Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
portugálok megvadultak... pár percen belül a sokadik helyzet... még akármi is lehet.
(közben az amcsik is majdnem rúgtak egyet...)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
passz. amíg focimeccset adnak, addig tökmind1, hogy mi van a sarokba kirakva logonak 😊 ezen kívül meg úgyse nézek semmit tvben.

FREAK
hmm, eddig olyat nem néztem

nem lesz tõle bajom? 😊

Riszpekk

"szakkommentár:

Figo a bírót kérleli, vissza szeretné tölteni az állást. A játékvezetõ közli, hogy nem volt mentés."

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
m1 közvetíti a napi összes meccset, és este fömüsoridöben megy le az aznapra megszavazott "legjobb" meccs isméltlése... tudod, a királyi tv 😊

FREAK
hol ismételnek???? komolyan, én még csak említést sem hallottam a vb-rõl......... (mondjuk az HBO-n valszeg hiába is várom....)

Riszpekk

ubi
Picsába! Mi a f@szt csinálnák a portugálok? Nem hozzák legalább x-re a meccset, még ma odarepülök és szétrúgom a seggüket!!!!!!!!!!!!!
Efreet
videjód nincs? nem szétszórják amúgy... 830tól délután 3-4ig lemegy minden... meg este a megszavazottat meg is ismétlik...

FREAK
na mostmár a faszom kivan ezektõl a sárgáktól.......... kurva jó, hogy egy darab meccset nem fogok látni az egész kibaszott vébén, mert ezek nem képesek jobban szétszórni az idõpontokat..................

Riszpekk

Efreet
3-1... 39. perc...

Efreet
3-0 az amcsiknak 😊 és nagyon szép gól
a portugálok teljesen ki vannak ütve...

Efreet
mégse les, ellenféltöl kapta...

Efreet
2-0... hoppá... lesgól... elveszik vajon?

FREAK
és általában sikerül is......

Riszpekk

FREAK
coool

Riszpekk

Efreet
minden joguk megvan hozzá. meg az emberanyag, és a "lelkesedés" is...

ubi
köcsög amerikaiak!!!!!!! erõltetik itt a szákkert! Minden sportágban királyok akarnak lenni!
Efreet
vezetnek az amcsik 😊)) harmadik perc

Efreet
de uncsi volt... ha az amcsi-portugál meccs nem lesz pörgösebb, simán bealszom...

Z
A rohatt Scolari!!! Nem gyõzöm utálni, amiért nem vitte ki Romariot!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Kivéve Franciao. - Szenegál meccset, ahol mint tugyjuk, nem sokat ért a labdabirtoklás!
Bár szerintem a franciák simán képesek továbbmenni a csoportból.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hangianix
Ez Ramza #469-re ment csak b@szott ugy kuldeni...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
De a vegen meg nem kaptak meg egy 11-st a belgak - a kapus elutotte a jatekosukat - tehat igazsagos a dontetlen.

Z
😊 höhö

Z
Rivaldo pénzbüntetét kapott színészkedésért, viszont ha nem színészkedik, akkor nem is állítja ki a bíró a törökö, ami szégyen lett volna. Na mindegy, megérdemelte a büntetést...

Efreet
nagyon halovány... többek szerint rádióból meg ilyesmiböl a VB leggyengébb csapata. szerintem túlzás, de tényleg csak a pályán vannak a ruszkik mellett... 63%ban náluk a labda, ez 55nél több nem szokott lenni...

FREAK
kellemes meleg, sok a kereskedõ........

Riszpekk

Z
milyen ez a tunézia???

Z
2:0 az oroszoknak

Efreet
ruszik 1-0ra vezetnek...
most ítéltek nekik 11est... (jogosan)
benn is van, 2-0

FREAK
"USA - Portugália 11:00
Németország - Írország 13:30"

és még egyesek sírnak, hogy kevés a gól 😊))))))))))))))))

Riszpekk

Efreet
orosz-tunézia félidö lement, uncsi....
ma lesz még
USA - Portugália 11:00
Németország - Írország 13:30

fun meccsek, a németek talán végre megmutathatják, hogy milyen a csapatuk...

Dikkma
Nami lesz maaa??
Mi megy éppen?

Dolgoznom kell, nem tom megnézni indexet majd visszanézek.
Megnéztem közben este, és most már azt mondom, hogy le lehetett fújni, de szvsz akár tovább is engedhedte volna a bíró.
Ez van, változtatni már nem lehet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
rém uncsi ez a félidö... a ruszkik simán jobbak, és még ök is rettenetesen gyengén játszanak... el fogok aludni a második félidön ha nem történik semmi...

Z
bárcsak igazad lenne!!!

Z
Buddy! És képzeld ez minden nap így van... 😊

Z
remélem jó! nincs már Salenko, de van Mostovoj!!!

Efreet
kezdés oroszok vs. tunéziaiaiaiak
milyen az orosz foci?

Punker
Kína nevetséges, a Japánok gyengék, de ezek a koreaiak hát nem is tudom mindenesetre a lengyelektõl többet vártam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Koreának

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
2:0

magus
mi lett dél koreás végeredménye?

Hangianix
Ellenben a Costa Rica - Kina meccs nagyon nem tetszett, na mindegy, ez is hozzatartozik a 32 resztvevohoz.

Hangianix
Beakasztott a vedonek? ;-) Bocs en ezt a szot masra hasznalom. ;-)
Egyebkent igazad van, csak azt nem ertem a jatekos miert nem hallotta a sipot? Mert akkor nem fejezi be az akciot.

Fasza ma aramszunet volt a melohelyemen😞 reggeltol 14:30 ig 😞(
1 kiba...ott felidot lattam csak😞

Shep
Ramza nezdd meg meg vagy ketszer es latod majd hogy beakasztott a japan srac a vedonek szoval jogos volt hogy nem adta meg, mellesleg mar egybõl a szabálytalanságnál sipot a bíró szóval nem értem a riporter pl miért nem szólt... Ellenben én is sajnálom hogy nem adta meg azért a gólt mert én is a japánoknak szurkoltam végig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nah éljen ma matektanár kiengedett minket meccsetnézni és így láthattam a Kina Costa Rica-t!
Nem volt semmi meccs bár láccott, hogy a kínaiaknak még jócskán van mit gyakorolni!

koszontem.

magus
Hát nem tom Brazilia eléggé megizzadt a multkori meeccsen

Efreet
simán. grats nekik, hajrá tovább is! nagyon tuti játékosok, és egy ilyen közönség biztatásával 😊))