2364
Világbajnok: Brazília
-
#420 Vége!
4 perc alatt eldőlt a meccs (első gól 61.perc, második 65.perc) szerintem jobb hogy nem láttam!
:-) -
#419 6. sárga lap, mi ez birkózás? -
#418 2 gól, 5 sárga lap (???) szerintem gyengécske meccs, a kínai nagy falat áttörték a Costa Ricaiak!
A tippem bejött csak fordítva!
:( -
#417 szakkommentár:
Wanchope akkorát fejelt, mint Kubaszov az űrkonzervbe. -
#416 játékvezetö spori kissé túljácca... ennyire nem kellene agyonfújnia. -
#415 Hullanak a sárga lapok! -
#414 rádió: "kívánom a magyar közvetítöknek, hogy a kínaiak kerüljenek össze a szaudiakkal... jó kis nyelvtörö lenne" -
#413 a mai meccsek közül talán a koreai-lengyel meccs lesz a legizgalmasabb... aztán persze majd meglássuk. kinaiak elöször jönnek gyepre, okozhatnak meglepetést... bár a japán-belga is érdekes lehet. -
#412 Ja csak aki dolgozik, az nem láthatja a meccseket, és ezt azért írtam hogy két ilyen nevü csapatra azt mondjuk hogy ezek mit akarnak, és hogy milyen meccs lesz?
Erre voltam kiváncsi hogy ki mit vár ettől az összecsapástól! -
#411 Figyi! Az angol-svédtől sokat vártam, és abban csalódtam. Au uruguay-i meccsre előre mondtam, hogy szar lesz, és tévedtem! Szóval meg kell nézni az összes meccset!! :D
EZ A VÉBÉ!!!! Erre vártunk négy rohatt évet!! -
#410 Igen, de akkor nézd meg, hogy az, amit a törökök csinálnak, eléggé undorító: nem tudják elviselni, ha valaki jobb náluk...mi a rákér' kellett spiccel rálőni a labdát Rivaldora???
Ha viszont menjen a PIcs-be, akkor a '98-ason az argentínok közül a Simeone is elmehet ugyanoda, mivel a Bechkam "kőkemény" rúgásától nem igazán kellett volna kifeküdnie...
A lényeg az, hogy ilyenkor sima kiállítás jár, mivel holt időben történt a szabálytalanság.
Ja, amúgy a tizit azt bevitte a kis koreai bíró, aki mellesleg szvsz az eddigi leggyengébb bírói teljesítményt nyújtotta. Az egy sima piros lap, de a 16-oson kívülről közvetlennel.
Amúgy meg ez volt a legjobb meccs eddig:
Szép cselek, látványos gyors játék. A legjobb az volt, amikor a Carlos-t áthúzta a török faszi, és utána Carlos csak megtapsolta... :)
Summa summarum: Scolari kapja be, mer nem vitte Romario-t!!!!
Uff! Beszéltem -
#409 A bíró az első meccsén is Kína játszott, kiváncsi lennék az milyen lehetett, és hogy emlékszik-e rá? Kérdezzük meg???
:)) -
#408 Kínai győzelemre tippelek 2:1! -
#407 Kína a selejtezőkön 46 gólt rúgott és 5 kapott, lesz itt tűzijáték, a Costa Rica meg már volt VB-n szóval tudja, hogy merre hány nyolc kalács!
Jó meccset akarok, sok góllal! -
#406 Első meccs Kína - Costa Rica lehet egyáltalán ezt a meccset majd élvezni, vagy mire számítsunk? -
#405 na végre, olyan meccset ismételnek meg, amit nem láttam... -
atee #404 nem olvastam vissza teljesen mivel eleg tetemes mennyiseg gyult mar ossze:)
Brzil meccsel kapcsolatban:)
Hat Alapjaba veve a Brazilok megerdemelten nyertek
csak nem igazsagos korulmenyek kozott!
A 11 egy nagy lol volt:( Rivaldo meg menjen a pi--ba nagyon elasta magat nalam az a labda epphogy eltallata rohej amit muvelt!
Kulonben mind1 volt nekem semleges nezo voltam ezen a meccsen. -
#403 nálunk van tv, hihi! úgyhogy az összes szüntetet és a lyukas órákat ott töltjûk:-) -
#402 öö? ez te most komolyan gondoltad, ezt az egy óra eltolodást? -
#401 totál meglepődtem, hogy a francia osztálytársaim a szenegáliaknak drukkoltak!!! nem is olyan nacionalisták, mint gondoltam (persze az is igaz, hogy nincs sok francia a focicsapatukban:-))!
de hát, hogy a szenegáliak nyerjenek azt nem gondoltam volna!
-
#399 Viszek magammal rádiót holnap suliba. Kiváncsi leszek a Japán- belgium meccsre. Remélem kikapnak a belgák :) -
#398 Remelem legkozelebb Afrikaban lesz a vb, ott nem lesz idoelteres, max 1 ora. ;-) -
#397 Az lehet, hogy "Trezege" csak bukdacsol, de azert az olaszok (legalabbis a Juve hivek) imaikba foglaljak a nevet. Kiveve, ha eszukbe jut az EB donto. ;-))) -
Ramza #395 Amúgy meg jobban belegondolva a vérprofiság itt nálam sem negatív fogalom: van még profi csapat, akinek a játékát élvezem, mert játékosabb, nem tűnik annyira gépiesnek.
