2364
Világbajnok: Brazília
-
#1974 Most ertem haza, eddig nem lattam semmit, majd este megnezem. :D Csak nem akarja mindenki az elcsalt koreai meccset nezni. -
#1973 Hangianix: remélem nézed ezt a meccset... hatalmas látvány :o) -
#1972 annyira szép meccs. ez az, amit igazán focinak lehet nevezni... 2x állt talán csak a meccs, gyönyörüüüüüü -
#1971 go go Senegál ! -
#1970 de szép meccs idáig... -
#1969 amúgy hajrá DK és Szenegál, ez lesz a döntő srácok :DD -
#1968 kiestek a spanyolok, több oszt. társam most veri éppen szét a házat, ők hc spanyoldrukkerek :DDDDDD -
#1967 jóvanna... az öltönyös idegeskedö a pálya szélén :))) -
#1966 Marmint Camacho? Talan csapatvezeto. :D -
#1965 látszott már a vége felé, hogy a spanyol játékvezetö csak röhög... kínjában. -
#1964 Akkor meg a biro is tudta mi a dolga. -
#1963 pedig az elsö félidö olyan jól telt... szép tiszta meccs volt. -
#1962 Az mondjuk igaz, hogy Morientes a sipszo utan "evekkel" fejelt, de csodalom, hogy csak 2 sargat kaptak reklamalasert. -
#1961 az volt, hogy nem volt kinn, a partjelzö beintett, és lendületböl be is sípolt. aztán a lassításon mutatták, hogy minden volt, csak nem kint. -
#1960 Most olvasom, hoyg nem is les miatt nem volt gol a masodik, hanem mert kint volt. Hehe. Na ennyit a biroi mukodesrol, hogy meg a meccset nezve se ertem mi tortent. -
#1959 Hangianix: oks, érthetö a dolog... nekem ez így nem megy :o) én a meccset szeretném, ha nem tennék tönkre a feketeruhások -
#1958 Hogy mennyire igazak ezek (INDEX):
szakkommentár:
Sepp Blatter vajon miért tart a hátán 1 zsákot, tele Daewoo-részvényekkel? Koreának miért kell egyáltalán pályára lépnie a továbbjutásért? Ki merne a spanyolokra fogadni?
szakkommentár:
Ki kéne már állítani 1-2 spanyolt. Túlzottan is kepeckednek a sorsuk ellen.
-
#1957 Hangianix: az elején tényleg keresztbeünnepeltek :o)) -
#1956 Nem penz kerdes. Ha penz miatt drukkolok valakinek, az nem elkotelezettseg, hanem erdek. :D -
#1955 A De Pedro az ugy nez ki, mint ahogy Rhys-Jones nezhetett ki fiatal koraban. :D -
#1954 En minden meccsre valasztok valakit. Indulasnal meg a spanyolokat es a danokat. A spanyolok megerdemelt jatekkal jutottak el idaig - ugye, ha azt a kamu 11-est nem kapjak az irek ellen, akkor konnyebben. (egyebkent az ireket is szeretem, de a spanyolokat jobban) -
#1953 Nem fogok káromkodni, de, hogy a nagy büdös lótúrós kisebbségi őseit a bírónak akit már megint megvettek a koreaiak, akik még gólt se tudnak rúgni. Utálom a németeket, de most az egyszer nekik fogok szurkolni hogy verjék el ezeket a majmokat. Egyesek még csodálkoznak lsd. Faragó hogy a koreaika csak 2 gólt kaptak, háááát persze ha a bitang bírók minden nekik rógott szabályos gólt érvénytelenítenek meg lest intenek a csodálatos partjelzők. Ez a VB már nem ér semmit, mostmár csak azon lepődnék meg ha nem a koreaiak nyernék a vb-t. -
#1952 "szakkommentár:
A hazai közönség remekül szórakoztatja a díszpáholy vendégeit, háromnegyedük ugyanis láthatólag képtelen felfogni, hogy ezúttal nem Korea játszik pirosban. Mi lesz itt a tizenegyeseknél?" -
#1951 pénzben fogadtál bárkire is a meccseken? mert ettöl eltekintve nem látom, hogy lehetnél elkötelezett. -
#1950 Ki kellene allitani. Egy rugby meccsen... :D -
#1949 valamelyik "szakkommentár"-nál írták, hogy a döntöre ki kellene állítani a bírói válogatottat a pályára játszani... akkor mihez kezdenének? -
#1948 Igen Efreet, de te fuggetlenkent nezed a meccseket, en meg elkotelezettkent. Tehat te konnyebben teszed tul magad a dolgon... -
#1947 egészen a döntőig LOL -
#1946 ÉS MÉG MINDIG KÓREA!!! -
#1945 South Korea featuring the Referees vs. Mediterranean Area 3 : 0 -
#1944 én nézem :) minek dühöngeni? inkább nevetek rajtuk :))) -
#1943 Jaja. A masodik az nem volt gol, mert Morientes csak megszokasbol fejelte be a "les"-t jelzo sipszo utan. De az elso. Biztos ott is les volt. :D Na egybol szar kedvem lett megint. A delutani meccset lehet, nem is nezem. Eleg nekem az osszefoglalo, legalabb nem duhongok. -
#1942 Bekaphatják a faszomat azok a rohadt feerdeszemüek!!!!! Hülye köcsögök!!!
Szegény SPANYOL-ok 2 GÓL-t nem kaptak meg!!! A bíró és a koreaiak is köcsögök!!!! -
#1941 az elsö? amikor a zsibi közepéröl bepattant, egyszerüen semmi nem volt amit le lehetett fújni... a FIFA-nak nagyon át kell gondolnia a bírók dolgait. -
#1940 De Szenegal legalabb nem biroi segedlettel fog bejutni. Engem nem zavarna Korea a 4 kozott, ha csak MAGUKNAK koszonhetnek. Nem a siposoknak. A 11-es tenyleg egy drama, de nem kellett volna idaig fajulnia egy korrekt jatekvezetesnel. Es most nem is a sok rosszul befujt lesrol beszelek, mert az mindennapos. A meg nem adott golnal lovesem sincs mi lehetett az ervenytelenites oka... -
#1939 nagyon nekik lejt a pálya :( ez a fele nem tetszik. pedig szép focit müvelnek, nem kellene ennyire segíteni öket... -
#1938 délután Szenegál - Törökország... ha Szenegál is bejut... kész :o) -
#1937 Ha osszeadjuk az elmult 3 meccsen tortenteket, azt mar joggal nevezhetjuk CSALASnak. -
#1936 Nem erdemeltek meg. Ezek utan inkabb a nemeteknek szurkolok majd. -
#1935 ezt elszabta a spanyol... na lássuk, vége-e...
kész.
nem megérdemelten, de bejutottak a 4-be.