Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt sajnos most nem tudom nézni, úgyhogy lehet hogy jobb, mint a japán volt 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Coine
szép volt DK !

Coine
bázeg már 4-0 lehetne...

Efreet
lengyelektöl többet vártam... vagy a koreaiak túl profik?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
DK aláz...nagyon mennek.

Efreet
a mostani meccs nagyon tuti... ami szurkolást a koreaiak lenyomnak, az valami fantasztikus... és mindemellé egy jó meccs 😊

A mai legjobb meccs talán, fõleg a második félidõ, igen komoly volt az iram, és a színvonal sem volt rossz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ma fogadtunk angol órán, hogy ki játsza a döntõt.
Szerintem Anglia és Brazilia.

KoЯn

Efreet
most már télleg 2-0 koreának

Efreet
passz, utazóban voltam. ismerösök szerint nagyon kellemes... sok gól, üres stadion elött.

Coine
japán-belga amúgy, milyen volt ?

Efreet
ja, index bolondozott 1 kicsit 😊

Coine
csak 1-0

Dikkma
Hm, elõbb még 2-0 volt indexen 😊))
Dikkma
vezetnek 2-0 :o))
Coine
szép volt Costa Rica ! nekik drukkoltunk !! 😊

Amúgy meg hajrá Dél Korea ! 😉

Efreet
1-0 koreának...

Z
Csak nehogy lebõgjön szegény! Lehet, hogy a nagy páratartalom miatt megmakkantak a sporik!!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

VinylToy
A magyar partjelzõ mikor fog lengetni? Tudja valaki?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dikkma
Gyengék a játékvezetõk, sajnos. Ha nem is tudnánk hogy a világon vannak, akkor lennének jók.
Olvasva az indexet, nem csak nekem tûnt fel a dolog:

"Inamoto három védõt is meghülyített, majd a hálóba lõtt, azonban a játékvezetõ - tévesen - szabálytalanságra hivatkozva nem adta meg a gólt."

A korrektség kedvéért (?) viszont egy tizit nem adott meg a bíró a belgáknak a végén.

Ja, végeredmény 2:2, nagyon gyenge elsõ, és nagyon jó második félidõvel (elõbbit hallottam, utóbbi nagy részét láthattam is véletlenül)

Japán srác keresztülkígyózott a védelmen, három durva csellel, aztán estében bevágta a kapus mellett. De közben állítólag valamelyik cselt szabálytalannak ítélte a bíró, és nem adta meg a gólt. Szerintem nem volt a védõk és közte testi kontaktus, úgyhogy nem értem... valszeg a lefordulást ítélte szabálytalannak, de egyszeri lassítást megnézve nem volt az. Lehet, hogy ha soxor megnézem, akkor igazat fogok adni, most nem.
És szvsz amúgy is simán gyõzelmet érdemeltek volna a japánok.

VinylToy
Hogy volt, mi az állás?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lassan kezdek hányni a vb játékvezetõitõl. Most éppen a vb egyik legszebb gólját, a japánok gyõztes gólját nem adták meg - õk se tudják szvsz miért...

Na mi van, egyedül maradtam ünnepelni a japáni ninjászokat? 😊

Na nem tartott sokáig a "vörösuralom" :-D

Ez nem semmi gól volt... nem szeretem a belgákat, de ez nagyon tetzsett!

Dikkma
Dikkma
Jaj el is felejtettem, hogy vb van 😄 megyek indexre.
VinylToy
Vége!

4 perc alatt eldõlt a meccs (elsõ gól 61.perc, második 65.perc) szerintem jobb hogy nem láttam!
:-)

VinylToy
6. sárga lap, mi ez birkózás?

VinylToy
2 gól, 5 sárga lap (???) szerintem gyengécske meccs, a kínai nagy falat áttörték a Costa Ricaiak!

A tippem bejött csak fordítva!
😞

VinylToy
szakkommentár:

Wanchope akkorát fejelt, mint Kubaszov az ûrkonzervbe.

Efreet
játékvezetö spori kissé túljácca... ennyire nem kellene agyonfújnia.

