S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
szevasztok,lenne egy nagy kérésem

vki dobja már fel légyszi a stalker registry bejegyzéseit nekem valahova,mert nem feltelepitett verzióm van,és az uj peccset igy nemtom rárakni 😊 nagyon megköszönném

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A kívánság teljesítõ 5 féle befejezést ad, de gyakorlatilag ez csak a záró videóban tér el egymástól. nem választhatsz közülük, a játékstílusod alapján kapod és mindnek rossz a vége számodra...
Ha nem oda mész, akkor az a két lehetõség van, amiket kaptál...

Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy végigvittem a játékot és hány befejezés van? Mert én 3-at befejezést néztem végig, és ennyi van összesen vagy van még? Az egyik olyan volt hogy átmentem egy dekódolós ajtón utána dumáltam egy holografikus figurával és ott lehetett választani, hogy beszállok-e valami kísérletbe vagy nem. Ha baszálltam akkor egy hülye videó jött az öregrõl meg a kutyájáról, ha nem szálltam be akkor ment tovább a játék egészen addig amikor eljutottam egy terembe ahol ilyen inkubátor szerûségekben voltak valamik amiket szétlõttem, utána pedig a napsütésben heverésztem a fûben.😊 Illetve volt még egy amikor a kívánságteljesítõhöz mentem rögtön és azt kívánta hogy gazdag legyen és elkezdett hullani az égbõl az arany, plusz valószínûleg a tetõ is leesett.😊 Szóval ennyi az összes befejezési lehetõség vagy van még? Elõre is köszi a segítséget.
hát igen, kb. az ország 10 százaléka nézhetõ meg rendes felbontásban (és a többiek? nézzék a holdat?) bosszantó, hogy a drága pénzért megvásárolt szoftverrel nem tudom megnézni a házunk tetejét. de mivel erõsen off a téma, itt be is fejezném, tisztelettel.
Vidd végig, majd indulj el visszafelé. Lõszer legyen nálad sok. Ja: master fokozaton érdemes...

sevendoor
Az alagúton is átmehetsz.........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sevendoor
Én nem találtam nehezebbnek, talán csak az elõforduló zombik miatt, de elõlük el lehet futni, egyébbként semmivel nem nehezebb, legalább is eddig (Yantar)

emixanak: én Veszprémben lakom, itt tökéletes, az autókat is látni, igaz, már vagy két éves a felvétel.

Ombika
Koszonom valaszod,lehet meg fordulok majd hozzad... <#eljen>

A freeplay-ben vehetsz is jó fegyvereket. Igaz, a lõszer baromi drága. Ez egy túléõ játék, direkt nehéz...
A katonákkal meg nem kell kinlódni. A vasúti átjárónál ki is kerülheted õket, vagy lefizetheted a tisztet (500 Rubel). Jó az, ha ott vannak, ritkítják az átszivárgó banditákat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Belegyalogolsz a falu kijáratától jobbra esõ teleportba, az eldob egy mozdony tetejére, ahol találsz egy sörétes puskát sok lõszerrel. Eljönni onnen kicsit macerás, mert sok az anomália, pár zombi és pseudodog is kódorog, de ha elég türelmes vagy, az anomáliák kifektetik a többséget. Azzal meg már egyszerûbb a garázs kitakarítása. A merc suitot is érdemes felvenni a falu szélsõ házának padlásáról, az itt is megvan

Ombika
KAR mert igy ujra osszes franko fegyvert szerezhetem meg es kinlodhatok hulye katonakkal! 😞

A COD4-ben is kóborolhatunk kicsit Pripjatyban, de a kidolgozása nagyon messze van a stalkerétõl. Az elhíresült szálloda tetejérõl kell kilõni egy rosszfiút, aki a szarkofág tövében üzletel, a játék szerint 800 m-re...
A ballsiztika ellenben nagyon ott van, bár láthatóan scriptelt a dolog és az egész jelenetben egy olyan kb 3 másodperces részlet van, amikor érdemes elsütni a nagy mesterlövész puskát...

