2364
Világbajnok: Brazília
  • FrezeR
    nem tudja valaki hogy honnan szedhetném le a "love united" cimü számot klipp vagy mp3 formában? a tesómnak kellene és addig nem hagy békén:)
  • Hangianix
    Melyiket? Azt, hogy nem csalnak, vagy a kipics@zast? :D
  • KeKKSZike
    reméljük...
  • Efreet
    ugye, mondtam, hogy megéri megnézni... :) tényleg sajnos, hogy nem esett gól, de mindemellett nagyon jó volt látni, hogy tudnak "kulcshelyzetben" is szépen játszani a csapatok (a dobolás meg nagy hangulatot adott alá :D )
  • Hangianix
    Ja, az elso felidot. Tenyleg szep volt. Ha 1-2-t belott volna mindket csapat, akkor mar mondhatni felulmulhatatlan.
  • Efreet
    az olasz után is azt hitték, hogy a spanyolok ellen már nem fog lejteni a gyep... aztán csak egy kicsit még jobban... persze ne legyen igazam. :)

megnézted a török-szenegáli meccset este?
  • Hangianix
    Ezek utan mar csak nem merik megkockaztatni a csalast. Vagy tul naiv lennek? :D

Egyebkent a brazilok imadkoznak a nemetekert. Ugy kipics@zzak majd oket, hogy ihaj.
  • Efreet
    brazil koreai lesz... vagy török koreai... miért gondolod, hogy ezekután elfogy a pénz a feketerigóknál? :(
  • Hangianix
    Nemet - Torok donto. :D
    Fel Nemetorszag a torokoknek drukkolna...
  • Dante
    inkább úgylegyen, minthogy DK továbbmenjen..
  • Coine
    Törököknek is ! Ha összeszedik magukat és akarják ki tudják ütni a brazilokat.
  • Dante
    miután a Koreaiak seggükben bírói síppal játszanak, inkább a Turbánosoknak drukkolj SZVSZ:)
  • Coine
    NEm szeretem az olaszokat, örültem amikor kiestek.
    Ez egy szélsőséges VB, ezért is drukkolok a "kisebb" csapatoknak.
  • Dante
    Coine, te nem tudom miért drukkolsz DK-nak, mikor teljesen nyilvánvaló a bírói segítség (ez már nem is segítség, hanem tuszkolás, tuszkolják őket a döntő felé)
    Az olaszoknak nem adták meg az aranygólt, valami f***ság miatt (asszem lest intettek be, ami nem volt les) onnantól kezdve a Koreai csapat csak TV-n nézhette volna a VB-t...
  • Punker
    ja
  • atee
    Faszom kivan mar ezzel az egesszel...
    Igy elkurni egy ilyen vilagesemenyt...
    hihetetlen ..
    ezekutan szerintem 100 evig nem lesz vb a sargaknal:)
  • ipszilon
    na, ez meg a másik sport, amiből politika lett (a Forma-1 mellett). nem mintha a Spanyoloknak szurkoltam volna tegnap, de azért érdekes, hogy a bíró ismét "kutyaburgerék" javára fújt! és nem ez az első! persze erre ráfoghatja a Fifa, hogy ez azért van, mert kontinensenként küldik a bírókat, és kevés európai van, akik legalább jobb bírok, mert jobban megtudják ítélni a helyzeteket; és a többi kontinens bírói kevésbé jók!
  • Hangianix
    Biztos mutatjak majd az elodonto elott.
  • KeKKSZike
    sajna én erről lemaradtam... ;(
  • Coine
    az télleg nagyon nagy jelenet volt.
    na majd nemsokára újból brazil-török.
    hayráá törökök, de csak akkor
  • KeKKSZike
    hm...
  • Efreet
    legalább 1-2 perc amíg lekonferálják, és közben lehet pihenni is...
  • Hangianix
    No meg idohuzas. :D
  • Efreet
    volt már aki a beállítása utáni 2. percben gólt rúgott... és a 88. perc után még legalább 5 perc van a meccsböl.
  • KeKKSZike
    Én tudjátok, hogy mit nem értek? Hogy a 87-88. percekben minek cserélnek már a csapatok? :)
    Annyiszor történt már ilyen!
  • Hangianix
    Az aranyost csereljuk inkabb f@szabbra. Az aranyos olyan buzisan hangzik. :D
  • Hangianix
    Egyebkent eddig a legaranyosabb jelenet az a brazil-torok meccsen volt. Torok gyerek megvagta.
    :D Na jo, nem. Torok gyerek atemelte Roberto Carlost, erre az megtapsolta es kezet fogott vele. :D
  • Hangianix
    Most hallottam mit mondott a benin-i biro arra a kerdesre, hogy otthon, hogy gyakorolt.
    "Sehogy, otthon nincs bajnoksag..."
  • Dikkma
    1987-ben született Ildi :PPPPP
  • Hangianix
    Nem a pasin nevetett. Az a bikaja volt szerintem. :D
  • Efreet
    következö meccs kedden... Németország-DélKorea

Hangianix: hát passz, szerintem az elsö félidö fociparádéját érdemes megnézni.
  • Hangianix
    Bekapcsoltam a tv-t, hogy ugyis vege, erre pont bevarrja a gyerek. Nem tudom megnezem e este. Hiaba volt szep meccs.
    (miert volt hulye a MD?)
    Egyebkent en mar mindenkeppen boldogtalan leszek, akarki lesz a dontoben.
  • Efreet
    Brazil-Török Rematch... ezt a bírót kellene minden meccsre kiküldeni... meg ezt a két csapatot :o) annyira szépen játszottak, gyakorlatilag szabálytalanság nélkül...
  • Coine
    utállak Mezey Dániel, rohadj el...kapcsolom ki a TV-t.....
  • Coine
    koreai csaj ott röhög a szenegáli pali mellett, a poén az, h. a csajra szenegáli zászló volt festve (az arcára), de nagy kép volt :DD
  • Efreet
    Brazília - Törökország a másik negyeddöntö.
  • Coine
    :-(
    védő erősem lemaradt.
    sebaj.
    akkor legalább a Brazilok essenek ki !
  • Efreet
    3 perc kellett. de nagyonszép meccs volt.
  • Coine
    0-0
    aranygólra várunk.
    remélem nem lesznek 11esek.
    hayráá Senegal !
  • Efreet
    kizártnak tartom... ez az eddigi 1 félidö többet ért mint az eddigi összes nyolcaddöntö.