2364
Világbajnok: Brazília
  • Punker
    Koreának
  • Punker
    2:0
  • magus
    mi lett dél koreás végeredménye?
  • Hangianix
    Ellenben a Costa Rica - Kina meccs nagyon nem tetszett, na mindegy, ez is hozzatartozik a 32 resztvevohoz.
  • Hangianix
    Beakasztott a vedonek? ;-) Bocs en ezt a szot masra hasznalom. ;-)
    Egyebkent igazad van, csak azt nem ertem a jatekos miert nem hallotta a sipot? Mert akkor nem fejezi be az akciot.
  • atee
    Fasza ma aramszunet volt a melohelyemen:( reggeltol 14:30 ig :((
    1 kiba...ott felidot lattam csak:(
  • Shep
    Ramza nezdd meg meg vagy ketszer es latod majd hogy beakasztott a japan srac a vedonek szoval jogos volt hogy nem adta meg, mellesleg mar egyből a szabálytalanságnál sipot a bíró szóval nem értem a riporter pl miért nem szólt... Ellenben én is sajnálom hogy nem adta meg azért a gólt mert én is a japánoknak szurkoltam végig.
  • Garrett
    nah éljen ma matektanár kiengedett minket meccsetnézni és így láthattam a Kina Costa Rica-t!
    Nem volt semmi meccs bár láccott, hogy a kínaiaknak még jócskán van mit gyakorolni!
  • magus
    Hát nem tom Brazilia eléggé megizzadt a multkori meeccsen
  • Efreet
    simán. grats nekik, hajrá tovább is! nagyon tuti játékosok, és egy ilyen közönség biztatásával :)))
  • Ramza
    Ezt sajnos most nem tudom nézni, úgyhogy lehet hogy jobb, mint a japán volt :)
  • Coine
    szép volt DK !
  • Coine
    bázeg már 4-0 lehetne...
  • Efreet
    lengyelektöl többet vártam... vagy a koreaiak túl profik?
  • Coine
    DK aláz...nagyon mennek.
  • Efreet
    a mostani meccs nagyon tuti... ami szurkolást a koreaiak lenyomnak, az valami fantasztikus... és mindemellé egy jó meccs :)
  • Ramza
    A mai legjobb meccs talán, főleg a második félidő, igen komoly volt az iram, és a színvonal sem volt rossz.
  • Marki
    Ma fogadtunk angol órán, hogy ki játsza a döntőt.
    Szerintem Anglia és Brazilia.
  • Efreet
    most már télleg 2-0 koreának
  • Efreet
    passz, utazóban voltam. ismerösök szerint nagyon kellemes... sok gól, üres stadion elött.
  • Coine
    japán-belga amúgy, milyen volt ?
  • Efreet
    ja, index bolondozott 1 kicsit :)
  • Coine
    csak 1-0
  • Dikkma
    Hm, előbb még 2-0 volt indexen :)))
  • Dikkma
    vezetnek 2-0 :o))
  • Coine
    szép volt Costa Rica ! nekik drukkoltunk !! :)

Amúgy meg hajrá Dél Korea ! ;)
  • Efreet
    1-0 koreának...
  • Z
    Csak nehogy lebőgjön szegény! Lehet, hogy a nagy páratartalom miatt megmakkantak a sporik!!!
  • VinylToy #432
    A magyar partjelző mikor fog lengetni? Tudja valaki?
  • Dikkma
    Gyengék a játékvezetők, sajnos. Ha nem is tudnánk hogy a világon vannak, akkor lennének jók.
  • Ramza
    Olvasva az indexet, nem csak nekem tűnt fel a dolog:

"Inamoto három védőt is meghülyített, majd a hálóba lőtt, azonban a játékvezető - tévesen - szabálytalanságra hivatkozva nem adta meg a gólt."

A korrektség kedvéért (?) viszont egy tizit nem adott meg a bíró a belgáknak a végén.
  • Ramza
    Ja, végeredmény 2:2, nagyon gyenge első, és nagyon jó második félidővel (előbbit hallottam, utóbbi nagy részét láthattam is véletlenül)
  • Ramza
    Japán srác keresztülkígyózott a védelmen, három durva csellel, aztán estében bevágta a kapus mellett. De közben állítólag valamelyik cselt szabálytalannak ítélte a bíró, és nem adta meg a gólt. Szerintem nem volt a védők és közte testi kontaktus, úgyhogy nem értem... valszeg a lefordulást ítélte szabálytalannak, de egyszeri lassítást megnézve nem volt az. Lehet, hogy ha soxor megnézem, akkor igazat fogok adni, most nem.
    És szvsz amúgy is simán győzelmet érdemeltek volna a japánok.
  • VinylToy #427
    Hogy volt, mi az állás?
  • Ramza
    Lassan kezdek hányni a vb játékvezetőitől. Most éppen a vb egyik legszebb gólját, a japánok győztes gólját nem adták meg - ők se tudják szvsz miért...
  • Ramza
    Na mi van, egyedül maradtam ünnepelni a japáni ninjászokat? :)
  • Ramza
    Na nem tartott sokáig a "vörösuralom" :-D
  • Ramza
    Ez nem semmi gól volt... nem szeretem a belgákat, de ez nagyon tetzsett!
  • Dikkma
    bekem
  • Dikkma
    Jaj el is felejtettem, hogy vb van :D megyek indexre.