2364
Világbajnok: Brazília
  • FREAK
    na tök jó kedvem lett :D
  • Ramza
    Vége a meccsnek. Két meccs alatt nem tudott gólt lőni a francia válogatott.

LOL LOL LOL

(0:0 a vége)

És mivel nem az egymás elleni eredmény lesz az elsődleges pontegyenlőségnél, hanem a gólarány és a több rúgott gól, még 1:0-ra is megverhetik a franciák a dánokat, akkor is csomagolhatnak :)
  • Hangianix
    Dania - Szenegal. ;-)))
  • pedro870
    bocs, francia sznobizumsról még csak annyit, hogy menj el ott vidékre, hagyd a francba Párizst :), és kedves egyszerű emberekkel fogsz találkozni.
    na ON
  • pedro870
    Senkit nem kell szeretni, aki nem szimpatikus. :)
    Csak szvsz kicsit ellentmondásos, hogy többnyire a franciák gyarmatairól származó embereket ítélünk meg negatívan a francia nagyhatalmi gennyeskedések miatt. ok, vége..
  • Ramza
    Melyik mecssen? :)
  • Ramza
    Semmi miatt nem _kell_ utálnod. Amúgy én elsősorban a sznob kultúrájuk miatt nem szeretem őket, de Trianon sem szól éppen a szeretetük mellett :(
    Részemről téma lezárva, politizálni ne itt!
  • FREAK
    ez kicsit meleg "kihagyás" volt

rádférne egy reinstall :D
  • Hangianix
    Ilyenre adott a szenegalinak pirosat a biro nem?
  • Ramza
    Ááááá, lemaradtak szavak :)
    Szóval: kapott a bokájára egy nyújtott lábas...
  • Hangianix
    Varj, a roman kerdes az mas. De akkor a franciakat Trianon miatt kell utalnom? ;-)
  • Ramza
    POntosan ahogy írva vagyon :)
    Francia srác beadott, közben kapott a bokányújtott lábas rátartást, majd összeesett. Sima sárgalapos szabi volt, de annyira nem volt durva, mint Henry.
  • Ramza
    Mi sem kivánujuk a szülejébe. De azért távol vannak a szimpatikustól. A román focistákat se kelljen már szeretnem ilyen alapon...
  • Hangianix
    "A hajrában Dario Silva letalpalta Vieirát, még csak sárgát sem kapott, pedig a franciát le kellett vinni ápolni."
    Ez hogy volt? En elvileg vizsgara keszulok, tehat meccset nem nezek. ;-)
  • pedro870
    Wazze én az olasz csapatot is szeretem :)
    aki jól focizik, azt nem fogom a meze miatt az szülejébe elkívánni. Urugay 10 ember ellen védekezik, ez igen :(.
  • FREAK
    naná......... a magyar foci is vicc, nekünk ott az úszás, és a sok intelligens arcú birkózó, cselgáncsozó...........
  • Ramza
    országot=ország
  • Ramza
    Szenegál rulez topik, #8-as hozzászólás sok mindent elárul.
    De mivel valóban nem a fociról szól, ezért ne menjünk bele mélyebben szerintem.

Amúgy nálam a hollandoknak van még kettős megítélése, csak pont ellenkező előjellel: náluk az országot szimpatikus és a focijuk nem.

Sajnos néha képtelen az ember a kizárólagos focitudás alapján szimpatizálni egy csapattal.
  • Hangianix
    Na meg kackias bajusz. ;-)
  • Hangianix
    Menesek, futyulos barack, karikas ostor. ;-)))
  • Hangianix
    Hehe, Freak te vagy buzi digo drukker? ;-)
    (A buzit a digokra es nem rad ertettem. ;-) )
    Igenis jo jatekosaik vannak, az mas kerdes, hogy a fele nem francia, de jok. Ha mar itt tartunk az olaszok se erdemeltek meg az eb dontot, mert kozuk nem volt a tovabbjutashoz. Toldo lett az isten, de egy 11-st nem kivedeni, hanem elrontani lehet, a hollandusoknak meg sikerult 2-t is a normal jatekresz alatt. ;-)
  • pedro870
    ez a szemlélet a magyarokra is érvényes? nekünk minél kell maradni? ne hülyéskedj már :)
  • FREAK
    a franciák maradjanak a filmgyártásnál, az nekik való, meg a festés, építészet, ilysemi...
  • FREAK
    ugyanmár........... francia foci olyan, mintha az oroszok elkezdenének pizzát sütni, közük nincs hozzá, akkor se ha jól csinálják..........
  • pedro870
    mert nem a játékuk alapján ítélik meg őket...
  • Hangianix
    Nem ertem miert utalja oket mindneki, szerintem nem volt bunda a 98-s vb donto. Desailly-t es Henry-t pedig kifejezetten szeretem.
  • Ramza
    A próféta szóljon belőled! :)
  • Hangianix
    Na, ki is estek, ha most valami csoda folytan nyernek is, utana mar Henry es Zidane nelkul, nem birnak a danokkal.
  • Ramza
    Henry-t kiállították, 60 percet emberhátrányban játszanak a franciák.
  • Z
    jonki aki kitalálta...

jáccik már Zizu??
  • Z
    MEXIbaszott áramszünet!!!

Há bazze! behótt az ikszpé tőle!!! Először nem volt bill, utána egér, utána krnl32.exe???? mekkora gyapróság áramszünetet tartani...
  • FREAK
    ne is, mert piszok lusta vagyok
  • FREAK
    hűűűűű, tényleg :)))))))))))))

sorry :))))))))))

de engem ilyen hülyén kell szeretni!
  • Ramza
    Én már nem is mertem javasolni neki, hogy meg lehet nézni valami hasonló oldalon is :)
  • Efreet
    http://index.hu/sport/vb2002/
    Freak nesze, itt az olvasnivaló.
  • Ramza
    Nigéria pedig kint van :)
  • Ramza
    Nem csak te látod, csak tudod unalmas, hogy a gördítősávot lusta vagy használni :)
    Oké, 1:1 lett.
  • FREAK
    valaki adjon voice-ot, asszem csak én látom, amit írok.............
  • Ramza
    Erre mit lehet mondani?

A dán médiának üzenem:
  • FREAK
    most akkor ki nyert?