2364
Világbajnok: Brazília
-
#626 http://www.origo.hu/cgi-bin/link.cgi?y=73&link=/focivb/20020605tofting.html -
Ramza #625 Igen, nekem az első fordulóban nagyon tetszett a dánok játéka, de így legalább nem lehet azt mondani, hogy teljesen véletlen volt a szenegáli győzelem (persze a második francia mecss után jobban fogunk látni).
A dícséretet köszi! -
Ramza #624 Ezt nem tudtam :(((
De nagy kedvenc lett már sok éve a srác, olyan, mint ehgy mozdony :) -
#623 kira
kamerun rulez
nigéria kint van? -
#622 már semmilyen.
most jön a kamerun-szaudarábia, ezt nem fogom látni, mert megyek cityba. -
#621 Nem tudom, a dan es szenegali szo csak cirka 100x szerepelt lejjebb. En Egyiptom - Finnorszagra tippelnek. ;-)))) -
#620 baze MILYEN MECCS VAN? -
#619 Ja, azt hittem koltoi kerdes. ;-)))
Most lattam a "kezezest". Haaaaaaaaat, anno a kameruniak (?) kiakartak belezni Vagnert, most a szenegaliak kezet () csokolhatnak a partjelzonknek. -
#618 Hangianix: ezért kérdeztem, mert nem emlékeztem, hogy az elsö rögtönpiros volt-e.
Z: afrok durvák, ez kétségtelen. viszont mindezek mellett látványos, szép focit játszanak.
1-1 lett... erre kevesen számítottak. :)
Ramza: nice logo. -
#617 Tofting nem csoda hogy igy nez ki. 13 eves koraban az apja megolte az anyjat, utana meg ongyilkos lett. ;-( -
#616 Az afro playerekkel csak egy baj one:
túl jó testfelépítésűek, és nagyon erősek. Ezért erőltetik a test-test elleni küzdelmet, ami néha durva, és ezért gyakran van kiállítás. Néztem az afrika kupát, és ott olyan brutál belépők voltak, amiért itt simán sárga/piros járt volna, ott meg mehet tovább/sziplma szabadrúgás járt érte...
amúgy hihetetlenül ügyesek, és gyorsak is, kár, hogy túl keményen játszanak -
Ramza #615 Wow, ha ma mindenki logót cserél, akkor én sem maradhatok ki :) -
#614 A torokoknel is egybol piros lap volt az elso, Tehat nem megegy sargat kapott, akkor ugyanis fel kellett volna mutatni a sargat is elotte. -
Ramza #613 Tessék egy biztató dolog: a dán istenség öreg, de még mindig játszik :)))
(Töfting) -
#612 milyen meccs van? -
#611 zuhognak a sárgalapok... -
#610 az elsö rögtön piroslap a VB-n? megint megdurvulnak? megint nagyon paprikás a hangulat... -
#609 Ez nagyon durva volt. Meg ha nem is szandekos, az ilyenert jogos a kiallitas. Torhetett is volna a laba. -
#608 na van valami hír? -
#607 paff.. Diao le. szerencsétlen dán srácot nagyon lerúgta :((( -
#606 azt meg majd meglássuk :o)
... megint majdnem...
szóval én nem szurkolok senkiknek, csak örülök a szép meccseknek. -
#605 De dan szurkolo szempontbol biztatot. ;-)
Mondjuk, hogy dontetlen lesz a francia-uru meccs. ;-) -
#604 jó a meccs :) -
#603 Ezt en is latom, mondj valami biztatot. ;-) -
#602 tisztán uralják a félidöt a szenegáliak. jónéhány helyzet, a dánok csak futkároznak a labda után -
#601 a bunyó szerencsére megszünt. ahogy a dánok most visszaestek vagy marad a döntetlen, vagy szenegál nyer. -
#600 A bunyot Tofting nyeri. ;-)))
Ha ugy megy a forgatokonyv mind az uruk ellen, akkor a meccset a danok. PLS, menjen ugy!!! ;-) -
#599 ok, téma kibeszélve!
Akor most azt mondjátok, hogy ki nyeri a dán-szenegál meccset??? bunyó része/foci?? :DD -
#598 Nem baj, rugjanak meg 2 csunya golt a danok es elegedett leszek. ;-) -
#597 1-1... szép végigvitt támadás. -
#596 Ezen a meccsen lenget a magyar partjelző ugye? Legyünk büszkék reá!
:) -
Ramza #595 Amúgy pedig Töfting rulez!!! -
Ramza #594 Mondjuk Pauleta amit művelt tegnap... :(((
Nem sok labdarúgásra emlékeztető megmozdulása volt (főleg magához képest) -
#593 most az ismétlésben mutatták, nagyon beborította a szenegáli srác a dán lökdösödöt :))) -
#592 En a franciaknal az Auxerre-nek drukkolok es ott jatszik a Cjisse gyerek, na az az elso 2- meccsen 5 golt lott es csak aerules miatt lett holtversenyben golkiraly Pauleta-val. (Kihagyott vagy 5 meccset) Tehat nem rosszak, de akkor is a danokat szeretem. -
#591 nagyonjó a dán kapussrác. -
#590 szerencsére lenyugodtak mindkét oldalon, és elkezdtek focizni. -
#589 Na ez szep jelenet volt. Ugyesek ezek a szenegaliak. -
Ramza #588 Akkor írjál be még egy ellenszavazatot :)
A régi nagyon jó volt, ez "csak" átlagos. -
Ramza #587 Nem neked írtam, és még csak véletlenül sem a blikknek dolgozom. A spiccel rárugásról annyit, hogy nem szép dolog, ez kétségtelen, de ennél százszor erősebb rúgásokba állnak bele a focisták, és itt elsősorban a színészi játékról volt szó. Oké, legyen szabálytalan (mint ahogy nem is erről szólt a hozzászólás, hanem arról, ami ezt követte), de szvsz nem az volt a célja, hogy most jól megrúgom a labdával Rivaldot... ha két centivel mellé megy, akkor senki észre sem vette volna az egészet...