Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
En meg erosen remelem, hogy az Irek teszik ezt Kamerun oldalan. ;-))) (Bocs Dikki ;-) )

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Shep
Nem bírom a németeket, de sajna biztos hogz továbbjutnak, de remélem Kamerun oldalán teszik mindezt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dikkma
Deutschland über alles! 😊
Dikkma
😊))))))))
magus
sztem nem

Coine
kiderül...
ez a meglepetések VB-a lesz...

NEM

koszontem.

Mr.Macho
ki mit tippel a franciák továbbjutnak a csoprtból vagy nem?
jah egyébként 82 ben volt utoljára ilyen eredmény...

koszontem.

lesz összefoglaló, meg ismétlés..

koszontem.

magus
mimi?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

NEM LÁTTAM

a kurva életbe. meg van vkinek? felvette vki? könyörgöm postán vagy vhogy küldje el

tudom láttam én is a szaudi gyereket élve felfalta volna a német, ha nem ugrik el 😊)

koszontem.

Ramore
A focivb nem a világ legjobb válogatottjainak a bajnoksága sajnos. A hollandok, vagy a csehek talán még meg is verték volna a németeket.
Shep
De figyelj már az elõselejtezõben a szaudiak nem európaiakkal játszottak hanem ázsiaiakkal akik nem 2x er akkorák mint õk, a meccsen vágig ez volt ment a szaudi gyerek erre a német tank csak elsuhant mellette és a szaudi már a földön volt, szóval a németek testi adottságaik révén nem csoda hogy ennyi gólt szereztek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azt a rohadt eget!!!! 8:0 ilyen még egy VB-n se volt!!!!! mire vannak az elõselejtezõk, ha nem ezek kivédésére?

Jah haverral fifa 2002 WC ben elkezdtük lejáccani az aznapi meccsket mp-ben tök jó 2 eredmény eddig stimmelt az eredetivel 😊)

koszontem.

Shep
Na a németek remélem kilövöldözték magukat egy ideig és több ilyet nem csinálnak mint ma.

a franciákra.. kellemes meglepetést okozott a Szenegál!

koszontem.

G@b0r
elkezdõdött már az urugváj dánia meccs?

magus
jójó nem ugy gondoltam, de te kire tippeltel volna elozoleg

télleg elég jól játszottak 😊 jól körbelõtték a kaput 😊 viszont le a kalappal a szenegáli védelem elõtt!

koszontem.

A Franciak vegig jobbak voltak.
A Szenegali fiuk nem rosszak ,de nem rajtuk mult a gyozelem...
Ennek ellenere a Franciak tovabbjutok lesznek.

tájláma szenegál? a szenegáli csapat 9 játékosa Franciaországi klubbokban jáccik...
Jah és mutass már nekem 1 francia játékost (petiten kívül) aki 100% ig francia?

Mert ott vagy arab vagy négerek vannak csak...

koszontem.

magus
váhááááááááááááááááááá

lolka bolka

ezt nem hiaszem el

a tájláma szenegál megverte a világbajnokot. ejnyebejnye franciaország.

még jo hogy nem ra fogadtam😊

Hangianix
Sajna nem jelent semmit, hogy kikaptak a franciak. Anno 90'-ben 1:0-ra kapott ki az ex-vilagbajnok Argentina es ugye a dontoben egy vitathato 11-essel kaptak csak ki.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Punker
Nem szeretem a focit, de ezentúl nézni fogom.
Sõt ezeket a niggereket is kezdem megkedvelni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bazzeg nekem is úszott a tippmix...
de legalább elverték a franciákat!

koszontem.

kíváncsi
szakkommentár:

A szenegáliak mintha búgatóport szippantottak volna a gól óta, végre pörög a meccs
kíváncsi
LOLLOLOLOL
Blasta
Azért milyen komoly már???
Senegál elpicsázta a Franciákat!!!!!
Cool!!!!!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
remélem, akkor már mi is európában leszünk 😊

Riszpekk

😊))))

Tekints a jövõbe: a következõ olimpia és vb Európában lesz (végre!!!)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
ezért lesz egy J.A.T.A.CS.™ támadás a buli vége

majd ha az összes dél koreai banki rendszer összeomlik TWN keze által, majd akkor Freakhez igazítják az órájukat, és nem esznek több omlósra fõzött kismacskát

hû de rühellem én ezeket....

Riszpekk

A péntek pedig teljesen bevett dolog, az olimpiák is hivatalosan szombaton, valójában egy-két nappal korábban kezdõdnek.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sajnos nem Freakhez igazítják a szemetek a kezdést és az órájukat 😊

FREAK
má bocs, de a déli 2 óra nekem nem késõ este

az meg, hogy a kiskutya-élve-fõzõ barbároknál hány óra, nem tudom, kinek számít....

amúgy meg a pénteken volt a hangsúly 😊

Riszpekk

Pénteken késõ este kezdték 😊

FREAK
hogy lehet egy vébét péntek délben kezdeni?

Riszpekk

Á, nem. Állítólag elhalasztják, és csak késõbb rendezik meg.

Dikkma
Hát iggen. 😄
Dikkma
😄
FREAK
mi az állás, vagy most mi van?

elkezdõdött a VB?

Riszpekk

Barom! Minek fogadsz olyannak a gyõzelmére, akit nem szeretsz!

Amúgy éppen úszik a tippmix nyereményem, most már hármat kéne verniük a franciáknak 😞

De kikapnak a franciák, mekkora öröm ez a szívemnek 😊

Most akkor örüljek, vagy sírjak? 😊

Persze, én ezt nem vonom egy pilanatig sem kétségbe, de hát megszeretni nem fogom a focijukat. Ez van.

FREAK
ja, ennyi? 😊)))))

akkor értettem, csak javarészt nem találtam viccesnek.......

Riszpekk

Efreet
olvasgasd a "szakkomentár"-okat... elég érdekes a stílusa.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
nagyon suta lehetek, de én ezt nem értem 😊

Riszpekk

Dikkma
wow
Z
LOL!!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dikkma
szakkommentár:

Akkora kapufa volt, mint Tornyi Barnabás feje, ha ez bárkinek is mond valamit.