Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
LOL 😄

közvetítés

😄D
FREAK
az olasz nép ilyen, én pont ezt imádom bennük

nagy a pofa, pedig duma helyett focizhatnának is, mert tudnak cefetül, de ha kiszopnak (90 óta figyelem õket, és csak ezt csinálják 😊, felállnak és újra eljutnak a döntõ közelébe

ilyen alapon a legstabilabb válogatott a világon (az utóbbi 20 évben), mert pl. hol voltak a franciák 98 elõtt, vagy hol vannak most a hollandok, angolok?......

Riszpekk

Z
Ja amúgy amit a franciákról írtál, azt adom, mert igaz. De az EB-n az olaszok gagyi játékkal bejutottak a döntõbe, és ott már hiába játszottak jól...hehe
Csakúgy, mint a MANU-BAYERN BL döntõn. de röhögtem amikor fordított a MANU!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
hát bármit mondhattok, csak azt nem, hogy a Raul nagypofájú! Nem fociztál életedben nagypályán, mi? Vagy nem láttad a Raúlt játszani a bajnokságban...inkább a jugókra vagy az olaszokra mondd, hogy nagypofájú!!!
Amúgy legjobb 4:
argentín, francia, japán, olasz...
bár a braziloknak és az angoloknak szurkolok, 4 éve aki látta az argentínok elleni meccset, az elmondhatja, hogy unlucky a csapatuk, jobbak voltak, mint az argentínok (10 emberrel is).

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Remélhetõleg minél rövidebb ideig, minél nagyobb zakóval 😊
Na jó, nem bántom senkinek az ízlését.

Olaszország - Ecuador Szapporo június 3. 13:30
Olaszország - Horvátország Ibaraki június 8. 11:00
Mexikó - Olaszország Oita június 13. 13:30

Itt a vége, a 17-ik helyért szerencsére már nem lehet játszani 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
csak egy kérdés:

olaszok mikor-kivel?

Riszpekk

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni: a rádió helyett inkább akkor a csendet választanám.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
rádió is közvetíti nem? egy jó kommentátorral (ami a Petöfinek van) tökéletesen élvezhetöek a meccsek...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

#27-ben a válasz.
Elvileg csak ott.

Dikkma
Franciák a franciák ellen
Hírforrás: www.WORLDCUP2002.hu

Szöul, május 30., 20.30

Úgy tûnik, kialakult a nyitómeccs két kezdõcsapata.

A címvédõ kénytelen Zidane nélkül pályára lépni, a szenegáliak viszont csak olyan játékosokat neveztek a kezdõbe, akik Franciaországban futballoznak.
Franciaország: Barthez (16) - Thuram (15), Leboeuf (18), Desailly (cap, 8), Lizarazu (3) - Vieira (4), Petit (17) - Wiltord (11), Djorkaeff (6), Henry (12) - Trezeguet (20).
Szenegál: Silva (1) - Coly (17), A. Cissé (cap, 6), Diatta (13), Daf (2) - Mo. Ndiaye (14), Diao (15), Bouba Diop (19), Fadiga (10) - Diouf (11), H. Camara (7).

ipszilon
legalábbis mûholdon

ipszilon
a 2-t!

G@b0r
jóó összekevertem M2 van M1 nincs 😊

G@b0r
akkor most keverem. Ipszilon melyiket lehet innenfogni az M1-et vagy a 2-õt?

ipszilon
ezt hogyan csináltad?

Akkor jó. Mert m2-n még csak véletlenül sem lesz egy perc foci sem 😊

ehh most olvasom a nemzeti sportot:

A szenegáli csatár ellopott egy aranyláncot,
a duci maradónát meg nem engedték be az országba 😊))))))

koszontem.

G@b0r
nekem nincs holnap suli 😄DDDD

G@b0r
kössz. Nekem csak M1 Duna TV, HBO van. nincs M2

ipszilon
hát igen, ezt most jól megszívtuk!

Goodwill
braziloknak szurkoltam volna, ha az a bajszos paraszt scolari behívta volna Romáriót....most már remélem jól kiesnek a csoportból, akkor tutkó hogy nem jut haza élve ez a köcsög....

így maradnak a portugálok, bár ha Figo úgy jáccik, mint az elmúlt 1 hónapban...az húzós lesz

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

ipszilon
szal, 12:30-kor az RTBF2-ön lesz a megynitó meg az elsô meccs (igaz, nem végig:-))

ipszilon
dehogynem, adják! holnap 12:30

magyar tv-ket kell venni nem belgát...

koszontem.

