2364
Világbajnok: Brazília
-
#828 A kinaiak nagyon kenik a témát. :)) -
#827 Niggerek vs. sárgák szép kis mecs. :) -
#826 Hajrá Kína. :)) -
#825 Es az anti focijuk (meg a biro ;-) ) miatt megerdemeltek az olaszok a vereseget. -
#824 Del Pierro-t nehogy felhozzak. Lehet, hogy ti a franciakat utaljaatok, ha en meghallom a nevet, mar kapcsolom ki a tv-t. -
#823 Csapó Gábor, pedig bekaphatja, menjen inkább vizilabdázni -
#822 nyertek a horvátok, HAHAHAHAHAHHAű
2-1 a horvátoknak, rohadjanak meg, ha csak flangálnak a spagettizabálók akkor ebből nem lesz semmi ! -
#821 hoppá. Nem atták meg az olasz gólt. -
#820 2-2.Ekkora mákos gólt bazz :D -
#819 HAHAHAHAHAHHAHAHAHA, basszák meg az olaszok !!! HAHAHAHHA -
#818 Csak most értem haza nemrég, de HAJRÁÁÁ Horvátország, végre megleckéztetik a rohadt digókat ! -
#817 jah. De ez a második horvát gól elég mákos volt. -
#816 felébredtek a horvátok :) -
#815 2-1 a horvátoknak.ugy láccik még nem felejtettek el teljesen focizni. -
#814 del piero-val mi a rák van? -
#813 szlovének jönnek haza.
olasz-horvát meccs a következö... remélem pörgösebb lesz -
#812 1-0 lett a vége. nagyon unalmas volt -
#811 nem sokrol maradsz le... az eddigi talan leguncsibb meccs.. semmi extra, semmi szep foci... -
#810 Majd valaki leirhatna milyen volt a meccs, azt tudom, hogy most 1:0, de valahogy a resztvevok nem hoznak lazba. -
#809 Del-Afrika:Szlovenia
Irigyellek az elmenyert. ;-) -
#808 Nah, most megnézhetek végre egy meccset. -
#807 Az mondjuk igaz, hogy a 98'-as EB az valami elkepesztoen jo volt. -
#806 Hehehe, igaz akkor este voltak a mérkőzések és nyár közepén, nem suli alatt :( -
#805 hangulat... nem lehet, hogy "csak" más volt? meg ti is? :) -
#804 de sutaaaa volt ez az afrikai gól :DD -
#803 Igen.
SZVSZ meg se közelíti a 98'-as VB és a 2000-es EB hangulatát, mert mind2 magasan ütötte a mostanit... -
#802 Nekem eddig nem tetszik ez a vb annyira....vhogy nem hoz úgy lázba, mint eddig ('90 óta) mindig. Laposak a meccsek, némelyiket már csak félszmmel nézem, nincs annyi kiemelkedő sztár, mint eddig.
Máskor vb idején mindig lementünk focizni szinte mindennap, mer rohattul megjött a kedvünk tőle. Áhh, de most....na majd a csoportmeccsek után jobb lesz remélem. -
#801 hát hja...
Amúgy én még nem láttam teljesen a meccset, de ma este az ismétlést megnézem... :) -
#800 Egy baj van csak hogy a Nigériaiak is megérdemelték volna mégse nyertek :( -
#799 Hat jobbak voltak az igaz de olyan sokkal mégse mert nem volt csak egy pár helyzetük viszont amit Owen csinalt az tenyleg szép volt -
#798 Én örülök,hogy az Angolok nyertek... Én szerintem megérdemeltéééék! -
atee #797 Jobbak voltak az Angolok ennyi :)
Mar az elso meccsen se volt igazan utos ez az Argentin csapat. -
#796 Hat de kellemetlen volt a mai nap, Nigéria kiesett/nincs is értelme mostmár a VBnek/ az angolok elverték Argentínát/egyikért se vagyok oda különösebben így az X nek örültem volna/ DE a Spanyolok nyertek szép játékkal úgyhogy azért nem teljesen volt hiábavaló a mai jétéknap számomra legalábbis -
#795 bár inkább, mint a franciák vagy belgák vagy ilyesmi.... -
#794 broáf :) -
#793 england rules!!!!!!!!:-) -
#792 Ja legalabb nem alibi foci lesz az utolso forduloban. ;) -
#791 nyertek az angolok!!
Anlija powwaaa -
Garrett #790 A ROHADT ÉLETBE! -
#789 Nem én nem! De ez a mondat, hogy hangzik, hogy én kérdezem, nem én akarok gólt lőnni!
:))