Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G@b0r
Viszek magammal rádiót holnap suliba. Kiváncsi leszek a Japán- belgium meccsre. Remélem kikapnak a belgák 😊

Hangianix
Remelem legkozelebb Afrikaban lesz a vb, ott nem lesz idoelteres, max 1 ora. ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Az lehet, hogy "Trezege" csak bukdacsol, de azert az olaszok (legalabbis a Juve hivek) imaikba foglaljak a nevet. Kiveve, ha eszukbe jut az EB donto. ;-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Amúgy meg jobban belegondolva a vérprofiság itt nálam sem negatív fogalom: van még profi csapat, akinek a játékát élvezem, mert játékosabb, nem tûnik annyira gépiesnek.
De ezzel részemrõl vita lezárva.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ha szerinted a kreativitás nem része a focinak, akkor tényleg nem fogunk egy hullámhosszon mozogni 😊

De rendben, tizsteletben tartjuk egymás ízlését, én nem fakadok sírva, ha az egész vb-n 20-30 gól lesz, te nem bánod, ha 150, oké? :o)

Jó beszerzést! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
bocs, de nálam csak kreativitás szinten ruleznak az amatõrök, ez pedig nem a foci része

miért baj az, ha az angolok offenzívak, az olaszok defenzívek? szerinted a foci célja a góllövés szerintem a pedig "nem kapás" (naja, kapus voltam......), lõni csak ezután lehet

én nem azt szeretem látni, hogy trezegé hogy bukdácsol be a kapuba, hanem azt, hogy a kétszázadik akció törik derékba olasz térfélen

na pusssz, megyek beszerezni

Riszpekk

Kiegészítve az elõzõ gondolataimat: ha elõzetesen tippelnem kellett volna, hogy milyen csapat a kedvenced, az olaszokat mind kultúrájuk, mind focijuk alapján a listád végére tettem volna 😊))

Úgy gondoltam, hogy a leglúzerebb csapatot fogod kiválasztani és azoknak drukkolsz. De ez így túl kommersz 😊)))

Na peace, mára abbahagytam!

Tudod Freak, csodálkozom rajtad. Egy-két hete komoly vitába keveredtél a játékkészítés kapcsán arról, hogy mi a jobb, ha vérprofik vagy lelkes amatõrök készítik a játékot. Akkor azon az állásponton voltál, hogy a vérprofik csak az üzletet szem elõtt tartva, az igényeket nem kielégítva, hanem generálva rossz irányba viszok az egészet.
Namost. Már területre áttérve nem tudom, hogy mitõl változott meg az álláspontod, és a vérprofik mitõl kezdtek el rulezni, olyanok, akikrõl még te is elismered, hogy nem az az elsõdleges céljuk, hogy minél több és szebb gólt lõjenek, hanem az, hogy "tessék, a feladat adott, áttörni az olasz védelmet, kinek sikerül"., szóval ezek mitõl is szimpatikusak neked.
Nehezen tudok kiigazodni rajtad 😊
De mindegy, hadd sírjak, ha nem tetszik valami 😊
Neked az a véleményed, hogy a foci ferrari-ja az olasz csapat, szerintem inkább a szép foci megölõi, egy olyan iskola profijai, akiknek a céljuk a világ labdarúgásából kiölni a könnyedséget, a spontenaitást és a szépséget. És mivel az olasz focinak neve, a bajnokságuknak hatalma van, ezt igen nagy eséllyel el is érik. Én ezt nem tartom egy jó dolognak, hadd ne kelljen már örülnöm ennek.

FREAK
jaj ne sírjál már

az olasz válogatott a foci ferrarija, nélkülük komolytalan az egész

Riszpekk

Hát, a belga foci meg aztán az anti-szépség csimborasszója 😊
Nagyon remélem, hogy nem nyernek (tipp-mix 😊, a lengyeleket pedig szeretném, de a japánokat otthon nem biztos, hogy meg tudják verni.

Efreet
nya bye, mentem kirándulni.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hogy jutottál erre a véleményre úgy, hogy nem is láttad a meccset? 😊

Amúgy ha így lesz, akkor megint valami nagyon-nagyon rossz irányba halad a világ focija 😞

Efreet
minden online képes közvetítési jogot megvett a Yahoo. elképzelheted mennyi pénzt fizetett ki ezért 😊

Efreet
holnap
Kína - Costa Rica kedd 08:30
Japán - Belgium kedd 11:00
Dél-Korea - Lengyelország kedd 13:30

costaricai, belga, lengyel gyözelem lesz 😊

Efreet
zsuki: képes közvetítést csak a yahoonál lehet nézni, 20dolcsiért.

Neked lehet hogy elég. De az, hogy kevesen ülnek le megnézni, az alapvetõen baromság. Arról nem is beszélve, hogy olimpián van 30-40 sportág, 300+ versenyszám, ebbõl a rúdugrás egy darab. És te ugye azt állítottad, hogy az olimpiát "szar se nézi élõben".
Amúgy nem feltétlenül a vizuális orgazmus miatt néznek meg az emberek valamit. Ha ez így lenne, akkor a mûkorcsolya és a mûuszás lennének a legnézettebb sportágak az olimpákon (mint ahogy az élbolyban is vannak...)
Szóval én lehet, hogy sok millió másik emberrel el vagyok valéahol ferdülve, de végig tudok izgulni más, nem annyira sok vizuális izgalmat nyújtó sportot is.

