Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
azt meg majd meglássuk :o)
... megint majdnem...
szóval én nem szurkolok senkiknek, csak örülök a szép meccseknek.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hangianix
De dan szurkolo szempontbol biztatot. ;-)
Mondjuk, hogy dontetlen lesz a francia-uru meccs. ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Efreet
jó a meccs 😊

Hangianix
Ezt en is latom, mondj valami biztatot. ;-)

Efreet
tisztán uralják a félidöt a szenegáliak. jónéhány helyzet, a dánok csak futkároznak a labda után

Efreet
a bunyó szerencsére megszünt. ahogy a dánok most visszaestek vagy marad a döntetlen, vagy szenegál nyer.

Hangianix
A bunyot Tofting nyeri. ;-)))
Ha ugy megy a forgatokonyv mind az uruk ellen, akkor a meccset a danok. PLS, menjen ugy!!! ;-)

Z
ok, téma kibeszélve!

Akor most azt mondjátok, hogy ki nyeri a dán-szenegál meccset??? bunyó része/foci?? 😄D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hangianix
Nem baj, rugjanak meg 2 csunya golt a danok es elegedett leszek. ;-)

Efreet
1-1... szép végigvitt támadás.

VinylToy
Ezen a meccsen lenget a magyar partjelzõ ugye? Legyünk büszkék reá!

😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Amúgy pedig Töfting rulez!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mondjuk Pauleta amit mûvelt tegnap... 😞((
Nem sok labdarúgásra emlékeztetõ megmozdulása volt (fõleg magához képest)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
most az ismétlésben mutatták, nagyon beborította a szenegáli srác a dán lökdösödöt 😊))

Hangianix
En a franciaknal az Auxerre-nek drukkolok es ott jatszik a Cjisse gyerek, na az az elso 2- meccsen 5 golt lott es csak aerules miatt lett holtversenyben golkiraly Pauleta-val. (Kihagyott vagy 5 meccset) Tehat nem rosszak, de akkor is a danokat szeretem.

Efreet
nagyonjó a dán kapussrác.

Efreet
szerencsére lenyugodtak mindkét oldalon, és elkezdtek focizni.

Hangianix
Na ez szep jelenet volt. Ugyesek ezek a szenegaliak.

Akkor írjál be még egy ellenszavazatot 😊
A régi nagyon jó volt, ez "csak" átlagos.

Nem neked írtam, és még csak véletlenül sem a blikknek dolgozom. A spiccel rárugásról annyit, hogy nem szép dolog, ez kétségtelen, de ennél százszor erõsebb rúgásokba állnak bele a focisták, és itt elsõsorban a színészi játékról volt szó. Oké, legyen szabálytalan (mint ahogy nem is errõl szólt a hozzászólás, hanem arról, ami ezt követte), de szvsz nem az volt a célja, hogy most jól megrúgom a labdával Rivaldot... ha két centivel mellé megy, akkor senki észre sem vette volna az egészet...

Hangianix
GO GO DANISH DYNAMITE!!! Ha megtalalom a fuzetet, akkor beirom majd a rigmusokat. ;-)

Hangianix
Az osszes francia ott drassol az oltozoben, hoyg a danok nyerjenek. ;-)

Crokin
ez se volt kez...

Repatarurgyán

Efreet
hova tünt a szenegáli szép foci amit a franciák ellen adtak elö? durvák, nem szépen játszanak... remélem ez a gól kicsit helyrerázza öket...

Hangianix
Tofting gyerek nem a leanyos szulok alma az biztos. ;-)))
De vezetnek a Danok, a tobbi nem erdekel. ;-)

Efreet
dánok 11-eshez jutnak... nagyon durvul a meccs 😞 kissé faji ellentéteket érzek köztük... a kopasz dán srác rettentö agresszív.

Crokin
nha, indul a bunyo, csak nehogy errol szoljon a meccs...

Repatarurgyán

Efreet
hhhhuuu... nagyon durvák 😊 piszok nagy verekedés lesz ebböl...

