Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
--------------------------------------------------------------------------------
Well, okay, I might be biased but I am going to watch the final for two reasons:
a) I want to find out whether the Germans can be even more boring then they were in the South-Korean match or worse than in the Paraguy match
b) I want to see how many goals the Brazilians can put behind Kahn ;-)
I don't expect to be entertained, just curious how bad it can get ... ;-))
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
😊))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Brazil - Spanyol lett volna az!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
a védelmük nem profi sajnos, a lassúságuk miatt simán lefutja õket egy agilis csapat. megtették a Koreaiak is, és megteszik a Brazilok is.
De nem csak a kapuson mulik , mert a védelmük és eléggé Profi.Tankok az bizt és lassuak de futnak és hajtanak...és ezt birom bennük , SOSE adják fel !!!
kérdés majd, hogy a brazilok támadósora jobb-e egy ilyen szerencsés kapusnál. és, hogy találnak-e a németek egy gólnyi elõnyt.
tegnap láttam képet Brazil és Német játékosok méretbeli különbségeirõl..😄
Kahn meg ezek ÓRISOK !!!! brazilokhoz képest a multkori meccsen tisztán lehetett hallani Kahn üvöltését a stadionban pesig a Stad. nem kicsi 😄
Torokoknek jo volt a szenegaliak elleni meccse is. A koreaiak is hajtottak birotol fuggetlenul. Sokat varok a meccstol.
Ipszilon, te is akarki lettel es kosz. 😄
Coine kivetelesen a Ronaldo fejelesi szokasaira tett megjegyzesemre reagalt. 😄