2364
Világbajnok: Brazília
-
#1080 Poen, hogy az a par sved helyzet is veszelyesebb... -
#1079 nya. kb ennyire izgi a 2 meccs, hogy ezt is könnyedén kidumáltuk... angolok alszanak a pályán a nigériaiakkal, argentinok meg 6 támadójátékossal se tudnak gólt rúgni... van negyedórájuk, hogy összehozzák a továbbjutáshoz valót... -
Ramza #1078 Persze, tudtam, csak erre nem gondoltam :) -
Ramza #1077 Jaaaa, most értettem meg, bocs! Nem, így tényleg nem lehet képet használni. -
#1076 tudod az SG-nek van egy ingyenfórum-szolgáltatása is
forum.supergamez.hu -
#1075 http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=Dark
Egy ilyenre gondoltal nem? Itt nem lehet, kulonben Rince is keppel nyomatta volna. ;-) -
Ramza #1074 Most már végképp nem értem, hogy mi a probléma :) -
#1073 nem saját topic... teljes saját fórumok. nem? -
Ramza #1072 Nem tudom mi a probléma, saját fórumoknál teljesen úgy működik minden, mint itt (kivétel, hogy moderálni tudod a saját topikodat). Egy felhasználói profilod van, azt be kell állítani, azt csá! -
#1071 még nincs vége... bár ahogy játszanak... most fél óra alatt 2 gól a minimum... -
Ramza #1070 Úgy néz ki, hogy kiesnek az argentinok is :(
1-0 a svédeknek -
#1069 Svedek mennek. ;-))) 1:0 -
#1068 Tudod nálam tudatlanok vannak ők sem tudhatják -
#1067 Hangianix: csak az általánosban és a játékosokban van moderátori jogom (meg a gumiszobában, de oda nem járok)
Holdfény: ha másnál nem láttál képet sajátfórumon, akkor könnyen lehet, hogy nem lehet... -
#1066 Saját fórumomon nem találtam ilyen felh.inf részt -
#1065 ezt csak itt tudom használnI ? -
#1064 Ott nem tudsz torolni? :DDD -
#1063 azt lepasszolom. sajátfórumokat nem látogatom. -
#1062 Ezt saját fórumomon hogy tudom használni ? -
#1061 megy ez :) -
#1060 Talán most jó.. -
#1059 fórum - felhasználói információk - ott van a kép feltöltése. a gépeden levö képet kell kiválasztani -
#1058 hova töltöm fel a képet ? -
#1057 oh.. most olvastam... hihihi :))) végülis lehet ilyet nem? :)
Holdfény: fórum föoldal - regisztráció
emailban megkapod a jelszavad, azzal bejelentkezel
utána pedig a felh. inf-nél feltöltesz képet, amit rajzoltál (120*20 pixel, max 4K jpeg vagy gif) -
#1056 Szovegelesert a kispadrol. ;-) A gond az, hoyg nalam nem egy szobaban van a gep es a tv, igy neha rohangalok. Errol lemaradtam, csak olvastam rola. ;))) -
#1055 az most akkor mi is volt? épp nem voltam szobában :)
(ganxtazoliiiii :D) -
#1054 Regisztrald magad
Főoldal->Fórum->Felhasználói információk beállítása
Es ott tudod majd feltolteni. -
#1052 A kiallitas az erdekes volt azert. -
#1050 mind1.... majd 1 óra mulva megmondják az okosok, hogy ki jutott tovább :)) -
#1049 Meg akkor is kiesik, ha mondjuk 1:1 lesz es nigeria csak 1:0-ra nyer. -
#1048 Vagy ha o dontetlenezik es az angolok nyernek. -
#1047 valaki sakkozza ki a lentiek alapján, hogy az hogy lehet... dupla döntetlennel igen... -
#1046 Ha kiesnenek az argentinok az se lenne piskota, ket a vegso gyozelemre legeselyesebbnek itelt csapat bucsuzna akkor. -
#1045 Svédország továbbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Argentínával,
2. ha bármilyen eredményt játszik Argentínával és Nigéria nyer Anglia ellen.
Angliatovábbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Nigériával,
2. ha kikap Nigériától és Svédország nyer Argentína ellen,
3. ha kikap Nigériától és Argentína legalább egy góllal nagyobb arányban nyer Svédország ellen (pl.: Nigéria - Anglia 1-0 és Argentína - Svédország 2-0)
Argentínatovábbjut:
1. ha nyer Svédország ellen,
2. ha döntetlent játszik Svédországgal és Nigéria legalább két góllal nyer Anglia ellen,
3. ha döntetlent játszik Svédországgal és Nigéria egy góllal nyer Anglia ellen, de legalább kett?vel több gólt l?, mint Anglia (pl.: Argentína - Svédország 2-2, és Nigéria - Anglia 1-0).
Nigéria az utolsó forduló eredményeit?l függetlenül kiesik.
mindkét meccs békés tespedésben telik -
#1044 Svédország - Argentína
Nigéria - Anglia
Svédország 4p
Anglia 4p
Argentína 3p
Nigéria 0p -
#1043 Ha az angolok tovabbjutnak remelem nem Dania-Anglia lesz, mindket csapatnak drukkolok... -
#1042 Ja, olyan kurva jo meccs lenne mint a 94-es. Remelem mindket csapat bucsuzik hamarosan. A olaszoknak vegulis csak Mexikoval kell dontetlenezni ehhez, a horvatoknak meg nyerni kell. -
SGonzalez #1041 Németek meg remélem kiesnek a következő fordulóba, az angolok meg már ma :)) -
SGonzalez #1040 Italyyyyy!!!!! :))
Olasz-brazil döntő király lenne... -
atee #1039 Spanyol vagy Angol most ezeknek szoritok:)
Esetleg Irek vagy Torokok:)
Mindenkeppen europainak:) Nemetek kizarva......