2364
Világbajnok: Brazília
  • Efreet
    a gólarány fog dönteni... most jön az, hogy ki mennyivel kalapálja el a szaudiakat? eeeeh :)))

szép volt írek, nagyon megharcoltak ezért... ennyi helyzet...
  • Dikkma
    Barom németek. Na mindegy, úgyis továbbjutnak.
  • Coine
    Robi Keane tud vmit !!!
  • Efreet
    hosszabítás második perce... írek egyenlítenek... de nehezen jött össze
  • Coine
    ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN ÍRORSZÁGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IGENIGEN IGEN
  • Efreet
    ez igen... egy ilyen német kapus messzire viheti öket.
  • Hangianix
    A Ziege gyereknek mar a szaudiak ellen is ilyen punk haja volt?

Remelem kiegyenlitenek az irek, utana lezuzzak a szaudiakat a nemetek meg kikapnak Kameruntol. Jol aludnek 1-2 napig. ;-)
  • Efreet
    eldurvul a meccs :( az írek nagyon szeretnének legalább egy döntetlent kihozni... a németek meg vadulnak, mert tartanak tölük...
  • Efreet
    simán lehetne akár 3-2 is a meccs. nagyon jók a német védök, az írek meg nem eléggé... hozzájuk képest.
  • Coine
    na TI inkább ne., mert képesek vagytok végigvédekezni az egész VB-t....kösz NEM
  • Efreet
    én nem aggódok. és akár ti is lehettek, nekem mindegy. a meccsek legyenek olyanok mint a mostani meg az elözö, és akkor nekem teljesen mindegy, kik jáccanak :))
  • Z
    Szerintem idén a döntő is végre nagyon jó lesz!!
  • Breki33
    ez a Klose a végén még gólkirály lesz
  • Coine
    Gyerünk írek, jó a meccs !
  • Efreet
    majdnem kiegyenlítettek az írek...
  • Coine
    úúúúúúúúúúúúúúúúúúúuuuuuuuuuutálom a rohadt Knézyt !!!!!!!!!!!!!
  • Efreet
    egyelöre éljenek ök, bár az írek is jól játszanak... nemrossz meccs ez sem.
  • FREAK
    ja megvan.........
  • FREAK
    mit írt???? (csak hogy legyen értelme a törlésnek :)
  • Efreet
    mit a sicc. politika nem jön az általánosba.
  • FREAK
    mi volt itt, moderálás?
  • Efreet
    németek berúgták az elsöt... nagyon szép támadás, és egy kicsit elalvós kapus. gyönyörü gól.
  • FREAK
    ilyenkor mondom én azt, hogy aki jobban védekezik, inkább rászolgált a győzelemre, mint aki szarul támad

lásd. 94-es VB döntő, amikor majdnem sírtam a dühtől......
  • Efreet
    jó meccsek vannak! remélem kitart a hangulat legalább a negyeddöntökig. onnantól úgyis izzadtságszagú lesz.
  • Z
    lesznek még meglepetések ezen a vébén...
    sirály!
  • Efreet
    olvasd el itt a "közvetítés"em... a portugálok elbénázták azt a meccset... volt a második félidö elején vagy 10-12 nagyobb helyzetük, ha a felét elvesszük szerencse okán, akkoris simán 2-3 gól bemegy a 6 helyzetböl, az amcsi kapus nem igazán volt a helyzet magaslatán.
  • FREAK
    akkor egy megoldás marad : az amcsik annyit edzettek, hogy jobbak lettek a portugáloknál

amúgy nem értem, miért kell minden latin futballista előtt hasraesni.......
  • Efreet
    Freak: ha így volt, akkor nagyon profi színész lett a portugál csapatból... mert szenvedtek eleget a meccs alatt.
  • FREAK
    úgy ahogy a franciák a brazilok ellen.........
  • Efreet
    8 gól? bátor ötlet... nem lesz annyi... 3-4 max, talán annyi se... meg most végre meglátjuk milyen is a német foci... mert a szaudiak ellen nem kellett bemutatkozniuk.
  • Efreet
    1330kor kezdödik a német-ír meccs.
  • mateos
    pedig figó ma nagyon jól jáccot , és a portugálok azthiszik hogy ha Figó benn van a csapatban akkó nyerünk , csakhát a fű zöld !!
  • mateos
    nemtod mikó lessz Német-ir meccs ?? ir gyerekek a sulimba má kászülnek:)de ugyis kikapnak !!
  • mateos
    szép volt szép volt de disapointed vagy portugálokkal szemben !! ez nem az ő formájuk !!
  • Efreet
    így. a portugálok kihagyták az ÖSSZES helyzetüket.
  • mateos
    itt valami nem stimmel !!!!
  • Efreet
    3-2 a vége. Grats az amcsiknak, és a portugáloknak is... rengeteg helyzet volt... nagyonszép meccs.
  • mateos
    te ÚÚÚR isten !!!
    amcsik nyertek !!! hogy nyerhettek portugálok ellen ???
  • Efreet
    amcsi öngól... 3-2... 20 perc van hátra...
  • Efreet
    rengeteg nagy helyzetet hoznak össze a piros-zöldek... ezekután vagy véd az amcsi fal, vagy ök hülyülik el ... leginkább az utóbbi. ennyi helyzet, és mind kihagyják...