S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
kód: elolvasni a végigjátszást, hátha benne lesz. (benne lesz) hasonló jellegû problémáknál bátran használd a google-t.
ja amugy azon a részen van egy sárga ruhás halott ember,megy 1 körbe-körbe körözõ lángoló vami.
KÓD v. ötlet????
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Emixa: köszi az info-t!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt szeretném kérdzeni, hogy a modok leírását merre találom? Pl. mi a free play mod? Meg a Faiakes (vagy micsoda...)?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
boven van eleg zseton anelkul, hogy beallnal kukasnak.
Amúgy ha tudnám honnan lehet letölteni, belinkelném...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
elég idegölõ hogy a tag midig kifárad
thx
Én az elsõt választottam.
Sõt a trader modot is feltettem, hogy minél több fegyvert mi9nél elõbb kiprobálhassak.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
amúgy végre átmentem az x18 laboron.Nem olyan félelmetes.Én éjjellátóval mentem <#worship>#worship>
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Kolbászolsz egy sugárfertõzött övezetben, kezedben egy kb 5-6 kilós rohampuska, bármikor megfutatthat egy falka vaddisznó, vagy rádlõhet egy csapat bandita, hátizsákban legyen elég élelem, lõszer és persze kötszer, távcsõ, némi gránát és nem árt ha néha még sprintelsz is...
Túl jó a játék atmoszférája, hogy ezzel tönkretegyem a nagyon is magas realitását a játéknak 😊
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
asszem endurancemod a neve.
-Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz
-Physical Memory : 1536 MB (3 x 512 DDR2-SDRAM )
-Video Card : Nvidia Corp Nvidia Corp
-Hard Disk : Maxtor (82 G😎
kb ezek<#taps>#taps>de olykor ezen is beszaggat.mondjuk annyira nem csak néha <#nevetes1>#nevetes1>
sztetek elindul a játék a gépemen:
-768 mbram
-radeon 9250 128 mb
-caleron 2,66 Ghz
Most teszem fel a játékot újra, 1.0004 ig turbózom, lehetséges, hogy ezért nem megy fel a magyarítás?? (fi csoport féle).
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Elég vicces, de mûködik! 😄D
Nemtudom felétek mennyire divatos de felénk van ajtó <#taps>#taps>
Amúgy legelöször Én is azt kaptam h Rámzuhant a ház de semmi gáz 😄 Nekem felsem tûntek a mellék küldetések atz elsõ pár kiakasztásban 😄
Tegnap én is sikeresen végére értem a játéknak, egyszerûen brutális! Még mindig a hatása alatt vagyok. Elõször én is a kõhöz mentem és a pénzzel együtt rám szakadt a plafon is 😊! Aztán itt olvastam hogy kell az anyavalyás dekóder hogy happy end legyen. Meg is szereztem de nagyon nehezen. Megtalálni megtaláltam, de nem teljesítettem a dokis küldetést és nem tudtam bemenni a szobába. Tehát bementem a 26-os szoba mellett levõbe és kimásztam a tetõre, hogy majd az ablakon keresztül bemegyek a 26-os ba a dekóderért, csakhogy ám az ablakon rács volt - jött egy irgalmataln káromkodás - aztán nekiálltam variálni, mert csak a dokumentumokat tudtam kiszedni a rácstól, a kódoló beljebb volt és nemért be a kezem 😞 ! Aztán gránátokat dobáltam a rácson keresztül a szobába, úgy hogy a szekrényen túlra estek, és a lökéshullám közelebb vágta a dekódert az ablakhoz és így el tudtam venni! Azért egy pár gránátot behajítottam mire elérhetõ távolságba került a dekóder.
Gondoltam megosztom ezt veletek hátha valakinek a segítségére lesz!
Amúgy be lehet menni a szobába valahogy?
csak azélrt mert nekem az a nuclearos megvolt egyszer...kb feléig kivittem vele a gémet,de szét**szta a szemem az a világító fehérség mindenhol S:😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
+ vagy én voltam eddig vak,de mintha jópár új teremtmény is lenne.
Nagyon tetszik,pedig az alapot már 2x végigvittem.
Sokat hallottam ár a FAIAKES módról, most szeretném a saját gépre is telepíteni, de úgy látom már ehhez is adtak ki patcheket különbözõ számozással.
Tudna vki segíteni melyik az alap FAIAKES és az utána kiadott pathch-ket milyen sorrendben kell telepíteni?
Elõre is köszi ha linket kapok😊
Szép napot mindenkinek
Egyébként vagy 300-an visszaköltöztek a környékre, ott élnek a lezárt területen belül. Van, aki már 20 éve és nincs semmi baja...
A város lakóinak úgy 15 km-re a lezárt övezettõl építettek egy másik várost, ott élnek. Az erõmûben dolgoznak: szedik széjjel, sugármentesítenek, stb... Élik a maguk életét. Szerintük a vodka kimossa a szennyezést a szervezetbõl. Állítólag sokan vannak, akik szeretnének ott dolgozni.
A stáb elment a polgármesterrel gombászni az erdõbe. Évek óta szedi a gonmbát. Mintát vettek, megvizsgálták, 8-szoros sugárzást mértek benne a megengedetthez képest. de nem érdekli. Ha eddig nem ártott, már nem fog. A piacon ott a detektor, még az elsõ 4-5 évben használták, azót csak a kósza külföldiek esnek be az ajtón néha...