34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SaGa
    Ez ilyen. Erről szól...
  •  Evil
    Csak nálam ien turó az Oblivion lost mod? Már az elejével vagy 30 kutya esik nekem és persze hogy nembirok el mindel... Pedig kezdő fokozaton játszanám de lehetetlenül nehéz és egymás hegyin hátán jön a rahedli dög.
  • Shep
    A proci tényleg elég kevés lehet, a magyarosítás megy a patchhel együtt.
  • KOVU
    hát kicsit gyengécske szerintem ^^
    Intel celeron 2,40 ghz :S
    ram 1,5 Gb
    video kártya: NVIDIA GeForce 7300 GT
    de ha felteszem ezt a patch akkor nem jo hozzá a magyarosittás ?
  • Shep
    Elvileg igen, de csodát ne várj, milyen géped van?
  • KOVU
    Köszi ^^
    de ez gyorsit valamit a játékon?
  • Shep
    Pl innen
  • KOVU
    hi all
    én ezt most nem nagyon értem a játék gyorsabban fut ha fent van az 1.0005 patch?
    ha igen akkor esetleg honan tudnám leszedni?
    elöre is köszi
  • Shep
    Ghost ruháját nyugodtan eladhatom, mert most Voronin adott egy ilyen csudaszuper ruhát?
  • Robyeee
    Valaki légysz segítsen már!Fel pacheltem a játékot az 1.005-re,és felraktam a Priboi storyt és amikor betöltene simán kidob az asztalra PlZ segítsetek!
  • Shep
    Kösz.
  • FoxMurder
    Bulldog 6 alapban 2 helyen van, OL-ben megvehető a Bárban.

A vérszívók falujában:
    http://stalker.heroesradio.com/ItemLocations.php#Bulldog_6

A Freedom bázis ráccsal lezárt raktárában (getting into the freedom armory):
    http://stalker.heroesradio.com/TipsTricks.php
  • Shep
    A BG6 vagy mi a neve gránátvetőt merre találom, a Luchas-t vagy kit megöltem, meg mindenkit a bázison, de nem találom.
  • Shep
    Nem toltam magyarul, valamint én a natúr befejezést kaptam, maga alá temetett az arany :) Egyébként én is erre gondoltam, de reménykedtem, hogy nem, mert ezt már egymilliószor ellőték filmben játékban mindenhol
  • FoxMurder
    Egy világ fog összeomlani benned...Te magad vagy Strelok, csak amnéziás voltál, és nem emlékeztél az előéletedre.
    Az alapjátékot nem toltad még végig magyarosítással? Az angol verziónál is ki lehet következtetni, amikor a jó befejezéshez találkozni kell a dokival az Agropromnál a föld alatt (Guide-val találkozás után), akkor Streloknak szólít...
  • Shep
    Hát megfogtam azt adtam neki egy trainert és így továbbvittem, amúgy is undorító az a rész (nekem). Ki a frász az a Sterlok, első végigjátszásnál sem értettem.
  • FoxMurder
    Az Oblivion Lostban ezért érdemes elmenteni rögtön az ilyen főszálhoz tartozó események után a gamét, és még a videó elindulása előtt elfutni a lehető legtávolabbi eldugott helyre. Egyébként elsőre én is mindig beszopom ezeket, a fehér ruhás törpe kinyírása után is ez történt, a két vérszívó még azelőtt kinyírt, hogy átvehettem volna az irányítást.
    Lesz még pár ilyen Kanyhalos féle meglepetés, ezt garantálom.
    Kanyhalos, ez egyébként szándékos, vagy a scripted szórakozik?
  • Robyeee
    Hy!Plz segítsetek,felrakom a játékot,és felpachelem 1.005-re vagy mire,felrakom a Priboi modot,és amikor betölteném minden hibaüzeent nélül kilép!
    Ha valaki tud,létszi segítsen.
    Thx
  • Shep
    X16-ban kikapcsolom az agybizgeráló gépet, jön a video Sterlokról, aztán vége is a játéknak, mivel egy 2 lábon járó izé felzabál, és mivel még nem kaptam vissza az irányítást így esélyem sincs ellene, hát ez roppant vicces mondhatom.
  • horthy
    Egy forgotáras gránátvetőt szereztem a Duty fönöknek ( van még egy )! Már csak két Cordon-os misszió (faluvédés,dokumenum ellopás) , egy freedom-os árulo kinyirás meg a Red Fores-ban az agyperzselő négy rádioadó tornyát kell kikapcsolni hogy mehessek a csernobili lakotelpre !
  • ghost rider
    az a fegyver a forgótáras gránátvető?:D az elég brutális.
    Gránátot lehet szerezni egy-két duty-s tól ha kinyírod csak akkor meg az a baj hogy minegyik duty-s lőni fog.De kipróbálni ki lehet vele.Amúgy hol jársz?
  • horthy
    Ha egy NPC távcsöves Obokan-t használ ellenem hamarabb eltalál-e engem vagy ennek nincs jelentősége csak diszlet a fegyveren ? Vagy beszerezhető tárgy ? Ja van a játékban egy automata gránátvető amit a Duty fönök kér ami nagyon teszik nekem csak az a baj vele hogy nem tudok hozzá löszert vásárolni ( A játékban két ilyen fegyvert találtam ) ! Lehet-e egyáltalán löszert vásárolni hozzá vagy egymillió melléküldetést kell csinálni ?
  • Kusanagi
    Sziasztok!