De ezzel részemről vita lezárva. -
Ramza #394 Ha szerinted a kreativitás nem része a focinak, akkor tényleg nem fogunk egy hullámhosszon mozogni :)
De rendben, tizsteletben tartjuk egymás ízlését, én nem fakadok sírva, ha az egész vb-n 20-30 gól lesz, te nem bánod, ha 150, oké? :o)
Jó beszerzést! :) -
#393 bocs, de nálam csak kreativitás szinten ruleznak az amatőrök, ez pedig nem a foci része
miért baj az, ha az angolok offenzívak, az olaszok defenzívek? szerinted a foci célja a góllövés szerintem a pedig "nem kapás" (naja, kapus voltam......), lőni csak ezután lehet
én nem azt szeretem látni, hogy trezegé hogy bukdácsol be a kapuba, hanem azt, hogy a kétszázadik akció törik derékba olasz térfélen
na pusssz, megyek beszerezni -
Ramza #392 Kiegészítve az előző gondolataimat: ha előzetesen tippelnem kellett volna, hogy milyen csapat a kedvenced, az olaszokat mind kultúrájuk, mind focijuk alapján a listád végére tettem volna :)))
Úgy gondoltam, hogy a leglúzerebb csapatot fogod kiválasztani és azoknak drukkolsz. De ez így túl kommersz :))))
Na peace, mára abbahagytam! -
Ramza #391 Tudod Freak, csodálkozom rajtad. Egy-két hete komoly vitába keveredtél a játékkészítés kapcsán arról, hogy mi a jobb, ha vérprofik vagy lelkes amatőrök készítik a játékot. Akkor azon az állásponton voltál, hogy a vérprofik csak az üzletet szem előtt tartva, az igényeket nem kielégítva, hanem generálva rossz irányba viszok az egészet.
Namost. Már területre áttérve nem tudom, hogy mitől változott meg az álláspontod, és a vérprofik mitől kezdtek el rulezni, olyanok, akikről még te is elismered, hogy nem az az elsődleges céljuk, hogy minél több és szebb gólt lőjenek, hanem az, hogy "tessék, a feladat adott, áttörni az olasz védelmet, kinek sikerül"., szóval ezek mitől is szimpatikusak neked.
Nehezen tudok kiigazodni rajtad :)
De mindegy, hadd sírjak, ha nem tetszik valami :)
Neked az a véleményed, hogy a foci ferrari-ja az olasz csapat, szerintem inkább a szép foci megölői, egy olyan iskola profijai, akiknek a céljuk a világ labdarúgásából kiölni a könnyedséget, a spontenaitást és a szépséget. És mivel az olasz focinak neve, a bajnokságuknak hatalma van, ezt igen nagy eséllyel el is érik. Én ezt nem tartom egy jó dolognak, hadd ne kelljen már örülnöm ennek. -
#389 jaj ne sírjál már
az olasz válogatott a foci ferrarija, nélkülük komolytalan az egész -
Ramza #388 Hát, a belga foci meg aztán az anti-szépség csimborasszója :)
Nagyon remélem, hogy nem nyernek (tipp-mix :), a lengyeleket pedig szeretném, de a japánokat otthon nem biztos, hogy meg tudják verni. -
#387 nya bye, mentem kirándulni. -
Ramza #386 Hogy jutottál erre a véleményre úgy, hogy nem is láttad a meccset? :)
Amúgy ha így lesz, akkor megint valami nagyon-nagyon rossz irányba halad a világ focija :( -
#384 minden online képes közvetítési jogot megvett a Yahoo. elképzelheted mennyi pénzt fizetett ki ezért :) -
#383 holnap
Kína - Costa Rica kedd 08:30
Japán - Belgium kedd 11:00
Dél-Korea - Lengyelország kedd 13:30
costaricai, belga, lengyel gyözelem lesz :) -
#381 zsuki: képes közvetítést csak a yahoonál lehet nézni, 20dolcsiért. -
Ramza #380 Neked lehet hogy elég. De az, hogy kevesen ülnek le megnézni, az alapvetően baromság. Arról nem is beszélve, hogy olimpián van 30-40 sportág, 300+ versenyszám, ebből a rúdugrás egy darab. És te ugye azt állítottad, hogy az olimpiát "szar se nézi élőben".
Amúgy nem feltétlenül a vizuális orgazmus miatt néznek meg az emberek valamit. Ha ez így lenne, akkor a műkorcsolya és a műuszás lennének a legnézettebb sportágak az olimpákon (mint ahogy az élbolyban is vannak...)
Szóval én lehet, hogy sok millió másik emberrel el vagyok valéahol ferdülve, de végig tudok izgulni más, nem annyira sok vizuális izgalmat nyújtó sportot is. -
#378 bocsánat, félreérthetö. nem az olaszok ellen írtam, a meccsekÉRT. legyenek jó, hajtós meccsek, felölem az jut tovább akinek sikerül. -
#377 so fucking what ? -
#376 hát nagyon kellett a Csapó, mint "szakértő"...... -
#375 de rosszindulatú...............