S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz

Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

ötlet: visszaolvasni egy kicsit
kód: elolvasni a végigjátszást, hátha benne lesz. (benne lesz) hasonló jellegû problémáknál bátran használd a google-t.
hy annál a résznél vagyok mikor egy pincében kell vmit csinálni és van egy ajtó amihez kód kell vagyis a nyil és a gps is oda mutat hogy ott kell vmit csinálni.vaki megmondaná a kódót
ja amugy azon a részen van egy sárga ruhás halott ember,megy 1 körbe-körbe körözõ lángoló vami.
KÓD v. ötlet????

Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Én sosem használtam lámpát <#nevetes1> A 3. kiakasztásnál jöttem rá h van éjjellátó<#nevetes1>. Amúgy Én csak azt sajnálom h az exskaletont csak a legvégén találod meg. Pedig sztem menõ<#vigyor3>
TSL16b
Felmegy a v1.0004-esre is, de a videók feliratozása (a magyarítás 1.11-es változata tartalmaz ilyet) nem mûködik rajta, videóknál néha megfagy, de ha nem, akkor sem jelenik meg a felirat. Ha v1.0004-es játékra kell, akkor a v1.00-ás magyarítást javaslom, ha viszont kell a videófeliratozás, akkor csak v1.0003-asig frissítsd a játékot, azzal még megy.

Roger6
A lámpa fényét látják más Stalkerek is, így én éjjellátót használok inkább, de egyébként meg lámpa.

Emixa: köszi az info-t!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jó esetben egy readme.txt van a mod mellé biggyesztve, ami felsorolja, hogy mit tud, és mit nem. illetve a telepítés mikéntjét részletezi.
ghost rider
ti a sötétebb helyeken lámpával vagy éjjellátóval mentek?esetleg mind a kettõ egyszerre?<#nyes>

Roger6
Sziasztok!

Azt szeretném kérdzeni, hogy a modok leírását merre találom? Pl. mi a free play mod? Meg a Faiakes (vagy micsoda...)?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nem az a jatek lenyege hogy minden xart elvigyel a kereskedohoz 😉
boven van eleg zseton anelkul, hogy beallnal kukasnak.
czky
Ha szerzel állóképességnövelõ képzõdményeket, akkor nem fog fáradni annyira, vagy hamar feltöltõdik. Kékesfehér színben világítanak, és az elektromos anomáliák közelében vannak.
Amúgy ha tudnám honnan lehet letölteni, belinkelném...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

valaki be tudná linkelni honnan lehet a teherbírási modot letöltenni
elég idegölõ hogy a tag midig kifárad
thx
sevendoor
Mi teszi jobban tönkre a játékélményt hogy tudsz 150kg vinni, vagy 3 óra játékból 1-t futkározással töltesz a kereskedõhöz?
Én az elsõt választottam.
Sõt a trader modot is feltettem, hogy minél több fegyvert mi9nél elõbb kiprobálhassak.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

ghost rider
az jó mert ha nem látnál itt mindenkinek van stalker-e <#zavart1>

amúgy végre átmentem az x18 laboron.Nem olyan félelmetes.Én éjjellátóval mentem <#worship>

stalker eladó pcre!

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

ghost rider
persil az se nagyon reális hogy szörnyek ellen harcolsz mert ugyebár szörnyek nincsenek.vagy te hiszel bennük?<#nevetes1>

czky
Akkor a freeplay mod tuti nem neked való. Alapban 80 kiló teherbírás, képzõdményekkel 150 kilóig nincs semmi probléma! 😄

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

persil
Teherbírásról annyit, hogy már 50 kiló is elég irreális.

Kolbászolsz egy sugárfertõzött övezetben, kezedben egy kb 5-6 kilós rohampuska, bármikor megfutatthat egy falka vaddisznó, vagy rádlõhet egy csapat bandita, hátizsákban legyen elég élelem, lõszer és persze kötszer, távcsõ, némi gránát és nem árt ha néha még sprintelsz is...

