2364
Világbajnok: Brazília
  • Hangianix
    A Vitar az jobb? Ne rohogtess. Az az egyik meccsen vegigsorolta az osszes jatekost mire rajott, hogy az az ellenfel jatekosa volt. Na akkor ujra kezdte a nevek sorolasat... :D
  • mateos
    Szepesi kell nekünk :D
  • Coine
    jó meccs, DK meg eelcseszte a helyzeteit.
  • Ramza
    miért, nem ő van? :)
  • Hangianix
    Na pont a golrol maradtam le. :D 72 percben kikpacsoltam a tv-t. :D
  • mateos
    songokuk kiestek !! ?
  • Efreet
    hát, könnyen lehetett volna fordítva is. jó meccs volt, meglepetésre nem lett agyonfújva.
  • Ramza
    Gratula a német válogatottnak, hogy egymás után harmadszor is sikerült 1-0-ra nyernie ilyen játékkal. Ez az igazi szenzáció.
  • Coine
    hooogy elbaxták ezt a védők...szép védés...balszerencsés kipattanó...gól.
  • Coine
    nah becserélték Songokut :D
  • Hangianix
    Legalabb jol szorakozol a f@szsagaikon. A "kedelyes" Csapo az akkora idiotasagokat mond, hogy egybol szebb lesz a napom.
  • Coine
    utállak Csapó, utállak Mezey...utálom az egész stúdiós F@szságot, semmi értelme...
  • Hangianix
    De akkor min fogunk szorakozni? Ezek kozul nekem mar tokmindegy melyik nyeri, akar elcsalhatjak a koreaiaknak is. De akkor legalabb hadd rohogjek. :D
  • rolika
    eljutottunk odáig, hogy örülünk, ha nincs bírói baklövés...
    eddig jó a meccs is, meg a bíró is :)
  • Coine
    csak jenőt ne !
    amúgy megalakult a www.labdarugovb.hu-n a K.U.K.>Knézy utálok klubja.
    kb ez jelez mindent...
  • Hangianix
    Ket kerdes
    1. Colina lesz a dontoben a biro?
    2. Knezy kozvetit majd?
  • Lteebee
    Remélem a próféta szavait olvastam!
  • Efreet
    "ennyi segítséget nem érdemeltek" - semennyit nem érdemelnének szerintem, de nem erröl van szó a profi fociban, hogy ki mit érdemel... csodaszép török-koreai döntö lesz :PPPP
    (én inkább abban reménykedek, hogy a török-brazil Rematch szép lesz :) - még ha nem is éri el a szenegáli meccs színvonalát )
  • Punker
    Remélem a németek holnap végre lerendezik a sárgákat, mert ennyi segítséget nem érdemeltek csak mert ők a házigazdák.
  • Hangianix
    "A bírók kedvencei a háztartásirobot-gyártók kedvencei ellen. A foci ünnepe, kedden 13:30-tól."
    :D
    Ronaldo felepult... :-(
  • Hangianix
    Az Urbanyi is focista volt... :D Csak nem olyan jo.
  • mateos
    bAZZZZZZZZZZZZZZZ :))))) ez milyen durva má !!!! :) hehe de annyira nem lepödtem meg hisz focista , ha a riporter mondaná az lenne gáz
  • Lteebee
    Asszondja a bíró...
  • Coine
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de ddurvaaa, és ezt komolyan élőben TV-ben ? :DDD
  • Efreet
    au... hát... izé... no comment.
  • Hangianix
    Hat Roflmao :D
  • Hangianix
    Valamelyik orosz csoportmeccs előtt a Hevesi-Urbányi-Kovács Kálmán
    trió beszélgetett a stúdióban.

Hevesi (jólértesülen) : hallottam, hogy az orosz parlament a
    mérkőzés alatt szünetelteti az ülést, hogy meg tudják nézni a találkozót

Urbányi (oroszos műveltségét fitogtatva): Hát igen, az orosz duma.

Kovács Kálmán: (focista....): Nem hiszem hogy duma. Szerintem
    tényleg nézik.
  • Hangianix
    Marcos, Ronaldo, Ronaldinho. A végén még nyernek a janicsárok. :D
  • Efreet
    június 24. 13:26 [MTI]

Lábsérülést szenvedett a hétföi edzésen Marcos, a brazil labdarúgó-válogatott kapusa.
    A csapat a szögleteket gyakorolta, amikor a vb all star-keretébe is jelölt hálóör az egyik társán átesett, s a földre zuhant. Marcost ezután az öltözöbe kísérték.
    A dél-amerikai együttes szerdán a törökökkel találkozik az el?döntöben.
  • Lteebee
    Be volt baszva mint az albán szamár.
  • Hangianix
    Mivel a vb alatt, meg az egyik jatekostarsat utotte le, nem csodalkozom rajta.
  • Efreet
    kicsit talán illuminált állapotban lehetett...
  • Ramza
    "Letartóztatták Töftinget

június 24. 11:19
    [MTI]

Garázdaság miatt őrizetbe vették Stig Töftinget, a vb nyolcaddöntőjében búcsúzó dán válogatott labdarúgóját.
    A 32 éves középpályás egy koppenhágai étteremben vett részt a csapat búcsúvacsoráján, amikor összeszólalkozott a tulajdonossal, és mindenki szeme láttára véresre verte.

Miután kiutasították a helyiségből, az utcán egy másik férfit is leütött, majd elfutott. Néhány perccel később egy járőr letartóztatta.

A Bolton Wanderers játékosának már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel: 1999-ben 20 napot ült könnyű testi sértés miatt.

Töfting kilenc nappal ezelőtt, az angoloktól elszenvedett 3-0-ás vereség után lemondott a válogatottságról."
  • Hangianix
    olasz, portugal esetleg spanyol jatekvezetoi harmassal pedig 10-bol 10x. :D
  • Hangianix
    Egyebkent ha belegondolsz a japcsikkal nincs is bajom. Egesz biztos, hogy az o javukra is el lehetett volna csalni a merkozest a torokok ellen. De nem tortent meg. Szvsz pedig a japanok 10-bol 7-szer vernek el a koreaiakat.
  • Efreet
    I.C.Ram: és mindezek mellett lehet látni néhány (sajnos tényleg csak néhány) parádésan szép meccset, ami miatt mégis megérheti :)
  • KeKKSZike
    a kipicsázást... :D
  • I.C.ram
    ja szar korrupt es abszoulut a kis sargaknak kedvez :(( a japan szurkolok azt se tudjak mi tortenik a palyan csak eldontik hogy melyik csapatnak szurkolnak es ott viritanak azt se tudjak merre tamad a csapatuk, azt se tudjak mi a szarert fogjak kezukbe a labdat a jatekosok ha kimegy a palyarol stb stb! undorito ez a VB :((( Nem hinnem hogy lesz ennel jobb vb a kozeljovoben
  • Z
    Hoszú idő óta ez a legsz@rabb vébé!
  • Hangianix
    innen

10mb file