2364
Világbajnok: Brazília
-
#2227 Muhahaha, eltalaltam a birot, meg Knezyt is. En nem nezem csak az osszefoglalot. -
#2226 rossz a hozzáállás :o) röhögj rajta te is... ilyen egyszerű :)) minek kínzod magad? -
#2225 ti ezen röhögtök én meg sírock :(
bírom a Tornyit, még ha kicsit kattant is :o)
-
#2224 krézijenő előad egy "braziliamegnyerteameccsetkáriskivonulni" stílust, és jókat fogok rajta röhögni :o) viszont nem fogom itt kommentálni a meccset... -
#2223 áááááááááááá....holnap Knézy.....na ez szomorú :( -
#2222 kivonultak a gyerekek is :o)) -
#2221 mi meg már 20 éve nem voltunk VB-n...és nem is leszünk 1hamar... -
#2220 Rüstü mostantól szerintem legalább 1 hónapig pihen :o) és utána is max nézi a focit egy ideig... piszkosul végighajtotta a meccset, és a végén alig állt a lábán. -
#2219 "ez volt a vb meccse"
sajna én is így érzem :( -
#2218 Messze ez volt a legszebb meccs. Ha Rüstü nincs ilyen formában akkor a koreaiak nyertek volna és nagyon szép volt a végén is az az összeölelkezős jelenet. És mégegyszer leírom, hogy (nem szvsz, hanem minden épeszű ember szerint :D ) ez volt a vb meccse. -
#2217 nemnem.
jó volt ez a meccs.
nem kellettek ide "nagy" csapatok, így s jó volt. -
#2216 De jó lett volna egy Angol - Spanyol bronzmeccs... :) Nyah, mind1! -
#2215 amennyi bírói furcsaság volt néha, annyira szép a negyeddöntők óta az összes meccs... -
#2214 hüp hüpp -
#2213 Törökország bronzérmes. ejj, de szép meccs volt. -
#2212 tök jó.
qrva szar volt a VB.
erre az elődöntő meg az a meccs idáig a legjobb, remélem a döntő is lesz, ilyen jó ! -
#2211 jah -
#2210 szépítettek. megérdemelték. -
#2209 azért még 1 szépítő koreai gól beférne.
Rüstü a VB legjobb kapusa. -
#2208 még 2-2 gól simán benne volt ebben a félidőben.
szegény Rüstü pedig nagyon le van már pusztulva, a koreaiak meg ennek örömére rendesen fárasztják. -
#2207 brazilok ellen is ők játszottak 2en, csak akkor Ilhan nem volt kezdő, hanem csak becserélték. -
#2206 ezt a Sükür-Mansiz duót miért nem engedték eddig együtt pályára?? nagyon megetetik a koreai védelmet. -
#2205 csak a 27. perctől kezdve nézem, de kira.
janicsárock aláznak, nagyon helyes. -
#2204 nagyon szép félidő volt. -
#2203 kb... -
#2202 Hát ez nem igaz! Már elegem van a bírókból! Rengeteg rossz ítélet, döntés! Xar ez a VB! -
#2201 mondjuk morogsz itt pár sort, aztán annyi ;) -
#2200 Hát nagyon örülök, hogy a törökök vezetnek! Ha Korea nyert volna, akkor nem tudom, hogy mit csináltam volna! -
#2199 erre a meccsre nem nagyon lehet panasz... gólgazdag, nem agyonfújt, szabályos... és 3-1 a törököknek. -
#2198 2:1 huha.
Na nezzem a meccset, csak utana irok. Mondtam, hogy jo lesz. :D -
#2197 najóvanmár :) -
#2196 korea egyenlít :) eztameccset... :))) -
#2195 hivatalosan 13. másodperc... -
#2194 10 másodperc, és máris 1-0 a törököknek :DDD vovvv -
#2193 1300kor kezdődik... -
#2192 Holnap mikor lesz a mecs? -
#2191 De jóóóó kép! -
#2190 Nemet haver velemenye, miert is nezi meg a dontot :D
--------------------------------------------------------------------------------
Well, okay, I might be biased but I am going to watch the final for two reasons:
a) I want to find out whether the Germans can be even more boring then they were in the South-Korean match or worse than in the Paraguy match
b) I want to see how many goals the Brazilians can put behind Kahn ;-)
I don't expect to be entertained, just curious how bad it can get ... ;-)) -
#2189 de két nem is rossz meccs! (bár a brazilt szajnosz cak 2. félidőt láttam a 7.perctől) -
#2188 Igazabol nem is volt olyan szituacio, ahol szembetunonen csalni lehetett volna. Es Efreet, azota csak ket meccs volt. :D