2364
Világbajnok: Brazília
-
#668 na tök jó kedvem lett :D -
Ramza #667 Vége a meccsnek. Két meccs alatt nem tudott gólt lőni a francia válogatott.
LOL LOL LOL
(0:0 a vége)
És mivel nem az egymás elleni eredmény lesz az elsődleges pontegyenlőségnél, hanem a gólarány és a több rúgott gól, még 1:0-ra is megverhetik a franciák a dánokat, akkor is csomagolhatnak :) -
#664 Dania - Szenegal. ;-))) -
pedro870 #663 bocs, francia sznobizumsról még csak annyit, hogy menj el ott vidékre, hagyd a francba Párizst :), és kedves egyszerű emberekkel fogsz találkozni.
na ON -
pedro870 #662 Senkit nem kell szeretni, aki nem szimpatikus. :)
Csak szvsz kicsit ellentmondásos, hogy többnyire a franciák gyarmatairól származó embereket ítélünk meg negatívan a francia nagyhatalmi gennyeskedések miatt. ok, vége.. -
Ramza #661 Melyik mecssen? :) -
Ramza #660 Semmi miatt nem _kell_ utálnod. Amúgy én elsősorban a sznob kultúrájuk miatt nem szeretem őket, de Trianon sem szól éppen a szeretetük mellett :(
Részemről téma lezárva, politizálni ne itt! -
#659 ez kicsit meleg "kihagyás" volt
rádférne egy reinstall :D -
#658 Ilyenre adott a szenegalinak pirosat a biro nem? -
Ramza #657 Ááááá, lemaradtak szavak :)
Szóval: kapott a bokájára egy nyújtott lábas... -
#656 Varj, a roman kerdes az mas. De akkor a franciakat Trianon miatt kell utalnom? ;-) -
Ramza #655 POntosan ahogy írva vagyon :)
Francia srác beadott, közben kapott a bokányújtott lábas rátartást, majd összeesett. Sima sárgalapos szabi volt, de annyira nem volt durva, mint Henry. -
Ramza #654 Mi sem kivánujuk a szülejébe. De azért távol vannak a szimpatikustól. A román focistákat se kelljen már szeretnem ilyen alapon... -
#653 "A hajrában Dario Silva letalpalta Vieirát, még csak sárgát sem kapott, pedig a franciát le kellett vinni ápolni."
Ez hogy volt? En elvileg vizsgara keszulok, tehat meccset nem nezek. ;-) -
pedro870 #652 Wazze én az olasz csapatot is szeretem :)
aki jól focizik, azt nem fogom a meze miatt az szülejébe elkívánni. Urugay 10 ember ellen védekezik, ez igen :(. -
#651 naná......... a magyar foci is vicc, nekünk ott az úszás, és a sok intelligens arcú birkózó, cselgáncsozó........... -
Ramza #650 országot=ország -
Ramza #649 Szenegál rulez topik, #8-as hozzászólás sok mindent elárul.
De mivel valóban nem a fociról szól, ezért ne menjünk bele mélyebben szerintem.
Amúgy nálam a hollandoknak van még kettős megítélése, csak pont ellenkező előjellel: náluk az országot szimpatikus és a focijuk nem.
Sajnos néha képtelen az ember a kizárólagos focitudás alapján szimpatizálni egy csapattal. -
#648 Na meg kackias bajusz. ;-) -
#647 Menesek, futyulos barack, karikas ostor. ;-))) -
#646 Hehe, Freak te vagy buzi digo drukker? ;-)
(A buzit a digokra es nem rad ertettem. ;-) )
Igenis jo jatekosaik vannak, az mas kerdes, hogy a fele nem francia, de jok. Ha mar itt tartunk az olaszok se erdemeltek meg az eb dontot, mert kozuk nem volt a tovabbjutashoz. Toldo lett az isten, de egy 11-st nem kivedeni, hanem elrontani lehet, a hollandusoknak meg sikerult 2-t is a normal jatekresz alatt. ;-) -
pedro870 #645 ez a szemlélet a magyarokra is érvényes? nekünk minél kell maradni? ne hülyéskedj már :) -
#644 a franciák maradjanak a filmgyártásnál, az nekik való, meg a festés, építészet, ilysemi... -
#643 ugyanmár........... francia foci olyan, mintha az oroszok elkezdenének pizzát sütni, közük nincs hozzá, akkor se ha jól csinálják.......... -
pedro870 #642 mert nem a játékuk alapján ítélik meg őket... -
#641 Nem ertem miert utalja oket mindneki, szerintem nem volt bunda a 98-s vb donto. Desailly-t es Henry-t pedig kifejezetten szeretem. -
Ramza #640 A próféta szóljon belőled! :) -
#639 Na, ki is estek, ha most valami csoda folytan nyernek is, utana mar Henry es Zidane nelkul, nem birnak a danokkal. -
Ramza #638 Henry-t kiállították, 60 percet emberhátrányban játszanak a franciák. -
#637 jonki aki kitalálta...
jáccik már Zizu?? -
#636 MEXIbaszott áramszünet!!!
Há bazze! behótt az ikszpé tőle!!! Először nem volt bill, utána egér, utána krnl32.exe???? mekkora gyapróság áramszünetet tartani... -
#635 ne is, mert piszok lusta vagyok -
#634 hűűűűű, tényleg :)))))))))))))
sorry :))))))))))
de engem ilyen hülyén kell szeretni! -
Ramza #633 Én már nem is mertem javasolni neki, hogy meg lehet nézni valami hasonló oldalon is :) -
#632 http://index.hu/sport/vb2002/
Freak nesze, itt az olvasnivaló. -
Ramza #631 Nigéria pedig kint van :) -
Ramza #630 Nem csak te látod, csak tudod unalmas, hogy a gördítősávot lusta vagy használni :)
Oké, 1:1 lett. -
#629 valaki adjon voice-ot, asszem csak én látom, amit írok............. -
Ramza #628 Erre mit lehet mondani?
A dán médiának üzenem: -
#627 most akkor ki nyert?