Hangianix
Filmrol, hehe, megartott a sok tanulas - meccsrol. ;-)))

Hangianix
Nekem tegnap makrovizsgam volt, igy maradt az esti ismetles. ;-) Persze a kib@szott vizsgak, meg 10-kor kezdodnek, igy mindegyik filmrol lemaradok. Ezert orulok, hogy az M1 adja, mert tuti, hogy a kereskedelmik nem ismetelnenek. Szerintem azert nem is vetelkedtek erte, mert rossz idoben megy es nincs negy bevetel vele. (Legalabbis nekik nem nagy.) De nezzetek meg majd a nemet vb-nel. :-((( Majd biztos reklam lesz minden apolasnal, mint a Koko meccsek kozotti szunetekben...

Efreet
havernál az a módszer, hogy háttal ül a tvnek 😊 és ha nagyon nagy a hörgés, megfordul 😊) a tegnapi amcsi portugált úgy ahogy volt végignézte 😊))

Hangianix
Utalom a FIFA-t, ezen a heten vege a vizsgaidoszaknak, kezdtek volna utana. Most ugy "nezem" a meccseket, hogy tanulok, de megy a tv eleg nagy hangeron igy ha action van, visszakapcsolom a kepet. ;-))) Ha a kep is menne, tuti bukas lenne minden targybol.

Efreet
Hangianix: ha több ellenszavazatot kap a mostani, visszaváltom 😊

Efreet
AAAAaaaa... ilyen a szenegáli himnusz vagy ennyire hamisan énekelnek? nagyon disszonánsnak tünt...

Hangianix
Remelem nyernek a Danok - mondjuk egy olyan eredmennyel, mint amit 4 eve Nigeria ellen ertek el, mar elegedett lennek. ;-))))

--->Efreet
Pls, rakd vissza a regi logod! Az nyugtatta a szemem. ;-)

Hangianix
Kerdes, nem tudja valaki, hogy van a dan rigmus?
(nem talalom a 86-os szurkoloi fuzetemet :-((( )
Valami: Red-White, ...... , go-go Danish Dynamite.

Efreet
dánok vs szenegál... lássuk lesz-e meglepetés 😊 ha szenegál nyer, továbbjutott. ha dánia, akkor ök is. (mondjuk matematikailag nem, de nagyjából)

Hangianix
Ugy szetvoltak esve a portugalok, mint mi a feheroroszok ellen. Igy meg a froumra irok is jatszottunk volna. (azaz ennyire mi is megertettuk volna egymast a palyan ;-) )

Z
Csak fejben nincs ott, amúgy gyors,és jól cselez, bár egy csatárnak annyi elég általában...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Goodwill
Ebbõl a Difou-ból (szenegáliak 11-ese, asszem így hívják) nagyon nagy játékos lehet. Gyors, qrva jól és gyorsan cselez, érti a játékot....szal jó a srác

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Efreet
a mai meccsek:
Dánia - Szenegál 08:30
Kamerun - Szaúd-Arábia 11:00
Franciaország - Uruguay 13:30

1szeru Figo koma nem igazan csinalja azt amit tudna ...
szerintem mar regota forman kivul van

Z
kb mint a franciak meccse...
és jól is látod

Punker
A Portugálok szerintem ellazsálták az elsõ félidõt (most megy az ismétlés), + az amcsiknak szerencséje volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem értem hogy verhette az USA 3:2 re a portugálokat! az hagyján, hogy emiatt úszott el megint a tippmixem ( 100 asból 1700!!! at nyerhettem volna!) de ennyit nem fejlõdhettek 4 év alatt

koszontem.

Punker
tudom nem ide tartozik de ne felejtsük el azt sem, hogy hétvégén forma-1.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
holnap nagy nap lesz, lehull a lepel a szenegáliakról (a varázslók még most pihenik ki a franciák kiiktatását). Aztán remélhetõleg a franciákat megint megalázzák.

Mr.Macho
bazze, azért Kórea, Japán és Amerika meg tudott tanulni focizni négy év alatt, a semmibõl valamik lettek. Csak mi nem tudunk megtanulni négy év alatt focizni!!!
Mr.Macho
ha az USA ilyen jól folytatja, még világbajnok lesz lol
Coine
holnap naaagy nap lesz, lehet égnek a franciák ?