Túl jó a játék atmoszférája, hogy ezzel tönkretegyem a nagyon is magas realitását a játéknak 😊

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

sevendoor
nem fogod elhinni: moddal 😊
asszem endurancemod a neve.

ghost rider
és még egy kérdés😄
hogy lehet megnövelni a teherbírást?mert elég hamar megtelik az az 50 kiló

ghost rider
az én gépemben ilyen cuccok vannak:
-Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz
-Physical Memory : 1536 MB (3 x 512 DDR2-SDRAM )
-Video Card : Nvidia Corp Nvidia Corp
-Hard Disk : Maxtor (82 G😎

kb ezek<#taps>de olykor ezen is beszaggat.mondjuk annyira nem csak néha <#nevetes1>

sevendoor
itt leelenõrizheted.

sevendoor
sztem nem, vagy csak diavetités... 😞

lécci segitsetek!!!
sevendoor
Nekem pl. elég gyorsan tele lett a tököm az állandó túlterheltséggel, én súlyhatárt már az elsõ alkalommal megemeltem.

sziasztok!!!
sztetek elindul a játék a gépemen:
-768 mbram
-radeon 9250 128 mb
-caleron 2,66 Ghz
ghost rider
érdemesebb úgy megcsinálni hogy elõször kijátszom simában és utána modokkal?

Sziasztok,

Most teszem fel a játékot újra, 1.0004 ig turbózom, lehetséges, hogy ezért nem megy fel a magyarítás?? (fi csoport féle).

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

czky
Nem csak lehet, hanem kell is! 😊

czky
Dekódoló nélkül is ki lehet nyitni az ajtót. Odaállsz az ajtó jobb széléhez. Elöveszel egy nagy puskát (sniper a legjobb) és G betüvel úgy dobod el, hogy bemenjen a puska az ajtó és a fal közé. Na ez szépen kifeszíti és már lehet is tovább menni. 😄
Elég vicces, de mûködik! 😄D

mész be a Freedom bázisra-át a hídon- balra- be az épületbe-matracra fekszik <#hamm>
ghost rider
a freemaodban lehet aludni?

Hello!

Nemtudom felétek mennyire divatos de felénk van ajtó <#taps>

Amúgy legelöször Én is azt kaptam h Rámzuhant a ház de semmi gáz 😄 Nekem felsem tûntek a mellék küldetések atz elsõ pár kiakasztásban 😄
Szevasztok!
Tegnap én is sikeresen végére értem a játéknak, egyszerûen brutális! Még mindig a hatása alatt vagyok. Elõször én is a kõhöz mentem és a pénzzel együtt rám szakadt a plafon is 😊! Aztán itt olvastam hogy kell az anyavalyás dekóder hogy happy end legyen. Meg is szereztem de nagyon nehezen. Megtalálni megtaláltam, de nem teljesítettem a dokis küldetést és nem tudtam bemenni a szobába. Tehát bementem a 26-os szoba mellett levõbe és kimásztam a tetõre, hogy majd az ablakon keresztül bemegyek a 26-os ba a dekóderért, csakhogy ám az ablakon rács volt - jött egy irgalmataln káromkodás - aztán nekiálltam variálni, mert csak a dokumentumokat tudtam kiszedni a rácstól, a kódoló beljebb volt és nemért be a kezem 😞 ! Aztán gránátokat dobáltam a rácson keresztül a szobába, úgy hogy a szekrényen túlra estek, és a lökéshullám közelebb vágta a dekódert az ablakhoz és így el tudtam venni! Azért egy pár gránátot behajítottam mire elérhetõ távolságba került a dekóder.

Gondoltam megosztom ezt veletek hátha valakinek a segítségére lesz!

Amúgy be lehet menni a szobába valahogy?
itt leltem, nézd meg a képeket.
báttyó02
😄
csak azélrt mert nekem az a nuclearos megvolt egyszer...kb feléig kivittem vele a gémet,de szét**szta a szemem az a világító fehérség mindenhol S:😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

a devla tudja, még nem próbáltam. szerintem karácsonyfák lesznek mindenhol, meg hóemberek. és a banditák hógolyóval dobálnak meg. (de ez nem biztos.)
báttyó02
õõ azt értem én,csak ugy tudom hogxy CSAK 1.004el megy...nekem meg 1.005 van 😊

Glpetyus
1.4-el is megy

báttyó02
amugy ez a freeplay mod 1.005ös peccsel megy? mert nekem addig van feltéve,meg pár innen onnan összeszedett fegyver meg trader modok

köszi a linket, kipróbálom😊

báttyó02
az a winter az a nuclear snow mod?

