Foci VB 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Henry most kapta meg a pirosat. 😊)))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
13 perce

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
má megy?

Punker
A rohadt M1 a francia meccset ismétli. azt reméltem, hogy a Kamerunt adják majd. Lehet inkább Fábryt nézek.

Punker
Ha nem úgy állnak hozzá, hogy mi vagyunk a világbajnokok és nekünk mindent lehet nem kellet volna 10 emberrel játszaniuk.

Hangianix
Nem, nem nagykepuen, hanem nyomas alatt jatszottak. 10 emberrel nehez nagykepuen jatszani. Normalis iranyito nelkul meg meginkabb.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Punker
A franciák mint mindig most is nagyképûen játszottak, az Uruguay-iak meg nem használták ki jól a lehetõséget. nem tetszett a mecs.

Coine
Azért Zidane nagyon hiányzik és ez azért veszélyes, nem lehet 1 emberre építeni a válogatottat.
Amúgy Zidanet nagy játékosnak tartom és szeretném ha továbbjutnának a franciák, mert szvsz akkor még több lesz az izgalom.
Jah és az 1 marhaság, h. meg volt bundázva a 98'-as VB.
2000-es EB-re, pedig igaz az aranyszabály : a meccs a lefújásig tart.

nem estek ki meg igy sem halistennek!
asszem azert az latszot az ellendrukkerek szamara is hogy a Franciak 70 percig 10 emberrel is jol nyomtak!
Sima mecs lett volna😞

Hangianix
Majd tovabbjutnak es jol kiverik a bekazabalok megint a digokat. ;-))))

ipszilon
ja, közben megtudtam, hogy van még egy meccs, amelyiken eldôl!
ez az azért szégyen!

FREAK
nem, sajnos

Riszpekk

ipszilon
jól hallottam, hogy ezzel a meccsel a franciák kiestek?

PetruZ
Holnap az "F" csoport lesz érdekes. A svédek a stabil focijukkal elkaphatják a nigériaiakat (8:30), de hogy mi lesz az argentin-angol derbi (13:30) vége, az megjósolhatatlan. Az argentinok egyetlen soványka góllal nyertek csak, az angolok meg sötét lovak ebben a mezõnyben. Nagyot is bukhatnak, de akár a döntõig is eljuthatnak (bár erre kicsi az esélyük, ha a svédek elleni produkciót kopírozzák).
PetruZ
PetruZ
A csoportmeccsek utolsó körében minden találkozó egyszerre kezdõdik (azonos csoporton belül). A németeké ("E" csoport) június 11 -én lesz, 13:30 -tól.
Hangianix
A nemet csoport is jo lesz. Kamerunnak nem eleg a dontetlen, ha Irorszag nyer. Melyik lesz hamarabb? Jobb lenne, ha a Kamerunoi meccs, mert akkor nem alibi foci lenne.

PetruZ
Tehát: a franciák és az uruk közül csak az jut tovább, aki legalább két góllal veri az ellenfelét.
PetruZ
Észrevettem 😊
Hangianix
Ja bocs, azok jok voltak.

PetruZ
Hopp, mégis elbénáztam, az uruknál 1-2 a gólarány, azaz õk is -1 -ben vannak. Így nem igaz az egygólos gyõzelmi esélyük sem. Sorry.
Hangianix
1:2-vel

A Danok azok 3:2
Szenegal 2:1

Hangianix
Az uruk -1 -el allnak.

PetruZ
No, hogy is állunk (ha jól számolom):

1. Dánia 3 rúgott - 2 kapott (+1) 4p
2. Szenegál 2-1 (+1) 4p
3. Uruguay (1-0) (+1) 1p
4. Franciao. (0-1) (-1) 1p

Azaz a franciáknak az 1-0 semmire sem elég, minimum 2 góllal kell nyerniük a dánok ellen, hogy egyáltalán _matematikailag_ esélyük legyen vmelyik helyre. Az uruk picit jobban állnak, de nekik is gyõzelmi kényszerük van, ugyanakkor õk egy egygólos gyõzelemmel is viszonylag nyugodtak lehetnek. Matematikailag még az is megeshet, hogy a franciák és az uruk jutnak tovább. Érdekes lesz az utolsó kör ebben a csoportban...
Hangianix
Jaja, csak en konkretan erre a csoportra gondoltam. ;-)
90-ben volt talan ilyen - Olaszorszag, Norvegia, Irorszag es megvalaki. A legjobbak a norvegok voltak, az irek meg megvertek az olaszokat, de a vegen csak a norvegok nem jutottak tovabb. Vagy ez 94-ben volt?

