34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SzocsA
    mert ne használjak magyarosítást?
    de amúgy ez milyen pach mit csinál?
  • emixa
    pedig bizony, sajna. és fordítást se használj.
  • SzocsA
    nemá
  • emixa
    új játékot kell kezdened.
  • SzocsA
    feltettem a régi mentéseimet be tudom tölteni vagy nem? mert kilép amikor betöltené a mentésemet!
    először rátettem a gamedata-t ami 300 mg utánna az 1.5 öst majd a másik 1.3ast!
  • FoxMurder
    Beszéltél a dokival az Agroprom földalatti részén(miután Guide-val találkoztál)? Mert ha nem, a dekódert sem fogod megtalálni...
  • IFOR
    keresném de valami tippet hogy merre lehet??, a X18 kód megvolt már..a dekóder szintén Pripyatban van??
  • czky
    És ez hogy a búbánatba kapcsolódik a stalker-hez?
  • szlav
    JÓ CUCC
  • IFOR
    addig eljutottam hogy beletettem a puskát..de!! nem tudtam kinyitni továbbra sem............
  • czky
    Így kell!
    Nekem leginkább sniper puskával sikerült kinyitnom az ajtót.
  • SaGa
    Fogod az AK-t, oda állsz az ajtó zsanéros oldalához és a "G" gombbal (vagy ami nálad a "drop") beledobod a megfelelő helyre a puskát, Ha nem sikerül, elég felszedni a földről és ismételni. Nekem úgy jött össze, hogy az ajtó mellé álltam, jobb oldalam majdnem a falnál, és a felső "zsanérra" néztem, miközben eldobtam a puskát. Az ajtó kinyilik, be kell menni, majd kivenni a fegyvert. Igaz, ez után vissza már nem tudsz jönni, mert a túloldalról azt hiszem nem működik a dolog. Vagy egy olyan puskát használsz, ami később nem kell és ott hagyod. Talán visszatöltéskor is megmarad...

Egyszerűbb lenne megkeresni a dekódert...
  • IFOR
    Saga

hogy kell azzal az Ak-s trükkel kinyitni a bezárt ajtót????egyszer valahol láttam de elfelejtettem hogy megy...Priboi story....a kódolt ajtónál vagyok a rreaktorban, irtad ott igy mentél át.....
  • SaGa
    Ha teljesítetted a csapos küldetéseit, egyszer majd szól, hogy be kéne menni a Duty főhadiszállásra (ahova nem engednek be, mert kívülálló vagy). Ott elvállalod a Duty fegyvermesterénél az áruló kilövése feladatot. Ez a ruha a díja. A fegyvermester az őrposzttól jobbra van. A góréhoz meg balra kell menni, ő is ad egy feladatot (hozd vissza a spéci fegyverüket), amiért egy hangtompítós gépkarabélyt ad (AS VAL).
  • sevendoor
    Hol ez a Voronin, hol lehet felvenni ezt a küldit?
  • SaGa
    Amit VVoronin ad, az a legjobb cucc. Duty PSZ-9MD Universal Protection Suit. Ennél nem találsz jobbat. A SEVA sugárvédelme jobb, de 2 db firaball artefact már ezt is messze 100 fölé viszi, így sehol sem okoz gondot a sugárzás többé...
  • SaGa
    A szellemlények eltünnek, ha beleütköznek valami szilárdba. Azaz, amikor látod, hogy elindul feléd, behúzódsz egy fa, fal, bármi mögé és mivel egyenesen feléd akar menni, felakad, szétfoszlik.
  • Shep
    OK, kösz.
  • FoxMurder
    http://stalker.filefront.com/file/;86329
    OL 1.3 innen

http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_Patch;86538
    OL 1.3.1 patch pedig innen
  • FoxMurder
    A GP37 (Oblivion Lostban: HK G36K) az egyik legjobb rohampityu , persze csak az FT200M (Oblivion Lostban: FN F2000) után.
    http://stalker.heroesradio.com/Items_Weapons.php#GP_37

Szerintem ezek a legjobb suitok, +90% sugárzásvédelemmel:
    SSP-99M Suit
    SEVA Suit
    PSZ-9Md Universal Protection

