Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azért a spanyol focit sem hasonlítanám hozzá. De javaslom tegyük akkor most zárójelbe a kérdést, és számoljuk a vb végén össze a rúgott gólokat. Én másfélszer, kétszer annyi rúgott spanyol gólt tippelek, mint olaszt.

(fogadjunk, hogy ezek után lõnek ma egy hatost a digók 😊)))))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
nem, az az eb volt

Riszpekk

FREAK
na jó, az vicces volt........... (ha az volt az amelyikben 4 perc hosszabbítást adott a bíró egy sima félidõ után.... vagy az még a vb volt?)

Riszpekk

De teljesen mindegy. A focit ugyanis emberek játsszák, nem robotok.

De mint mondtam: nem vonom kétségbe a tudásukat, csak éppen nagyon nem kedvelem õket, a két évvel ezelõtti eb-döntõt nem is akartam nézni, mert képtelen voltam bármelyik csapatnak is szurkolni 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
fociban csak egy szép van

az afrikai

50 méterrõl küldik, egész pályán sprintelnek, nem sírnak, ha elcsúsznak egy galambszaron, szóval ahogy kell

Riszpekk

Efreet
kedves Soknevü Regisztrálatlan! megkérnélek, hogy az értelmes hozzászólásokat máshol helyezd el, itt nem ez a téma.
(1)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
az olasz foci tényleg nem szép. viszont nagyon hatásos. örülök, hogy nem vették át Európa többi részén (max a spanyolok...)

FREAK
mármint nem amatõr kezdõk, hanem kezdõjátékosok ugyebár 😊)))

Riszpekk

FREAK
de milyen proci?????? az a nem mindegy!

akkoriban élveztem magam alá (94 körül), amikor mindenkori kedvencem a Milan védelme (Tasotti, Baresi, Maldini, Albertini) volt egy az egyben az olasz válogatott védelme..... na meg heten voltak kezdõk a milan-ból 😊))))))))

Riszpekk

Ebben teljesen igazad van. A világon (talán) a legszervezettebb, legjpobban felépített, vérprofi focit õk játsszák. Csak éppen nekem ez olyannak tûnik, mintha robotok szaladgálnának a pályán, akiknek valami proci irányítja a mozdulataikat 😊

Hangianix
Visszaterve a brazil meccsre - azert ez mar tulzas. Nagyon tulzas. A kovetkezo meccsukon, majd allitsak ki a kozepkezdesnel az ellenfel jatekosait, mert atrugtak a terfelukre a labdat.
(Na jo, ezt a brazil valogatottat ruhellem ;-) )

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

VinylToy
Akkor a szaúdiak a következõ két meccsen rúgnak öt-öt gólt és továbbjutnak
😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FREAK
az olasz foci a védelemre épül, ami ugyan nem látványos, de végeredményben tökmindegy, hogy 10-8, vagy 3-1 a gólarány, amivel továbbjutnak

Riszpekk

VinylToy
Meglátjuk! (a vak is azt mondta)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
hehe 😊))) tetszett az amcsis festés a szeme alatt 😊)

olaszok is elég durvákok, ezekszerint ecuadoriak se mennek a szomszédba egy kis szabálytalankodásért... bár csak a feketeruhás sporin múlik, hogy hányan fejezik be a meccset 😊)

Ganxsta Zolee? 😊

Na jó, tippelek egy komolyat is:
Nulla-nulla, jó olasz szokás szerint majd lõnek öt-hat meccss alatt három-négy gólt...és ezzel legalább elõdöntõbe jutnak 😞(((

Efreet
és persze a török kapus is minden dícséretet megérdemel, nagyon profin védte végig a kaput...
a tizenegyest nem kivédeni, hanem kihagyni lehet.

FREAK
na ezért lesz 3-2, mert 1-0 után pihennek, ECU elmegy 1-2-ig, és utsó negyedórában kell küzdeniük 😊

Riszpekk

VinylToy
A statisztákát böngészve itt is lesz egy pár kiállítás az Ecuadori oldalon!
Selejtezõn 23 sárga (?) 2 piros lap!
Nem semmi!

