Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
koszontem.
koszontem.
koszontem.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEM LÁTTAM
a kurva életbe. meg van vkinek? felvette vki? könyörgöm postán vagy vhogy küldje el
koszontem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jah haverral fifa 2002 WC ben elkezdtük lejáccani az aznapi meccsket mp-ben tök jó 2 eredmény eddig stimmelt az eredetivel 😊)
koszontem.
koszontem.
koszontem.
A Szenegali fiuk nem rosszak ,de nem rajtuk mult a gyozelem...
Ennek ellenere a Franciak tovabbjutok lesznek.
Jah és mutass már nekem 1 francia játékost (petiten kívül) aki 100% ig francia?
Mert ott vagy arab vagy négerek vannak csak...
koszontem.
lolka bolka
ezt nem hiaszem el
a tájláma szenegál megverte a világbajnokot. ejnyebejnye franciaország.
még jo hogy nem ra fogadtam😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Sõt ezeket a niggereket is kezdem megkedvelni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de legalább elverték a franciákat!
koszontem.
A szenegáliak mintha búgatóport szippantottak volna a gól óta, végre pörög a meccs
Senegál elpicsázta a Franciákat!!!!!
Cool!!!!!!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tekints a jövõbe: a következõ olimpia és vb Európában lesz (végre!!!)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
majd ha az összes dél koreai banki rendszer összeomlik TWN keze által, majd akkor Freakhez igazítják az órájukat, és nem esznek több omlósra fõzött kismacskát
hû de rühellem én ezeket....
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
az meg, hogy a kiskutya-élve-fõzõ barbároknál hány óra, nem tudom, kinek számít....
amúgy meg a pénteken volt a hangsúly 😊
Riszpekk
De kikapnak a franciák, mekkora öröm ez a szívemnek 😊
Most akkor örüljek, vagy sírjak? 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.