S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost rider
a bloodsucker az a vérszopó nem?mert én magyarba játszok és nem tom nagyon angolul a neveket.

czky
Szívesen! Ez a freeplay mod egy isten. Ha a transport mod leírásából használod a jármûvekre vonatkozót, akkor rengeteg autóval is tudsz menni. Szinte minden pályarészen.
Ja én még csak 6x vittem végig.<#szomoru1><#rolleyes>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

nagyon kösz <#worship>

Amúgy Én a S.T.A.L.K.E.R.-t már vagy 10 szer végignyomtam 😄 és mind a 10x tetszett 😄
czky
FREEPLAY MOD
Kell hozzá az 1.0004-es patch!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Hello all

Nem tud valaki küldeni Nekem egy freeplay mod-ot ? vagy egy linket ahonnan letölthetem ? eddig 2 helyrõl tötltöttem le és mind2 hibás volt és kicsomagolni sem tudtam.<#help><#help><#help><#help>
hát nekem volt olyan átmulatott éjszakám, hogy a bloodsucker mellett ébredtem reggel...

<#ijedt>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ghost rider
jó hogy stalker-ból átmentünk asszony témára<#kacsint>

az asszonyt bármikor meg lehet verni!

õ úgyis tudja miért kapta <#eplus2>

ghost rider: na, annyira azért nem vészes a helyzet.
madmanic: a vista csak példa volt. szerintem addig marad az xp, míg meg nem jelenik a vista sp2. (lehet, hogy én vagyok az erõsebb, de megfelelõ indoklás hiányában egy jó darabig azt kellene hallgatnom, hogy <#gunyos1>)
ghost rider
emixát veri az asszony<#nevetes2><#hehe><#bee1>

ha ugyanott rakatod bele a ramot ahol vetted a gépet, akkor nem.

nem. külön veszed jó pénzért. de NE VISTÁT AZ ISTEN ÁLDJON MEG!!!

te vagy az erõsebb...

amennyire én tudom, a freeplay-ban van lehetõség autót vezetni (de hogy csak autós mod van-e, nem tudom).
tanácsot kérnék, merthogy vennem kellene egy teljesen új konfigurációt (a mostani a stalker minimumkövetelmény legalsó széle). ha utólag benyomok egy plusz ramot, az a garancia elvesztését jelenti? teljes konfigot operációs rendszerrel együtt árulnak? ha igen, kapok mondjuk vista-lemezt, vagy csak installálva vagyon a vincseszteren? (és hogyan gyõzzem meg az asszonyt, hogy ez most nekünk életbevágóan fontos?) <#confused>
ghost rider
jah télleg ha pl auto modot rakok be akkor csak abban változik meg a játék hogy lehet autózni?semmi másban?<#fejvakaras>

a shot
hol találok normális autó mod-ot?. hoy lehessen autokba beülni?

ahol kinyírod azt az agybasztató szörnyet, mögötte balra a sarokban le tudsz ugrani

ne veszítsd el. végigjátszás innen letölthetõ.
gurubefree
haliho

Tudom hogy FAQ stb. de nem talalom azt amit keresek. Alagut .... egy liftaknabol kellene kimasznom ( megvan a document , mindenki halott ) de aztan rajottem mivel hiaba ugraltam 2 teljes napon at , hogy egy rejtek alagutat kellene megtalalnom , na ez volt a masik 2 nap.

Szoval hol van ez a rejtek ut ??? Mert mar kezdem elveszteni a hitem ....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

kösz az infot
catacom
A betonkerítés mellett érdemes menni a végéig ahol aztán a heli robbant egy nyílást. Ott bemész és ha nincs kedved harcolni rohanj a sín mentén egyenesen csak legyen nálad eü csomag:-) Ha már elindult a visszaszámlálás akkor is csak menj a sín mellett. ha már közeledsz akkor ott lesz a zöld jel a térképen. Be a nagy ajtón -elõre a sötétbe-és lesz egy járat lefelé!!

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

valaki nem tudja hogy kell átkenni a lopakodj be a szakkofágba küldetést
nem jelez semmit a pda-n?thx
ghost rider
emixa thx annyira nem vagyok oda a horror játékokért.azért játszok a stalkerral mert jó kis lövöldözõs játék és mert érdekel csernobil.A játék jó csak egy kicsit parás a labor... na mind1 annyira azért nem vagyok félõs<#bee1>

catacom
hát mondasz valamit:-)

no, belelkesítettél, feltornáztam magam 1.0003-ig, és nekikezdtem a faiakes-modnak (ameddig bírom, aztán talán freeplay, meg redux, meg odugen...)
superbayern: krekk-gyíkod van, olyankor ír ilyet.
ghost rider: próbáld ki a condemned-criminal origins c. játékot (a vége elég gyenge, de ott aztán lehetett rettegni, természetesen éjjel és fülhallgatóval)<#zavart1>
czky
Lehet nem jó a krekk!
Itt van több. Próbáld ki valamelyiket!
A legnagyobb gond viszont az, hogy az alapjáték mentései nem mûködnek, ha fel van peccselve a játék. Szal még ha el is indul a game, elõrõl kéne kezdened az egészet...

a javítást nem engedte felrakni!!! na uninstalláltam a játékot, majd felraktam megint! ilyenkor már engedte, elõször felraktam az 1-es javítást, (mert ugye az kell hogy a 3-ast is felrakjam...) utána pedig felraktam a 3-ast! Majd crackeltem a játékot! és ez az üzenet fogadott indításkor!:

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

ghost rider
én adnék de nincs ott kimentésem<#bee1>

TSL16b
Tedd fel valamelyik javítást, a videók már a v1.0001-esben is stabilabban játszódnak, de ha feliratozást is szeretnél a videókra, akkor legfeljebb v1.0003-asig menj.

na.. én feladom... mindent megpróbáltam, amit írtatok... mindent jól csináltam többször is... de nekem fekete marad a képernyõ sajnos...
attól tartok, hogy ezzel a stalkeremnek vége..... hiába kértem kimentést, senki nem küldött. de azért köszi a segítséget.....

persil
Közben megoldódott a problémám, ráadásul nem is a miatt volt, hogy orosz verzió...😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

ghost rider
catacom szerintem super nem veszi az infót<#bee1>.