Tényleg, ez is! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dehogynem, ha mindenkinek van egy döntetlenje, egy gyõzelme és egy veresége, az elvileg kihozhat ilyet 😊

Amúgy a 677-esnek számoljon mindenki utána (ha akar), mert 100%-ig nem vagyok benne biztos, hogy jól számoltam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hangianix
Anno, az europabajnok magyar ifi csapat is igy esett ki a vilagbajnoksagon. Szegeny Kovacs Kalman rosszat valasztott. (O is jatszott az Auxerre-ben, meg Scifo-val. Na akkor meg jo volt a belga foci. 2x is masodik volt a gollovolistan Papin mogott (KK))

FREAK
összes meccs 0-0 😊

Riszpekk

Én soha nem mondtam, hogy nem tudnak focizni 😊

Hangianix
Aha, es 4-es holtversenyt nem lehet csinalni? ;-)

Ha nem költõi kérdés volt, akkor a válasz:
dánok kiesnek, hármas holtverseny az élen, sorshúzással az egyiket kiejtik. Ez kegyetlenebb, mint 11-esekkel kiesni...

Hangianix
Szenegaltol sokat vartam, mert csak dontosok voltak az Afrika kupan.

Hangianix
Muhahaha, azert ismerjuk el, tudnak focizni. ;-) Vagyis jok a jatekosok. Olyan ez mint a portugalok. Sose hittem volna, hogy ez lesz.

Egyébként az a vicc, hogy most is (10 emberrel) jobban játszottak az ellenfélnél, tehát magával a játékkal _akkora_ baj nincs. De két meccs alatt nem lõni gólt, na ez durva!

Zidane játszani fog a harmadik meccsen, most szólt át hozzám a másik szobából.

Hangianix
4 eve is egy csoportban voltak a danokkal nem?

FREAK
aki kiesik az ne magyarázkodjon

Riszpekk

Hangianix
Mi lesz, ha a franciak megverik a danokat 2:0-ra, az uruk, meg szenegalt 1:0-ra. ?

magus
na kiváncsi vagyok mit fognak mondani hogy kiesnek. Fogadjunk azt hogy nem voltunk formában a jó játkosaink sérültek voltak és még nem épültek fel, az újak meg jók de nem elég jók...

Azért rendesen nyomtak 10 emberrel.
francia-dán izgalmas lesz. Remélem Zidane már játszani fog, én igazából csak az õ játéka miatt drukkolok a franciák továbbjutásáért 😊.

www.armed-assault.hu

FREAK
na tök jó kedvem lett 😄

Riszpekk

Vége a meccsnek. Két meccs alatt nem tudott gólt lõni a francia válogatott.

LOL LOL LOL

(0:0 a vége)

És mivel nem az egymás elleni eredmény lesz az elsõdleges pontegyenlõségnél, hanem a gólarány és a több rúgott gól, még 1:0-ra is megverhetik a franciák a dánokat, akkor is csomagolhatnak 😊

Hangianix
Dania - Szenegal. ;-)))

bocs, francia sznobizumsról még csak annyit, hogy menj el ott vidékre, hagyd a francba Párizst 😊, és kedves egyszerû emberekkel fogsz találkozni.
na ON

www.armed-assault.hu

Senkit nem kell szeretni, aki nem szimpatikus. 😊
Csak szvsz kicsit ellentmondásos, hogy többnyire a franciák gyarmatairól származó embereket ítélünk meg negatívan a francia nagyhatalmi gennyeskedések miatt. ok, vége..

www.armed-assault.hu

Melyik mecssen? 😊

Semmi miatt nem _kell_ utálnod. Amúgy én elsõsorban a sznob kultúrájuk miatt nem szeretem õket, de Trianon sem szól éppen a szeretetük mellett 😞
Részemrõl téma lezárva, politizálni ne itt!

FREAK
ez kicsit meleg "kihagyás" volt

rádférne egy reinstall 😄

Riszpekk

Hangianix
Ilyenre adott a szenegalinak pirosat a biro nem?

Ááááá, lemaradtak szavak 😊
Szóval: kapott a bokájára egy nyújtott lábas...