Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
rohadt mocsok USA.

Z
Szerinted az amcsiknak nem nagy a pofájuk, én most úgy értem, hogy alapból...
Tényleg nagyképûen álltak neki a portugálok, pont úgy ráfáztak, mint egy másik aranyra esélyes csapat...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ipszilon
éljenek az amcsik! elverték a portugálokat, pedig a suliban nagy volt a pofájuk! mots gyásznap lesz:-)

Z
Valahogy úgy érzem nekem szántad...
Ha nem ,akkor bocsi a következõért.
No nem azért, de "spiccel rálõni" én imígyen fogalmaztam, ami tényleg igaz. Ha focizol, akkor tudod, hogy ez milyen gusztustalan dolog. Amúgy elég jól átalakítottad "agyonlõtté", még ha csak poén is volt (nem a bliccnek dolgozol véletlenül?)
Azt nem vitatom, hogy a bünti kellett Rivaldonak, lehet, hogy több is kellett volna, a lényeg a sárga, amit a török srác kapott. És utána a piros.
A bíró meg a vébé leggyengébb bírója volt (ezt elõre ki merem jelenteni, akármilyen meccsek jöjjenek is), ui. már az elsõ félidõben egy "sima sárgás" szabálytalankodáskor sem akart semmit adni, de a braziloknak sikerült rábeszlni a szerencsétlen, jellemtelen sporit...
Biztos sportdiplomáciai döntést hoztak, amikor neki adták ezt a meccset, mert a buták nem is számítottak rá, hogy kicsit élesebb meccs már az elsõ csoport körben is lehet.

UFF , én beszéltem!!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hajra Paraguay!
Chilavert az isten!
Azoknak, akik szerint Rivaldot agyonlõtte a török játékos, itt egy érdekes hír:

"Rivaldót 10 ezer svájci frankra büntette a FIFA a brazil-török meccs utolsó pillanataiban bemutatott színjátékáért. (Hakan Ünsal a derekát lõtte meg a labdával, Rivaldo úgy tett, mintha fejen rúgták volna - a törököt kiállította a játékvezetõ.) Ez az elsõ eset, hogy egy játékost utólag büntetnének szimulálásért, még ha ettõl a pénzösszegtõl valószínûleg nem is megy a falnak a Barcelona sztárja."

Forrás: www.nemzetisport.hu

(remélem a bíró sem vezet többet meccset a vb-n)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
"szakkommentár:
Az írek megérdemelték volna a gy?zelmet, de a vereséget sokkal inkább, ehelyett döntetlen lett, pedig a németek az utolsó percig küzdöttek és bírták fizikailag."

van benne igazság.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
naja... kamerun egy kemény falat lesz, kb annyira, mint az írek... nincs biztos továbbjutó.

Hát a gólarány biztos nem fog dönteni, csak akkor, ha a németek ikszelnek Kamerunnal. Amúgy ha kikapnak, simán kiesnek.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dehogy jutnak tovább. A kameruniak megverik õket, és kiesnek. Remélem a 16 közt a németek, a franciák és az olaszok nélkül folynak tovább a küzdelmek 😊

Efreet
a gólarány fog dönteni... most jön az, hogy ki mennyivel kalapálja el a szaudiakat? eeeeh 😊))

szép volt írek, nagyon megharcoltak ezért... ennyi helyzet...

Dikkma
Barom németek. Na mindegy, úgyis továbbjutnak.
Coine
Robi Keane tud vmit !!!

Efreet
hosszabítás második perce... írek egyenlítenek... de nehezen jött össze

Coine
ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN ÍRORSZÁGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IGENIGEN IGEN

Efreet
ez igen... egy ilyen német kapus messzire viheti öket.

Hangianix
A Ziege gyereknek mar a szaudiak ellen is ilyen punk haja volt?

Remelem kiegyenlitenek az irek, utana lezuzzak a szaudiakat a nemetek meg kikapnak Kameruntol. Jol aludnek 1-2 napig. ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Efreet
eldurvul a meccs 😞 az írek nagyon szeretnének legalább egy döntetlent kihozni... a németek meg vadulnak, mert tartanak tölük...

