S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja én még csak 6x vittem végig.<#szomoru1>#szomoru1><#rolleyes>#rolleyes>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Amúgy Én a S.T.A.L.K.E.R.-t már vagy 10 szer végignyomtam 😄 és mind a 10x tetszett 😄
Kell hozzá az 1.0004-es patch!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nem tud valaki küldeni Nekem egy freeplay mod-ot ? vagy egy linket ahonnan letölthetem ? eddig 2 helyrõl tötltöttem le és mind2 hibás volt és kicsomagolni sem tudtam.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
<#ijedt>#ijedt>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
õ úgyis tudja miért kapta <#eplus2>#eplus2>
madmanic: a vista csak példa volt. szerintem addig marad az xp, míg meg nem jelenik a vista sp2. (lehet, hogy én vagyok az erõsebb, de megfelelõ indoklás hiányában egy jó darabig azt kellene hallgatnom, hogy <#gunyos1>#gunyos1>)
nem. külön veszed jó pénzért. de NE VISTÁT AZ ISTEN ÁLDJON MEG!!!
te vagy az erõsebb...
tanácsot kérnék, merthogy vennem kellene egy teljesen új konfigurációt (a mostani a stalker minimumkövetelmény legalsó széle). ha utólag benyomok egy plusz ramot, az a garancia elvesztését jelenti? teljes konfigot operációs rendszerrel együtt árulnak? ha igen, kapok mondjuk vista-lemezt, vagy csak installálva vagyon a vincseszteren? (és hogyan gyõzzem meg az asszonyt, hogy ez most nekünk életbevágóan fontos?) <#confused>#confused>
Tudom hogy FAQ stb. de nem talalom azt amit keresek. Alagut .... egy liftaknabol kellene kimasznom ( megvan a document , mindenki halott ) de aztan rajottem mivel hiaba ugraltam 2 teljes napon at , hogy egy rejtek alagutat kellene megtalalnom , na ez volt a masik 2 nap.
Szoval hol van ez a rejtek ut ??? Mert mar kezdem elveszteni a hitem ....
ゾルターン
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
nem jelez semmit a pda-n?thx
superbayern: krekk-gyíkod van, olyankor ír ilyet.
ghost rider: próbáld ki a condemned-criminal origins c. játékot (a vége elég gyenge, de ott aztán lehetett rettegni, természetesen éjjel és fülhallgatóval)<#zavart1>#zavart1>
Itt van több. Próbáld ki valamelyiket!
A legnagyobb gond viszont az, hogy az alapjáték mentései nem mûködnek, ha fel van peccselve a játék. Szal még ha el is indul a game, elõrõl kéne kezdened az egészet...
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
attól tartok, hogy ezzel a stalkeremnek vége..... hiába kértem kimentést, senki nem küldött. de azért köszi a segítséget.....
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
úgy tûnik kifogytam a kérdésekbõl 😄
majd még jövök ha átmentem az egyik laboron.majd beszámolok részletesen<#nevetes1>#nevetes1> mi történt
peppino patch vagy mod...? Nem mindegy, patch-el nem szokott szarozni a játék, mert fel sem engedi tenni azt ami nem jó a te verziódhoz.
De uninstall, reinstall, aztán hivatalosról letöltöd a patch-eket, felteszed értelmes sorrendben és mennie kell.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nem félelmetes a játék, sokkal inkább nyomasztó. A sok rozsdás roncs, kutyák stb, olyan jól lett összehozva, tényleg olyan mintha ott lennék, szinte érezni a "nyomást" a levegõben. És ezen a téren egyúttal jeles jár a fejlesztõknek.
/még mindíg szeretném a lentebb említett fájlt, ha valaki tudna segíteni.../
De, hogy kerek legyen a lényeg, kénytelen voltam szélsõséges példával élni.
asszem az x18.
amelyik nagy szörny ott van azt nehéz a másvilágra küldeni?vagy van több is egyen kívül?<#pardon1>#pardon1>
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Van itt egy olyan mod, ami kiveszi(egy másik meghosszabbítja) a mellékküldik idõlimitjét. Szerintem baromi zavaró, mikor már kész és a jutalomért robogok vissza mire lejár az idõm 😄
A problémám az, hogy az én verziómmal ez nem megy :S
Ha valaki tudna nekem adni, egy MÓDOSÍTATLAN (tehát eredeti) task_manager.ltx fájlt, méghozzá orosz (nem vicc 😄 ) nyelvû verzióból, azt nagyon megköszönném😊
Én is megkérdezném, hogy az 1.0005 patch mit változtat a játékban?
Optimalizál pár dolgot vagy vannak + extrák is?😊
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha már 1x végigvitted érdemes modokat felraknod, szinesitik a játékot.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM