2364
Világbajnok: Brazília
-
#748 naugyemegmondtam :)
milyen vizsgád lenne? -
#747 Ha elkesem a vizsgarl az a meccs miatt lesz. Bekapcsoltam, hogy tenyleg olyan jol tamadnak e a svedek. Es tenyleg. ;-) -
#746 ez sem... már a sokadik. de elbénázzák... meg jó a védelem is. -
#745 Na ez nem volt semmi helyzet. -
#744 Argentína 3p
Anglia 1p
Svédország 1p
Nigéria 0p
aki bukik, az talán kiesett... ha gyöznek a harmadikon, és nigéria X-el az argentinokkal, akkor a gólarány számíthat, mint a franciáknál. -
#743 Mert akkor elkezdek drukkolni a braziloknak, a nemeteknek es az olaszoknak. ;-) -
#742 Ha az angolok ma kikapnak, akkor nekik sanyi. Nem igaz, minden jo csapat kiesik? (helyesbitsunk: minden csapat akinek drukkolok?) -
#741 3 perc, 3 helyzet. uralkodnak a svédek. -
#740 nigéria ott elég... ijedten játszott. most jobban megy.
most rá is lötték a svédek, szöglet. -
#739 svédek lendületböl beszaladtak a 16osig, de rárúgni nem volt már lehetöségük. -
#738 Sajna nem lattam az Arg-Nig meccset, de nekem azt mondtak sokkal jobbak voltak az argentinok, csak hat a golloves nem ment. -
#737 A bunyorol, ha lesz, naturalis abrazolast kernek. Az index meg az origo ugyis csak hulyeseget ir. ;-) -
#736 nigéria nagyon szép meccset játszott az argentinok ellen, bár elvesztették. a svédek az angolok ellen x-eltek... jó meccs lesz ez :)
nem kell telefonálgatni, hadd játsszanak :)) -
#735 Akkor majd kerek egy korrekt kozvetitest. A tokom televan mar a vizsgakkal. Efreet, tudom te semleges vagy, de ki jusson tovabb a csoportbol, van meg idom par telefon elintezesere. ;-) -
#734 minnyá kezdik a svédország-nigéria meccset -
#733 Na ezt ugy ertettem, mielott belekot valaki, hogy 94-ben meg jok voltunk (bar o is elnezett egy konyoklest a spanyol-olasz meccsen), de csak jelent valamit a vb donto vezetese. -
#732 Az a baj, hogy en francia dan tovabbjutast vartam es ez mar nem lehet meg... -
#731 A tegnapi meccsen pedig a meg nem adott gol az kiboritott. Fasza, hogy 94 ota a mi biroink es partjelzoink csak rossz iteletet hoznak. Emberileg nem birom Puhl-t, de bironak jo volt. -
#730 A dan-uru meccsen semmi ilyen nem volt, kivetelesen lattam egy pub-ban ket vizsga kozott. ;-) -
#729 a pályára? -
atee #728 Franciak osszeszedik magukat meg lesz az a 2 gol :) Zidene begurul:) -
#727 akkor melyikre? -
#726 nem -
#725 én ennek csak örülni tudok. :)) -
#724 Irányító nélkül nem megy.
Djorkaeff már kiégett és öreg.
Micoud még tapasztalatlan és vhogy nem nagyon megy neki, Zidane meg sérült.
-
#723 amúgy ilyen játékkal nem jósolok nagy jövőt a franciáknak. -
#722 a "nyeremény" egy hónapig nem kell fizetni az M1-ért. :)) -
#721 asszem SMS-ben lehet és még sorsolnak nyerteseket is... -
#720 én nem szavaztam. -
#719 Nem az M1 dönti el, hanem a nézők szavazzák meg, h. milyen meccs legyen +ismételve. -
#718 :(( -
#717 A FRA:URU mecs hősei a kapusok, a többiek a labda helyett egymást rugdossák. -
#716 mert az 1:1 lett -
#715 Melyik dán mecsre gondolsz, a maira? -
#714 a játék neve, ha nem tudok mit kezdeni az ellenfélle szétrugom. :( -
#713 az igaz hogy a dánia nemtom mi meccsen volt az, ogy a dánok felbaszták az ellenfél legjobb emberét és igy nertek? -
#712 Hát a bíró elég szépen elb@szta ezt a meccset a kiállítással.
Amúgy Uruguayiak is elég szabálytalanok.
küzdős ronda meccs. -
#711 most hogy másodszor nézem a mecset azt kell mondanom, hogy egyik csapat sem szimpatikus.
Pedig délután még úgy voltam, hogy a franciáknak veszteniük kell. De most úgy láttom hogy az
Uruguay-iak is tetvek. -
#710 Szerintem ennyi szarozás után már nem foglalkozott ilyenekkel a bíró. -
#709 Láttam én is, nem hiszem, h. máshol ez pirosat ért volna rögtön a meccs elején.