34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Kanyhalos #29613 Koshei az egy kaotikus gonosz figura az orosz legendákból, ő a legkeményebb szörny a zónában, véres szinű controller... -
emixa #29612 kanyhalos!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!voltaképpen ki (vagy mi) volt koshei? a három controller közül az egyik, akit a stancia2-n sikerült elintéznem? más főgonoszt nem leltem az 1.2.1 végén. vagy valahol elkerültem volna? -
Kanyhalos #29611 FoxMurder!
Elérted már az erőművet, a teleportos pályát? -
#29610 Nem mondom, de tudod. -
Kanyhalos #29609 Ja amúgy nem lesz vége, mert vissza tudsz menni a Zónába! A freeplay a legjobb... -
Kanyhalos #29608 hát lesz blowout akkor nagyon!:) aludj jó párat az utolsó pályán, akkor hamarabb lesz blowout!:) -
GrimReaper78 #29607 Igen, az. Mint ahogy le van írva xD bújj el valamilyen épületben, lehetőleg a föld alá, de nem kötelező oda. És legyen kéznél antirad. :)
@Kanyhalos: No, lassan úgyis már Pripjatyban járok, kíváncsian várom, mennyire lesz nehéz a vége. :) -
Kanyhalos #29606 Legyen nálad mindig antirad és medkit. Valamint minden pályán vannak búvóhelyek, de már most nincs agyam végiggondolni hogy melyik hol van:) -
#29605 A blowout az amikor elkezd mozogni a föld, fehéredik minden és jön a sugárzás? Hogy lehet azt túlélni? -
Kanyhalos #29604 Köszi szépen! Az a gond, hogy a mod már fel van töltve a filefrontra is, és most akkor egy txt miatt újra kellen feltölteni. S hogy őszinte legyek szerintem kb senkit nem érdekel mi van a readmeben, sajnos az a tapasztalat, hogy kb senki sem olvassa el, és nyaggatnak nap mint nap ugyanazokkal a hülye kérdéssekel gsc fórumon. :F
Minél közelebb vagy az erőműhöz, annál keményebb a blowout, és egyre több szörnyet spawnol, majd nézd meg stancia2-n lesz!:):) -
GrimReaper78 #29603 Nem feltétlenül csak a játékban található nyelvi hibákra gondoltam, hanem pl. a MOD release notes-ra is, de ahogy gondolod, nekem mindegy.
Mindenesetre gratulálok a MOD-hoz, szép munka. Esetleg a blowoutok után spawnolhatna egy picit több szörny is, de ettől függetlenül ez a MOD lepipálja a Priboi Storyt. -
Kanyhalos #29602 X16 -
#29601 Nagy nehezen továbbjutottam, pakoltam anomáliát a lépcsőhőz, így a 2 csápos elindult felfele, meg is ritkították a katonákat, így nem lépett ki. Ghostról hol lehet infot szerezni, vagy ő merre van? -
Kanyhalos #29600 Nem tudom, senki másnak nem lépett ki ott eddig, gondolom feltetted a magyarosítást. -
#29599 Hát ez roppant vicces, megöltem a manót a piros anomáliával, de a video után egyből jön egy csápos és ahogy megcsap már ki is lép a játékból óriási. A francért kellett még azt is odatenni? -
#29598 Belelőttem legalább 400 pisztolylőszert de még mindig él az 5 gránátot meg vagy 4 tár AK-t meg sem említem. -
#29597 Na a laborban a kódok megszerzése után, van valami manószerű izé eddig ott egy tűzgömb vagy mi volt, de ez a manó rohadt durva, egyszerűen nem tudom megölni. -
#29596 Az is lett a feliratozásban. -
Kanyhalos #29595 Az artifact activation csak modokban van, ez is egy kimaradt dolog, amit kivágtak amikor a THQ azt mondta. Amúgy köszi nem szükséges kijavítani a szöveget, Borov orosz és szarul tud angolul, lásd Voronin generálist a Duty bázison, milyen hülyeségeket beszél, pl. "What are you here?":) mert ugye az "Why are you here?" lenne!:) -
Hannibal King #29594 nem az alapjátékban nincs benne ez a pofás kis cucc ha nem patcheled. próbáltam. -
GrimReaper78 #29593 Elolvastam a doksikat (angolul "egy kicsit" tudok --> btw, ha gondolod, a különféle helytelen angol szövegeket szívesen kijavítom neked, csak írj egy privit), figyeltem a megjegyzésekre is (bár rendszerint 4-5-6 sör után játszok), de azt a franc sem gondolta volna, hogy a pisztoly helyére is be lehet rakni az ereklyéket, azt meg, hogy aktiválni is lehet őket, pláne nem. Lehet, hogy ez benne volt az alapjátékban is, de én sosem tudtam erről. Mea culpa. -
#29592 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1171730527 -
Dzsí Pí #29591 Üdv all! Tóm, h van külön magyarítás topik, de sztem a köv kérdésem inkább ide tartozik: felraktam a magyarítást, minden szép és jó, de az invntoriban nem láccanak a tárgyak és nincs benne semmi, pedig vettem fel cuccokat, csupán a karakter láccik. Miért csinálja ezt? PLS HEEELP -
Kusanagi #29590 Sziasztok!