G@b0r
én meg xart se fogok látni a kurva belga tévéken. 😞

jah de az elsõ 2 hétrõl lemaradok
csak ez M1 es ismétlést fogom látni 😞(

koszontem.

Pedig...
😊

A sulinak legalább lassan vége. A munkahelynek sajnos nem 😞

jah és ugye holnap lesz a megnyitó és nyitómeccs!

És persze suliidõben, hogy még véletlenüls se lássam! 😞

koszontem.

mi horvátra tippeltünk , de nagyon bepöccenek, ha mexiko nyer!

koszontem.

Én szinte ugyanezeket teszem meg ma délután 😊))
Kivétel: mexikói-horvát helyett én az angol-svédet, a többi stimmel 😊

(én is a mexikói-horvátot akartam, de nem tuidtam dönteni 😊

haverral ma suli után megtettük a Sp- szlovákot, a Francia Szenegált, a Dánia írországot (nem biztos nem emléxem és havernál van a lap...)
meg egy mexiko -horvátországot!
ha bejön lesz pénzünk hvg 4 üveg sörre fejenként 😊))

koszontem.

G@b0r
mi volt az elõdöntõn? Már nem emléxem

???

Az eb elõdöntõje, na az bundagyanús volt, de hogy a vb-döntõ???

G@b0r
nem tudom megnézni szal mondd el.98-as meg szerintem nem volt bunda csak egyszerüen ronaldo nélkül xart se ér a brazil csapat. Azt meg végképp nem hiszem el hogy Ronaldo direkt nyelte le a nyelvét 😊

G@b0r
LOL. Azé lettek világ és europa bajnokok mi?

A szív sajnos mást mond, mint a realitásérzék.
Azért akik leírják a franciákat, azok nézzék meg légyszíves az elmúlt négy évben elért eredményeiket (bár hál istennek klubszinten nincsenek ott) - ez alapján igenis jók.
Szóval a "szeretnék" és a "valószínûleg ez lesz" között van különbség.
Amit én szeretnék négy közé: Argentína, Spanyolok, Portugálok és Mexikóiak 😊
Ami szerintem lesz: Franciák, Argentínok, Spanyolok és Olaszok.
Végülis kettõ egyezik 😊

Dikkma
Na, spanyolok is esélyesek. Minden évben elrontják a meccseiket, pedig nagyon ütõs emberekbõl áll, csak mint csapat hülyék.
Nigériával mekkorát hjátszottak anno 😄
Franciak nyernek. 😊
86 ota drukkolok nekik
Brazilok szerintem a 4 koze se jutnak....

meglátjuk

koszontem.

G@b0r
Sajnos igaza van Ramz@nak tényleg jók még mindig a franciák. 😞

a franciák? most csak az orcájuk nagy, az angoloknak is!

koszontem.

a franciák a döntõ közelébe se fognak jutni!

koszontem.

G@b0r
jaaaa 😊 Nemtom 😄

magus
eeehhh, õk bejutottak a vb-re?😊

G@b0r
nekem van 1 olyan érzésem hogy a franciák be se jutnak a legjobb 8 közé. (Bár ezt lehet hogy csak a gyûlölet mondatja velem)Szerintem a döntõben németország vagy olaszország lesz, mondjuk argentínával.
Horvátországra leszek még nagyon kiváncsi. Valyon meg tudják ismételni azt amit 4 éve csináltak?
Tényleg Kórea és japán milyenek? Lehet hogy meglepetést fognak okozni hazai pályán.

Igen, a yahoo megvette a jogokat. 20 dollárért minden meccset láthatsz... Ami nem akkora gáz összeg, de ha valakji tud más megoldást a munkahelyi mecsskövetésre, az légyszi írj ameg, mert nagyon-nagyon komoly szomorúság kerekedik fölül rajtam, ha nem láthatom a vb-t 😞(( Fizetni meg nem fogok.

magus
hmm Horváország milyen most?

Dikkma
Olyan szimpatikus csávónak tûnt Chilavert, amíg szembe nem köpte Robi Carlost... jó tudom az paraguay csak eszembe jutott 😊
magus
hmm, én sohasem nézem a focit, utálom a focit, csak a vb-t nézem. de remélem jo mesccsek lesznek. amugy én Senegalnak drukkolok, vagy Uruguaynak!