Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nagyképûen álltak neki a portugálok, pont úgy ráfáztak, mint egy másik aranyra esélyes csapat...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ha nem ,akkor bocsi a következõért.
No nem azért, de "spiccel rálõni" én imígyen fogalmaztam, ami tényleg igaz. Ha focizol, akkor tudod, hogy ez milyen gusztustalan dolog. Amúgy elég jól átalakítottad "agyonlõtté", még ha csak poén is volt (nem a bliccnek dolgozol véletlenül?)
Azt nem vitatom, hogy a bünti kellett Rivaldonak, lehet, hogy több is kellett volna, a lényeg a sárga, amit a török srác kapott. És utána a piros.
A bíró meg a vébé leggyengébb bírója volt (ezt elõre ki merem jelenteni, akármilyen meccsek jöjjenek is), ui. már az elsõ félidõben egy "sima sárgás" szabálytalankodáskor sem akart semmit adni, de a braziloknak sikerült rábeszlni a szerencsétlen, jellemtelen sporit...
Biztos sportdiplomáciai döntést hoztak, amikor neki adták ezt a meccset, mert a buták nem is számítottak rá, hogy kicsit élesebb meccs már az elsõ csoport körben is lehet.
UFF , én beszéltem!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Chilavert az isten!
"Rivaldót 10 ezer svájci frankra büntette a FIFA a brazil-török meccs utolsó pillanataiban bemutatott színjátékáért. (Hakan Ünsal a derekát lõtte meg a labdával, Rivaldo úgy tett, mintha fejen rúgták volna - a törököt kiállította a játékvezetõ.) Ez az elsõ eset, hogy egy játékost utólag büntetnének szimulálásért, még ha ettõl a pénzösszegtõl valószínûleg nem is megy a falnak a Barcelona sztárja."
Forrás: www.nemzetisport.hu
(remélem a bíró sem vezet többet meccset a vb-n)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az írek megérdemelték volna a gy?zelmet, de a vereséget sokkal inkább, ehelyett döntetlen lett, pedig a németek az utolsó percig küzdöttek és bírták fizikailag."
van benne igazság.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
szép volt írek, nagyon megharcoltak ezért... ennyi helyzet...
IGENIGEN IGEN
Remelem kiegyenlitenek az irek, utana lezuzzak a szaudiakat a nemetek meg kikapnak Kameruntol. Jol aludnek 1-2 napig. ;-)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
lásd. 94-es VB döntõ, amikor majdnem sírtam a dühtõl......
Riszpekk
sirály!
amúgy nem értem, miért kell minden latin futballista elõtt hasraesni.......
Riszpekk