honban...) De egyébként nem hiszem, hogy valaha létezett olyan szerkezet, amivel az embereket zombikká lehet változtatni. És most jön a nagy kérdés? Mi is az a zombi?
  • Kanyhalos
    A zombi nem a radioaktivitástól van, hanem a psy emissiontól. Nézd meg a pda-n a zombi leírását, ott van benne. Amúgy psy emitter is létezik, az agyperzselő nem holmi hülyegyerek kitalációja, az orosz erdő mélyén van eldugva, de sosem kapcsolták be, mert már nem volt rá szükség.
    Ha valakit érdekel akkor majd délután hozok róla képeket.
  • Roger6
    A zombik nem túlzás? Miért lenne radioaktivitástól zombi?!
    Az alapjáték volt szerintem a legközelebb a valósághoz.
  • koschwarz
    azért szerintem ez már kicsit túlzás. egy atomkatasztrófa környékén nagyobb a népsűrűség, mint a belvárosban délben.

szerintem az alapjátékban pont jó az arány.
  • gyuri12
    próbáld ki az 1.3-ast,hidd el,ott kétszer,háromszor annyi rohadék lesz mindenhol;)
  • Shep
    Kattints kétszer a hálózsákra és lejön választhatsz, hogy 1-3-5 órát akarsz -e aludni.
  • T0NI
    hogy lehet aludni??
  • FoxMurder
    Hát, én most az OL 1.2.1-el tolom, de az alap Cordon pálya az első leirtás óta teljesen kihalt, mutánsok sehol, pedig itt azóta 2 blowout biztosan volt. De ugyanez van Garbage-nél, Dark Valleynél, és a Bárnál a Garbage felől vezető úton sehol egy mutáns kutya, pedig ehhez az alapjátékban is hozzászoktam... Eddig mindegyik pályán már több blowoutot is átvészeltem, de nem jönnek a mutánsok és artifactek, a kezdő szörnyeket leirtják (leirtjuk) és passz.
    Vagy próbáljam majd ki az 1.3-at, ott már állatcsordák vannak?
  • FoxMurder
    Igen, közben a fordítók egyike felhomályosított engem is erről, ezért az 1.12 helyett ugyanonnan az 1.00 verziót kell letölteni, mert az meg sem próbálja feliratozni a videókat. Ez azért sokkal egyszerűbb megoldás, mint az én fel-le installálásos módszerem.
  • Kanyhalos
    Persze hogy durvábbak lesznek, főleg ha blowout van, mert az bespawnol mutánsokat.
    Mondok egy tippet, én ezzel szoktam szórakozni:
    - végy magadhoz egy rakat medkitet, gyógyszert, lőszert stb.
    - menj ki stancia2-re az erőműbe, (tudod a hátsó udvar ahol a teleportok is vannak)
    - aludj annyit hogy legalább 3-4 blowout legyen
    - utána ronts ki az udvarra a szörnyekre

Így kb 4 controller, 8 dwarf, 8 chimera, meg vagy egy légiónyi zombi fog ellened jönni, plusz néhány kutya is.:)
    Mert ugye ha 1 blowout 2 dwarfot spawnol be, akkor 4 blowout 8at fog.
    Én legutóbb kb 1600 lőszert nyomtam el rájuk FN2000-el, s persze volt benne futás is bőven!:)
  • bgabor
    Kösz az infót.

Az 1.12-es kéthete kiadott magyarítás csak azért problémás, mert az 1.4es és 1.5 ös patchel nem kompatibilis, csak az 1.0-1.3-ig.
  • FoxMurder
    Tudom, egyet kipipáltam, a Burer már kipurcant. A többit érdeklődve várom. Abból, hogy a Bárban már minden cuccot meg lehet venni, arra következtettem, hogy az innen nyíló pályák (Yantar, Army Warehouse) durvábbak lehetnek a megszokottnál.
  • emixa
    elmúlik ez hamar, utána meg visszasírod majd. szerintem ne tökölj ezen, nyomd a stalkert.
  • rayx
    Ha nem lenne iskola akor szeretném a gyerek kort.
  • Kanyhalos
    hehe!:) lesz még belőle bőven, ne aggódj!:)
  • FoxMurder
    Muhhahhahahhhaa!
    De tényleg, az alap stalkerban csak állt egy helyben, vagy mászkált a folyosó másik végén, és várta a gránátokat.
    Most meg? Az első gránát letarolja a patkányokat, dobnám a másodikat, de a fickó már az arcomban áll, és az agyammal szórakozik. De hát ezért rak fel az ember modokat, mert másfajta játékélményt akar. Meglepeeeetés...
  • RatBaG #29550
    nem tudnátok vmi modot amivel használhatnám a toz-34-et? nem akarok semmi komolyabb átalakítós modot, vagy ilyen "mindenfegyvermegvásárolhatóazelején" dolgot, csak, hogy a sima alapjátékban pluszban legyen ez az egy puska...
  • Kanyhalos
    Igen, a controller ugyanott van az alapjátékban, csak én megcsináltam hogy erősebb legyen, valamint a patkányokat is én tettem oda, hogy lefoglaljanak addig, amíg a controller észrevesz, s nem tudjál elmenekülni!:) hehehe:)
  • Hannibal King
    rayxnek ment

