2364
Világbajnok: Brazília
-
GO GO DANISH DYNAMITE!!! Ha megtalalom a fuzetet, akkor beirom majd a rigmusokat. ;-) -
Az osszes francia ott drassol az oltozoben, hoyg a danok nyerjenek. ;-) -
ez se volt kez... -
hova tünt a szenegáli szép foci amit a franciák ellen adtak elö? durvák, nem szépen játszanak... remélem ez a gól kicsit helyrerázza öket... -
Tofting gyerek nem a leanyos szulok alma az biztos. ;-)))
De vezetnek a Danok, a tobbi nem erdekel. ;-) -
dánok 11-eshez jutnak... nagyon durvul a meccs :( kissé faji ellentéteket érzek köztük... a kopasz dán srác rettentö agresszív. -
nha, indul a bunyo, csak nehogy errol szoljon a meccs... -
hhhhuuu... nagyon durvák :) piszok nagy verekedés lesz ebböl... -
Filmrol, hehe, megartott a sok tanulas - meccsrol. ;-))) -
Nekem tegnap makrovizsgam volt, igy maradt az esti ismetles. ;-) Persze a kib@szott vizsgak, meg 10-kor kezdodnek, igy mindegyik filmrol lemaradok. Ezert orulok, hogy az M1 adja, mert tuti, hogy a kereskedelmik nem ismetelnenek. Szerintem azert nem is vetelkedtek erte, mert rossz idoben megy es nincs negy bevetel vele. (Legalabbis nekik nem nagy.) De nezzetek meg majd a nemet vb-nel. :-((( Majd biztos reklam lesz minden apolasnal, mint a Koko meccsek kozotti szunetekben... -
havernál az a módszer, hogy háttal ül a tvnek :) és ha nagyon nagy a hörgés, megfordul :)) a tegnapi amcsi portugált úgy ahogy volt végignézte :))) -
Utalom a FIFA-t, ezen a heten vege a vizsgaidoszaknak, kezdtek volna utana. Most ugy "nezem" a meccseket, hogy tanulok, de megy a tv eleg nagy hangeron igy ha action van, visszakapcsolom a kepet. ;-))) Ha a kep is menne, tuti bukas lenne minden targybol. -
Hangianix: ha több ellenszavazatot kap a mostani, visszaváltom :) -
AAAAaaaa... ilyen a szenegáli himnusz vagy ennyire hamisan énekelnek? nagyon disszonánsnak tünt... -
Remelem nyernek a Danok - mondjuk egy olyan eredmennyel, mint amit 4 eve Nigeria ellen ertek el, mar elegedett lennek. ;-))))
--->Efreet
Pls, rakd vissza a regi logod! Az nyugtatta a szemem. ;-) -
Kerdes, nem tudja valaki, hogy van a dan rigmus?
(nem talalom a 86-os szurkoloi fuzetemet :-((( )
Valami: Red-White, ...... , go-go Danish Dynamite. -
dánok vs szenegál... lássuk lesz-e meglepetés :) ha szenegál nyer, továbbjutott. ha dánia, akkor ök is. (mondjuk matematikailag nem, de nagyjából) -
Ugy szetvoltak esve a portugalok, mint mi a feheroroszok ellen. Igy meg a froumra irok is jatszottunk volna. (azaz ennyire mi is megertettuk volna egymast a palyan ;-) ) -
Csak fejben nincs ott, amúgy gyors,és jól cselez, bár egy csatárnak annyi elég általában... -
Ebből a Difou-ból (szenegáliak 11-ese, asszem így hívják) nagyon nagy játékos lehet. Gyors, qrva jól és gyorsan cselez, érti a játékot....szal jó a srác -
a mai meccsek:
Dánia - Szenegál 08:30
Kamerun - Szaúd-Arábia 11:00
Franciaország - Uruguay 13:30
-
atee #565 1szeru Figo koma nem igazan csinalja azt amit tudna ...
szerintem mar regota forman kivul van -
kb mint a franciak meccse...