Efreet
simán lehetne akár 3-2 is a meccs. nagyon jók a német védök, az írek meg nem eléggé... hozzájuk képest.

Coine
na TI inkább ne., mert képesek vagytok végigvédekezni az egész VB-t....kösz NEM

Efreet
én nem aggódok. és akár ti is lehettek, nekem mindegy. a meccsek legyenek olyanok mint a mostani meg az elözö, és akkor nekem teljesen mindegy, kik jáccanak 😊)

Z
Szerintem idén a döntõ is végre nagyon jó lesz!!

Breki33
ez a Klose a végén még gólkirály lesz
Coine
Gyerünk írek, jó a meccs !

Efreet
majdnem kiegyenlítettek az írek...

Coine
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúuuuuuuuuuutálom a rohadt Knézyt !!!!!!!!!!!!!

Efreet
egyelöre éljenek ök, bár az írek is jól játszanak... nemrossz meccs ez sem.

FREAK
ja megvan.........

Riszpekk

FREAK
mit írt???? (csak hogy legyen értelme a törlésnek 😊

Riszpekk

Efreet
mit a sicc. politika nem jön az általánosba.

FREAK
mi volt itt, moderálás?

Riszpekk

Efreet
németek berúgták az elsöt... nagyon szép támadás, és egy kicsit elalvós kapus. gyönyörü gól.

FREAK
ilyenkor mondom én azt, hogy aki jobban védekezik, inkább rászolgált a gyõzelemre, mint aki szarul támad

lásd. 94-es VB döntõ, amikor majdnem sírtam a dühtõl......

Riszpekk

Efreet
jó meccsek vannak! remélem kitart a hangulat legalább a negyeddöntökig. onnantól úgyis izzadtságszagú lesz.

Z
lesznek még meglepetések ezen a vébén...
sirály!

Efreet
olvasd el itt a "közvetítés"em... a portugálok elbénázták azt a meccset... volt a második félidö elején vagy 10-12 nagyobb helyzetük, ha a felét elvesszük szerencse okán, akkoris simán 2-3 gól bemegy a 6 helyzetböl, az amcsi kapus nem igazán volt a helyzet magaslatán.

FREAK
akkor egy megoldás marad : az amcsik annyit edzettek, hogy jobbak lettek a portugáloknál

amúgy nem értem, miért kell minden latin futballista elõtt hasraesni.......

Riszpekk

Efreet
Freak: ha így volt, akkor nagyon profi színész lett a portugál csapatból... mert szenvedtek eleget a meccs alatt.

FREAK
úgy ahogy a franciák a brazilok ellen.........

Riszpekk

Efreet
8 gól? bátor ötlet... nem lesz annyi... 3-4 max, talán annyi se... meg most végre meglátjuk milyen is a német foci... mert a szaudiak ellen nem kellett bemutatkozniuk.

Efreet
1330kor kezdödik a német-ír meccs.

mateos
pedig figó ma nagyon jól jáccot , és a portugálok azthiszik hogy ha Figó benn van a csapatban akkó nyerünk , csakhát a fû zöld !!
mateos
nemtod mikó lessz Német-ir meccs ?? ir gyerekek a sulimba má kászülnek😊de ugyis kikapnak !!
mateos
szép volt szép volt de disapointed vagy portugálokkal szemben !! ez nem az õ formájuk !!
Efreet
így. a portugálok kihagyták az ÖSSZES helyzetüket.

mateos
itt valami nem stimmel !!!!
Efreet
3-2 a vége. Grats az amcsiknak, és a portugáloknak is... rengeteg helyzet volt... nagyonszép meccs.

mateos
te ÚÚÚR isten !!!
amcsik nyertek !!! hogy nyerhettek portugálok ellen ???
Efreet
amcsi öngól... 3-2... 20 perc van hátra...

Efreet
rengeteg nagy helyzetet hoznak össze a piros-zöldek... ezekután vagy véd az amcsi fal, vagy ök hülyülik el ... leginkább az utóbbi. ennyi helyzet, és mind kihagyják...