Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lemaradunk a gólokról!
A brazilok azért jobbak, ez a több helyzetbõl is - ami eddig volt - kiderül!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Azért nem szívbajosak a fifánál, hogy török meccsre görög bírót küldenek...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kyros Vassaras
Görögország
Kor: 36 év
Magasság: 186 cm
Súly: 84 kg
Elsõ nemzetközi meccs:
Ausztria - San Marino (1999 április 28.)
Szóval õ lesz a bíró!
Érdekes görög név nem?
Riszpekk
Mondjuk 0-2!
egy ilyennek a felolvasása is felér egy sárgalappal... érdekes meccs lesz.
TUR : BRA - 1 : 2 (0 : 0)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na kiváncsian várom, ahogy a Boszporusz bikája szétalázza a brazilokat. Habár mind a két csaõpatot szeretem. Valahol jó mélyen 😊
Anyway, very cool dolgokat mûveltünk haverral max-ban 😊
Riszpekk
Naptár pedig szvsz minden portálon található, most ez a sláger. Úgyhogy jól gondold meg, hogy foglalkozol-e a vb-vel, mert a vb-t nézõk száma bizony jócskán átlépi azt a bizonyos "kritikus tömeget", ahonnan már kommersznek számít :o)
És még valami: nagyon komolyan marketingje van a vb-nek, úgyhogy szerinted ez bizányára csak szar lehet 😊 Az olaszoknak szurkolók számáról meg már említést sem teszek 😊
(aki ismeri Freaket, az érti, hogy mirõl beszélek 😊
"Siralmas a meccs, ennyire jót utoljára a Star Wars Klónók támadásán unatkoztam. Viszont legalább nem giccses."
😊)
menetrend itt
ma:
11.Olaszország - Ecuador Szapporo G 13:30
0-1
viszont a hrvátok már csak 10en vannak...
érdemes olvasni a közvetítést, legalább ennyi van...
Viszont az argentín válogatott bitanggggg erõõõõõs. Egy nem gyenge Nigériát vert el, és az egy null csalóka, ha látta valaki a meccset...
Még jó, hogy nincs ott Saviola. 😊
Sajna szerintem a németeket most nehéz lesz megállítani, túl erõs fizikumúak. Még az afrikaiakat is el fogják nyomni. Hihetetlen mekkora álatok!!!
Na csá! Éllyen a VÉBÉ!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A 11-esen pedig maguk a spanyolok voltak meglepõdve a legjobban....
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
A 2. félidõ parádés volt, hiába, Paraguay elfáradt, Dél Afrika, pedig felébredt.
Jó meccs volt és igazságos is.
A Szaudi-akkal mar nem jatszanank 2:2-t, mint anno 2 v. 3 (vagy fene tudja hany eve). Hidd el, a kint levo csapatok mindegyike 10-bol 8x verne el minket. Az mas kerdes, hogy egy cseh, holland, vagy akar ukran csapat kijuthatott volna. A Norvegokrol nem is beszelve.
A Franciak tovabbmennek.....!
Es valoban nem a legjobakrol szol a wb😞 a csehek es a hollandok tenyleg jo pelda erre ,de meg a mi kis szerencsetlen 😞 valogatottunk se kapott volna 8 az siman...
Valahogy masfele selejtezot kene csinalni igy nem realis!
Mondjuk 2 nagy csoport mindenki mindenkivel😊 vegyesen a foldreszek kozott is.. es mondjuk az elso 15-15 az kijut a wb re a tobbi meg leves😊
nem kell ide horogkreszt
nem kell nekünk uralkodó
nem kell nekünk hazug szerep
éleg volt az elnyomásból
élg volt a sok királyból
Dõljön le a falatok,
szabad legyek azt akarom!
Ez igy most a Deutschland überalles rõl jutott eszembe
de vissza a témához: inkább az írek jussanak tovább mint a németek!
koszontem.