és jól is látod -
A Portugálok szerintem ellazsálták az első félidőt (most megy az ismétlés), + az amcsiknak szerencséje volt. -
Garrett #562 nem értem hogy verhette az USA 3:2 re a portugálokat! az hagyján, hogy emiatt úszott el megint a tippmixem ( 100 asból 1700!!! at nyerhettem volna!) de ennyit nem fejlődhettek 4 év alatt
-
tudom nem ide tartozik de ne felejtsük el azt sem, hogy hétvégén forma-1. -
holnap nagy nap lesz, lehull a lepel a szenegáliakról (a varázslók még most pihenik ki a franciák kiiktatását). Aztán remélhetőleg a franciákat megint megalázzák. -
bazze, azért Kórea, Japán és Amerika meg tudott tanulni focizni négy év alatt, a semmiből valamik lettek. Csak mi nem tudunk megtanulni négy év alatt focizni!!! -
ha az USA ilyen jól folytatja, még világbajnok lesz lol -
holnap naaagy nap lesz, lehet égnek a franciák ? -
rohadt mocsok USA. -
Szerinted az amcsiknak nem nagy a pofájuk, én most úgy értem, hogy alapból...
Tényleg nagyképűen álltak neki a portugálok, pont úgy ráfáztak, mint egy másik aranyra esélyes csapat... -
éljenek az amcsik! elverték a portugálokat, pedig a suliban nagy volt a pofájuk! mots gyásznap lesz:-) -
Valahogy úgy érzem nekem szántad...
Ha nem ,akkor bocsi a következőért.
No nem azért, de "spiccel rálőni" én imígyen fogalmaztam, ami tényleg igaz. Ha focizol, akkor tudod, hogy ez milyen gusztustalan dolog. Amúgy elég jól átalakítottad "agyonlőtté", még ha csak poén is volt (nem a bliccnek dolgozol véletlenül?)
Azt nem vitatom, hogy a bünti kellett Rivaldonak, lehet, hogy több is kellett volna, a lényeg a sárga, amit a török srác kapott. És utána a piros.
A bíró meg a vébé leggyengébb bírója volt (ezt előre ki merem jelenteni, akármilyen meccsek jöjjenek is), ui. már az első félidőben egy "sima sárgás" szabálytalankodáskor sem akart semmit adni, de a braziloknak sikerült rábeszlni a szerencsétlen, jellemtelen sporit...
Biztos sportdiplomáciai döntést hoztak, amikor neki adták ezt a meccset, mert a buták nem is számítottak rá, hogy kicsit élesebb meccs már az első csoport körben is lehet.
UFF , én beszéltem!!! -
advocatus #552 Hajra Paraguay!
Chilavert az isten! -
Ramza #551 Azoknak, akik szerint Rivaldot agyonlőtte a török játékos, itt egy érdekes hír:
"Rivaldót 10 ezer svájci frankra büntette a FIFA a brazil-török meccs utolsó pillanataiban bemutatott színjátékáért. (Hakan Ünsal a derekát lőtte meg a labdával, Rivaldo úgy tett, mintha fejen rúgták volna - a törököt kiállította a játékvezető.) Ez az első eset, hogy egy játékost utólag büntetnének szimulálásért, még ha ettől a pénzösszegtől valószínűleg nem is megy a falnak a Barcelona sztárja."
Forrás: www.nemzetisport.hu
(remélem a bíró sem vezet többet meccset a vb-n) -
"szakkommentár:
Az írek megérdemelték volna a gy?zelmet, de a vereséget sokkal inkább, ehelyett döntetlen lett, pedig a németek az utolsó percig küzdöttek és bírták fizikailag."
van benne igazság. -
naja... kamerun egy kemény falat lesz, kb annyira, mint az írek... nincs biztos továbbjutó. -
Ramza #548 Hát a gólarány biztos nem fog dönteni, csak akkor, ha a németek ikszelnek Kamerunnal. Amúgy ha kikapnak, simán kiesnek. -
Ramza #547 Dehogy jutnak tovább. A kameruniak megverik őket, és kiesnek. Remélem a 16 közt a németek, a franciák és az olaszok nélkül folynak tovább a küzdelmek :)