Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy a pofa, pedig duma helyett focizhatnának is, mert tudnak cefetül, de ha kiszopnak (90 óta figyelem õket, és csak ezt csinálják 😊, felállnak és újra eljutnak a döntõ közelébe
ilyen alapon a legstabilabb válogatott a világon (az utóbbi 20 évben), mert pl. hol voltak a franciák 98 elõtt, vagy hol vannak most a hollandok, angolok?......
Riszpekk
Csakúgy, mint a MANU-BAYERN BL döntõn. de röhögtem amikor fordított a MANU!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amúgy legjobb 4:
argentín, francia, japán, olasz...
bár a braziloknak és az angoloknak szurkolok, 4 éve aki látta az argentínok elleni meccset, az elmondhatja, hogy unlucky a csapatuk, jobbak voltak, mint az argentínok (10 emberrel is).
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Na jó, nem bántom senkinek az ízlését.
Olaszország - Ecuador Szapporo június 3. 13:30
Olaszország - Horvátország Ibaraki június 8. 11:00
Mexikó - Olaszország Oita június 13. 13:30
Itt a vége, a 17-ik helyért szerencsére már nem lehet játszani 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Elvileg csak ott.
Hírforrás: www.WORLDCUP2002.hu
Szöul, május 30., 20.30
Úgy tûnik, kialakult a nyitómeccs két kezdõcsapata.
A címvédõ kénytelen Zidane nélkül pályára lépni, a szenegáliak viszont csak olyan játékosokat neveztek a kezdõbe, akik Franciaországban futballoznak.
Franciaország: Barthez (16) - Thuram (15), Leboeuf (18), Desailly (cap, 8), Lizarazu (3) - Vieira (4), Petit (17) - Wiltord (11), Djorkaeff (6), Henry (12) - Trezeguet (20).
Szenegál: Silva (1) - Coly (17), A. Cissé (cap, 6), Diatta (13), Daf (2) - Mo. Ndiaye (14), Diao (15), Bouba Diop (19), Fadiga (10) - Diouf (11), H. Camara (7).
A szenegáli csatár ellopott egy aranyláncot,
a duci maradónát meg nem engedték be az országba 😊))))))
koszontem.
így maradnak a portugálok, bár ha Figo úgy jáccik, mint az elmúlt 1 hónapban...az húzós lesz

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
koszontem.
csak ez M1 es ismétlést fogom látni 😞(
koszontem.
😊
És persze suliidõben, hogy még véletlenüls se lássam! 😞
koszontem.
koszontem.
Kivétel: mexikói-horvát helyett én az angol-svédet, a többi stimmel 😊
(én is a mexikói-horvátot akartam, de nem tuidtam dönteni 😊
meg egy mexiko -horvátországot!
ha bejön lesz pénzünk hvg 4 üveg sörre fejenként 😊))
koszontem.
Az eb elõdöntõje, na az bundagyanús volt, de hogy a vb-döntõ???
Azért akik leírják a franciákat, azok nézzék meg légyszíves az elmúlt négy évben elért eredményeiket (bár hál istennek klubszinten nincsenek ott) - ez alapján igenis jók.
Szóval a "szeretnék" és a "valószínûleg ez lesz" között van különbség.
Amit én szeretnék négy közé: Argentína, Spanyolok, Portugálok és Mexikóiak 😊
Ami szerintem lesz: Franciák, Argentínok, Spanyolok és Olaszok.
Végülis kettõ egyezik 😊
Nigériával mekkorát hjátszottak anno 😄
86 ota drukkolok nekik
Brazilok szerintem a 4 koze se jutnak....
koszontem.
koszontem.
koszontem.
Horvátországra leszek még nagyon kiváncsi. Valyon meg tudják ismételni azt amit 4 éve csináltak?
Tényleg Kórea és japán milyenek? Lehet hogy meglepetést fognak okozni hazai pályán.