2364
Világbajnok: Brazília
-
#546 a gólarány fog dönteni... most jön az, hogy ki mennyivel kalapálja el a szaudiakat? eeeeh :)))
szép volt írek, nagyon megharcoltak ezért... ennyi helyzet... -
#545 Barom németek. Na mindegy, úgyis továbbjutnak. -
#544 Robi Keane tud vmit !!! -
#543 hosszabítás második perce... írek egyenlítenek... de nehezen jött össze -
#542 ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN ÍRORSZÁGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IGENIGEN IGEN -
#541 ez igen... egy ilyen német kapus messzire viheti öket. -
#540 A Ziege gyereknek mar a szaudiak ellen is ilyen punk haja volt?
Remelem kiegyenlitenek az irek, utana lezuzzak a szaudiakat a nemetek meg kikapnak Kameruntol. Jol aludnek 1-2 napig. ;-) -
#539 eldurvul a meccs :( az írek nagyon szeretnének legalább egy döntetlent kihozni... a németek meg vadulnak, mert tartanak tölük... -
#538 simán lehetne akár 3-2 is a meccs. nagyon jók a német védök, az írek meg nem eléggé... hozzájuk képest. -
#537 na TI inkább ne., mert képesek vagytok végigvédekezni az egész VB-t....kösz NEM -
#536 én nem aggódok. és akár ti is lehettek, nekem mindegy. a meccsek legyenek olyanok mint a mostani meg az elözö, és akkor nekem teljesen mindegy, kik jáccanak :)) -
#534 Szerintem idén a döntő is végre nagyon jó lesz!! -
#533 ez a Klose a végén még gólkirály lesz -
#532 Gyerünk írek, jó a meccs ! -
#531 majdnem kiegyenlítettek az írek... -
#530 úúúúúúúúúúúúúúúúúúúuuuuuuuuuutálom a rohadt Knézyt !!!!!!!!!!!!! -
#529 egyelöre éljenek ök, bár az írek is jól játszanak... nemrossz meccs ez sem. -
#527 ja megvan......... -
#526 mit írt???? (csak hogy legyen értelme a törlésnek :) -
#525 mit a sicc. politika nem jön az általánosba. -
#524 mi volt itt, moderálás? -
#523 németek berúgták az elsöt... nagyon szép támadás, és egy kicsit elalvós kapus. gyönyörü gól. -
#522 ilyenkor mondom én azt, hogy aki jobban védekezik, inkább rászolgált a győzelemre, mint aki szarul támad
lásd. 94-es VB döntő, amikor majdnem sírtam a dühtől...... -
#521 jó meccsek vannak! remélem kitart a hangulat legalább a negyeddöntökig. onnantól úgyis izzadtságszagú lesz. -
#520 lesznek még meglepetések ezen a vébén...
sirály! -
#519 olvasd el itt a "közvetítés"em... a portugálok elbénázták azt a meccset... volt a második félidö elején vagy 10-12 nagyobb helyzetük, ha a felét elvesszük szerencse okán, akkoris simán 2-3 gól bemegy a 6 helyzetböl, az amcsi kapus nem igazán volt a helyzet magaslatán. -
#518 akkor egy megoldás marad : az amcsik annyit edzettek, hogy jobbak lettek a portugáloknál
amúgy nem értem, miért kell minden latin futballista előtt hasraesni....... -
#517 Freak: ha így volt, akkor nagyon profi színész lett a portugál csapatból... mert szenvedtek eleget a meccs alatt. -
#516 úgy ahogy a franciák a brazilok ellen......... -
#515 8 gól? bátor ötlet... nem lesz annyi... 3-4 max, talán annyi se... meg most végre meglátjuk milyen is a német foci... mert a szaudiak ellen nem kellett bemutatkozniuk. -
#512 1330kor kezdödik a német-ír meccs. -
#511 pedig figó ma nagyon jól jáccot , és a portugálok azthiszik hogy ha Figó benn van a csapatban akkó nyerünk , csakhát a fű zöld !! -
#510 nemtod mikó lessz Német-ir meccs ?? ir gyerekek a sulimba má kászülnek:)de ugyis kikapnak !! -
#509 szép volt szép volt de disapointed vagy portugálokkal szemben !! ez nem az ő formájuk !! -
#508 így. a portugálok kihagyták az ÖSSZES helyzetüket. -
#507 itt valami nem stimmel !!!! -
#506 3-2 a vége. Grats az amcsiknak, és a portugáloknak is... rengeteg helyzet volt... nagyonszép meccs. -
#505 te ÚÚÚR isten !!!
amcsik nyertek !!! hogy nyerhettek portugálok ellen ??? -
#504 amcsi öngól... 3-2... 20 perc van hátra... -
#503 rengeteg nagy helyzetet hoznak össze a piros-zöldek... ezekután vagy véd az amcsi fal, vagy ök hülyülik el ... leginkább az utóbbi. ennyi helyzet, és mind kihagyják...