2364
Világbajnok: Brazília
-
#460 Koreának -
#459 2:0 -
#458 mi lett dél koreás végeredménye? -
#457 Ellenben a Costa Rica - Kina meccs nagyon nem tetszett, na mindegy, ez is hozzatartozik a 32 resztvevohoz. -
#456 Beakasztott a vedonek? ;-) Bocs en ezt a szot masra hasznalom. ;-)
Egyebkent igazad van, csak azt nem ertem a jatekos miert nem hallotta a sipot? Mert akkor nem fejezi be az akciot. -
atee #455 Fasza ma aramszunet volt a melohelyemen:( reggeltol 14:30 ig :((
1 kiba...ott felidot lattam csak:( -
#454 Ramza nezdd meg meg vagy ketszer es latod majd hogy beakasztott a japan srac a vedonek szoval jogos volt hogy nem adta meg, mellesleg mar egyből a szabálytalanságnál sipot a bíró szóval nem értem a riporter pl miért nem szólt... Ellenben én is sajnálom hogy nem adta meg azért a gólt mert én is a japánoknak szurkoltam végig. -
Garrett #453 nah éljen ma matektanár kiengedett minket meccsetnézni és így láthattam a Kina Costa Rica-t!
Nem volt semmi meccs bár láccott, hogy a kínaiaknak még jócskán van mit gyakorolni! -
#452 Hát nem tom Brazilia eléggé megizzadt a multkori meeccsen -
#451 simán. grats nekik, hajrá tovább is! nagyon tuti játékosok, és egy ilyen közönség biztatásával :))) -
Ramza #450 Ezt sajnos most nem tudom nézni, úgyhogy lehet hogy jobb, mint a japán volt :) -
#449 szép volt DK ! -
#448 bázeg már 4-0 lehetne... -
#447 lengyelektöl többet vártam... vagy a koreaiak túl profik? -
#446 DK aláz...nagyon mennek. -
#445 a mostani meccs nagyon tuti... ami szurkolást a koreaiak lenyomnak, az valami fantasztikus... és mindemellé egy jó meccs :) -
Ramza #444 A mai legjobb meccs talán, főleg a második félidő, igen komoly volt az iram, és a színvonal sem volt rossz. -
#443 Ma fogadtunk angol órán, hogy ki játsza a döntőt.
Szerintem Anglia és Brazilia.
-
#442 most már télleg 2-0 koreának -
#441 passz, utazóban voltam. ismerösök szerint nagyon kellemes... sok gól, üres stadion elött. -
#440 japán-belga amúgy, milyen volt ? -
#439 ja, index bolondozott 1 kicsit :) -
#438 csak 1-0 -
#437 Hm, előbb még 2-0 volt indexen :))) -
#436 vezetnek 2-0 :o)) -
#435 szép volt Costa Rica ! nekik drukkoltunk !! :)
Amúgy meg hajrá Dél Korea ! ;) -
#434 1-0 koreának... -
#433 Csak nehogy lebőgjön szegény! Lehet, hogy a nagy páratartalom miatt megmakkantak a sporik!!! -
#432 A magyar partjelző mikor fog lengetni? Tudja valaki? -
#431 Gyengék a játékvezetők, sajnos. Ha nem is tudnánk hogy a világon vannak, akkor lennének jók. -
Ramza #430 Olvasva az indexet, nem csak nekem tűnt fel a dolog:
"Inamoto három védőt is meghülyített, majd a hálóba lőtt, azonban a játékvezető - tévesen - szabálytalanságra hivatkozva nem adta meg a gólt."
A korrektség kedvéért (?) viszont egy tizit nem adott meg a bíró a belgáknak a végén. -
Ramza #429 Ja, végeredmény 2:2, nagyon gyenge első, és nagyon jó második félidővel (előbbit hallottam, utóbbi nagy részét láthattam is véletlenül) -
Ramza #428 Japán srác keresztülkígyózott a védelmen, három durva csellel, aztán estében bevágta a kapus mellett. De közben állítólag valamelyik cselt szabálytalannak ítélte a bíró, és nem adta meg a gólt. Szerintem nem volt a védők és közte testi kontaktus, úgyhogy nem értem... valszeg a lefordulást ítélte szabálytalannak, de egyszeri lassítást megnézve nem volt az. Lehet, hogy ha soxor megnézem, akkor igazat fogok adni, most nem.
És szvsz amúgy is simán győzelmet érdemeltek volna a japánok. -
#427 Hogy volt, mi az állás? -
Ramza #426 Lassan kezdek hányni a vb játékvezetőitől. Most éppen a vb egyik legszebb gólját, a japánok győztes gólját nem adták meg - ők se tudják szvsz miért... -
Ramza #425 Na mi van, egyedül maradtam ünnepelni a japáni ninjászokat? :) -
Ramza #424 Na nem tartott sokáig a "vörösuralom" :-D -
Ramza #423 Ez nem semmi gól volt... nem szeretem a belgákat, de ez nagyon tetzsett! -
#422 bekem -
#421 Jaj el is felejtettem, hogy vb van :D megyek indexre.