Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Varj, a roman kerdes az mas. De akkor a franciakat Trianon miatt kell utalnom? ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

POntosan ahogy írva vagyon 😊
Francia srác beadott, közben kapott a bokányújtott lábas rátartást, majd összeesett. Sima sárgalapos szabi volt, de annyira nem volt durva, mint Henry.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mi sem kivánujuk a szülejébe. De azért távol vannak a szimpatikustól. A román focistákat se kelljen már szeretnem ilyen alapon...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hangianix
"A hajrában Dario Silva letalpalta Vieirát, még csak sárgát sem kapott, pedig a franciát le kellett vinni ápolni."
Ez hogy volt? En elvileg vizsgara keszulok, tehat meccset nem nezek. ;-)

Wazze én az olasz csapatot is szeretem 😊
aki jól focizik, azt nem fogom a meze miatt az szülejébe elkívánni. Urugay 10 ember ellen védekezik, ez igen 😞.

www.armed-assault.hu

FREAK
naná......... a magyar foci is vicc, nekünk ott az úszás, és a sok intelligens arcú birkózó, cselgáncsozó...........

Riszpekk

országot=ország

Szenegál rulez topik, #8-as hozzászólás sok mindent elárul.
De mivel valóban nem a fociról szól, ezért ne menjünk bele mélyebben szerintem.

Amúgy nálam a hollandoknak van még kettõs megítélése, csak pont ellenkezõ elõjellel: náluk az országot szimpatikus és a focijuk nem.

Sajnos néha képtelen az ember a kizárólagos focitudás alapján szimpatizálni egy csapattal.

Hangianix
Na meg kackias bajusz. ;-)

Hangianix
Menesek, futyulos barack, karikas ostor. ;-)))

Hangianix
Hehe, Freak te vagy buzi digo drukker? ;-)
(A buzit a digokra es nem rad ertettem. ;-) )
Igenis jo jatekosaik vannak, az mas kerdes, hogy a fele nem francia, de jok. Ha mar itt tartunk az olaszok se erdemeltek meg az eb dontot, mert kozuk nem volt a tovabbjutashoz. Toldo lett az isten, de egy 11-st nem kivedeni, hanem elrontani lehet, a hollandusoknak meg sikerult 2-t is a normal jatekresz alatt. ;-)

ez a szemlélet a magyarokra is érvényes? nekünk minél kell maradni? ne hülyéskedj már 😊

www.armed-assault.hu

FREAK
a franciák maradjanak a filmgyártásnál, az nekik való, meg a festés, építészet, ilysemi...

Riszpekk

FREAK
ugyanmár........... francia foci olyan, mintha az oroszok elkezdenének pizzát sütni, közük nincs hozzá, akkor se ha jól csinálják..........

Riszpekk

mert nem a játékuk alapján ítélik meg õket...

www.armed-assault.hu

Hangianix
Nem ertem miert utalja oket mindneki, szerintem nem volt bunda a 98-s vb donto. Desailly-t es Henry-t pedig kifejezetten szeretem.

A próféta szóljon belõled! 😊

Hangianix
Na, ki is estek, ha most valami csoda folytan nyernek is, utana mar Henry es Zidane nelkul, nem birnak a danokkal.

Henry-t kiállították, 60 percet emberhátrányban játszanak a franciák.

Z
jonki aki kitalálta...

jáccik már Zizu??

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
MEXIbaszott áramszünet!!!

Há bazze! behótt az ikszpé tõle!!! Elõször nem volt bill, utána egér, utána krnl32.exe???? mekkora gyapróság áramszünetet tartani...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

FREAK
ne is, mert piszok lusta vagyok

Riszpekk

FREAK
hûûûûû, tényleg 😊))))))))))))

sorry 😊)))))))))

de engem ilyen hülyén kell szeretni!

Riszpekk

Én már nem is mertem javasolni neki, hogy meg lehet nézni valami hasonló oldalon is 😊

Efreet
http://index.hu/sport/vb2002/
Freak nesze, itt az olvasnivaló.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Nigéria pedig kint van 😊

Nem csak te látod, csak tudod unalmas, hogy a gördítõsávot lusta vagy használni 😊
Oké, 1:1 lett.

FREAK
valaki adjon voice-ot, asszem csak én látom, amit írok.............

Riszpekk

Erre mit lehet mondani?

A dán médiának üzenem:

FREAK
most akkor ki nyert?

Riszpekk

Hangianix
http://www.origo.hu/cgi-bin/link.cgi?y=73&link=/focivb/20020605tofting.html

Igen, nekem az elsõ fordulóban nagyon tetszett a dánok játéka, de így legalább nem lehet azt mondani, hogy teljesen véletlen volt a szenegáli gyõzelem (persze a második francia mecss után jobban fogunk látni).
A dícséretet köszi!

Ezt nem tudtam 😞((
De nagy kedvenc lett már sok éve a srác, olyan, mint ehgy mozdony 😊

FREAK
kira

kamerun rulez

nigéria kint van?

Riszpekk

Efreet
már semmilyen.

most jön a kamerun-szaudarábia, ezt nem fogom látni, mert megyek cityba.

Hangianix
Nem tudom, a dan es szenegali szo csak cirka 100x szerepelt lejjebb. En Egyiptom - Finnorszagra tippelnek. ;-))))

FREAK
baze MILYEN MECCS VAN?

Riszpekk

Hangianix
Ja, azt hittem koltoi kerdes. ;-)))
Most lattam a "kezezest". Haaaaaaaaat, anno a kameruniak (?) kiakartak belezni Vagnert, most a szenegaliak kezet () csokolhatnak a partjelzonknek.

Efreet
Hangianix: ezért kérdeztem, mert nem emlékeztem, hogy az elsö rögtönpiros volt-e.

Z: afrok durvák, ez kétségtelen. viszont mindezek mellett látványos, szép focit játszanak.

1-1 lett... erre kevesen számítottak. 😊

Ramza: nice logo.

Hangianix
Tofting nem csoda hogy igy nez ki. 13 eves koraban az apja megolte az anyjat, utana meg ongyilkos lett. ;-(

Z
Az afro playerekkel csak egy baj one:
túl jó testfelépítésûek, és nagyon erõsek. Ezért erõltetik a test-test elleni küzdelmet, ami néha durva, és ezért gyakran van kiállítás. Néztem az afrika kupát, és ott olyan brutál belépõk voltak, amiért itt simán sárga/piros járt volna, ott meg mehet tovább/sziplma szabadrúgás járt érte...
amúgy hihetetlenül ügyesek, és gyorsak is, kár, hogy túl keményen játszanak

Wow, ha ma mindenki logót cserél, akkor én sem maradhatok ki 😊

Hangianix
A torokoknel is egybol piros lap volt az elso, Tehat nem megegy sargat kapott, akkor ugyanis fel kellett volna mutatni a sargat is elotte.

Tessék egy biztató dolog: a dán istenség öreg, de még mindig játszik 😊))

(Töfting)

FREAK
milyen meccs van?

Riszpekk

Efreet
zuhognak a sárgalapok...

Efreet
az elsö rögtön piroslap a VB-n? megint megdurvulnak? megint nagyon paprikás a hangulat...

Hangianix
Ez nagyon durva volt. Meg ha nem is szandekos, az ilyenert jogos a kiallitas. Torhetett is volna a laba.

FREAK
na van valami hír?

Riszpekk

Efreet
paff.. Diao le. szerencsétlen dán srácot nagyon lerúgta 😞((