Hogy tudok multizni? Patcheljem meg és kell hozzá olyankor új crack,vagy elég úgyhagyni ahogy van.
Kérem segítsen valaki! -
Hannibal King #29589 Hát mindjárt agyrákot kapok, hol éltem én eddig ilyenekrül míg nem is hallottam, szó mi szó nem szeretnék a közelbe lenni mikor ez müködni kezd, akármi is ez a szar.
-
#29588 A zombi-témához érdekesség, hogy a Stalker alapjául szolgáló (Piknik az árokparton) elbeszélésben is szerepelnek élőholtak, akik a temetőből jönnek vissza, és egészség árad belőlük. Ez is a Zóna műve, és persze senki sem tudja a jelenség magyarázatát. -
gyuri12 #29587 hol volt a BERLINI-fal?
a fickó meg (fél óra gondolkodás után) izrael. loál -
#29586 De csak feltételezés, hogy ez agyperzselő. Valaki azt írta, hogy az időjárást akarták ezzel befolyásolni. Mindenesetre fura érzés volt nézegetni a képeket...
Akit érdekel... -
Hannibal King #29585 A szabadságszobor meg ukrajnába van. Hah vazze azé ez üt. komolyan mennyit fizetnek ezért én is akarok ilyet . -
#29584 Na a fene szóval a link
videjó -
#29583 ÁÁÁÁÁÁ de durva, tudom nem idevágó, de a lenti linken volt ez a video, nézzétek meg, én hülyére röhögtem magam, hihetetlen, hogy ennyire tudatlanok legyenek. (vagy csak kiválogatták őket a riport kedvéért?) -
Hannibal King #29582 törölg ki elötte azt a szart ami van csak azt hagyd meg h
www.englishrussia.com/?p=1670 -
#29581 Most nézem csak van ott egy link a goggle earthez, és elvileg rajta van a műholdfelvételen is, hmm. -
#29580 Na jó de leírás hol van róla, mert engem érdekelnek az ilyen titokban összehozott cuccok, mint pl. a Foo Fighter a németeknél. -
#29579 Mert szar a link előtte ott van a www.sg.hu/ akármi is, azt töröld ki. -
Kanyhalos #29578 Oroszország igencsak nem szegény ország. Csak ők nem mutatják kifelé amijük van. Ez szerintem tuti hogy igazi, dezodor mutatta, és azt mondta hogy hosszas fúrumozás után jutott el erre az oldalra.
A második világháború végén készült, de végülis nem volt szükség a bevetésére. -
gyuri12 #29577 Not Found
The requested URL /www.englishrussia.com/ was not found on this server. -
Hannibal King #29576 Hát photosopos mókának sztm kicsit profi de ki tudja kül ha nem is photosopp akkor meg honnan a f***ból van ruszki teséreimnek ennyi pénzük?? -
#29575 Hát ez akármi lehet, még photoshopos móka is. -
SaGa #29574 Ez persze marhaság. A voodoo zombi sosem volt halott, csak kisikálták az agyát és feltétel nélkül engedelmeskedik az irányítója parancsainak. Pont mint a stalkerben...
A legenda, amit köré szerkesztettek valóban az, hogy feltámasztott hulla...