2364
Világbajnok: Brazília
-
#502 portugálok megvadultak... pár percen belül a sokadik helyzet... még akármi is lehet.
(közben az amcsik is majdnem rúgtak egyet...) -
#501 passz. amíg focimeccset adnak, addig tökmind1, hogy mi van a sarokba kirakva logonak :) ezen kívül meg úgyse nézek semmit tvben. -
#500 hmm, eddig olyat nem néztem
nem lesz tőle bajom? :) -
Ramza #499 "szakkommentár:
Figo a bírót kérleli, vissza szeretné tölteni az állást. A játékvezető közli, hogy nem volt mentés."
-
#498 m1 közvetíti a napi összes meccset, és este fömüsoridöben megy le az aznapra megszavazott "legjobb" meccs isméltlése... tudod, a királyi tv :) -
#497 hol ismételnek???? komolyan, én még csak említést sem hallottam a vb-ről......... (mondjuk az HBO-n valszeg hiába is várom....) -
#496 Picsába! Mi a f@szt csinálnák a portugálok? Nem hozzák legalább x-re a meccset, még ma odarepülök és szétrúgom a seggüket!!!!!!!!!!!!! -
#495 videjód nincs? nem szétszórják amúgy... 830tól délután 3-4ig lemegy minden... meg este a megszavazottat meg is ismétlik... -
#494 na mostmár a faszom kivan ezektől a sárgáktól.......... kurva jó, hogy egy darab meccset nem fogok látni az egész kibaszott vébén, mert ezek nem képesek jobban szétszórni az időpontokat.................. -
#493 3-1... 39. perc... -
#492 3-0 az amcsiknak :) és nagyon szép gól
a portugálok teljesen ki vannak ütve... -
#491 mégse les, ellenféltöl kapta... -
#490 2-0... hoppá... lesgól... elveszik vajon? -
#489 és általában sikerül is...... -
#488 coool
-
#487 minden joguk megvan hozzá. meg az emberanyag, és a "lelkesedés" is... -
#486 köcsög amerikaiak!!!!!!! erőltetik itt a szákkert! Minden sportágban királyok akarnak lenni! -
#485 vezetnek az amcsik :))) harmadik perc -
#484 de uncsi volt... ha az amcsi-portugál meccs nem lesz pörgösebb, simán bealszom... -
#483 A rohatt Scolari!!! Nem győzöm utálni, amiért nem vitte ki Romariot! -
#482 Kivéve Franciao. - Szenegál meccset, ahol mint tugyjuk, nem sokat ért a labdabirtoklás!
Bár szerintem a franciák simán képesek továbbmenni a csoportból. -
#481 Ez Ramza #469-re ment csak b@szott ugy kuldeni... -
#480 De a vegen meg nem kaptak meg egy 11-st a belgak - a kapus elutotte a jatekosukat - tehat igazsagos a dontetlen. -
#479 :) höhö -
#478 Rivaldo pénzbüntetét kapott színészkedésért, viszont ha nem színészkedik, akkor nem is állítja ki a bíró a törökö, ami szégyen lett volna. Na mindegy, megérdemelte a büntetést... -
#477 nagyon halovány... többek szerint rádióból meg ilyesmiböl a VB leggyengébb csapata. szerintem túlzás, de tényleg csak a pályán vannak a ruszkik mellett... 63%ban náluk a labda, ez 55nél több nem szokott lenni... -
#476 kellemes meleg, sok a kereskedő........ -
#475 milyen ez a tunézia??? -
#474 2:0 az oroszoknak -
#473 ruszik 1-0ra vezetnek...
most ítéltek nekik 11est... (jogosan)
benn is van, 2-0 -
#472 "USA - Portugália 11:00
Németország - Írország 13:30"
és még egyesek sírnak, hogy kevés a gól :)))))))))))))))))
-
#471 orosz-tunézia félidö lement, uncsi....
ma lesz még
USA - Portugália 11:00
Németország - Írország 13:30
fun meccsek, a németek talán végre megmutathatják, hogy milyen a csapatuk... -
#470 Nami lesz maaa??
Mi megy éppen?
Dolgoznom kell, nem tom megnézni indexet majd visszanézek. -
Ramza #469 Megnéztem közben este, és most már azt mondom, hogy le lehetett fújni, de szvsz akár tovább is engedhedte volna a bíró.
Ez van, változtatni már nem lehet :) -
#468 rém uncsi ez a félidö... a ruszkik simán jobbak, és még ök is rettenetesen gyengén játszanak... el fogok aludni a második félidön ha nem történik semmi... -
#467 bárcsak igazad lenne!!! -
#466 Buddy! És képzeld ez minden nap így van... :) -
#465 remélem jó! nincs már Salenko, de van Mostovoj!!! -
#464 kezdés oroszok vs. tunéziaiaiaiak
milyen az orosz foci? -
#461 Kína nevetséges, a Japánok gyengék, de ezek a koreaiak hát nem is tudom mindenesetre a lengyelektől többet vártam.