Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Basszus... milyen jó, hogy Ronaldo tudott ma játszani! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

mateos
hál ég nem igy lett 😊
mateos
gondoljatok bele Dél kórea - Törökország döntöbe !!!
Nem baj az, unalmas lenne az élet, ha mindig mindenki mindenben egyetértene 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát épp ezért érdemlik meg. Öt (5) !!! védõ közül tudta ellõni a labdát. Helyzetfelismerés.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Coine
VB legjobb meccse idáig.
Törökök nagy jók, csak 16osnál elfogy a tudomány, ezen kéne változtatni.

mateos
Jóarc vagy ugye tudod ? 😊
mateos
ez a meccs a legjobb a VB n , nem lessz má jobb...
Hangianix
Mindegy Toefting clubtars, tudod, hoyg a brazilok ugyeben nem egy oldalon allunk. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

mateos
hehe , 1etértek
Coine
nem érdemlik meg a brazilok.
nyomi szarhajú Ronaldo fel se nézett...

Amúgy a belga focit is olyan szépnek tartom, mint a németet és az olaszt 😊

Hát ott tényleg nem. Szépen tartották magukat a belgák, betonvédekezésük volt, jó szar volt az a meccs. Freak élvezte volna 😊

Hangianix
Hat a belgak ellen nem azt hoztak.

mateos
jupééééééééééééééé
Hangianix
gol. :-(

Jah, nálam rullah mindkét csapat, de azért nehogymár ne jussanak a brazilok döntõbe... Az egyetlen csapat, aki azt hozta a vb-n, amit tényleg tud.

Akik nem látják:
Ezt a meccset akkor is érdemes megnézni, ha 0-0 lesz a végeredménye. Amit a brazilok és Ganxsta Rüstü mutatnak, az igen-igen komolyan világszínvonalú!

Coine
nagyon über meccs idáig !

mateos
sztem ez a VB legjobb meccse !!
KeKKSZike
HAJRÁ BRAZÍLIA!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hangianix
Jokepu egy ordog az biztos. Szerintem titkon meg ipszilon szive is megdobban, amikor feltunik a kepernyon. 😄

Coine
😄D
hogy néz már ki Ronaldo báz 😄

Hangianix
Akkor egyesult erovel szurkoljunk a janicsaroknak. Lehet, hogy vannak magyar szarmazasuak is. Bornemissza Gergely regi bajtarsai. 😄

ipszilon
én is nekik szurkolok, egyrészt azért, mert mégiscsak több közûnk van egymáshoz, másrészt nem bírom annyira a barzílokat

Coine
hayráá janicsárok !!
az egri védõk ajánlásával 😄

ipszilon
gondolod, hogy megverik a törökök Brazíliát?

Hangianix
Ja, csak most a koreaiak rugtak. 😄 Mivel a biro nem csalt, igy kenytelenek voltaka felveteleket manipulalni. 😄

Punker
Megy az ismétlés, most lesz a gól

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Coine
nekem bármelyik jobb, mint az a ........

Hangianix
A Vitar az jobb? Ne rohogtess. Az az egyik meccsen vegigsorolta az osszes jatekost mire rajott, hogy az az ellenfel jatekosa volt. Na akkor ujra kezdte a nevek sorolasat... 😄

mateos
Szepesi kell nekünk 😄
Coine
jó meccs, DK meg eelcseszte a helyzeteit.

miért, nem õ van? 😊

Hangianix
Na pont a golrol maradtam le. 😄 72 percben kikpacsoltam a tv-t. 😄

mateos
songokuk kiestek !! ?
Efreet
hát, könnyen lehetett volna fordítva is. jó meccs volt, meglepetésre nem lett agyonfújva.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Gratula a német válogatottnak, hogy egymás után harmadszor is sikerült 1-0-ra nyernie ilyen játékkal. Ez az igazi szenzáció.

Coine
hooogy elbaxták ezt a védõk...szép védés...balszerencsés kipattanó...gól.

Coine
nah becserélték Songokut 😄

Hangianix
Legalabb jol szorakozol a f@szsagaikon. A "kedelyes" Csapo az akkora idiotasagokat mond, hogy egybol szebb lesz a napom.

Coine
utállak Csapó, utállak Mezey...utálom az egész stúdiós F@szságot, semmi értelme...

Hangianix
De akkor min fogunk szorakozni? Ezek kozul nekem mar tokmindegy melyik nyeri, akar elcsalhatjak a koreaiaknak is. De akkor legalabb hadd rohogjek. 😄

eljutottunk odáig, hogy örülünk, ha nincs bírói baklövés...
eddig jó a meccs is, meg a bíró is 😊

Coine
csak jenõt ne !
amúgy megalakult a www.labdarugovb.hu-n a K.U.K.>Knézy utálok klubja.
kb ez jelez mindent...

Hangianix
Ket kerdes
1. Colina lesz a dontoben a biro?
2. Knezy kozvetit majd?

Lteebee
Remélem a próféta szavait olvastam!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
"ennyi segítséget nem érdemeltek" - semennyit nem érdemelnének szerintem, de nem erröl van szó a profi fociban, hogy ki mit érdemel... csodaszép török-koreai döntö lesz 😛PPP
(én inkább abban reménykedek, hogy a török-brazil Rematch szép lesz 😊 - még ha nem is éri el a szenegáli meccs színvonalát )

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Punker
Remélem a németek holnap végre lerendezik a sárgákat, mert ennyi segítséget nem érdemeltek csak mert õk a házigazdák.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hangianix
"A bírók kedvencei a háztartásirobot-gyártók kedvencei ellen. A foci ünnepe, kedden 13:30-tól."
😄
Ronaldo felepult... :-(