Itt lehet megnézni a ruhákat:
    http://stalker.heroesradio.com/Items_Armor.php

Ezen a címen meg tudsz nézni egyébként minden cuccot, ha tudsz angolul, ott van az is, hogy hol találod meg őket:
    http://stalker.heroesradio.com
  • SzocsA
    honnan szedjem le?
  • Shep
    Betöltöm az utolsó mentésemet a bunker közeléből, a tábor bejáratánál és tiszta homályos az egész, ilyen sárgás vagy milyen szinű az egész, ez mi, visszamentem olyan részre ahol még nem voltak ezek az árnyéklények de ott is ilyen, aludtam és akkor is.
  • Shep
    A GP37 az mi? Nekem olyan szerkóm van amit Voronin adott az egyik küldetés után, ilyen hiper szuper légzőkészülékes, sisakos sötét színű ruha, ilyen +70-et ad mindenhez.
  • FoxMurder
    Az Oblivion Lost 1.3 megy az 1.0004 és 1.0005 patch-el is.
  • SzocsA
    az mindegy milyen verzióra teszem fel?
  • FoxMurder
    Fel kell tenni pl. az Oblivion Lost modot, ott minden időlimit ki van iktatva. Engem is mindig idegesített az az 1 napos limit a küldetéseknél.
  • FoxMurder
    A szellem lények asszem 1 golyótól eltűnnek, de én még azt is sajnálom rájuk, egy kis kettőslátás nem olyan szokatlan. Egy SEVA suit vagy egy SSP-M (a zöld, nem a narancs színű!) nem árt a Red Forest-től az NPP-ig, kell még egy mesterlövész puska, és min. egy GP37-es, és hamubasült pogácsa.
  • SzocsA
    aaz összes küldetés időhöz van kötve?
    miért?
  • emixa
    vöröshagymát, szalonnát. (természetesen gyógycuccot leginkább, kajakos képződményekkel. meg lőszert. )
  • Shep
    Mielőtt nekivágnék az antennás küldetésnek, vagyis gyakorlatilag a játék utolsó részének, mivel érdemes felszerelkezni, mert pl ezek a szellem lények elég idegesítőek, a sugárzásról nem is beszélve.
  • Hannibal King
    Hy gondoltam bekoszonok.

• emixa
    esetleg a patch-ed nem barátja a freeplay-nek (olyasmire gondolok, hogy például 1.0005-ig vagy peccselve, a freeplay-od pedig 1.0004-es verzió.) vagy a csuda tudja.
  • ghost rider
    Köszi a választ.Majd megpróbálom a töredezettség-mentesítést.Csak nekem a videó elött lép ki, mikor belépek az ajtón az irányítóterembe, ahol a dokumentumok vannak.De végülis oly mind1 szerintem, hogy hol lép ki.A lényeg az, hogy kilép.
  • emixa
    talán nem is a magyarítás a problémád. (ezer más lehet.) az x18-as videó után nekem is állandóan kilépett, alapjáték+1.0004+fordítás felállásban, és a megoldás egy határozott, erőskezű töredezettség-mentesítés volt. javaslom neked is kipróbálásra. aztán ha mégsem segít, minden bizonnyal más lesz a probléma.
  • ghost rider
    Nekem is van egy problémám.
    Freeplay moddal játszom, és telepítettem hozzá magyarítást, csak az a baj, hogy amikor az x18-ba érek, direkt leveszem a magyarítást a játékról, és amikor ott dörömböl a szörny a második ajtón kilép a játékból a gép.És azt nem értem, hogy miért lép ki miközbe magyarítás nélkül simán kéne továbbmennie.És az istenért nem tudok rájönni, hogy mi lehet a probléma.
    Aki tud ezügyben segíteni, az legyenszíves és segítsen!!!
  • emixa
    az a vége, hogy nincs vége. a #29158 környékén olvasgass.
  • retek683
    sziasztok elakadtasm a játékba a legvégén mikor teleportokon kell menni!! eccerűen mindenhol voltam megöltem mindet van itt vagy 6 nagy gömb nem tok semmit se csinálni!! Ol moddal nyomom!! mit csináljak? pls help
  • JackDaniels #29696
    Ha visszaolvasnál és nem vakoskodnál, akkor kiderülne számodra, hogy a Priboi mod az 1.04es peccsel tökéletes.
  • emixa
    "ien"? oan, amien.
  • sevendoor
    Fuss el......