2364
Világbajnok: Brazília
-
Bezzeg profi birokkal meg a telefonalast is megakadalyoznam. ;-))) -
bamm.. még 1 piros lap a másik meccsen, a szlovének is 10en vannak... -
csak azt láttam, hogy vitték le hordágyon, meg megtapsolták amikor talpraállt... -
Nem allitolag tilos, hanem tilos. A budos eletben nem tartatjak be. Nemreg az egyik meccsen meg mutattak is a fickot amint telefonal. -
asszem összebuksiztak, lecserélték. -
ja az "énakarokgólkirálylenni" Chilavert? :))
most rúgott majdnem 1 gólt :) -
állítólag tilos bármiféle kommunikáció a másik meccsel kapcsolatban, csak a félidö eredményét tudhatják... (persze, ez elmélet csak) -
Nem komalom a nagykepu kapusukat. Europai klubjaiban semmi extrat nem mutatott Chilaver. -
Szerinted nincs ott egy-egy telefonos ember? Azonnal kapjak a hireket... -
Radebevel mi történt? lemarattam... -
Paraguay vezet 1-2re... namost kezdödnek az érdekes dolgok... -
Dél-Afrika hajt a döntetlenre legalább, hiszen akkor továbbjut, a másik meccstöl függetlenül... és ök nem tudhatják, hogy az hogy áll (a félidei 1-0t igen, de azóta nem) -
ennek örömére gyorsan kiosztottak 2 sárgalapot a másik meccsen is... kellett nekem itt a békéröl dumálni? :( -
na igen... de egy német-spanyol meccs se lenne fincsi... -
huhuhuh, az a pali a szabadrúgás után bizti agyrászkódást kapott :DD -
szlovénia 1 - 1 paraguay -
Egy jo meccshez kell egy ellenfel is aki nem rugdossa szet a jatekosaid. -
Nem mindegy, nem kaphatnak ki ha nem a nemeteket akarjak. -
...és még nem lett kiosztva 16 sárgalap :) -
rulez jó meccs... pedig a spanyoloknak tökmindegy, mégis milyen jól játszanak :) -
Ja, Mendieta a tartalek, vicces. ;-) -
3:2 ;) Tenyleg jo a meccs. ;-) -
3-2 :) -
2-2... jó a meccs, a spanyol tartalékosok jól nyomják -
Pont be akartam irni lesz e 3:1, erre egyenlitettek. ;-) -
a szlovén Milenko Acimovic követte el a VB 100. gólját. -
szlovénia viszont vezet 1-0ra... -
2-1... kapus csak nézte... -
Spanyolország az utolsó forduló eredményeit?l függetlenül továbbjut.
Dél-Afrika továbbjut:
1. ha legalább döntetlent játszik Spanyolországgal,
2. ha kikap Spanyolországtól, de Paraguay nem gy?zi le Szlovéniát,
3. ha csak egy góllal kap ki Spanyolországtól és Paraguay szintén csak egy góllal gy?zi le Szlovéniát.
4. ha csak egy góllal kap ki Spanyolországtól és Paraguay legfeljebb két góllal gy?zi le Szlovéniát, illetve legfeljebb két góllal kap ki Spanyolországtól és Paraguay nem gy?z több mint egy góllal Szlovénia ellen de úgy, hogy közben legalább ugyanannyi gólt szerez, mint Paraguay (pl. Spanyolország - Dél-Afrika 3-1 és Paraguay-Szlovénia 1-0)
Paraguay továbbjut:
ha legy?zi Szlovéniát és Spanyolország megveri Dél-Afrikát úgy, hogy legalább eggyel több góllal nyer, mint amennyivel Dél-Afrika kikap, de ha ez a különbség csak pont egy akkor közben legalább kett?vel több gólt szerez, mint Dél-Afrika (pl.: Paraguay-Szlovénia 2-0 és Spanyolország-Dél-Afrika 1-0)
Szlovénia az utolsó forduló eredményeit?l függetlenül kiesik.
Dél-Afrika és Paraguay között sorsolás dönt, amennyiben Paraguay egy góllal gy?z Szlovénia és Spanyolország két góllal gy?z Dél-Afrika ellen illetve Spanyolország egy góllal gy?z Dél-Afrika ellen és Paraguay két góllal gy?z Szlovénia ellen, úgy, hogy Paraguay egy góllal többet szerez, mint Dél-Afrika (pl.: Paraguay-Szlovénia 2-0 és Spanyolország-Dél-Afrika 2-1) -
nemláttam az elsö gólt... a 20. perctöl nézem csak, idáig teccik.
a másik meccs is folyik, ott a Paraguayiak már csak 10en vannak a pályán, de még 0-0 -
megérdemelték.
amúgy jó a meccs. -
egyenlített délafrika -
megérdemeltél a dzsudzsuk !
1-1 -
ekkora béna kapust...ennyire nem csúszhat a labda...
1-0 spanyoloknak. -
azlért volt suxx, mert uncsi volt
amúgy 0-0 lett. boah -
nem suxx volt.. uncsi. egyik félnek se számított igazán a meccs, elrugdosódtak másfél órán át, nem sérült le senki... :) -
ki nyert? -
rohadt életbe, kiesett Argentína is.
Nigéria - Anglia elég suxx volt.
-
hát ezt nem gondoltam volna a franciákról! de hát tényleg nem érdemelték volna meg a továbbjutást!
tegnap volt egy aranyos dolog a híradóban. az újságírók probáltak mindent kitalálani, hogy mi lehetet a rossz eredmény oka: 28 év az átlagéletkor, ez túl öreg; két sérülés is volt a csapatban, ebből következik Zidane hiánya az első ket meccsen, stb
egyenesben meginterújovolták az egyik játékost, és megkérdezték tőle, miért nem sikerült a továbbjutás, erre ő egyszerûen csak azt mondta, lesütött szemmel, hogy: "nem volt bennûnk elszántság!" -
Ramza #1121 Két csoportelső nem kerülhet össze a nyolcaddöntőben, így a dán-svéd kizárt.