VinylToy
Hullanak a sárga lapok!

Efreet
rádió: "kívánom a magyar közvetítöknek, hogy a kínaiak kerüljenek össze a szaudiakkal... jó kis nyelvtörö lenne"

Efreet
a mai meccsek közül talán a koreai-lengyel meccs lesz a legizgalmasabb... aztán persze majd meglássuk. kinaiak elöször jönnek gyepre, okozhatnak meglepetést... bár a japán-belga is érdekes lehet.

VinylToy
Ja csak aki dolgozik, az nem láthatja a meccseket, és ezt azért írtam hogy két ilyen nevü csapatra azt mondjuk hogy ezek mit akarnak, és hogy milyen meccs lesz?

Erre voltam kiváncsi hogy ki mit vár ettõl az összecsapástól!

Z
Figyi! Az angol-svédtõl sokat vártam, és abban csalódtam. Au uruguay-i meccsre elõre mondtam, hogy szar lesz, és tévedtem! Szóval meg kell nézni az összes meccset!! 😄

EZ A VÉBÉ!!!! Erre vártunk négy rohatt évet!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Igen, de akkor nézd meg, hogy az, amit a törökök csinálnak, eléggé undorító: nem tudják elviselni, ha valaki jobb náluk...mi a rákér' kellett spiccel rálõni a labdát Rivaldora???
Ha viszont menjen a PIcs-be, akkor a '98-ason az argentínok közül a Simeone is elmehet ugyanoda, mivel a Bechkam "kõkemény" rúgásától nem igazán kellett volna kifeküdnie...
A lényeg az, hogy ilyenkor sima kiállítás jár, mivel holt idõben történt a szabálytalanság.
Ja, amúgy a tizit azt bevitte a kis koreai bíró, aki mellesleg szvsz az eddigi leggyengébb bírói teljesítményt nyújtotta. Az egy sima piros lap, de a 16-oson kívülrõl közvetlennel.
Amúgy meg ez volt a legjobb meccs eddig:
Szép cselek, látványos gyors játék. A legjobb az volt, amikor a Carlos-t áthúzta a török faszi, és utána Carlos csak megtapsolta... 😊
Summa summarum: Scolari kapja be, mer nem vitte Romario-t!!!!

Uff! Beszéltem

VinylToy
A bíró az elsõ meccsén is Kína játszott, kiváncsi lennék az milyen lehetett, és hogy emlékszik-e rá? Kérdezzük meg???

😊)

VinylToy
Kínai gyõzelemre tippelek 2:1!

VinylToy
Kína a selejtezõkön 46 gólt rúgott és 5 kapott, lesz itt tûzijáték, a Costa Rica meg már volt VB-n szóval tudja, hogy merre hány nyolc kalács!

Jó meccset akarok, sok góllal!

VinylToy
Elsõ meccs Kína - Costa Rica lehet egyáltalán ezt a meccset majd élvezni, vagy mire számítsunk?

Coine
na végre, olyan meccset ismételnek meg, amit nem láttam...

nem olvastam vissza teljesen mivel eleg tetemes mennyiseg gyult mar ossze😊
Brzil meccsel kapcsolatban😊
Hat Alapjaba veve a Brazilok megerdemelten nyertek
csak nem igazsagos korulmenyek kozott!
A 11 egy nagy lol volt😞 Rivaldo meg menjen a pi--ba nagyon elasta magat nalam az a labda epphogy eltallata rohej amit muvelt!
Kulonben mind1 volt nekem semleges nezo voltam ezen a meccsen.

ipszilon
nálunk van tv, hihi! úgyhogy az összes szüntetet és a lyukas órákat ott töltjûk:-)

ipszilon
öö? ez te most komolyan gondoltad, ezt az egy óra eltolodást?

ipszilon
totál meglepôdtem, hogy a francia osztálytársaim a szenegáliaknak drukkoltak!!! nem is olyan nacionalisták, mint gondoltam (persze az is igaz, hogy nincs sok francia a focicsapatukban:-))!
de hát, hogy a szenegáliak nyerjenek azt nem gondoltam volna!