Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
Coine: nem szakértö vagyok. nézö. amúgy meg azért is megy annyira itt a pofázás, mert ez a meccs kb ennyit ér. sajnos.
amúgy itt IS? hol még?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

VinylToy
Azért csak izgulok tovább, mert hisz oly izgis lehet-e mérkõzés!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
van... ha a messzi rálövöldözés sikerül, akkor beszaladhat az ecu kapuba mégegy, de a másik oldalról nem hiszem... gyengucik szegények, az olasz védelem meg... hááááát.. sok kellene ahoz, hogy találjanak akár 1 gólt is, az meg kevés.

VinylToy
szakkommentár:

Nem akarom Ecuadort Szaúd-Arábiához hasonlítani, de õk is simán x-elnének a magyar válogatottal.

Ez is jó!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Coine
miért kell itt is vicces fiúnak lenni ? inkább nézzétek a meccset.
amúgy, aki 2 évente néz focit és 1általán nem focizik az nekem ne legyen szakértõ...

VinylToy
A meccs milyen? Van még benne gól lehetõsége, vagy mindenki mehet haza!

Efreet
"szakkommentár:
Emlékezzünk meg Roberto Baggioról is, aki nem lehet a csapattal sajnos, pedig mindent megtett, hogy Trapattoni elvigye magával. Most valószín?leg egy üveg whiskyvel a kezében izgul egy nagyképerny?s tv el?tt. Keep walkin' Roby."
rulez 😊
olaszok próbálkoznak 20+ méteres rálövöldözéssel, eléggé gyakorlómeccs-hangulat van...

A "ha nem is focizol" logikai összefüggést én sem értem.

Amúgy ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy Efreet sok mindent csinált, de a "focit" nem fikázta. Ne emeljük már ki a hozzászólást a szövegkörnyezetbõl és ne értsünk már szándékosan minden poént félre...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
olaszok nekiálltak vadászni a kapu feletti kamerára.. 2 percen belül 2X löttek rá, plusz szerencsétlen ecu-s kapust is lerúgták.

Na megálj! 😊
Addig vissza sem jövök, amíg valami TF-es tankönyvet nem találok illusztrációkkal 😊

Amúgy persze, hogy nem a mozdulatsorok száma dönt, csak a "mindegyik egyforma" szúrt szemet. Mert azt sokmindenre lehet mondani, erre pont nem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
ecuk harmadik sárgája... ez is egy módszer, hogy lerúgnak mindenkit, bár nagyon nem tetszetös... az olaszok meg átmentek betonfalba, csak idegesítik tovább az ellent.

Jano
Úgy tudtam csulázni is kötelezõ...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Efreet
embert se öltem még, mégis van róla véleményem :o) egyébként nem fikázom a focit, csak freak "vélemény"ét figurázom ki a másik irányból 😊)) ha nem érdekelne, nem nézném.

Coine
ha csak fikázod a focit akkor inkább ne nézd.
fõlleg ha nem is focizol.

Efreet
futballmeccs? 2. az egyik a láb elöremozdítása a labda irányába, a másik a fej mozdítása a labda irányába 😊 az összes többi felesleges

Efreet
látszik... az elözö meccs mennyivel jobb volt, ott kevésbé volt idö dumálni... ecuk továbbra is finom lökdösödéssel haladnak, de a 1,5 csatár nagyon kevés a 4-5 kék védö ellen...

FREAK
és a futballmeccs hányféle mozdulatsor, ha már az összetettség dönt? 😊

Riszpekk

😊))

Sajnos a meccset csak fél szemmel tudom munkaidõben követni, így a topikra kell koncentrálnom 😊

VinylToy
Kizárólag a fociról beszéltem, de érdeklõdéssel figyelem a kialakulóban lévõ eszmefutatásokat.

Efreet
ahogy eddig az olasz focit ismertem, az eddigi "védekezö" taktika mellé nekiállnak védekezni is... akkor meg vége 😞 remélem az ecu-k felébrednek, és legalább valami rendes focit látunk még ma.

VinylToy
Pedig sok gólt akarunk, még még még ennyi nem elég...

😊)

Vagy most nem a topikban lévõ lövöldözésre gondoltál?

Ha a Freakkel folytatott vitára gondolsz, akkor egy percig se érezd úgy, hogy túl komolyan kellene venni bármelyik oldalról 😊))))

Coine
hát van is rá esély, hogy ráülnek az eredményre...

