Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
De ezzel részemrõl vita lezárva.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De rendben, tizsteletben tartjuk egymás ízlését, én nem fakadok sírva, ha az egész vb-n 20-30 gól lesz, te nem bánod, ha 150, oké? :o)
Jó beszerzést! 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
miért baj az, ha az angolok offenzívak, az olaszok defenzívek? szerinted a foci célja a góllövés szerintem a pedig "nem kapás" (naja, kapus voltam......), lõni csak ezután lehet
én nem azt szeretem látni, hogy trezegé hogy bukdácsol be a kapuba, hanem azt, hogy a kétszázadik akció törik derékba olasz térfélen
na pusssz, megyek beszerezni
Riszpekk
Úgy gondoltam, hogy a leglúzerebb csapatot fogod kiválasztani és azoknak drukkolsz. De ez így túl kommersz 😊)))
Na peace, mára abbahagytam!
Namost. Már területre áttérve nem tudom, hogy mitõl változott meg az álláspontod, és a vérprofik mitõl kezdtek el rulezni, olyanok, akikrõl még te is elismered, hogy nem az az elsõdleges céljuk, hogy minél több és szebb gólt lõjenek, hanem az, hogy "tessék, a feladat adott, áttörni az olasz védelmet, kinek sikerül"., szóval ezek mitõl is szimpatikusak neked.
Nehezen tudok kiigazodni rajtad 😊
De mindegy, hadd sírjak, ha nem tetszik valami 😊
Neked az a véleményed, hogy a foci ferrari-ja az olasz csapat, szerintem inkább a szép foci megölõi, egy olyan iskola profijai, akiknek a céljuk a világ labdarúgásából kiölni a könnyedséget, a spontenaitást és a szépséget. És mivel az olasz focinak neve, a bajnokságuknak hatalma van, ezt igen nagy eséllyel el is érik. Én ezt nem tartom egy jó dolognak, hadd ne kelljen már örülnöm ennek.
Nagyon remélem, hogy nem nyernek (tipp-mix 😊, a lengyeleket pedig szeretném, de a japánokat otthon nem biztos, hogy meg tudják verni.
Amúgy ha így lesz, akkor megint valami nagyon-nagyon rossz irányba halad a világ focija 😞
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Kína - Costa Rica kedd 08:30
Japán - Belgium kedd 11:00
Dél-Korea - Lengyelország kedd 13:30
costaricai, belga, lengyel gyözelem lesz 😊
Amúgy nem feltétlenül a vizuális orgazmus miatt néznek meg az emberek valamit. Ha ez így lenne, akkor a mûkorcsolya és a mûuszás lennének a legnézettebb sportágak az olimpákon (mint ahogy az élbolyban is vannak...)
Szóval én lehet, hogy sok millió másik emberrel el vagyok valéahol ferdülve, de végig tudok izgulni más, nem annyira sok vizuális izgalmat nyújtó sportot is.
én azt mondtam, hogy a rúdugró vb bõvel elég olvasva vagy rádióban, azért kevesen ülnek le a tv elé, hogy végigbambulják
Riszpekk
Riszpekk
Mutasd meg _egy_ olyan mondatomat, amiben látványosabbnak ("vizuálisan nagyobb élménynek") ítéltem a rúdugrást a focinál.
olaszok a félpályán nem engedik át az ecu támadásokat.. rengeteg szabálytalanság van, soksok hosszabbítás lesz.
Coine: hány bal lábbal keltél ma fel? nagyon vacak a hangulatod, ennyire belekötni mindenbe nem szoktál 😞
(persze ez egyéni szoc probléma, úgyhogy ebbe nem is megyek bele 😊
Aktív focizás: itt most valóban nem feltétlenül a "profi" szintrõl van szó 😞 De ebbe se menjünk bele, bizonyára csak az általam ifistként látogatott csapatokban volt olyan magas a hozzáértés-szint 😞
amúgy télleg röhejesek a 160 centis japók más nemzet színeiben...
azért nemsemmi a japán és a koreai banda... olyan elánnal tudnak szurkolni számukra tökismeretlen csapatoknak 😊 jó nézni öket 😊)
DelPiero a pályán...
aktív focizás : itt most nem (feltétlenül a) "profi" szintrõl van szó
Riszpekk
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
miért nem rögtön a távgyaloglás vagy a biatlon?? siet, fexik, siet, fexik.........
Riszpekk
Amúgy nem emlékszem, hogy valaki is szakértõként állította volna be magát. Még az sem, aki nem csak kétévenként néz focit, de mindegy. A másik az, hogy fociztam elég sokat éveken keresztül, és az a véleményem, hogy aki egyáltalán nem focizik, az semmivel sem kevésbé szakértõ, sõt... ha focizol, akkor neked is tudnod kell, hogy a játékosok többségének értelmi szintje kb. olyan magasságokban büntet, amivel néha összefüggõ, értelmes gondolatokat is nehéz mondattá összefûzni. Szóval ne tegyük már szakértõvé az összes játékost!