úgy tûnik kifogytam a kérdésekbõl 😄
majd még jövök ha átmentem az egyik laboron.majd beszámolok részletesen<#nevetes1> mi történt

catacom
#28375!!! Mûködnie kell!!

na szóval... senki sem tud küldeni kimentést, a patkányos bejátszás utánról???? felraktam a másik magyarítást és ígysem jó... írjatok privit aki tud küldeni! köszi!

persil
Nem vagyok benne 100%ig biztos, de szerintem azért nem mûködik nekem az a mod amit mondtam, mert nekem nem nemzetközi verzió van, hanem orosz. Viszont tudom, hogy lehet átírni/kivenni az idõlimitet, tehát elég, ha szerzek egy olyan fájlt, amit valahogy az orosz verzióból szedtek ki.

peppino patch vagy mod...? Nem mindegy, patch-el nem szokott szarozni a játék, mert fel sem engedi tenni azt ami nem jó a te verziódhoz.
De uninstall, reinstall, aztán hivatalosról letöltöd a patch-eket, felteszed értelmes sorrendben és mennie kell.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

ghost rider
veedd ki a patch-et <#worship><#vigyor2><#nyes><#vigyor><#bee1><#nevetes2>

segitséd felraktap egí patch-t és amikor odeamek a kereskedõhõz dumálni ako kilép a játék
ghost rider
persil azért kell orosz nyelvû fájl mert oroszul játszol vele? vagy mi?

persil
Errõl beszélek...

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nem félelmetes a játék, sokkal inkább nyomasztó. A sok rozsdás roncs, kutyák stb, olyan jól lett összehozva, tényleg olyan mintha ott lennék, szinte érezni a "nyomást" a levegõben. És ezen a téren egyúttal jeles jár a fejlesztõknek.

/még mindíg szeretném a lentebb említett fájlt, ha valaki tudna segíteni.../

persil
Jól van, most sorolhatnám az éjszakásokat is meg stb nah 😄
De, hogy kerek legyen a lényeg, kénytelen voltam szélsõséges példával élni.

ghost rider
én mindjárt 15 leszek és én is parázom mert most kell mennem a laborba xD
asszem az x18.
amelyik nagy szörny ott van azt nehéz a másvilágra küldeni?vagy van több is egyen kívül?<#pardon1>

sevendoor
Én 30 felett vagyok, de a laborok nekem elég parás volt. Értelmes embernek tartom magam, sajnos a gyerekektõl meg az asszonytól csak éjszaka férek a géphez 😞 De nem haragszol ugye...........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

persil
Ezek a "körülmények" körülbelül egy 13 éves gyereknek lehetnek borzasztó félelmetesek, értelmes ember akkor játszik este ha majd megvakul a fénytõl ami nappal van. És az éjfél sem tudom mi olyan speciális, tök mindegy, hogy 23:00kor vagy 00:15kor játszol... -.-"

persil
Haló mindenki!

Van itt egy olyan mod, ami kiveszi(egy másik meghosszabbítja) a mellékküldik idõlimitjét. Szerintem baromi zavaró, mikor már kész és a jutalomért robogok vissza mire lejár az idõm 😄
A problémám az, hogy az én verziómmal ez nem megy :S

Ha valaki tudna nekem adni, egy MÓDOSÍTATLAN (tehát eredeti) task_manager.ltx fájlt, méghozzá orosz (nem vicc 😄 ) nyelvû verzióból, azt nagyon megköszönném😊

czky
Én kipróbáltam, de semmit nem vettem észre, hogy akármi is változott volna...

Sziasztok,

Én is megkérdezném, hogy az 1.0005 patch mit változtat a játékban?
Optimalizál pár dolgot vagy vannak + extrák is?😊

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

sevendoor
szerintem érdemes pecselni, nekem legalább is bejött, de csak 1,4-ig tettem fel, mert most freeplayal megyek az meg csak azzal van kész.
Ha már 1x végigvitted érdemes modokat felraknod, szinesitik a játékot.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

catacom
Hát csak úgy van ha betöltesz egy mentést elõbbrõl:-) De érdemes mert tök jó még utána:-)

czky
Freeplay moddal van!

jóóó, de én már az erõmû területén vaygok, és assszem onnnan már nincs visszaút Pripaitybe, vagy van? <#nemtudom>
ma éjjel uninstall a stalkernek, annyira ragály az egész vincseszterem. utána érdemes egypontsok-ig peccselni magam? mit tud az 1.0005? végigcsináltam mindent, ami érdekel, már csak a céltalan kujtorgás miatt kedvelem a stalkert. mit javasoltok? (peccseljek, ne peccseljek, modoljak, ne modoljak?)
ghost rider
1. én találtam ruhát egyébként ott van a rom épület földszintjén dark valleybe ahol van egy rácsos ajtóval lezárt szoba és még van ott minden jó mi stalkernak és fegyverének ingere <#worship>