2364
Világbajnok: Brazília
-
#2058 A Vitar az jobb? Ne rohogtess. Az az egyik meccsen vegigsorolta az osszes jatekost mire rajott, hogy az az ellenfel jatekosa volt. Na akkor ujra kezdte a nevek sorolasat... :D -
#2057 Szepesi kell nekünk :D -
#2055 jó meccs, DK meg eelcseszte a helyzeteit. -
Ramza #2054 miért, nem ő van? :) -
#2052 Na pont a golrol maradtam le. :D 72 percben kikpacsoltam a tv-t. :D -
#2050 songokuk kiestek !! ? -
#2049 hát, könnyen lehetett volna fordítva is. jó meccs volt, meglepetésre nem lett agyonfújva. -
Ramza #2048 Gratula a német válogatottnak, hogy egymás után harmadszor is sikerült 1-0-ra nyernie ilyen játékkal. Ez az igazi szenzáció. -
#2047 hooogy elbaxták ezt a védők...szép védés...balszerencsés kipattanó...gól.
-
#2046 nah becserélték Songokut :D -
#2045 Legalabb jol szorakozol a f@szsagaikon. A "kedelyes" Csapo az akkora idiotasagokat mond, hogy egybol szebb lesz a napom. -
#2044 utállak Csapó, utállak Mezey...utálom az egész stúdiós F@szságot, semmi értelme... -
#2043 De akkor min fogunk szorakozni? Ezek kozul nekem mar tokmindegy melyik nyeri, akar elcsalhatjak a koreaiaknak is. De akkor legalabb hadd rohogjek. :D -
rolika #2042 eljutottunk odáig, hogy örülünk, ha nincs bírói baklövés...
eddig jó a meccs is, meg a bíró is :) -
#2041 csak jenőt ne !
amúgy megalakult a www.labdarugovb.hu-n a K.U.K.>Knézy utálok klubja.
kb ez jelez mindent... -
#2040 Ket kerdes
1. Colina lesz a dontoben a biro?
2. Knezy kozvetit majd? -
#2039 Remélem a próféta szavait olvastam! -
#2038 "ennyi segítséget nem érdemeltek" - semennyit nem érdemelnének szerintem, de nem erröl van szó a profi fociban, hogy ki mit érdemel... csodaszép török-koreai döntö lesz :PPPP
(én inkább abban reménykedek, hogy a török-brazil Rematch szép lesz :) - még ha nem is éri el a szenegáli meccs színvonalát ) -
#2037 Remélem a németek holnap végre lerendezik a sárgákat, mert ennyi segítséget nem érdemeltek csak mert ők a házigazdák. -
#2036 "A bírók kedvencei a háztartásirobot-gyártók kedvencei ellen. A foci ünnepe, kedden 13:30-tól."
:D
Ronaldo felepult... :-(
-
#2035 Az Urbanyi is focista volt... :D Csak nem olyan jo. -
#2034 bAZZZZZZZZZZZZZZZ :))))) ez milyen durva má !!!! :) hehe de annyira nem lepödtem meg hisz focista , ha a riporter mondaná az lenne gáz -
#2033 Asszondja a bíró... -
#2032 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de ddurvaaa, és ezt komolyan élőben TV-ben ? :DDD -
#2031 au... hát... izé... no comment. -
#2030 Hat Roflmao :D -
#2029 Valamelyik orosz csoportmeccs előtt a Hevesi-Urbányi-Kovács Kálmán
trió beszélgetett a stúdióban.
Hevesi (jólértesülen) : hallottam, hogy az orosz parlament a
mérkőzés alatt szünetelteti az ülést, hogy meg tudják nézni a találkozót
Urbányi (oroszos műveltségét fitogtatva): Hát igen, az orosz duma.
Kovács Kálmán: (focista....): Nem hiszem hogy duma. Szerintem
tényleg nézik. -
#2028 Marcos, Ronaldo, Ronaldinho. A végén még nyernek a janicsárok. :D -
#2027 június 24. 13:26 [MTI]
Lábsérülést szenvedett a hétföi edzésen Marcos, a brazil labdarúgó-válogatott kapusa.
A csapat a szögleteket gyakorolta, amikor a vb all star-keretébe is jelölt hálóör az egyik társán átesett, s a földre zuhant. Marcost ezután az öltözöbe kísérték.
A dél-amerikai együttes szerdán a törökökkel találkozik az el?döntöben. -
#2026 Be volt baszva mint az albán szamár. -
#2025 Mivel a vb alatt, meg az egyik jatekostarsat utotte le, nem csodalkozom rajta. -
#2024 kicsit talán illuminált állapotban lehetett... -
Ramza #2023 "Letartóztatták Töftinget
június 24. 11:19
[MTI]
Garázdaság miatt őrizetbe vették Stig Töftinget, a vb nyolcaddöntőjében búcsúzó dán válogatott labdarúgóját.
A 32 éves középpályás egy koppenhágai étteremben vett részt a csapat búcsúvacsoráján, amikor összeszólalkozott a tulajdonossal, és mindenki szeme láttára véresre verte.
Miután kiutasították a helyiségből, az utcán egy másik férfit is leütött, majd elfutott. Néhány perccel később egy járőr letartóztatta.
A Bolton Wanderers játékosának már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel: 1999-ben 20 napot ült könnyű testi sértés miatt.
Töfting kilenc nappal ezelőtt, az angoloktól elszenvedett 3-0-ás vereség után lemondott a válogatottságról." -
#2022 olasz, portugal esetleg spanyol jatekvezetoi harmassal pedig 10-bol 10x. :D -
#2021 Egyebkent ha belegondolsz a japcsikkal nincs is bajom. Egesz biztos, hogy az o javukra is el lehetett volna csalni a merkozest a torokok ellen. De nem tortent meg. Szvsz pedig a japanok 10-bol 7-szer vernek el a koreaiakat. -
#2020 I.C.Ram: és mindezek mellett lehet látni néhány (sajnos tényleg csak néhány) parádésan szép meccset, ami miatt mégis megérheti :) -
#2019 a kipicsázást... :D -
#2018 ja szar korrupt es abszoulut a kis sargaknak kedvez :(( a japan szurkolok azt se tudjak mi tortenik a palyan csak eldontik hogy melyik csapatnak szurkolnak es ott viritanak azt se tudjak merre tamad a csapatuk, azt se tudjak mi a szarert fogjak kezukbe a labdat a jatekosok ha kimegy a palyarol stb stb! undorito ez a VB :((( Nem hinnem hogy lesz ennel jobb vb a kozeljovoben -
#2017 Hoszú idő óta ez a legsz@rabb vébé! -
#2016 innen
10mb file