na jó, hülyeséget beszéltem. a faiakes v2.3 zippelve 165,6 mega, kicsomagolva 503. létezik hozzá patch. sok sikert, bár annyira nem gyõzött meg engem ez a mod. na de kinek a freeplay, kinek a faiakes. <#wink>
nekem valami öszvér faiakes-em van, 503 mega (faiakes_v23). utánanéztem a google segítségével (ajánlom mindenki figyelmébe), nem jöttem rá, hogy egyáltalán van-e alap faiakes, amire a patch-eket kell ráereszteni. szedd le a 2.3-t innen, aztán hajrá. nekem (az öszvér modommal) bejött. aki karácsonyi hangulatot szeretne, annak winter mod.
Glpetyus
Fú,ez a freeplay mod kurva jó,végre kell aludni,van értelme a pénznek,stb..
+ vagy én voltam eddig vak,de mintha jópár új teremtmény is lenne.
Nagyon tetszik,pedig az alapot már 2x végigvittem.

Sziasztok,

Sokat hallottam ár a FAIAKES módról, most szeretném a saját gépre is telepíteni, de úgy látom már ehhez is adtak ki patcheket különbözõ számozással.
Tudna vki segíteni melyik az alap FAIAKES és az utána kiadott pathch-ket milyen sorrendben kell telepíteni?

Elõre is köszi ha linket kapok😊

Szép napot mindenkinek

Tegnapelõtt az egyik tv csatornán (Discovery agy NatGeo) volt egy mûsor, ami Pripjatyban és környékén készült. Egy kis stáb elment megnézni a területet. Ahogy mászkáltak a városban, vártam, mikor ugrik elõ egy kutya vagy vaddisznó. És a disznók megjöttek. Ott kóbászolnak fel-le a terepen, nem félnek senkitõl. Egy apóka bringával ment arra(az út teljes szélességén), amirõl egy majd 2 méteres nyelû fejsze lógott ki hátul. Megállították, elmesélte, hogy azért kellett ekkora nyelet csinálnia, mert a vaddisznókat nem tudja másképp távol tartani magától...

Egyébként vagy 300-an visszaköltöztek a környékre, ott élnek a lezárt területen belül. Van, aki már 20 éve és nincs semmi baja...

A város lakóinak úgy 15 km-re a lezárt övezettõl építettek egy másik várost, ott élnek. Az erõmûben dolgoznak: szedik széjjel, sugármentesítenek, stb... Élik a maguk életét. Szerintük a vodka kimossa a szennyezést a szervezetbõl. Állítólag sokan vannak, akik szeretnének ott dolgozni.
A stáb elment a polgármesterrel gombászni az erdõbe. Évek óta szedi a gonmbát. Mintát vettek, megvizsgálták, 8-szoros sugárzást mértek benne a megengedetthez képest. de nem érdekli. Ha eddig nem ártott, már nem fog. A piacon ott a detektor, még az elsõ 4-5 évben használták, azót csak a kósza külföldiek esnek be az ajtón néha...

ghost rider
az jó lehet ha mindenki halott<#bee1>

örülök, hogy ekkora sikert arattam a családi életemmel. váltsunk témát, a konfiguráció beszerzése dugába dõlt, a mézesmadzagként beharangozott hardverelemek mellett sajnos (amint az egy rövid telefonálás után kiderült) integrált videókártya rejtõzött, illetve teljes elzárkózás attól, hogy szervizileg megtuningoljuk a dolgot, úgyhogy gyûjtök tovább, aztán összerakatok egy erõmûvet. (asszony lebeszélve, a dohányzásról kell(ene) leszoknom, és minden oké. haha) de hogy legyen stalkerrõl is szó, aki kedveli a meglepetéseket, annak csak ajánlani tudom a faiakes-t. ahogy kijöttem szidorovicstól, wolf már halott volt, elballagtam megszerezni a pendrive-ot, de az a manusz is megtért a teremtõjéhez, úgyhogy ez a mod nem is igényli a magyarítást, úgysem tudunk beszélni a népekkel. próbáljátok ki.
báttyó02
ja
bár elég egyértelmü a név alapján...😄