Efreet
bocsánat, félreérthetö. nem az olaszok ellen írtam, a meccsekÉRT. legyenek jó, hajtós meccsek, felölem az jut tovább akinek sikerül.

Coine
so fucking what ?

Coine
hát nagyon kellett a Csapó, mint "szakértõ"......

FREAK
de rosszindulatú...............

Riszpekk

Efreet
olaszok szokásukhoz híven befalazták magukat, föleg így, hogy az elején sikerült egy nyugodtabb elönyhöz jutniuk. ha ki X-elik a másik két meccset, már továbbjutottak. remélem nem így lesz.

FREAK
egy biztos, az olaszoknak most is bérelt helyük van a dobogón

Riszpekk

FREAK
helyes, hogy nem volt kérdõjel, ez nem kérdés 😊)))))))))

Riszpekk

FREAK
ja, hogy miért nézel meg valamit élõben

én azt mondtam, hogy a rúdugró vb bõvel elég olvasva vagy rádióban, azért kevesen ülnek le a tv elé, hogy végigbambulják

Riszpekk

Efreet
vége. pfff...

Coine
hát elég szar volt, köszönhetõen mind2 csapatnak...

Gratulálok azoknak, akik az olaszokra "tettek", meglátjuk mire lesz ez elég a horvátok és a mexikóiak ellen.

Ez volt a téma? 😊

Efreet
"a 90. perc az Ecuadoriaké"... az a baj, hogy ezzel együtt a 90böl kb 5 az övék 😞 gyengus meccsre sikerült.

Coine
ennek be kellett volna esnie...

Efreet
véééééééégre 1 szép ecu helyzet 😊 bemehetett volna...

FREAK
mivel ez volt a téma, feltételeztem, hogy errõl beszéltél, de úgy látszik offoltál egy jó nagyot 😄

Riszpekk

???
Mutasd meg _egy_ olyan mondatomat, amiben látványosabbnak ("vizuálisan nagyobb élménynek") ítéltem a rúdugrást a focinál.

Efreet
olasz srác fübe harapott 😊 a szó eredeti értelmében 😊)

FREAK
eddig errõl volt szó, nem?

Riszpekk

Efreet
hát nem.

Coine
NA EZ nem volt sárga lap !

Efreet
sajnálom 😞

olaszok a félpályán nem engedik át az ecu támadásokat.. rengeteg szabálytalanság van, soksok hosszabbítás lesz.

Coine
szorozd meg kettõvel, amennyire gondolsz...

Efreet
nincs még vége, 30. perc van... csak egyelöre hacsak az olaszok nem találnak még1-et, akkor nem nagyon lesz több gól.

Coine: hány bal lábbal keltél ma fel? nagyon vacak a hangulatod, ennyire belekötni mindenbe nem szoktál 😞

Munkahelyen nem szokták jobban megfizetni az embereket, hogy dolgozzanak? 😊))
(persze ez egyéni szoc probléma, úgyhogy ebbe nem is megyek bele 😊

Aktív focizás: itt most valóban nem feltétlenül a "profi" szintrõl van szó 😞 De ebbe se menjünk bele, bizonyára csak az általam ifistként látogatott csapatokban volt olyan magas a hozzáértés-szint 😞

Coine
nem értem miért dícsérik agyon Del Pierot, annyi, de annyi helyzetet kihagy, mint senki más.
amúgy télleg röhejesek a 160 centis japók más nemzet színeiben...

Efreet
biatlon rulz 😊 azt tényleg nagyon szeressem 😊))

azért nemsemmi a japán és a koreai banda... olyan elánnal tudnak szurkolni számukra tökismeretlen csapatoknak 😊 jó nézni öket 😊)

DelPiero a pályán...

Coine
munkahelyen nem szoktak dolgozni az emberek ? pont

aktív focizás : itt most nem (feltétlenül a) "profi" szintrõl van szó

Mutasd meg azt a mondatomat, amibõl ezt vetted le 😊

FREAK
vége???? kooool, az olaszok akkor letudták a gólokat a csoportmeccsekre, jöhet a 2 darab nullnull 😊)))

Riszpekk

VinylToy
Azt néztem kitippelt 2:0-át, de úgy néz ki most senkinek nem jött össze, de Efreet a jós!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FREAK
baze be ne meséld már nekem, hogy vizuálisan nagyobb élmény egy rúdugró vb mint egy focimeccs! 😊))

miért nem rögtön a távgyaloglás vagy a biatlon?? siet, fexik, siet, fexik.........

Riszpekk

Már megbocsáss, de nem mindenki ül otthon a seggén, hogy nézhesse a meccset... és ha már munkahelyen kell végigkeseregni az egész vb-t, akkor hadd döntse már el mindenki maga, hogy milyen módon teszi ezt.
Amúgy nem emlékszem, hogy valaki is szakértõként állította volna be magát. Még az sem, aki nem csak kétévenként néz focit, de mindegy. A másik az, hogy fociztam elég sokat éveken keresztül, és az a véleményem, hogy aki egyáltalán nem focizik, az semmivel sem kevésbé szakértõ, sõt... ha focizol, akkor neked is tudnod kell, hogy a játékosok többségének értelmi szintje kb. olyan magasságokban büntet, amivel néha összefüggõ, értelmes gondolatokat is nehéz mondattá összefûzni. Szóval ne tegyük már szakértõvé az összes játékost!

Coine
hát sajnos a meccs télleg gyenge.