2364
Világbajnok: Brazília
-
#708 Henry most kapta meg a pirosat. :)))))) -
#707 13 perce -
#706 má megy? -
#705 A rohadt M1 a francia meccset ismétli. azt reméltem, hogy a Kamerunt adják majd. Lehet inkább Fábryt nézek.
-
#704 Ha nem úgy állnak hozzá, hogy mi vagyunk a világbajnokok és nekünk mindent lehet nem kellet volna 10 emberrel játszaniuk. -
#703 Nem, nem nagykepuen, hanem nyomas alatt jatszottak. 10 emberrel nehez nagykepuen jatszani. Normalis iranyito nelkul meg meginkabb. -
#702 A franciák mint mindig most is nagyképűen játszottak, az Uruguay-iak meg nem használták ki jól a lehetőséget. nem tetszett a mecs. -
#701 Azért Zidane nagyon hiányzik és ez azért veszélyes, nem lehet 1 emberre építeni a válogatottat.
Amúgy Zidanet nagy játékosnak tartom és szeretném ha továbbjutnának a franciák, mert szvsz akkor még több lesz az izgalom.
Jah és az 1 marhaság, h. meg volt bundázva a 98'-as VB.
2000-es EB-re, pedig igaz az aranyszabály : a meccs a lefújásig tart. -
atee #700 nem estek ki meg igy sem halistennek!
asszem azert az latszot az ellendrukkerek szamara is hogy a Franciak 70 percig 10 emberrel is jol nyomtak!
Sima mecs lett volna:( -
#699 Majd tovabbjutnak es jol kiverik a bekazabalok megint a digokat. ;-)))) -
#698 ja, közben megtudtam, hogy van még egy meccs, amelyiken eldől!
ez az azért szégyen! -
#697 nem, sajnos -
#696 jól hallottam, hogy ezzel a meccsel a franciák kiestek? -
#695 Holnap az "F" csoport lesz érdekes. A svédek a stabil focijukkal elkaphatják a nigériaiakat (8:30), de hogy mi lesz az argentin-angol derbi (13:30) vége, az megjósolhatatlan. Az argentinok egyetlen soványka góllal nyertek csak, az angolok meg sötét lovak ebben a mezőnyben. Nagyot is bukhatnak, de akár a döntőig is eljuthatnak (bár erre kicsi az esélyük, ha a svédek elleni produkciót kopírozzák).
-
#694 Egyébként:
http://index.hu/sport/vb2002/vbprogram
-
#693 A csoportmeccsek utolsó körében minden találkozó egyszerre kezdődik (azonos csoporton belül). A németeké ("E" csoport) június 11 -én lesz, 13:30 -tól.
-
#692 A nemet csoport is jo lesz. Kamerunnak nem eleg a dontetlen, ha Irorszag nyer. Melyik lesz hamarabb? Jobb lenne, ha a Kamerunoi meccs, mert akkor nem alibi foci lenne. -
#691 Tehát: a franciák és az uruk közül csak az jut tovább, aki legalább két góllal veri az ellenfelét.
-
#690 Észrevettem :) -
#689 Ja bocs, azok jok voltak. -
#688 Hopp, mégis elbénáztam, az uruknál 1-2 a gólarány, azaz ők is -1 -ben vannak. Így nem igaz az egygólos győzelmi esélyük sem. Sorry.
-
#687 1:2-vel
A Danok azok 3:2
Szenegal 2:1 -
#686 Az uruk -1 -el allnak. -
#685 No, hogy is állunk (ha jól számolom):
1. Dánia 3 rúgott - 2 kapott (+1) 4p
2. Szenegál 2-1 (+1) 4p
3. Uruguay (1-0) (+1) 1p
4. Franciao. (0-1) (-1) 1p
Azaz a franciáknak az 1-0 semmire sem elég, minimum 2 góllal kell nyerniük a dánok ellen, hogy egyáltalán _matematikailag_ esélyük legyen vmelyik helyre. Az uruk picit jobban állnak, de nekik is győzelmi kényszerük van, ugyanakkor ők egy egygólos győzelemmel is viszonylag nyugodtak lehetnek. Matematikailag még az is megeshet, hogy a franciák és az uruk jutnak tovább. Érdekes lesz az utolsó kör ebben a csoportban...
-
#684 Jaja, csak en konkretan erre a csoportra gondoltam. ;-)
90-ben volt talan ilyen - Olaszorszag, Norvegia, Irorszag es megvalaki. A legjobbak a norvegok voltak, az irek meg megvertek az olaszokat, de a vegen csak a norvegok nem jutottak tovabb. Vagy ez 94-ben volt? -
Ramza #683 Tényleg, ez is! :) -
Ramza #682 Dehogynem, ha mindenkinek van egy döntetlenje, egy győzelme és egy veresége, az elvileg kihozhat ilyet :)
Amúgy a 677-esnek számoljon mindenki utána (ha akar), mert 100%-ig nem vagyok benne biztos, hogy jól számoltam. -
#681 Anno, az europabajnok magyar ifi csapat is igy esett ki a vilagbajnoksagon. Szegeny Kovacs Kalman rosszat valasztott. (O is jatszott az Auxerre-ben, meg Scifo-val. Na akkor meg jo volt a belga foci. 2x is masodik volt a gollovolistan Papin mogott (KK)) -
#680 összes meccs 0-0 :) -
Ramza #679 Én soha nem mondtam, hogy nem tudnak focizni :) -
#678 Aha, es 4-es holtversenyt nem lehet csinalni? ;-) -
Ramza #677 Ha nem költői kérdés volt, akkor a válasz:
dánok kiesnek, hármas holtverseny az élen, sorshúzással az egyiket kiejtik. Ez kegyetlenebb, mint 11-esekkel kiesni... -
#676 Szenegaltol sokat vartam, mert csak dontosok voltak az Afrika kupan. -
#675 Muhahaha, azert ismerjuk el, tudnak focizni. ;-) Vagyis jok a jatekosok. Olyan ez mint a portugalok. Sose hittem volna, hogy ez lesz. -
Ramza #674 Egyébként az a vicc, hogy most is (10 emberrel) jobban játszottak az ellenfélnél, tehát magával a játékkal _akkora_ baj nincs. De két meccs alatt nem lőni gólt, na ez durva!
Zidane játszani fog a harmadik meccsen, most szólt át hozzám a másik szobából. -
#673 4 eve is egy csoportban voltak a danokkal nem? -
#672 aki kiesik az ne magyarázkodjon -
#671 Mi lesz, ha a franciak megverik a danokat 2:0-ra, az uruk, meg szenegalt 1:0-ra. ? -
#670 na kiváncsi vagyok mit fognak mondani hogy kiesnek. Fogadjunk azt hogy nem voltunk formában a jó játkosaink sérültek voltak és még nem épültek fel, az újak meg jók de nem elég jók... -
pedro870 #669 Azért rendesen nyomtak 10 emberrel.
francia-dán izgalmas lesz. Remélem Zidane már játszani fog, én igazából csak az ő játéka miatt drukkolok a franciák továbbjutásáért :).