2364
Világbajnok: Brazília
  • Efreet
    portugálok megvadultak... pár percen belül a sokadik helyzet... még akármi is lehet.
    (közben az amcsik is majdnem rúgtak egyet...)
  • Efreet
    passz. amíg focimeccset adnak, addig tökmind1, hogy mi van a sarokba kirakva logonak :) ezen kívül meg úgyse nézek semmit tvben.
  • FREAK
    hmm, eddig olyat nem néztem

nem lesz tőle bajom? :)
  • Ramza
    "szakkommentár:

Figo a bírót kérleli, vissza szeretné tölteni az állást. A játékvezető közli, hogy nem volt mentés."

• Efreet
    m1 közvetíti a napi összes meccset, és este fömüsoridöben megy le az aznapra megszavazott "legjobb" meccs isméltlése... tudod, a királyi tv :)
  • FREAK
    hol ismételnek???? komolyan, én még csak említést sem hallottam a vb-ről......... (mondjuk az HBO-n valszeg hiába is várom....)
  • ubi
    Picsába! Mi a f@szt csinálnák a portugálok? Nem hozzák legalább x-re a meccset, még ma odarepülök és szétrúgom a seggüket!!!!!!!!!!!!!
  • Efreet
    videjód nincs? nem szétszórják amúgy... 830tól délután 3-4ig lemegy minden... meg este a megszavazottat meg is ismétlik...
  • FREAK
    na mostmár a faszom kivan ezektől a sárgáktól.......... kurva jó, hogy egy darab meccset nem fogok látni az egész kibaszott vébén, mert ezek nem képesek jobban szétszórni az időpontokat..................
  • Efreet
    3-1... 39. perc...
  • Efreet
    3-0 az amcsiknak :) és nagyon szép gól
    a portugálok teljesen ki vannak ütve...
  • Efreet
    mégse les, ellenféltöl kapta...
  • Efreet
    2-0... hoppá... lesgól... elveszik vajon?
  • FREAK
    és általában sikerül is......
  • FREAK
    coool
  • Efreet
    minden joguk megvan hozzá. meg az emberanyag, és a "lelkesedés" is...
  • ubi
    köcsög amerikaiak!!!!!!! erőltetik itt a szákkert! Minden sportágban királyok akarnak lenni!
  • Efreet
    vezetnek az amcsik :))) harmadik perc
  • Efreet
    de uncsi volt... ha az amcsi-portugál meccs nem lesz pörgösebb, simán bealszom...
  • Z
    A rohatt Scolari!!! Nem győzöm utálni, amiért nem vitte ki Romariot!
  • Z
    Kivéve Franciao. - Szenegál meccset, ahol mint tugyjuk, nem sokat ért a labdabirtoklás!
    Bár szerintem a franciák simán képesek továbbmenni a csoportból.
  • Hangianix
    Ez Ramza #469-re ment csak b@szott ugy kuldeni...
  • Hangianix
    De a vegen meg nem kaptak meg egy 11-st a belgak - a kapus elutotte a jatekosukat - tehat igazsagos a dontetlen.
  • Z
    :) höhö
  • Z
    Rivaldo pénzbüntetét kapott színészkedésért, viszont ha nem színészkedik, akkor nem is állítja ki a bíró a törökö, ami szégyen lett volna. Na mindegy, megérdemelte a büntetést...
  • Efreet
    nagyon halovány... többek szerint rádióból meg ilyesmiböl a VB leggyengébb csapata. szerintem túlzás, de tényleg csak a pályán vannak a ruszkik mellett... 63%ban náluk a labda, ez 55nél több nem szokott lenni...
  • FREAK
    kellemes meleg, sok a kereskedő........
  • Z
    milyen ez a tunézia???
  • Z
    2:0 az oroszoknak
  • Efreet
    ruszik 1-0ra vezetnek...
    most ítéltek nekik 11est... (jogosan)
    benn is van, 2-0
  • FREAK
    "USA - Portugália 11:00
    Németország - Írország 13:30"

és még egyesek sírnak, hogy kevés a gól :)))))))))))))))))
  • Efreet
    orosz-tunézia félidö lement, uncsi....
    ma lesz még
    USA - Portugália 11:00
    Németország - Írország 13:30

fun meccsek, a németek talán végre megmutathatják, hogy milyen a csapatuk...
  • Dikkma
    Nami lesz maaa??
    Mi megy éppen?

Dolgoznom kell, nem tom megnézni indexet majd visszanézek.
  • Ramza
    Megnéztem közben este, és most már azt mondom, hogy le lehetett fújni, de szvsz akár tovább is engedhedte volna a bíró.
    Ez van, változtatni már nem lehet :)
  • Efreet
    rém uncsi ez a félidö... a ruszkik simán jobbak, és még ök is rettenetesen gyengén játszanak... el fogok aludni a második félidön ha nem történik semmi...
  • Z
    bárcsak igazad lenne!!!
  • Z
    Buddy! És képzeld ez minden nap így van... :)
  • Z
    remélem jó! nincs már Salenko, de van Mostovoj!!!
  • Efreet
    kezdés oroszok vs. tunéziaiaiaiak
    milyen az orosz foci?
  • Punker
    Kína nevetséges, a Japánok gyengék, de ezek a koreaiak hát nem is tudom mindenesetre a lengyelektől többet vártam.