Hogy tudom a játékban beállítani a külső nézetet?Van valaki akinek műkösött és normálisan is ment utána,azaz problémamentes volt a progi?
  • czky
    Ha valaki jól játszik, nem kell vennie 1 db lőszert se. Mindíg az adott pályarésznek megfelelő fegyvert kell használni, és akkor a hulláknál mindíg van elég lőszer...
    De az összes trainer-ben ott van a pénz csalás, szal mivel úgyis csítelni akarsz, no problem!
  • ghost rider
    Akkor bocsi a nyelvbotlásomért:D
    Nekem a gépkarabélyomba a töltény (egy tár)
    pl:Trs abba 24000 rubel
    Nem tudom hogy miért de annyi:D
    Mondjuk a 6000 se semmi:D
  • Kanyhalos
    Van 1.1 patch, viszont nem olyan patch mint a többi, hanem mod, be kell másolni a gamedatát, és júniusi az utolsó módosított dátum a fileokban.
    1.0004-es patchel megy, ez egy korai béta, és igen a GSC csinálta, és pár orosz embernek odaadták tesztelni, aztán ők most kitették, mert a GSC-t már nem érdekli, úgy gondolták hogy majd a modderek befejezik, de kb senkit nem érdekel, mert a freeplay már tavaly nyár óta kész van.
    Ugyanolyan mint a vanilla, csak ki van véve a sztori, a quest npc-k, pl nincs se Wolf, se Fox, se Mole, senki ilyenek, nincs psy emission sem.
    Viszont az erőmüből ugyanúgy nem lehet visszajönni, és semmi újdonság nincs benne, valamint nagyon bugos is, CTD-zik néha, stb.
    Szal én nem ajánlom senkinek, max egyet bohóckodni vele, másra nem jó.
  • SaGa
    Hol láttál te ilyet?

1.1-es patch nem létezik. Akartak ilyet, abba igértek freeplay-t, de mire elkészültek volna, a modderek csináltak vagy 3-at. A GSC nem hiszem, hogy küzdene vele, inkább a CS-t fejlesztik...
  • SaGa
    Aki tört játékkal küzd és gondolkodni sem tud, az így jár...

előbb telepítesz, majd patchelsz, majd ez után kell az adott patchez a gyógyír. Az eredeti exe-t meg minden alkalommal al kell menteni.
    Megj: az 1.0001 patchel ne küzdj, kezd rögtön az 1.0004-essel.
  • SaGa
    Izé...

Gépfegyver nincs a játékban, csak gépkarabély, és annak a lőszere is csak 6000 rubel körül van táranként. Mindegy. nem vásárolni kell a lőszert, hanem szerezni és takarékosan bánni vele...
  • _Atti_
    valaki nézte a leakelt 1.1 patch freeplay módját?
  • Kyle85
    Sziasztok!

1 kis help kellene a patch-ekkel kapcsolatban...
    AZ alapjátékot felraktam, patch nélkül , minden maxon , és már az 1. pályán, mikor az öreg adja a küldit és lépmék ki az ajtón, gyenge szaggatás lesz úrrá a monitorn, arról nem is beszélve mikor felmegyek a lépcsőn és meglátom a tájat.... az 1.0001-es patch-et próbáltam feltenni, de nem tetszett neki az original indító fájl, íy nem ment (bár lehet hogy nem kellett volna crack-elnem patch telapíté előtt, nemtom :/ ) ..
    - a Kérdés : az 1.00005-ös patch-től jobban fut majd a gép az XP-n , vagy Vista még jobb lenne

a konfig: MSI K9N SLI-F ; sAM2 AMD Athlon64 X2 5600+ ; 2GB DDR2 RAM;
    2x MSI GF NX8600GT 256MB DDR3 Twin Turbo ; op.rendszer XP

...tehát úgy gondolom a konfiggal illene frankón mennie a játéknak , mikor egy UT 3, vagy CoD4, Gears of WaR, Bioshock akadás nélkül pörög full beállításokkal o.O ...

HELP plííz....

előre is köszi..
  • ghost rider
    Mert már kijátszottam és ki szeretném próbálni csíttel is.Meg hát tudod a freeplay modban 1 gépfegyverbe 30 töltény 20-30 ezer rubel.Tök röhejes.
  • TomDantes
    Bocs, de ehez minek ,,csít"?
    Nem olyan nagyon nehéz játék.
    Ha csalsz benne, teljesen tönkre megy a játék élmény.
  • ghost rider
    felhívtam őket de csak mikróra tudtak kölcsönadni mire hazaér a család
  • emixa
    06-40-50-50-50
  • ghost rider
    köszi a linket:)
    még azt szeretném megkérdezni hogy pénz kód van?
    mert igazából az kéne mert freeplaymod-dal játszom és a töltényeknek sokallom az árát:)
  • czky
    Akkor te valamit nagyon nem jól csináltál! :)
  • ghost rider
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy valaki be tudna linkelni vagy tudna ide írni pár csítet?Mert már vagy 25 oldalt megnéztem és nem találok sehol csak örök futás csítet.
  • emixa
    esetleg csinálj egy töredezettség-mentesítést. rontani nem fog rajta.
  • czky
    Túlmelegszik a procid. Vagy nagyon koszos a hűtője, vagy egyáltalán nem is műxik.