Újat kell kezdeni. Minden olyan moddal, amiben vannak "spawn" fájlok, illetve a küldetések módosulnak, új játékot kell kezdeni, mert ezek az elsõ indításkor kerülnek be, késõbb a mentésekbõl olvassa vissza a dolgokat, ahol korábbi mentés eestén még nincsenek bent.

olvass vissza az elõzõ oldal aljáig. vagy egy kicsit tovább. volt errõl szó, csak már nem tudom, mi a megoldás. valami a magyarítással kapcsolatban, azt hiszem.
Sziasztok! Nekem technikai jellegû problémám lene a játékkal. Szóval annál a résznél tartok ahol azt az Agyperzselõ nevû szerkezetet kikell kapcsolni és amikor kikapcsolom, akkor ugye következik egy videó végig is nézem szépen, de ezután nem hajlandó tovább menni, lemegy a videó és kész csak látom a sötét képernyõt és nem történik semmi, hogy menne tovább a játék vagy valami. Itt nagyon sok a töltési idõ? bár nem hinném, mert kb. 10 percet vártam hogy történjen valami de semmi. Szóval mi lehet itt a gond? Ez valami hiba lenne a játékba vagy mi? Azt halkan megjegyezném, hogy nem eredeti a játék. Elõre is köszi a segítséget.
Ombika
Akkor letoltom azt a modot,es ujat kell kezdenem vagy mentes vissza es ugy?

hát ez diszkrimináció. bezzeg a lepukkant new york, meg london, meg róma normálisan néz ki, nálunk meg igénytelenség (vagy ez valami másra vonatkozik? <#szomoru1>) azért köszönöm az információt.
sevendoor
De van, attól függ hogy digizték be a képet, ahol barna sáv van ott jó a felbontás, máshol hiába erõlködsz........

a google earth segedelmével megpróbáltam megnézni csernobilt és környékét. de valami miatt bizonyos helyeken nagyon szutyok a felbontás, néhol meg tök jó. mint ahogy kis hazánkat is bogarásztam volna, de a lakhelyemnél alig lehet látni valamit, máshol meg az utolsó disznóólat is meg lehet tekinteni. a beállításoknál kell valamit állítgatni? vagy meg kellene vennem a programot? (bár freeware) nincs valami ötlet?
sevendoor
a ruhát azért kapod, mert megmentetted a vad vidéken. Azt odaadja csak azt mondja, hogy így a fülesedet nem tudta jól beállítani, ezért gondoltam, hogy talán zavaróbb lesz a sugárzás vagy lesz vmilyen következmény.

sevendoor
Igen, Pripjaty is döbbenetes, fõleg úgy hogy több dokumentum filmet láttam a betonkoporsó készítésérõl meg a kiüritésrõl is.

Te vagy a kivétel, 😊 a többség gondolom 16-17 körüli.
Szolgálati közlemény: ha lehet ne irja be mindenki az életkorát, kivétel a 20-32 közti lányok, nekik viszont kötelezõ pm-ben telszámmal 😊

Nem hiszem, hogy elmúltál 70...
Egyébként Pripjaty is nagyon alaposan le lett modellezve, annyi eltéréssel, hogy valójában a házak nem ennyire romosak.

Ombika
Minek mentem volna oda,mikor nem is utasitott senki ra semmilyen kuldetesben?! Akkor mi okom lett volna?!

Nem sok. Kicsit más lesz a beszélgetés a proffal, meg talán a zõld ruha megszerzése nehezebb...

sevendoor
Azóta játszottam a Biosockkal és az Airbournnal is hangulatban a nyomába se érnek a Stalkaernek. Az Erõmû látványába mindig beleborzongok, hihetetlenül eltalálták, félórákat szoktam a távcsõvel nézegetni, olyan apró részletek is vannak ami felett egyébként átsiklik az ember..........
Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy én a robbanás idején lehettem annyi mint ti most, és emléxem milyen pánik volt, hiába probálták bagatelizálni.

sevendoor
Amikor elöszõr játszottam ilyesmit biztos nem csináltam, csak azokat lõttem ki akik közvetlenül ott voltak és simán életben maradt. Most már 3x kezdem újra, eddig csak a környékrõl irtottam ki õket, de most kiprobálom a te módszered. Egyébbként a játék szempontjából van különbség azon kivül, hogy ilyenkor egy nem teljesen beszabályzott fülest adnak?

