2364
Világbajnok: Brazília
-
#2187 vagy sikerül itt a végére pár szép meccset csinálni? nem akarom elkiabálni, de a korea-spanyol óta azért nagyjából rend van... -
#2186 Mondtam, hogy Colina lesz a biro. Csak nem tudom, hogy Janckernek, vagy a buzifrizi Ronaldonak fog segiteni. :D -
#2185 Nem a tuskóknak kedvezne! hihihi -
#2184 Vajon mennek valamire? Örülnék neki, mert akkor talán előrébb mehetnének a video bírókkal. Jót tenne a szép focinak, mert nem lehetne agyonrúgni az ellenfelet. -
#2183 a srác éppen most vert össze vki, aztán mutogat miért futottak el előlle :D -
#2182 Nem lehet elég korán kezdeni. :)) -
#2180 Ez találjátok ki melyik hozzászoló lehet:
:))) -
#2179 naja :D -
#2178 Es elkoltozott a del-koreai szovetsegtol kapott hawaii villajaba... :D -
#2177 lemondott birók szövetségéből az elnök :) -
#2176 Szííívás! -
#2175 az olasz tv (RAI) beperelte a FIFA-t, mert a bírói ténykedések miatt kevesen nézik a vb-t, és nincs meg a reklámbevételük... hihi :o))) -
#2173 Ejjen ejjen! Neme-Brazil metcs!! Hajra Deutche!!! Its up dautche!! Ja ja gut!! Wir haben deine brazilien mutter mitmachen vagy mi:))) -
#2172 brazilokat elverték a franciák meg a törökök is?:) LOL...azé csalódtam... -
#2171 Lehet, hogy neked az, de nekem NEM!
Brazil - Spanyol lett volna az! -
#2170 miért nem alszol? -
#2169 megtették koreiak , ez igaz , csakhogy a németek jobban hajtottak , nem birnak veszteni és ez hajtja őket , senki se tudja megmondani mé ilyenek , de amit a fejükbe vesznek azt általában el is érik. -
#2168 nem kétlem, hogy mindkét csapat a végsőkig hajtani fog... HA a feketerigók nem szólnak közbe (ezt ne kellene hozzátenni mindig...)
a védelmük nem profi sajnos, a lassúságuk miatt simán lefutja őket egy agilis csapat. megtették a Koreaiak is, és megteszik a Brazilok is. -
#2167 mindent megfognak tenni.
De nem csak a kapuson mulik , mert a védelmük és eléggé Profi.Tankok az bizt és lassuak de futnak és hajtanak...és ezt birom bennük , SOSE adják fel !!! -
#2166 és sokan körbe is szaladták a védelmüket. ha nincs az a mázlista (és persze igencsak profi) kapusuk, már régesrég nincsenek itt... dehát erről szól egy csapat.
kérdés majd, hogy a brazilok támadósora jobb-e egy ilyen szerencsés kapusnál. és, hogy találnak-e a németek egy gólnyi előnyt. -
#2165 tankok...de hajtanak , hajtanak mert a vérükben van a hajtás...és ha belegondolsz minden meccsükben meghajtották ellenfeleket. -
#2164 nagy dögök a németek, de lassúak... meg nehezen fordulnak. tiszta tankok :o) -
#2163 Germánok hajtani fognak...
tegnap láttam képet Brazil és Német játékosok méretbeli különbségeiről..:D
Kahn meg ezek ÓRISOK !!!! brazilokhoz képest a multkori meccsen tisztán lehetett hallani Kahn üvöltését a stadionban pesig a Stad. nem kicsi :D -
#2162 brazil német meccs. koreai török döntő :o))) -
#2161 körülbelül :D -
#2160 Akarod mondani remalomdonto? :D -
#2159 Brazil német álomdöntö :) -
#2158 Brazil német álomdöntö :) -
#2157 Mint allat. Az lesz az igazi csemege.
Torokoknek jo volt a szenegaliak elleni meccse is. A koreaiak is hajtottak birotol fuggetlenul. Sokat varok a meccstol. -
#2156 Hangianix: bronzmeccset megnézed? -
#2155 Akkor en mast csinalok. Egyik csapatot se szeretem. :-(
Ipszilon, te is akarki lettel es kosz. :D -
#2154 30.-an, 13.30-kor, asszem -
#2153 szal mikor lessz döntö ? -
#2152 neeeem! nézd meg a mailed
-
#2151 ja!:-) -
#2150 mikor lessz döntö és hánykor ? -
#2149 senkihazi volt a nyero? :D
Coine kivetelesen a Ronaldo fejelesi szokasaira tett megjegyzesemre reagalt. :D -
#2148 már nem vagy akárki -
#2147 te ezt afürdőszobásat nem értheted:-) -
#2146 nemlehet h ott operálták vagy mifene ? és csak eltakarják a heget ?? nemtom