Még egy félmondat a brazilok teljesítményéhez: volt olyan periódusa a meccsnek, amikor öt-hat félisten brazil focista szaladgált a pályán, de csapat benyomását nem igazán keltették! Nem érzem igazán összerakottnak ezt a csapatot, meglátjuk, hogy a jó egyéni teljesítményxek meddig lesznek elegek.

Efreet
Costa Rica és Kína mellett elég valószinü továbbjutók még így is a törökök és a brazilok is.

Efreet
max 2-0... olaszok hajlamosak ráülni az eredményre (nem úgy, mint a németek)

Én is sok gólt akarok, de összekeverted a számokat, és fordítva írtad fel 😊)))

Persze, én sem vonom kétségbe a tudásukat, éppen ezért nem értem, hogy miért volt szükségük ilyen eszközökre a gyõzelemhez???

Amúgy csoportból egyértelmûen tovább kell mennie mindkét csapatnak.

VinylToy
Az ITA-ECU érzésem szerint 3:0 lesz!

Sok gólt akar(unk)ok!!!

Efreet
szomorú befejezése a meccsnek. rivaldo meg színészkedik... fáj az arca a térdét eltaláló labda miatt... (kétségtelen, gurítani kellett volna a labdát, de akkoris...)

VinylToy
Azért tudnak a brazilok focizni is, a végén az tényleg nem volt szép, de benne van a játékban és manapság már ilyenek történnek mindenhol!

Ja, a keretet nem is írtam: a török srác szöglethez rúgta oda a labdát Rivaldonak...

Hát eddig szerettem a brazilokat, Rivaldo-t fõleg, de a végén majdnem ráraktam az ebédet a tv-képernyõre!!!
Török srác térdenrúgja (!!!) a labdával, bíró nem figyel oda, Rivaldo a fejéhez kap (!!!), elkezd fetrengeni a földön, a törököt kiállítják........

Bazz, ha a brazilok már csak így tudnak nyerni... hányok.

Amúgy bejött a tippem 😊

FREAK
ez az a bizonyos görög bíró? 😊))))))))))

Riszpekk

VinylToy
Megõrültek még1 kiállítás!!

Efreet
ehh... nem volt szép a vége... 2 kiállítás, a második full jogtalanul... böven benne volt a döntetlen a meccsben, ráadásul 2 jó játékossal kevesebb a török csapat a következö meccsen 😞

Efreet
törököknek az utsó helyzetük... megérdemelnék a döntetlent.

FREAK
na mi a szitu???

mingyá gyünnek a itáliánusok

Riszpekk

VinylToy
Góóóól!!!!

VinylToy
jobbak a brazilok, de a végét "elügyetlenkedik"

Efreet
piroslap a török srácnak... és 11-es... pedig kívül volt.
rivaldo......bentvan. 87.perc, 2-1 a braziloknak (ezt ajándékba kapták)

Efreet
Dikkma igazad lehet, már 1-1

Már megint nem arra voksoltam, akinek a gyõzelmét szeretném. (persze a féidei eredménytõl eltelkintve még bejöhet az 1:2 brazilok javára)

Ezt figyelembe véve délután:
ITA : ECU - 0 : 6

Dikkma
Tudom utólag könnyû okosnak lenni, de én azt akartam vagy 1-1 vagy 0-1.. de maradok az 1-1nél szó sincs róla hogy nem
amúgy gogo brazilok
Efreet
na a tippem már nem jön be

Dikkma
Young Joo Kim
Dél - Korea
Kor: 44 év
Magasság: 172 cm
Súly: 65 kg

Elsõ nemzetközi meccs:
Dél - Korea - Ukrajna (1994 Szeptember 11.)

Lol saját országa meccsén vezetett? Biztos az ukránoknak fújt .. 😊
Dikkma
Sztem 1-1 lesz.
Efreet
is.

VinylToy
tudom hétfõ van

Efreet
bocsi, kicsit ingerült vagyok.

VinylToy
Ennyire nem vagyok lamer, és már be is jött, de kösz a tanácsot!

Efreet
ha a 404-es oldalt töltögeted újra, az is marad. visszalép, újratölt...

VinylToy
Nekem már pár perc (pillanat) óta ilyen4