Ha ez lett a vége, eleve kihagytál két egész pályát. A titkos labort és az erõmû túloldalát...

Egyébnként a Dezodor féle Freeplay moddal ott és annyit nézelõdsz, ahol és amennyit hagynak az ellenfelek. nem kell rohanni sehol, felmászhatsz a szarkofág tetejére is...

Nem. Játszottam 1.0-tól 1.0004-ig mindegyikkel és nem volt gondom sosem, ha én nem bénáztam el (meghagytam egy kóbor zombit)...

Ombika
Nekem az lett a vege,hogy szep kornyezetbe kerultem,majd megvakult,vagyis feher lett a csoka szeme! 😊)

Amugy nincs vmi mod,amivel a szarkofag stb kornyzetetet csodalhatnam ,es maszkalhatok szabadjara,mert 1 hete fejeztem be,de mar hianyzik.. 😞

czky
Szerintem ez patch függõ. Én pl. az 1.0004-es peccsel hiába ölök meg minden mozgó lényt, mindenképp fölfordul a fickó. Volt korábban h életben maradt, de csak állt ott, nem akart visszamenni és ki kellett nyírnom, hogy továbbmenjen a küldetés. 😄D

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Minenkit ki kell lõni. A snorkokat is. Mindenképp elájul, amikor jön a roham (Te is elájulsz és a buszban térsz magadhoz). Amikor kimásztál a buszból, futás hozzá és eszélj vele. Akkor fölkel és jön veled vissza, ha amúgy mindenkit kilõttél...

sevendoor
szerncse kell hozzá? mert én mindenkit kinyírtam körülöttünk mégis sipákol, mind akit éppen csinyának háturól......

nem, ha ügyes vagy és szerencsés, megmarad a srác.
sevendoor
Már nem emléxem, Jantarban a méréseknél a prof mindenképp meghal?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Igen, a magas árak a mod sajátossága, hogy legyen értelme a pénznek. Lesz még pár meglepi. Pl ha majd visszafele jösz a legutolsó pályáról...

Ha a Wish Granterhez mész, akkor pont ugyanolyan vége lesz, mintha nem raktad volna föl. Ha végig mész, akkor az utolsó (teleportos) pályán is le tudsz menni a földre, nem sülsz meg, ellenben teli van mutánsokkal meg zombikkal. Vissza is tudsz jönni onnan, végig az egész pályán. Pripjaty nagyon meg lett rakva ellenséges szörnyekkel, visszafele.
Be tudsz lépni a Duty-ba, ha akarsz, de jobban jársz, ha nem teszed, ha visszafele is akarsz jönni majd...

A minitérkép aljában lévõ szám azt mutatja, hány PDA van a közeledben, amivel összekapcsolódott a Tied. Ebbõl levonod a zöld és sárga pözzyök számát és megkapod, hány ellenséges embert (katona, bandita, merc) nem látsz, de közel vannak és veszélyt jelentenek...

A Wish Granter egy kettõs átverés. Ezt az eredeti Sztalkerbõl vették át a készítõk. Ott egy szoba a kívánság teljesítõ, amit mindenki keres, de akik megtalálják, vagy nem mernek belépni, vagy ha igen, akkor komolyan meglepõdnek. Ugyanis nem "egy kívánságot" teljesít, hanem "A kívánságodat". Azt, aminek a szellemében éltél. Pl annak a Sztalkernek, aki halálba küldte az öccsét, hogy megtalálja a szobát, nem a fiút támasztotta fel, hanem rengeteg pénzt adott. Azért, mert a Magányos farkast egész életében a pénz motiválta, még az öccsét is a halálba küldte miatt és az, hogy késõbb megbánta, mit sem jelent.

