2364
Világbajnok: Brazília
-
A spanyolok még lehetnek másodikak, ha kikapnak...
-
Azt hiszem úgy van, hogy ha a csoportmeccsek alatt szedsz össze kettőt, akkor a következőn nem játszhatsz, de ha csak egy van, akkor az törlődik.
-
bocs a kirohanásért, de felgyülemlett a selejtezők végére. -
Ennyire balfasz riportereket már régen láttam, a lassítást nem szokták nézni???? Összevissza faszságokat beszélnek, amikor meg látják, hogy badarságot mondtak, akkor nem javítják ki a hibát, hanem "bölcsen" csendben várnak a következő akcióig. Az ideg szétbasz ezektől, egy sprintet nem futottak életükben, nemhogy labdába rúgtak volna (pláne nagypályán) hogy kerülhet a székbe olyan ember, akinek csak a szája jár mint a kacsa segge, de semmi szakértelem..... -
Így van, én is drukkolok nekik (is) ! -
LPJ #1033 Hajrá Irország!!!! -
M@niac #1032 Szegény KAMERUN!! Ezek a szemét fritzek nem elverték őket?! Remélem nemsokára búcsúznak ők is a brazilokkal együtt! -
Lehet, hogy több mecset nem is nézek a franciák kiesésénél jobb dolog már nem is történhet. :)
Max ha szenegál nyeri a VB.-t bár ennek nincs sok esélye. -
Németorszááág! :PPP -
de én most arra gondoltam, h. címvédőtől negatív csúcs. -
Hát én ezen a vbn már nem tuodm hogy mi van mert egyik riporter ezt mondja a másik azt, de mikor a sárgákat felmutatta az úr akkor bizony kiírták hogy misses the next match ők meg már csak tudják mi van. -
az utosló gondolat a legigazabb a fociban... (gólra jáccák) -
atee #1026 Hat lehet orulni ... sajnos a Franciak tenyleg kiestek:(
Most nem allt mellejuk a szerncse...
Kulonben mind a 3 om meccsen jobbak voltak az ellennel... a golokat nem nezve:)( -
atee #1025 a csoportmeccsek utan torlodnek a lapok nem? -
Hát ilyen nincs Nigéria kiesik, Kamerun kiesik, a Németek bennmaradnak mi jöhet még? Egyet sajnálok csak hogy a bíró nem adott nekik még tübb sárgát mert akkor a végén a kispadosoknak kellene játszani/bár így is majdnem az lesz/ és akkor csak elverik őket és ők is repülőzhetnek egyet. -
Danemark Rulezzzzzzz !!!!!!!!!!! -
Szaud Arabianak sikerult. ;-) 0-12 -
kiestek a franciák 1 ponttal, rugott gól nélkül.
abszolút negatív csúcs, nehéz lesz megdönteni, köszönjük ! -
de. Volt egy 0-0-ás döntetlenjük :))) -
Garrett #1019 ÉJJJJJJJJJJJJENN kiestek a Franciák és még pontot se szereztek :))))))))) ma ünneplés lesz!! -
:D koszi -
Muhahahahahahha. Kiestek a franciák bázze :))))))
Milyen égő má, szinte sajnálom őket. Volt már valaha olyan hogy 1 csapat 1 gólt se rugott az egész vb-n? :) -
Ramza #1016
-
Huu es a danok es a danok? Kivancsi vagyok kivel jatszik majd Toefting Tütü. :-) -
nya. vége a meccseknek.
Spanyolország vs Írország
Németország vs (Paraguay v. Dél-Afrika)
lesz... -
Ja most mar en is tudom. ;-) Egy masik adon nezhetnem a masik meccset, ha most nem csak foldi antennam lenne :/ -
Hangianix: olvasd a hivatalos közvetítést vagy az index-ét :) origo sukz :) -
Valami jo hir is. Az ireket szeretem. -
Jenöbácsi beszólása: "vajon lesz-e mindenkinek sárgalapja?" hihi :))
Duff berúgta a 3. gólt szaúdiaknak -
Az origo meg sokadik refresh utan is 0:1-nel tart :D -
Nem igazsag, megkapjak majd Del Afrikat? aaaaaaaaargh
Ennek a nemet csapatnak szerintem nincs helye a 8 kozott. -
Ramza #1007 Eldőlt, 2-0 :(
Teljesen megérdemelt német győzelem, borzasztóan gyenge színvonalú meccs. -
77. perc piroslap
Suffo Ballackot vágta fel, ez már a második sárgája volt, ? is kiállt.
azóta 0-2 -
Kit allitottak ki?
Ha a Knezy mondta, akkor nem biztos. ;-) -
15 sárgalap, 2 kiállítás... fun :))) és most is azt mondta K.Jenö, hogy a következö meccsen nem jöhet... -
Ja. Ha dontetlen marad akkor is a nemetek az elsok. Mazlist disznok. :/ -
azokkal, akik a spanyolok mellett továbbjutnak... ahogy most áll, az írek kapják maguknak Spanyolországot asszem... -
második sárga az ír meccsen... most Staunton kapott 1-et
Hangianix: nem mondtam országot, de akár miért ne? :)) -
Kivel is fognak jatszani a nemetek ha tovabbjutnak? -
10 emberrel egy csapat felszivja magat, mig 11-el kisse elbizza. Igy meyg ez a magyar bajnoksagban is. Tobbszor nyer az akinel 10 ember van.