• Hannibal King
    Addig örülj míg gyerek vagy. Addig örülj míg suliba jársz, amíg semmi dolgod a tanuláson kívül. Amig nem kell dolgoznod hanem eltartanak nem ezért vagy azért de még én is csak taknyos kölök vok aki örül h eltartják s mikor épp nincs suliba játszhat vagy egyéb hülyeséget csinálhat.
  • rayx
    Én meg még pöcs kölök vaok, utálom a gyerekkort + még az iskolát is.
  • TSL16b
    De csak a játék 1.0003-as változatáig működik, afölött nincs videófeliratozás (nem jelenik meg a felirat), és a videóknál fagyhat. Szóval 1.0004-estől kezdve csak a v1.00-ás magyarítással működik stabilan.
  • FoxMurder
    Az elég érdekes...pedig az alapjátékban is benne van, de akkor patkányok nélkül. Az is lehet, hogy nem jó irányba mentél végig a föld alatt az alap stalkerban.
    Az alapban ha jól emlékszem, elég volt neki egy támadó kézigránát, és megpusztult. De az OL modban valahogy keményebben a mutáns szörnyek. Engem az mentett meg az OL-ben, hogy a stalker suitomnak volt 30%-os pszi ellenállása, és emiatt még tudtam használni a fegyveremet, és bele tudtam párszor tárazni.
  • TSL16b
    Nem kerülte el, de ilyen problémát csak a ·f·i· csoport videófeliratozós magyarítása (v1.10-től) okozhat a játék 1.0004-es változatától kezdve. A játék 1.0000-ás változatán biztos fagyi csak az Agyperzselőnél volt, ezt javítottuk a magyarítás 1.12-es változatában. A régi magyarítások (a PGH-ét is beleértve) nem nyúlnak a videókhoz. De amennyire emlékszem, a játék gyári változatán nem lehet átugrani az álom-videókat (ha az "elütöm" azt jelentette), olyankor nem reagál az Esc billentyűre.
  • Shep
    Ok, kösz. Az az érdekes, hogy az első végigjátszás során teljesen más volt az egész játék (pl. ezzel a fazonnal nem is találkoztam), persze mondjuk azóta köjött 5 patch, meg az oblivion modot is felraktam.
  • FoxMurder
    Irányító. Pszi támadása van. Ha nem lát (mert fedezékben vagy), akkor nem tud rádtámadni. Én kézigránáttal szoktam elintézni, a falról pattintva dobálgatom rá.
  • FoxMurder
    A mentések a c:\dokumentszendszettingz\alljúzerz\dokumendsz\stalker-shoc mappában vannak (angol nyelvű xp-n, a magyar mappanevek most nem jutnak eszembe). Azt hiszem, hogy nem olyan egyszerű ezt megoldani, de a mostani leírás szerint a két hete kiadott 1.12-es verzió már feliratozza a videókat is.

A magyarosítás pedig itt:
    http://kincsvadasz.hu/stalker/
  • RatBaG #29539
    ő az agyturkász
  • bgabor
    Világos. Saveket merre találom?

Egyébként nem értem, hogyan kerülhette el ez a probléma a két magyarítócsapat figyelmét.
    A Mr.Fusion féle magyarítás merre van? Magyarítások.hu portál?
  • emixa
    ciki, mi? (a vén pöcs, és még stalkerrel játszik...) de kár, hogy már én is annyi idős vagyok.
  • Shep
    Mole megmentése után lementem a föld alá és most jött valami fószer aki ilyen varászlósat játszik, a folyosó végében áll először előreküldte a patkányait, aztán elkezdett valami psycho izét nyomatni és a kép oda vissza járt köztem és közte, elég érdekes volt. Ki ez, mi ez?
  • rayx
    30 év felett vagy? huh
  • emixa
    na bazz, én meg most szólogatok be. jó vagyok. bocsi.