Itt ez úgy jelenik meg, hogy egyrészt a játékstílusod alapján kapod a kívánságot, annak teljesülése meg mindenképp rossz neked. Vagy meghalsz, vagy megvakulsz, vagy megõrülsz. Tessék a jó befejezésért játszani...
A Wish Granternél ilyen nincs, de ezt el is mondják. Ha más nem, a kocsmáros...

lehet, hogy hülyeséget mondok, de a pénzed mennyisége, a megítélésed (gonosz csávó/fasza gyerek) meg azon a nemtommilyen ranglistán lévõ helyezésed azok, amik befolyásolják azt, hogy a monolitnál milyen véget kapsz. meg olyan dolgok, amirõl nem tudok. szerintem. vagy nem.
Aztan meg a plafon

bakvarnyu
Nekem kettõ közül lehetett választani, hogy csatlakozok valami szervezethez vagy nem , és én csatlakoztam, utána jött a mezõ a kutyával meg az öreggel.

Qwerty4
Tényleg mi folyásolja be azt, hogy a kívánságteljesítõnél milyen lesz a vég?Vagy véletlenszerûen válassza ki a progi?<#fejvakaras>
Egyébként az "én" kívánságom az volt, hogy legyek gazdag.Akkor szakadt rám a pénzesõ.

Qwerty4

bakvarnyu
öcsém ez a szöveg hehe "Nicolas Cage-t el tudnam kepzelni benne,neki vannak ojan dulledt szemei."

bakvarnyu
Semmi köze Csernobilhoz, az egy kitûnõ Tarkovszkij film.A Stalker játék alapötlete Csernobil elõttre nyúlik vissza.Történet egy a hadsereg által lezárt zónáról ahol titokzatos természetfeletti dolgok történnek és csak a területet ismerõ Stalker képes bejuttatni embereket.
Ismerõs mi?<#vigyor1>

Ez most ugye vicc:
http://www.filmkatalogus.hu/Sztalker--f5685

Azta qu_va,nem is tudtam.De mi koze egy 1979-es filmnek csernobilhoz.Uhajaj,aszem utanna nezek.Mosma kezdem teljesen elveszteni a fonalat.

Na mostmar kezd derengeni valami.Es mitol fugg,hogy mit fogsz kivanni?En pl gazdag akartam lenni,de latom itt a videokban van tobb fele.Pl,ha halhatatlan akarok lenni,akkor szoborra dermedek.Meg nem ertem,ha azt kivannam,hogy tunjon el a zona,akkor minden szep es jo,de en meg megvakulok.Ez miert van?Na meg a vilaguralom kivanmsagnal,csak jonnek azok a hirtelen kepek.Ezt se ertem mit akar mondani.Meg van egy resz,amikor kivan valamit,most nem tudom pontosan mit,de egy mezon ebred fel,es elalszik a fuben,es egy szitakoto ropkod.Most ott is meghal a faszinger vagy mi.Vannak it trippek.Szerintem kell 2.resz,hogy minden vilagos legyen.Vagy megjobb volna egy film.Nicolas Cage-t el tudnam kepzelni benne,neki vannak ojan dulledt szemei.

nem jó a crack-ed, te csúf warezes ember! szedj le többet, és próbálgasd. (vagy próbáld azt, ami az 1.000-hoz volt) <#crazya>
kis segítség kellene :

szûz elsõ telepítés
1.0004 us patch
erre az 1.0004 crack

indítaná, bejelentkezõ kép majd nem történik semmi.

ötlet?

doncarlos
És ez tényleg mûködik ott? És nem látok a videón amberkéket.. ha jól emléxem itt gyílkolni kellett párat míg kinyitotta a dekóder az ajtót. Ha emígy csinálom akkor nem jönnek, vagy az már nincs rajta a videón?

Qwerty4
Vagy az elõzõ oldalon megvan a dekoder nélküli kinyitásra is a válasz. 😊

Qwerty4

grebber
Egyik küldetésben felkell venni aza ajtónyitáshoz szükséges decodert!

Next PC upgrade: 2022