Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mert Freak utálja a japánokat és elõjött az übereurópa komplexusa 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"csak nekem ez úgy hangzik, mint amikor XY azért nézi a F1-et, hátha lát tömegbalesetet...."

A focinak a célja ha jól tudom a góllövés. A forma 1-nek ha jól tudom nem célja tömegbaleset.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
plusz emlékeim szerint van valami rendszer, hogy a kontinensek felváltva rendezik...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

VinylToy
Mi szerettük volna, de azt mondták hogy elég lesz a 2012-es Olimpia!
😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
Freak: legalább annyian laknak ott is akik kedvelik a focit. pénzük és stadionjuk van rá, miért ne szervezhetnék ott? olimpia meg ausztráliában volt :o)

Efreet
itt a második... Vieri átsétált a kapuson... remélem ezután nem zárják be a kapukat a kékek.

FREAK
de akkor szarér rendezték ott a világ seggén????????? nem volt valami normálisabb ország aki bevállalta volna?

Riszpekk

Efreet
Ramza: az nem gond, ha 1-2 gól esik csak egy meccsen... HA pörgös, akciós mellette. nekem az olasz stílus ezért nem jön be.

Freak: dolgozz japánban vagy koreában, és akkor nem lesz gondod... úgy esténként lennének a meccsek.
mellesleg egész hétvégén nem dolgozol :o)

FREAK
gondolj már bele........ ha két titán közül az egyik gólt kap, az vagy bunda vagy szar forma, nos egyik sem emeli a meccs színvonalát

persze, jó dolog 8 gól egy meccsen, de ez elmegy itthon a pusztaliga 3-ban

a 94-es döntõ az MECCS volt, kõkemény harc a végéig

de azért szeretlek és nem balhézni akarok, csak nekem ez úgy hangzik, mint amikor XY azért nézi a F1-et, hátha lát tömegbalesetet....

Riszpekk

Jajj, ne fárassz már 😊)))))
Nem, majd a játékosok fel fognak kelni reggel négykor meccset játszani, hogy te láthasd.

jó, hogy nem tudjuk beverekedni magunkat. Semmi szüksége ennek a nemzetnek arra, hogy még egyszer pofozógépek legyünk.

FREAK
amúgy csak egy indiszkrét kérdés........... ezt komolyan gondolták, hogy az egész vb-t európai munkaidõben adják le?? nehogy véletlenül lássak egy meccset élõben????????

Riszpekk

Efreet
nemtudom, nem értek a focihoz. 2évente nézek focit :o) vagy az EB-t és az olimpiát, vagy a VB-t

Nézd Freak, az általad etalonnak tartott 94-es olasz válogatott harmadik volt a csoportjában, hajszál választotta el a kieséstõl, az egész vb-n 7 mecss alatt 8 gólt lõtt, semmelyik csapatot nem verte meg egy gólnál többel. Számomra ez nem foci, vagy legalábbis nem olyan, ami tetszene.

A nagy csapatok elleni 1-0-król szólva pedig az a véleményem, hogy isten mentsen az ilyen nagy meccsektõl egy focidrukkert, ahol valamelyik csapat annyira szétgyilkolja a játékot, hogy csak egy gól esik...

VinylToy
mi miért nem tudjuk beverekedni magunkat?
😞(

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
beverekedték magukat. de szó szerint. amit itt müvelnek, az egyelöre kritikán aluli, rém uncsi a meccs 😞

VinylToy
17 perc kellett az ecu-knak az elsõ támadáshoz? Egy "védekezõ felfogású" csapat ellen!
Hogy hogy kinnt vannak a VB-n?

FREAK
pedig komoly meccsen gólzápor=bunda (98 vb döntõ...) úgyhogy az izgalmas 1-0 szerintem optimális nagy csapat ellen

Riszpekk

VinylToy
Szakkomm.:

Az olaszok nem álltak be egyik divatirányzat mögé sem - testhezálló, finom anyagból készült mezük szépen kiemeli a felsõtest minden domborulatát.

Az olaszok nem is a divatozásról híresek igaz?

Hát azért nem fogok hasravágódni, mert megverik 6 góllal az Ecuadoriakat...

Efreet
ááá, itt nincs 15centi átlagdifi a 2 csapat közt... 2 lesz, aztán felépítik a falakat az olaszok... csak ha extra bénák az ecu-k, akkor lesz több.

kezdik a durvulást, elsö sárga

VinylToy
Azt írták hogy 28 méterrõl lõtt a Totti és a kapus bravúrral védett, még szerencse hogy nem félpályáról kap gólt a kapus!

VinylToy
Jó lesz itt is a nyóc, vagy legyen inkább kienc?

Efreet
visszatámadásból volt :o)

és majdnem 2... szólni kéne az ecu-knak, hogy elkezdödött a meccs...

VinylToy
Nem is tõled vártam, csak azt hittem oda nem írják ki, de most már láttom!
Különben köszönöm!

😞

FREAK

utáljuk együtt a defenzív olasz focit 😄

Riszpekk

Efreet
neeeem fogok állandó kommentárt írni. arra ott a zindex 😊

Szép volt, el kell ismerni.

VinylToy
Valaki kommentálni, úgy mint a nagyok! Tehát hogy is volt?

VinylToy
Góóól!!!
Yeah

Hangianix
Marmint a gollovessel.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Efreet
7. perc, Vieri berobbant. 1-0

Hangianix
Nem szaroztak sokaig... ;-)))

VinylToy
Már kezdik az ecuk, én megmondtam!

Efreet
cannavarot beborították, mint moszkvát a hóesés... tiszta sárgalap, de csak szabadrúgás.

FREAK
bazzzzzzzzzz

Riszpekk

Efreet
itthon vagyok

FREAK
meg is látszik a döntõ résztvevõin 😊

Riszpekk

Hangianix
Csak ugy, mint a braziloknak.

FREAK
hol dolgoztok ti, keravillban?

Riszpekk

FREAK
nem mindig jól válogatják össze õket.........

a 94-es csapat volt az utsó igazi........

Riszpekk

Efreet
nekem a jó, fej 20 fok jobbra, és ott a tv :o)

Efreet
"Az olaszok defenzív felállással készülnek a döntetlenre hajtó Ecuador ellen."
nahááááát :o) az olaszoknak van offenzív felállása is? 😊

Oké, semmi gond, egyikünknek ez, másikunknak az a stílus jön be. De abba is hagyom, és megyek nézni a meccset 😊

Hangianix
Hehe, amikor rossz napjuk volt, nekunk meg jo, mi rugtunk nekik 2-t. ;-)

FREAK
mondjuk pont ez

egy fél percig nem állt a meccs, le kellett volna fújni 90:00-nál........... 😞

Riszpekk

FREAK
nem tom......... nekem pont az okoz élvezetet meg izgalmat az olasz meccseken, hogy tessék, a feladat adott, áttörni az olasz védelmet

és kinek sikerül???

persze óvatosan, mert kontrában sem sok ellenfelük van...........

Riszpekk

öööööö, mi is a baj a négy perc hosszabbítással? 😊 Azon kívül, hogy teljesen általánossá vált mára? 😊))

Efreet
(2)

Efreet
tetszik az olasz himnusz 😊

afrikai széééép foci 😊 végigrohanják a meccseket meg minden. szép még a délamerikai is, amikor épp nem a színészkedés van eltúlozva.