2364
Világbajnok: Brazília
-
#2015 nem tudja valaki hogy honnan szedhetném le a "love united" cimü számot klipp vagy mp3 formában? a tesómnak kellene és addig nem hagy békén:)
-
#2014 Melyiket? Azt, hogy nem csalnak, vagy a kipics@zast? :D -
#2013 reméljük... -
#2012 ugye, mondtam, hogy megéri megnézni... :) tényleg sajnos, hogy nem esett gól, de mindemellett nagyon jó volt látni, hogy tudnak "kulcshelyzetben" is szépen játszani a csapatok (a dobolás meg nagy hangulatot adott alá :D ) -
#2011 Ja, az elso felidot. Tenyleg szep volt. Ha 1-2-t belott volna mindket csapat, akkor mar mondhatni felulmulhatatlan. -
#2010 az olasz után is azt hitték, hogy a spanyolok ellen már nem fog lejteni a gyep... aztán csak egy kicsit még jobban... persze ne legyen igazam. :)
megnézted a török-szenegáli meccset este? -
#2009 Ezek utan mar csak nem merik megkockaztatni a csalast. Vagy tul naiv lennek? :D
Egyebkent a brazilok imadkoznak a nemetekert. Ugy kipics@zzak majd oket, hogy ihaj. -
#2008 brazil koreai lesz... vagy török koreai... miért gondolod, hogy ezekután elfogy a pénz a feketerigóknál? :( -
#2007 Nemet - Torok donto. :D
Fel Nemetorszag a torokoknek drukkolna... -
Dante #2006 inkább úgylegyen, minthogy DK továbbmenjen.. -
#2005 Törököknek is ! Ha összeszedik magukat és akarják ki tudják ütni a brazilokat.
-
Dante #2004 miután a Koreaiak seggükben bírói síppal játszanak, inkább a Turbánosoknak drukkolj SZVSZ:) -
#2003 NEm szeretem az olaszokat, örültem amikor kiestek.
Ez egy szélsőséges VB, ezért is drukkolok a "kisebb" csapatoknak. -
Dante #2002 Coine, te nem tudom miért drukkolsz DK-nak, mikor teljesen nyilvánvaló a bírói segítség (ez már nem is segítség, hanem tuszkolás, tuszkolják őket a döntő felé)
Az olaszoknak nem adták meg az aranygólt, valami f***ság miatt (asszem lest intettek be, ami nem volt les) onnantól kezdve a Koreai csapat csak TV-n nézhette volna a VB-t... -
#2001 ja -
atee #2000 Faszom kivan mar ezzel az egesszel...
Igy elkurni egy ilyen vilagesemenyt...
hihetetlen ..
ezekutan szerintem 100 evig nem lesz vb a sargaknal:) -
#1999 na, ez meg a másik sport, amiből politika lett (a Forma-1 mellett). nem mintha a Spanyoloknak szurkoltam volna tegnap, de azért érdekes, hogy a bíró ismét "kutyaburgerék" javára fújt! és nem ez az első! persze erre ráfoghatja a Fifa, hogy ez azért van, mert kontinensenként küldik a bírókat, és kevés európai van, akik legalább jobb bírok, mert jobban megtudják ítélni a helyzeteket; és a többi kontinens bírói kevésbé jók! -
#1998 Biztos mutatjak majd az elodonto elott. -
#1997 sajna én erről lemaradtam... ;( -
#1996 az télleg nagyon nagy jelenet volt.
na majd nemsokára újból brazil-török.
hayráá törökök, de csak akkor -
#1995 hm... -
#1994 legalább 1-2 perc amíg lekonferálják, és közben lehet pihenni is... -
#1993 No meg idohuzas. :D -
#1992 volt már aki a beállítása utáni 2. percben gólt rúgott... és a 88. perc után még legalább 5 perc van a meccsböl. -
#1991 Én tudjátok, hogy mit nem értek? Hogy a 87-88. percekben minek cserélnek már a csapatok? :)
Annyiszor történt már ilyen! -
#1990 Az aranyost csereljuk inkabb f@szabbra. Az aranyos olyan buzisan hangzik. :D -
#1989 Egyebkent eddig a legaranyosabb jelenet az a brazil-torok meccsen volt. Torok gyerek megvagta.
:D Na jo, nem. Torok gyerek atemelte Roberto Carlost, erre az megtapsolta es kezet fogott vele. :D -
#1988 Most hallottam mit mondott a benin-i biro arra a kerdesre, hogy otthon, hogy gyakorolt.
"Sehogy, otthon nincs bajnoksag..." -
#1987 1987-ben született Ildi :PPPPP -
#1986 Nem a pasin nevetett. Az a bikaja volt szerintem. :D -
#1984 következö meccs kedden... Németország-DélKorea
Hangianix: hát passz, szerintem az elsö félidö fociparádéját érdemes megnézni. -
#1983 Bekapcsoltam a tv-t, hogy ugyis vege, erre pont bevarrja a gyerek. Nem tudom megnezem e este. Hiaba volt szep meccs.
(miert volt hulye a MD?)
Egyebkent en mar mindenkeppen boldogtalan leszek, akarki lesz a dontoben. -
#1982 Brazil-Török Rematch... ezt a bírót kellene minden meccsre kiküldeni... meg ezt a két csapatot :o) annyira szépen játszottak, gyakorlatilag szabálytalanság nélkül... -
#1981 utállak Mezey Dániel, rohadj el...kapcsolom ki a TV-t..... -
#1980 koreai csaj ott röhög a szenegáli pali mellett, a poén az, h. a csajra szenegáli zászló volt festve (az arcára), de nagy kép volt :DD -
#1979 Brazília - Törökország a másik negyeddöntö. -
#1978 :-(
védő erősem lemaradt.
sebaj.
akkor legalább a Brazilok essenek ki ! -
#1977 3 perc kellett. de nagyonszép meccs volt. -
#1976 0-0
aranygólra várunk.
remélem nem lesznek 11esek.
hayráá Senegal ! -
#1975 kizártnak tartom... ez az eddigi 1 félidö többet ért mint az eddigi összes nyolcaddöntö.