Foci VB 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
SZVSZ meg se közelíti a 98'-as VB és a 2000-es EB hangulatát, mert mind2 magasan ütötte a mostanit...
Máskor vb idején mindig lementünk focizni szinte mindennap, mer rohattul megjött a kedvünk tõle. Áhh, de most....na majd a csoportmeccsek után jobb lesz remélem.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Amúgy én még nem láttam teljesen a meccset, de ma este az ismétlést megnézem... 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Mar az elso meccsen se volt igazan utos ez az Argentin csapat.
koszontem.
😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
koszontem.
koszontem.
de most nézem a félidei összefoglalót... ha iylen hejzetekkel folytatják az argentínok akkor nem lesz baj! -remélem 😊)
koszontem.
Vazz, miert nem azt irjak vezet.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csemmeg, még haza is érhetek akár arra.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
http://index.hu/sport/vb2002/vbprogram?main&s=1
Spanyolország 3p
Paraguay 1p
Dél-Afrika 1p
Szlovénia 0p
ha spanyolok nyernek, akkor gyakorlatilag továbbjutottak.