2364
Világbajnok: Brazília
-
#2145 2. mondat : hogy te mekkora állat vagy :DDD
amúgy ahogy elképzelem Ronaldot, van annyi IQ-ja, h. direkt hagyták fent a hajat :D -
#2144 "
mondom, hogy nincs!!!!!! ill. van, de az hosszú hajjal, és nagyon régi!
"
En erre tippelnek. Bar en csak egy akarki vagyok. Vagy senkihazi? Mindig osszetevesztem. :D Ja es nem fogom nezni a dontot. Nem erdekel. -
#2143 Dánoknak van sulimban olyan haja...csak szösziknek áll jól... -
#2142 Hangianix: titok, hogy melyik képe(ke)t kaptam. -
#2141 jobb ötletem tényleg nem volt, mert kizárt, hogy ezzel divatot tud teremteni... akkor már inkább Beckham sérója :o) aaaaz isten =:o) -
#2140 Meg kulonben is te gondolom nem a furdoszobas kepet kaptad. Mar nem is emlekszem - eppen elcsuszott, vagy valami ilyesmi.
Efreet. azert olyan ott a haja, hogy tudja merre kell fejelni. :D -
#2139 lásd németeket...van köztük egy skinhead:) (nincs haja :) ) szal nem hiszem h ronaldónak fejelés miatt van ott haja -
#2138 Akkor akarkinek kell lennem. :D -
#2137 Hangianix: akárkinek nem is... de Nekem :o)))) -
#2136 azért kell oda a haj, hogy fejeléskor ne csússzon meg a labda??? mert finoman szólva is ... ööö... furcsa látvány. -
#2135 mikor elösször megláttam haját azthittem betörte a fejét -
#2134 Akarkinek??? Efreet, ez mar szerinted is inzultacio ugye? :D Tehat ipszilon draga, nekem is legyen olyan serom mint "roni"-nak? :D -
#2130 jójó , haggyuk !!
na beszéljünk fociról -
#2129 mateos: megmondtam már többször is. ha bárkivel személyes problémád van, azt ne vetítsd ki a fórumra, mert az rajtatok kívül SENKIRE nem tartozik, és esetleg a másikat járatod le vele. amit viszont nem fogok hagyni. (nem csak neked, senkinek sem) - a viccelődésnek is megvannak a formái, de a káromkodás és a meggyalázás nem tartozik bele.
ipszilon: kösziszépen! :o) -
#2128 hagyjad! nem érdekes! csak "viccelt"!
egyébként vess egy pillantást a chaos.hu-s mailedre! -
#2127 rémlik...(de nem bántam meg)
különbenis most csak vicceltem , ha vkinek van humorérzéke az nem sértődik meg ilyenen -
#2126 nem, ha ezzel mást (ipszilont, vagy bárkit) megbántasz... gondolkozz már el egy kicsit, mielőtt rányomsz a Mehet-re. 1-2 napja pont volt egy ilyen, rémlik? -
#2125 most mit csináltam ????
viccelni se szabad ?? -
#2124 mateos, te fogd vissza magad, mert már párszor majdnem kihúztad a gyufát.. -
#2123 rajzoljatok Paintbe egy fekete kockát azt megvan a fotótok -
#2122 látod? :o( nem küld... pedig tökre kíváncsi vagyok meg minden... -
#2121 mondom, hogy nincs!!!!!! ill. van, de az hosszú hajjal, és nagyon régi! scannerem meg nincs! sorry!:-) -
#2120 jaja! azért nem küldözgetek képeket akárkinek, csak úgy a nagyvilágba!:-) -
#2119 nekem is beígérte már... és azóta se küldte el :o( -
#2118 akkor neki kuldod a nekem beigert fotokat is? :D -
#2117 naná! imádom az új look-ját! eddig is a kedvenceim közé tartozott, d emost már még jobban szeretem!;-) -
#2116 biztos te is vmilyen ügynök vagy: CIA? FBI?:-) -
#2115 dógom vót. de ma este kialszom magam :o) -
#2114 de miért nem alszol ? :)
egész nap netezel ? nem kell annyit dolgozni...te se vagy robot... -
#2113 például nem aludtam... de mindegy, ma este bepótlom. a tegnap éccaka kimaradt. -
#2112 de miért ?
mit csinálsz 30 órája ? -
#2111 este elalszok abban a pillanatban, hogy lehajtom a fejem... több mint 30 órája vagyok ébren, egy kissé már kómaközelben :o)) -
#2110 majd este megnézed... -
#2109 jellemző, a 2. félidő 7. percére értem képernyő elé... szóval nem láttam a gólt. -
#2108 szerintem biztosan az is... -
#2107 Mindegy en ugyis csak anti-barnat iszom a magyarok kozul. Habosat csak akkor ha vonatutra kell a Balatonra (es dobozosat akkor). Es ennek az a koze a foci vb-hez, ha valaki nem ertene (en se), hogy ezek a cegek nagyon tamogatjak am. :D -
#2106 antall féle világos a legjobb magyar sör.
igaz benne van erősen a maláta íze, de én szeretem aztat :P
habos keleti suxx -
#2105 Pedig a magyarok kozul az a legjobb. Szomoru, de igy van. Egyedul anti bacsi barnaja jobb, de annak meg a vilagosat nem tudom meginni. -
#2104 ugye az erő habos oldala az ? boah... -
#2103 de utálom azt a sört :D