VinylToy
És itt egyesek szerint nem lõnek..

Coine
ha az olaszok nem lõnek több gólt akkor már nincs semmi értelme nézni a meccset..

Ez esetben viszont a #314-esed teljesen igaz a msáik oldalról 😊))))

Efreet
arra célzott, hogy mindegyik rúdugró nekifut, és repked 1 kicsit, majd lepottyan. és ez az, ami neki egyforma 😊

Áááááááááááááááááá!!!! 😊))))
Legalább a háromszázvalamennyi versenyszámból pont ne a rúdugrást említetted volna 😊))))))

Dzsí, tudtad, hogy egy mozdulatsor több mint húszfajta mozgáselembõl áll össze rúdugrásban? 😊
Az egyik legösszetettebb és legnehezebben végrehajtható versenyszám 😊
Szóval mondtad volna azt, hogy szar, arra azt mondom, oké, ízlések és pofonok, de h9ogy ugyanolyan mint a többi !?!?!? 😊))

Efreet
minden gól egyforma. egy gömb alakú izé bekerül egy párszor kevésszer néhány méteres területre.

nagyon uncsi volt az elsö félidö.

FREAK
nincs két egyforma gól, de minden rúdugrás egyforma..............

Riszpekk

VinylToy
azért az olimpián van minden olyan sport amit valaki szeret és ezért nézi meg! Szóval így lesz tömeges érdeklõdés iránta!

Efreet
mit lehet egy focimeccsen nézni? leírom, hogy 8-0, ez alapján is lehet vizualizálni... francba, mégis nézem. ez van.

Efreet
Freak, hadd ne kezdjem felsorolni az olimpiai sportágakat...

FREAK
naná.............. csak az egyikben futnak 50 métert mielõtt megtörténne a világraszóló HOPP, a másikban meg csúsznak........ 😊))))))))

most komolyan, mit lehet egy rúdugráson nézni??? mondják be a végeredményt, vizualizálni lehet ez alapján is..........

Riszpekk

Elvileg nem, a nyári magában van az elsõ helyen. Ekkor viszont furcsa, hogy négy közt sincs a téli. Hmmm, ez érdekes.

Efreet
ecu-k nem játszanak.. békésen nézik a meccset, olaszok meg emiatt fel se pörögnek.

Coine
olaszok aláznak.

Efreet
a téli és a nyári olimpia 1 kalap alá tartozik?

Efreet
a 299ben igazad van. a német meccs rettenetes volt. 2 jól játszó csapat kell, és akkor mindegy az eredmény, lehet meccset várni 😊

Amúgy az atéltika vb a harmadik (bár a foci-eb is nagyon ott lehet, de ez utóbbi csak tipp)

Ebben igazad van, ezt elfogadom.

Efreet
hát passz, én szívesen nézem élöben... a télit is, meg a nyárit is... de ezekszerint nincs rajta semmi néznivaló. francba, elvesztegettem egy csomó idöt az életemböl... bezzeg a foci, az mennyivel izgalmasabb meg érdekesebb meg 'sport'abb...

Már ne haragudj Freak, de ha ennyire nem értessz a sporthoz, akkor nem kellene inkább csöndben maradni?

Összességében _jóval_ többen nézik az olimpiát, mint a foci vb-t, ami ettõl függetlenül a második legnézettebb sportesemény.

FREAK
de a gólzápor legalább annyira öli a focit, mint az unalom

Riszpekk

Elõtte a védõt nagyon lefutotta, olyan, mintha az a pályán sem lett volna. Ezután a kapus lába között akarta átlõni, azon megpattant , Vieri megkerülve a kapust még egy méterre a gólvonaltól jól belebikázott.

FREAK
naja, csak az olimpiát szar se nézi élõben, azon nincs mit nézni......... mindenki max a kedvenc sportolóját, de messze nem annyian mint a foci VB-t

Riszpekk

Efreet
kb ez volt... rálötte a kapusra, átpattant rajta... ha nem lép utána, lefütyülik a pályáról, és nem mehet haza 😊

VinylToy
szakkommentár:

Látszott Vierin, hogy nem akar direkt alázni, de nem tehetett mást.
Miért milyen gól volt?

Kommentárok??? Hol vagytok???
😊

Ha nem is rendszer, de iratlan szabály.