2364
Világbajnok: Brazília
  • Efreet
    naugyemegmondtam :)
    milyen vizsgád lenne?
  • Hangianix
    Ha elkesem a vizsgarl az a meccs miatt lesz. Bekapcsoltam, hogy tenyleg olyan jol tamadnak e a svedek. Es tenyleg. ;-)
  • Efreet
    ez sem... már a sokadik. de elbénázzák... meg jó a védelem is.
  • Hangianix
    Na ez nem volt semmi helyzet.
  • Efreet
    Argentína 3p
    Anglia 1p
    Svédország 1p
    Nigéria 0p

aki bukik, az talán kiesett... ha gyöznek a harmadikon, és nigéria X-el az argentinokkal, akkor a gólarány számíthat, mint a franciáknál.
  • Hangianix
    Mert akkor elkezdek drukkolni a braziloknak, a nemeteknek es az olaszoknak. ;-)
  • Hangianix
    Ha az angolok ma kikapnak, akkor nekik sanyi. Nem igaz, minden jo csapat kiesik? (helyesbitsunk: minden csapat akinek drukkolok?)
  • Efreet
    3 perc, 3 helyzet. uralkodnak a svédek.
  • Efreet
    nigéria ott elég... ijedten játszott. most jobban megy.
    most rá is lötték a svédek, szöglet.
  • Efreet
    svédek lendületböl beszaladtak a 16osig, de rárúgni nem volt már lehetöségük.
  • Hangianix
    Sajna nem lattam az Arg-Nig meccset, de nekem azt mondtak sokkal jobbak voltak az argentinok, csak hat a golloves nem ment.
  • Hangianix
    A bunyorol, ha lesz, naturalis abrazolast kernek. Az index meg az origo ugyis csak hulyeseget ir. ;-)
  • Efreet
    nigéria nagyon szép meccset játszott az argentinok ellen, bár elvesztették. a svédek az angolok ellen x-eltek... jó meccs lesz ez :)
    nem kell telefonálgatni, hadd játsszanak :))
  • Hangianix
    Akkor majd kerek egy korrekt kozvetitest. A tokom televan mar a vizsgakkal. Efreet, tudom te semleges vagy, de ki jusson tovabb a csoportbol, van meg idom par telefon elintezesere. ;-)
  • Efreet
    minnyá kezdik a svédország-nigéria meccset
  • Hangianix
    Na ezt ugy ertettem, mielott belekot valaki, hogy 94-ben meg jok voltunk (bar o is elnezett egy konyoklest a spanyol-olasz meccsen), de csak jelent valamit a vb donto vezetese.
  • Hangianix
    Az a baj, hogy en francia dan tovabbjutast vartam es ez mar nem lehet meg...
  • Hangianix
    A tegnapi meccsen pedig a meg nem adott gol az kiboritott. Fasza, hogy 94 ota a mi biroink es partjelzoink csak rossz iteletet hoznak. Emberileg nem birom Puhl-t, de bironak jo volt.
  • Hangianix
    A dan-uru meccsen semmi ilyen nem volt, kivetelesen lattam egy pub-ban ket vizsga kozott. ;-)
  • Punker
    a pályára?
  • atee
    Franciak osszeszedik magukat meg lesz az a 2 gol :) Zidene begurul:)
  • Punker
    akkor melyikre?
  • magus
    nem
  • Punker
    én ennek csak örülni tudok. :))
  • Coine
    Irányító nélkül nem megy.
    Djorkaeff már kiégett és öreg.
    Micoud még tapasztalatlan és vhogy nem nagyon megy neki, Zidane meg sérült.
  • Punker
    amúgy ilyen játékkal nem jósolok nagy jövőt a franciáknak.
  • Punker
    a "nyeremény" egy hónapig nem kell fizetni az M1-ért. :))
  • Coine
    asszem SMS-ben lehet és még sorsolnak nyerteseket is...
  • Punker
    én nem szavaztam.
  • Coine
    Nem az M1 dönti el, hanem a nézők szavazzák meg, h. milyen meccs legyen +ismételve.
  • Punker
    :((
  • Punker
    A FRA:URU mecs hősei a kapusok, a többiek a labda helyett egymást rugdossák.
  • Punker
    mert az 1:1 lett
  • Punker
    Melyik dán mecsre gondolsz, a maira?
  • Punker
    a játék neve, ha nem tudok mit kezdeni az ellenfélle szétrugom. :(
  • magus
    az igaz hogy a dánia nemtom mi meccsen volt az, ogy a dánok felbaszták az ellenfél legjobb emberét és igy nertek?
  • Coine
    Hát a bíró elég szépen elb@szta ezt a meccset a kiállítással.
    Amúgy Uruguayiak is elég szabálytalanok.
    küzdős ronda meccs.
  • Punker
    most hogy másodszor nézem a mecset azt kell mondanom, hogy egyik csapat sem szimpatikus.
    Pedig délután még úgy voltam, hogy a franciáknak veszteniük kell. De most úgy láttom hogy az
    Uruguay-iak is tetvek.
  • Punker
    Szerintem ennyi szarozás után már nem foglalkozott ilyenekkel a bíró.
  • Coine
    Láttam én is, nem hiszem, h. máshol ez pirosat ért volna rögtön a meccs elején.